Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Fasza cucc. Most nálunk vmi apró bogarak lepték el a fákat amiknek széklete olyan mint a gyanta. Gyanútlanul aláparkolsz és tele lesz a kocsi apró cseppekkel, amik mint a gyanta olyanok. Szerencsémre már rajta volt a kerámia bevonat meg a sampon is viaszos.
Szóval relatíve egyszerűen le lehet mosni még a gyantaszerű cseppeket is.
Ma épp megint besétáltam a f.sz erdőbe tátott szájjal, de esős nap volt és még az ablaktörlő is le tudta tolni egy-két perc után.Nem csöves az.
Ezt múlt héten láttam egy kocsin.
Nekem kéne egy ilyen. Kár, hogy csak 5x108-as osztáshoz gyártanak.
4x108-hoz max 3d nyomtatni tudok, ami tervben is van.
Nekem bejön ez a retro életérzés. Kamionokon is baromira tetszik a krómozott acélfelni.
Jó, a szürke Cactus-on ostobán nézne ki a tükrös króm felni, de a fényes fekete plasztik jól áll neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest