Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Az ET számot meg lehet valahogy mérni?
Érdeklődtem egy felni után. Az ET számot nem tudta megmondani, mert nincs beleütve. A felni más paramétere egyezik a gyári paraméterekkel. A kereskedő elmondta, hogy nincs beleütve mint más felnikbe. Azt írta, hogy szerinte 40-es. Mondtam nekem az nem jó, mert elvileg 46-55 -ig jó. Mondtam a kocsi típusát. Elmondása szerint pont olyan kocsiról lett leszerelve, és azon jól állt.
De ígérte megméri pontosan.
Amiatt kérdezem, mert elég nagy a távolság, hogy feleslegesen autózzak. Viszont most ha bevágja nekem, hogy pont 50, ne adj isten beütődik az 50-e szám a felnibe, akkor nehogy megszívjam, ha mégsem 50 lenne az 50.
Ha le lehet érni, akkor hogyan kell?Esetleg így? A felni közepe és az közti távolság? Csak kérdés menyire lehet ezt pontosan megmérni.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest