Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz HussarF #33638 üzenetére

    Ez úgy melós, hogy ketten az asszonnyal beleülünk, és az épp aktuális héten érkezett amerikai autó alkatrészeket elviszem A-ból B-be. Tegnap is reggel 7 után indultunk, Szegedről Szolnok- Szerencs, Budapest, Érd, Gyál,Monor Szeged, ez volt kb 800 km, este 10 után értünk haza. Se egy furgon, se más jellegű autó nem kényelmes ennyi időre, ilyen távon, úgyhogy marad ez.
    A leülés szerintem itt nem esélyes. Nem a tömeg a problémás, nem terhelem agyon, sokszor inkább a térfogat, párszor határon voltunk, de eddig még minden befért, biztos ami biztos, mint fejlődő vállalkozást birtokló, már nézegetem az újabb Mercedes V osztályokat, ha eljutunk oda, hogy ez kevés lesz ( tegnap még nem volt az, pedig benne volt a 4 saját felnije gumistól, Ford Mustang 19-es gyári felnije, oldalüvegek, vízhűtők, Ford Explorer kipufogódob, meg egy csomó más, de rácsukódott a csomagtér ajtó, jövő héten se lesz, pedig jön 3 db szélvédő is) akkor bezony csere, abból egy 8-9 személyes biztos nyújtja ugyanezt a komfortot, de pakolni többet lehet bele.

    Családilag, egyéb módon nincs kihasználva, szüleimet szoktam elvinni jellemzően városon belül, esetleg 100km-re rokonokhoz, meg mi évente 2x elmegyünk valahova, Asszony eljár 80km-re a szüleihez évente 8-10 alkalommal, este jön haza, jó a kanyarkövetős bixenon, meg a sok más cucc, ami benne van. Van több autó, városban, télen főleg benzinest használok, az is kombi, a postáig elviszi a sok cuccot, aztán áll vissza a ház elé.

    Szóval nem hiszem, hogy lesz-e valaha annyira megterhelve, szerintem nem, Nem is fog egyelőre kiderülni, beleérne-e. Láttam már párszor megülve, nem olyan LAdásan- Asrásan ül meg a hátulja.

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés