Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tirexi
addikt
válasz
Erdei88
üzenetére
"nem éppen a többség"
Nem is írtam sehol, hogy "többség" csak azt hogy elég sokan a MO-i helyzethez képest amit beállítanak."van egy drága gép és ennyi..."
Igen erre is írtam:
"Ne azt hidd, hogy mindenki itt van PH-n akinek jó gépe van, sztem a negyede sincsen itt."Saját magamtól kell idézgetnem? Ha valamit nem értesz olvasd el többször plz.

-
Tirexi
addikt
Ne felejtsd el azokat akik le...rják a 3DMark-ot és azért építették a fél millás/millás gépüket, hogy játszanak.
Ne azt hidd, hogy mindenki itt van PH-n akinek jó gépe van, sztem a negyede sincsen itt.
Ja és ne csak az SLI listát nézzed. Van ott még jó pár CF is.
De ha még csak a single GPU-t nézzük akkor sem kell szégyenkeznünk van bőven és nem csak ugyan azok az emberek vannak... Nem akarok elkezdeni számolgatni most van jobb dolgom is.
Ha annyira nagyon rossz lenne mint ahogyan be van állítva akkor fele ennyi TOP és Multi GPU nem lenne a listában. Én így látom.
De még a TOP GPU-t sem kell nézni hiszen a közép osztály is 50-70k között mozog. Az sem kis összeg egy Magyar átlagfizetéshez képest. Ja és még mindig csak a VGA-kat néztük hol vannak még a drága CPU-k meg az alaplap-ok...
Meg ugye ilyen gépeket fent is kell tartani ugyan is az áram sincsen ingyen.
-
-
Dr.Én
veterán
Egy biztos az árak kegyetlenül emelkedtek, minden téren, de a fizetések nem követték, azok ugyan ott vannak ahol régen, ha a fizu tételezzük fel közel nettó 300e lenne akkor senki nem siránkozna ilyen árak mellett...de sajnos nem így van...
én is most ugy tudok GTX 670-t venni hogy kapok 13. havi fizut..ha nem kapnék akkor nem vennék, a gépre is úgy raktam félre a manit apránként mindig...
szóval csóróság van... -
oliba
őstag
Amúgy engem az lep meg, hogy a MO-i "válság" helyzet ellenére fogy a 670 mint a cukor pedig nem olcsó dolog az sem. Nincsen itt semmiféle válság csak be van magyarázva.
Beszélhetnék az iparról de nem a cuccok a drágák hanem az emberek fizetése kevés.
Most akkor csóróság van, vagy nincs csóróság?
-
TTomax
félisten
ÁÁÁ... két gpu felett ritkán skálázodik jól... meg rakhatnék alá pár négyzetméter I7et is... no meg kukázhatnám a lapom is,mert van harmadik slot,de csak 4X-es...

Egyébként majdnem 660Ti SLIt vettem,csak olyan árakon mentek a 3Gbos FTWk hogy inkább akkor már 670...ha jó áron tudtam volna 680at akkor vettem volna,de abból egy jobb fajta megint pénzes...ehhh... drágán mérik mostanában ezt az ipart.. -
Tirexi
addikt
Igen utána már én is gondoltam erre, hogy így értetted csak azt is vedd figyelembe hogy kinek mik az érték határai.
Lehet, hogy neked az a két 670 úgy érte meg annyiért de nekem meg a két 680 érte meg annyiért. Mondom ezt úgy hogy volt belőle 3db is egyszerre a gépben és akár mikor átválthatnék 690 QSLI-re is.Tehát pl nekem nem volt pénzlapátolás mert "nekem" így megérte.

Akkor lenne pénzlapátolás ha egy deka FPS-t nem tenne hozzá egy játékhoz sem de van erre sok ellen példa ahol duplázódik az FPS pl mint a Metro 2033-ban vagy a Crysis 2 DX11-ben és gyanítom, hogy azért a Crysis 3-ban is szépen fog szerepelni a dupla GPU. (csak pénzeljen az NV)Szal megéri ne mond, hogy nem! Fejlődjön a gazdaság TTomax vegyél egy harmadikat is!!

Amúgy engem az lep meg, hogy a MO-i "válság" helyzet ellenére fogy a 670 mint a cukor pedig nem olcsó dolog az sem. Nincsen itt semmiféle válság csak be van magyarázva.

Nem élek kávéval.

-
TTomax
félisten
Olyan VGA-kkal mondod ezt amiket tudtommal fel lehet húzni a 680-ak szintjére
Mindezt jóval olcsóbban...tehát továbbra sem vennék 680SLI-t,Meg merem kockáztatni,hogy az én 670 SLI-m 5%-on belül van a 680SLIhez képest...és ezért irtam ahol az enyém elhasal ott a 680SLI is el fog... csak az nem mindegy mennyi lovét szortál el rá...aztán tovább gondoltam... hogy egyébként amugy is egy nagy pénzlapátolás az egész...talán nem igaz?
Gyorsan ugorj rá egy kávéra...reggel van még kenteknek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tirexi
addikt
"680ból sem vennék SLI-t"
Olyan VGA-kkal mondod ezt amiket tudtommal fel lehet húzni a 680-ak szintjére. Akkor miről beszélünk TTomax?

Még le is írod: "ahol a 670SLIm elhasal ot a 680sli is el fog..."
Aztán meg ez:
"ez az egész multiGPU ugy ahogy van egy hatalmas anyagi bukta...."Akkor add el az egyiket. Minek neked az FC3 60FPS elég a 30 is nem?

-
zolee5016
őstag
Sziasztok..kérdeznék,illetve bizonyságot szeretnék.Váltanék 670 -re, Asus ROG Matrix Platinum,gtx-580 -ról,De ez a táblázat nem győz meg,hogy kellene (egyébbiránt sima 580-hoz hasonlit,ami most mellékes)..legalábbis 100k-s körüli áron....Csak a texel rate-ban hasal el a karim egy 670 ellen...tényleg ennyit számít,ennyivel jobb??Az az egy adat a texel ennyire megdobja a 670-et?mégha minden másban gyorsabb az 580? A lap alján a pontos adatok....LINK
Nem szintetikus tesztekről szeretnék tájékozódni,hanem tőletek napi felhasználóktól ,játékosoktól
Köszi...
MOD a fogyasztás sokadrendű és teljesen mellékes számomra..a teljesitmény érdekel kizárólag...
-
TTomax
félisten
Én meg már 680ból sem vennék SLI-t... a 690 más tészta,más kategória... de azt megfigyeltem hogy a csucs vgaból sosem "éri" meg a több gpu kiépités... Radeonból is nézzétek meg hogyan mennek a 7870/7950-ek CFbe.Nv-töl meg a 670 SLIbe...és ahol a 670SLIm elhasal ot a 680sli is el fog...ez csak a privát véleményem, egyébként ez az egész multiGPU ugy ahogy van egy hatalamas anyagi bukta....
-
krx21
nagyúr
Egyik fórumtársunk videóit megnézve, azt látom, hogy a Far Cry 3 Quad sli-ben (2xgtx690) szinte semmivel nem megy jobban, mint sli-be!!! Hát még jó, hogy nem vettem rá magam a második 690-esre...
Gyakorlatilag keresni kell nagyon, ahol gyorsul a gép tőle... -
tikshow
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Ahogy eddig figyeltem, teljesen mindegy csak a jelenlegi csúcs legyen.

-
Tirexi
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy AMD-s leszek. A két 680 megmarad. Csak kipróbálom és ha nem válik be megy féláron (amennyit ér) apróra. Ennyi.
Azt hiszem hamar elkapkodják majd, ugyan úgy ahogy annó a 7970-emet.
-
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Bizony és ez nem vicc. Sőt nem is kell hogy égjen egy falu. Elég ha lövöldözünk eszetlenül egy még el nem foglalt bázison ahol helikopterek jönnek és bum bumm minden száll.... áááááá.
Na bocs. Beleéltem magam az év játékába.
Hamar kifexik a két VGA hiába mennek 98%-on. Ezért várjuk meg a HD8k-t.

-
Brutus880
tag
Egy kis újdonság
[link] -
Brutus880
tag
Tisztára optimalizálatlan az a játék is mint pl a Crysis warhead volt vagy melyik... Majd még a GTA V nah az még mennyire lesz optimalizálatlan.

-
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Bemegy az még 30-ra is ha ég egy komplett falu és akkor még az élsimítás nullán van.

Ha még a Vsync-et is rápakolnám meg a HDAO-t akkor sztem meghalna a game pedig két 140k-s VGA dolgozik a gépben.
-
Tirexi
addikt
Simán lehetséges.
Try this: 1280*720, all LOW, 0XAA.
Kész a folyamat 120FPS.
Problem Solved.
(beállításokat nem írtál csak FPS-t..)
-
krx21
nagyúr
Most néztem GTX 690-en a COD BO2-t és hát ha a FC3 így menne?
Több száz fps... Aztán bekapcsoltam a vsync-et és rezzenésmentes 120fps volt kiírva... (120Hz-es a monitorom) Na ez lenne mozgásban a High End érzés a Far Cry 3-ban... -
Brutus880
tag
Rendben döntöttem! MSI GTX 680 Lightning a kiválasztott vadállat!
Köszi szépen srácok 
-
Brutus880
tag
Hát igen ez így van. De valamivel muszáj lesz meglepni magam a karácsonyra. Már a többi spéci cucckombók meg vannak.

-
E1even
senior tag
válasz
Brutus880
üzenetére
Mindhárom nagyon jó kártya, és mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai is egyben.

Ezt már Neked kell eldönteni.
Mondjuk nézzél meg egy csomó tesztet a kártyákról, az is segíthet, egy picit.
Néha csak a szimpátia dönt egyik- vagy másik gyártóhoz, még akkor is, ha az észérvek nem azt diktálják, hogy az válaszd.

Nem vagy könnyű helyzetben.

-
Brutus880
tag
Hát most meg már teljesen letargiába estem az asus vs msi véleményetektől

Vagy álljak át az Asus HD7970 Matrix Platinum 3GB? -
E1even
senior tag
válasz
Brutus880
üzenetére
Szerintem nézzél meg a Lightningról is pár tesztet.
Egyébként nekem 1340MHz-en ment a Lighning 3DMarkt11 alatt, viszont Heaven alatt már csak 1315MHz-ig bírta. Játékok alatt is 1300MHz-en ment stabilan.
Alap állapotban 26 fokos volt a kártya, full terhelésnél pedig 60 fok volt a max, 30-40%-os ventivezétrléssel, teljesen hangtalanul.
De Te tudod.

-
Brutus880
tag
Mindenképp a tuningra fogok hajazni
és most láttam olyan videót amin 1300 Mhz-re is felnyomta a srác azért az nem semmi akkor szerintem maradni fogok a DC2T-nél 
-
Dreamie
őstag
-
E1even
senior tag
válasz
Brutus880
üzenetére
Én a Lightningra szavazok. Mondom ezt úgy, hogy általában Asus párti vagyok.

Pont most árulom az enyémet, brutális darab, nagyon jól össze van rakva.
Csak hát hajt a kíváncsiság a 7970 Matrix felé.
A tuningot is nagyon jól bírja, két BIOS-sal (az egyik alapfeszen 1111MHz-es GPU-val, a másik LN2 az meg 1202MHz-es GPU-val 1.212V-on) van ellátva. És LN2-nél még így is bírt +140MHz-et a GPU-nál.

Nagyon jó a hűtése (halk és nagyon jó hatásfokú), az Asus-nak sem rossz, csak ennél 2 slotos, és az nagy "előny lehet" SLI kiépítésénél is. -
Brutus880
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket és (hogyan) érdemes hosszútávra beruházni ezek közül?
ASUS GTX 680 DC2T vagy SLI-be
MSI GTX 680 Lighting vagy SLI-be(#8640) Apone33: Igen engem is ez érdekel, nagyon csábító nekem ez a 1201 Mhz turbo boost
amit még tovább is lehet húzni a jó hűtés céljából. -
Dr.Én
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
nem is rossz ötlet
itthon van ugy is a nagy flex ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elvileg be kell hogy féjen a házamba. -
Dr.Én
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Ahogy néztem a a teszteket róla elég szép hosszú nyákos...de el vileg be fér a házamba

-
Dr.Én
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Akkor valszeg ha lesz Giga OC-ba ruházok be...
Ha már mindenki ezt ajánlotta
remélem nem sokára be tudok számolni arról hogy hogy muzsikál I5 760-as procival![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
THX mindenkinek

-
TTomax
félisten
Fiuk,neketek is 145%-ig engedi a power targetet emelni??Vagy csak nekem lehet eddig mert FTW?

-
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem vesztek így észre olyan gyorsan.
-
siriq
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez nem fikazas hanem egy igenis tanulsagos eszrevetel. A ketto kozott nagy kulonbseg van.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
De mégis mit kellene keresnünk? Szerinted ezeket nem nézzük meg? Napokig tököljünk azon, hogy keresünk valamit?
Más azt mondja, hogy neki tökéletes a BF3 Radeonnal is. Ezekkel a dolgokkal nem tudunk mit kezdeni. Nincs lehetőségünk hetekig elemezni minden játékot egy VGA-val. Sosem lenne kész a teszt. -
ricshard444
veterán
Lassan már mindennapos esti program az amd fikázás
Én sem vettem észre,hogy "smooth"-abb lenne zölddel az adott fps szám,mint vörös oldallal,pedig nap mint nap látok zöldet barátomnál és egyáltalán nem jobb + már sok kártya megfordult nálam
nVidia-val és Radeon-al is éltem át microlag problémát,de egy driver mindig segített max egy windows de akkor tuti jó lett. -
siriq
őstag
Amit ti nem vesztek eszre, az nem igazan relevans minden esetben. A userek viszont eszreveszik. Nap mint nap. Amit nem 1-2 vagy tobb hanem sokkal tobb user vesz eszre es probalna tudatni a nagykozonseggel. Mint egy tesztoldal kepviseloje neked ilyen esetekben a targyilagos teszt es informacio miatt meg kellene vizsgalni miert van ez. Nem le ragadni annal hogy nalunk nincs ilyen. Irhatnam tovabb is de inkabb nezek valami filmet mert az sokkal erdekesebb mint ugyan azt hallgatni toled(nem sertesnek szanom).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Értelmeztem, olvastam. De mit tudunk csinálni, amikor ez nem jön ki a tesztjeinkben? Írjuk meg, hogy te, meg még ketten panaszkodnak egy dologra, amit nem tudunk kimutatni, vagy nem látunk?
A HardOCP sem mutatta ki azt, hogy az SLI jobb, mint a CF. Egy teljesen szubjektív véleménnyel álltak elő. Mi nem szoktunk ilyenre hagyatkozni, mert nem tényszerű információ. Mérésben pedig a frame time ezekről nem árulkodik, vagyis megalapozni nem tudunk semmivel egy ilyen kijelentést. Persze leírhatnánk ilyen dolgokat mi is, csak, ha jönne egy kérdés, hogy ennek mégis mi az alapja, akkor azt mondhatnánk, hogy semmi. Teljesen szubjektív benyomás, amit semmilyen méréssel nem tudunk alátámasztani. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Biztosan állítod, hogy minden egyes vásárlónál kijön amiről beszélsz? Ezen nevetnem kell.
Az meg, hogy becsapjuk az olvasókat? Mégis mivel? Hogyan számolhatnánk be valamiről, amit nem látunk a tesztekben?
Ha te úgy alszol nyugodtan, hogy a tesztoldal nem minden, akkor egészségedre. Köszönjük, hogy ezt a fontos információt megosztottad velünk. Ebben az esetben a teszteket téged leszámítva a maradék pár százezer olvasónak készítjük. -
siriq
őstag
Nalatok nem jon ki, viszont aki meg akarja venni a vga-t annal igen. Igy bizonyos szinten becsapjatok a vasarlokat, jah , hogy nalatok nincs ilyen. Meg mindig ugyan ugy be lesz csapva a vasarlo.
Nem 1 vagy 2 vasarlonal jon ki a problema hanem szinte mindenkinel ha megveszi.Hajra csinaljatok. A vasarlok majd szivnak. A tesztoldal nem minden, ha van esze valakinek akkor ezek szerint nem a ph-t nezi mert itt kiderult, hogy nem jonnek ki a hatranyok amikor a vasarlasrol lenne szo.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
SzlobiG
üzenetére
Nem a teszt elismerésével van baj, hanem azzal, hogy nekünk ezek nem jönnek ki. Így nehéz ezekről írni. Természetesen a CF-nek és az SLI-nek vannak problémái, de egyik sem jobb a másiknál, mert a technológiai alapok dettó megegyeznek.
Se nem mérhető, se nem látható, hogy az egyik rosszabb a másiknál. Legalábbis nekünk erre még nem sikerült rátalálnunk. -
siriq
őstag
Mindenkeppen figyelmedbe ajanlanam a konkluziot bf3 nal es a vegen ahoz amit linkeltem neked. Ezek szerint nem akarjatok latni vagy csak nem veszitek eszre.
We still however "feel" there is also a distinct smoothness advantage with SLI that AMD has yet to capture. This is subjective call, but all [H]ardOCP editors agree on this. Ez nem csak az sli vs cfx-re ervenyes. A frame rate nem mindig meghatarozo. Talan most mar megerted miert nem jo a teszt. -
siriq
őstag
A szomszed kislany es a klantaram kozott az a kulombseg, hogy veluk beszelhetsz mig a te alltalad kitalalt szomszed kislannyal nem. szolj nyugottan es meg adom hol tudod oket elerni es eloben mondjak el neked a tapasztalataikat.
A BF 3-t multiban kell tesztelni [link]. Erdemes elolvasni. -
Tirexi
addikt
-
kasa85
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Nem VGA játék.
Nekem is volt mikor gyors utazást tettem,és ha gyorsan fordulsz észre veszed úgy tölti be gyorsan a textúrát mintha kicsi pontok lennének.
Hasonló a UE 3 játékoknál mikor benézel a sarkon,és egy hirtelen fehér rész marad ami azt jelenti nem töltötte be a vga vram rendesen a textúrákat.
Szerintem a 2DB kártyánál lehet a 2x 3gb vram nem dolgozik össze ahogyan kéne,és emiatt a vga olyan dolgokat produkál mintha vram hibás lenne pedig nem az.
Sajnos a tapasztalataim alapján ahogy végig vittem nagyon bugos a game.
Állj egy vízesés mellé lent nappal nézd meg ultra árnyék mellett mintha egy karika lenne ott.
Úgy néz ki mintha a vízesésre egy fekete karika vetülne ahogy ránézek,és ha forgatom a kamerát úgy a karika,vagy kör is mozog.
Veri High on nem csinálta csak Ultrán van mint javítani,és ez már a day patch el toltam. -
Abu85
HÁZIGAZDA
(#8601) Pubszon és (#8602) FLATRONW: Erre is van egyszerű megoldás. Egy parancsikont kell létrehozni, amiben ez a parancs van például:
C:\Windows\System32\cmd.exe /C start /affinity AA D:\games\bf3\bf3.exe
Persze a bf3-at cseréljétek, amire akarjátok, de mindig teljes elérési utat adjatok meg.
Itt az AA jelenti azt, hogy a nyolcszálas cpu-n a 0, 2, 4, 6 szál lesz használatban. Gyakorlatilag a 10101010 bináris hexadecimális formája.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)