- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
válasz
george11 #3109 üzenetére
Én sem.
Nem az én műhelyemben van.
A tanácsom nem jó, mert pénzbe kerűl, ellenben ha nem teszi fel a gyürüt SEM LESZ SEMMI BAJA!!!!
Központosító gyürü, igy kerül központosan fel a kerék a helyére.Enélkül nem 100% a központosság, emiatt rázza a kormányt.
20 év alatt nem hallottam olyat,- pedig számtalan új ügyfelemnek csináltattam az X éve gyürü nélkül használt alufelnije alá- hogy lelazult vagy leesett volna a kereke.
Ellenben sokan jöttek úgy, hogy évek óta megvolt a kerekük, de mindig is rázta bizonyos tempónál és sehol nem tudták kicentrírozni rendesen.Aztán kapott tőlem gyürüt és megszünt a rázás.
De a haverod corsaja nyilván utángyártott fos csavarral volt feltéve, ami esetleg leszedés közben tört el, ilyenem Audi TT-n volt, valahol fos csavarral tették fel és agyonhúzták, ami lefelé tört sorban.10,9 alatti csavart nem teszek fel, pont emiatt...hacsak nem gyári dobozos, bár azok is 10.9 szakítószilárdságuak általában.Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- Tesla topik
- Milyen program, ami...?
- Spórolós topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged