Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Érdekes tapasztalattal gazdagodtam tegnap gumisnál. 2 év után elvittem a gumishoz a kocsinkat amin CC2 volt (akkor került fel). Múlt héten hét közepén alacsony nyomást jelzett a szenzor és tényleg 1.5 baron volt az egyik abroncs, felfújtuk, pénteken ismét alacsony volt a nyomás (szintén 1.5 baron volt) felfújtuk 2.5 barra és az az érdekes, hogy tegnap még ugyanannyi volt, nem is találtak sérülést az abroncson szóval ez rejtély.
Ami érdekesebb, hogy 2 év után nagy gumikalapáccsal kellett leverni az összes kereket a kocsiról, mert rárohadt. Azt mondták nem is értik miért nem fújták be réz spray-el előző helyen, azért gyógyult így össze. Egy defekt esetén esélytelen lettem volna, nem tudtam volna kereket cserélni.
Megcserélték az oldalakon az abroncsokat, szerencsére a kocsinak nem tűnt fel a csere így nem reklamált a szenzorok miatt. 2 év és 40k km után még nagyon jó állapotban vannak. Profilmélységet nem tudtam megmérni, mert nem találtam a mérőmet de pótlom majd mert én is kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest