- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
ScomComputer #9196 üzenetére
Akkor megkérdezem mégegyszer. Dell monitorod van?
-
odorgg
addikt
válasz
ScomComputer #9196 üzenetére
Nálam VGA csere utánn szokott ilyeneket produkálni a BF3. Grafikai beállítások modosítása, és mentése, megszokta oldani a problémát. Szóval 1 próbát megér, ha eddig ez még nem történt meg.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ScomComputer #9192 üzenetére
Próba másik géppel.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
ScomComputer #9194 üzenetére
Előző drivereknél is csinálta? Nálam nem jelentkezik "anomália", Én a 306.97-et használom még.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
ScomComputer #9192 üzenetére
Hány megjelenítő van rákötve a VGA-ra?
-
ScomComputer
veterán
Halihó!
Nálam van olyan jelenség, hogy a BF3 alatt egyszercsak sötét kép van egy-két másodpercre..utánna minden fasza... ezt most mi okozza.. a legújabb driver van fenn....vga---monitor hiba mi a fasz van vele??????
régebbi driverekkel is elöjött! -
xxSanchez
őstag
2 napja volt belőle ipon szuper szerda, szerintem még találni fogtok 87 körül, ennyit nagyon megér.
-
FaTHI
őstag
Agyalok egy Palit 670Jetsream-en. Valami vélemény róla?
-
Dr.Én
veterán
válasz
ittakary #9184 üzenetére
Nekem a 3D mark Vantage-t perfomance beállítással: 35535 pötyit hozott (az 560ti esetében ~24000 pötyi)
GPU score 30981 CPU 63560szóval remek még ezen proci...terveztem hogy veszek új procit és lapot hozzá (I5 3570 K), de ahogy össze hasonlítottam az újabb fajta procikkal, meg nyugodtam nem is olyan gyenge mint gondoltam...
-
boogie84
veterán
Nem biztos h van értelme, mert kolléga alacsonyabb órajelen hajtott procival több értéket kapott mint én.... Vmi nem kóser. Amúgy sem vagyok nagy bencsmárk mágus, csak az volt a lényeg h platformváltással mennyit javul a teljesítmény azonos órajelen... Mint kiderül nem sokat.
-
ScomComputer
veterán
Nekem ez a Catzilla , exe hibával leáll....miért?
(win7x64,2600K,gtx680) -
Acsi
aktív tag
Tiger módban futtattam 1920x1080-ban.
(#8997) Rexcor
Habár nem Heaven, 3DM11 és nem is 3DM Vantage, de legalább teszt. Látom most ez a sláger. -
krx21
nagyúr
SLI nélkül...
Catzilla Benchmark: Tiger (1920*1080) : 9907 pont... -
-
ESP
őstag
Mekkora sláger lett ez a bench
-
kasa85
őstag
1920x1080 monitorom szerint 1920x1200 csík alul felül.Pont 9011.
-
Dr.Én
veterán
válasz
ricshard444 #9153 üzenetére
próbálj minden háttérben futó progit ki lőni, mert az megint befolyásolja az eredményt ahogy észre vettem ...hátha jobb lesz
de az se ki zárt amit írsz -
-
Dr.Én
veterán
válasz
ricshard444 #9151 üzenetére
ez érdekes, elvileg erősebb HD 7970 nem?
lehet tényleg csak a zöldet szereti -
-
SzlobiG
félisten
válasz
boogie84 #9142 üzenetére
Csak neked.
9166 Procc 4.4GHz, VGA alapon.
Így 4.4-en még több pontot kaptam mint 4.6-on(CPU).
Bár mondjuk most kilőttem direkt a torrentet,steamot,aida-t is. De végül csak igazam lett abba, hogy az OS befolyásolja a dolgot úgy mint Rexcornál Win7, klasszikus felület, net nélkül több pontot kapott CPU-ra mint én pedig 4.5-ön ment csak neki.
-
boogie84
veterán
válasz
SzlobiG #9141 üzenetére
Proci nálam is 4,4-en megy. A 670 viszont alapon. Csak a tökéletes teszt erejéig meg tudnád csinálni h visszaveszed legalább a 680at alapra? A hab a tortán a 3770K 4,4 GHz lenne.
Csak h órajel ellenében milyen különbséget mutat.(furcsa h ilyet kérek mert marhára nem érdekelnek a tesztek) Most viszont az érdekelne h mennyi különbség van a két platform között. Másnak is fontos lehet aki esetleg váltani szeretne, de pl nem tudja h megéri e...
Köszi! -
-
Kirol tudtok ebben a topikban aki relative gyenge CPUval hasznalja a 670et v a 680at?
i5 760 4GHz v ilyesmi.
-
-
-
-
ETOM
addikt
Bulldozeral jó szar a cpu pontszám. Bár lehet benéztem nekem 440 pontot adott cpu részre nem tudom ez jó rossz.
-
SzlobiG
félisten
válasz
kockaharcos #9111 üzenetére
Bizony Tigeren kell futtatni.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
kockaharcos #9111 üzenetére
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
viktor82 #9104 üzenetére
Nem, de mi baj van a compute shaderrel? Szinten minden új játékban előnyt kovácsol neked és mindenkinek, hogy az adott effekt compute shadert használva gyorsabban kiszámítható. A compute shader létezése nélkül rengeteg effekt nem is létezne. Az Unreal Engine 4 sem ilyen lenne, mert annak a motornak a futószalagját zömében compute shaderben írták.
-
gainwardgs
veterán
9000 felett zsír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Villanyszerelés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest