- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
válasz
george11 #3109 üzenetére
Én sem.
Nem az én műhelyemben van.
A tanácsom nem jó, mert pénzbe kerűl, ellenben ha nem teszi fel a gyürüt SEM LESZ SEMMI BAJA!!!!
Központosító gyürü, igy kerül központosan fel a kerék a helyére.Enélkül nem 100% a központosság, emiatt rázza a kormányt.
20 év alatt nem hallottam olyat,- pedig számtalan új ügyfelemnek csináltattam az X éve gyürü nélkül használt alufelnije alá- hogy lelazult vagy leesett volna a kereke.
Ellenben sokan jöttek úgy, hogy évek óta megvolt a kerekük, de mindig is rázta bizonyos tempónál és sehol nem tudták kicentrírozni rendesen.Aztán kapott tőlem gyürüt és megszünt a rázás.
De a haverod corsaja nyilván utángyártott fos csavarral volt feltéve, ami esetleg leszedés közben tört el, ilyenem Audi TT-n volt, valahol fos csavarral tették fel és agyonhúzták, ami lefelé tört sorban.10,9 alatti csavart nem teszek fel, pont emiatt...hacsak nem gyári dobozos, bár azok is 10.9 szakítószilárdságuak általában.Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged