- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-11-15 18:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
-
Muerte
addikt
Így van
A legtöbb játék bekapcsolt vsynch-el fix 60 FPS-sel a legszebbb és legsimább,csak néhány régebbi játéknál volt jelentősége a magas FPS-nek és jórészt csak multiban.A mai játékoknál a vsynch "veszélye" multiban pl.BF3,BF4 hogy növeli az input lagot,viszont felette meg töri a képet,ha 60 Hz-es monitorról beszélünk.Nálam sli-nél bevált az a módszer hogy játékon belül kikapcsoltam a vsynch-et,nV vezérlőpultban viszont bekapcsoltam adaptívra és bekapcsoltam mellé a tripla pufferelést,így a kép is sima és az input lag is lecsökkent szinte jelentéktelenre. -
pohár
félisten
-
XXArcAngelXX
tag
Köszönöm a részletes választ !

Nekem ebből az jön le hogy akkor jól választottam kàrtyát. Csak megijedtem mert találtam olyan teszteket ahol csak az evga meg az msi 760 lehet az isten, Gigabyték meg sereghajtók. Brutál kártyát meg nem tudok majd venni (780, 780ti) mert akkor meg a proci cserétől, proci hűtőtől vonnàm meg a pénzt.Majdnem elfelejtettem: az alaplaphoz jàrt egy sli híd is, gondolom az jó lesz a két vga összekötésére?
http://www.overclockersclub.com/reviews/asrock_z77_extreme_4/
Fentről a 6. képen.
-
JoolsNOS
veterán
-
KAMELOT
titán
Engem érdekelne ez az egész, hogy 1500 CUDA mag X-et tud.
De majd 3000 CUDA mag meg csak X+1-et. Azaz miért nem tud 2 x X-et????
Hogy érthetőbb legyen.
GTX680 pl. 120GT/s
GTX780 akkor miért nem 200GT/s?
Egyáltalán mi határozza meg ezeket az értékeket.
Mert ha logikusan gondolkodunk akkor minél több CUDA annál jobbnak kéne lenni. -
krx21
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
TTomax
félisten
-
Winne
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
-
ricshard444
veterán
-
Rexcor
őstag
-
ricshard444
veterán
-
SzlobiG
félisten
-
FaTHI
őstag
-
Locutus
veterán
-
boogie84
veterán
-
ETOM
addikt
-
Tirexi
addikt
-
odorgg
addikt
-
Tirexi
addikt
-
boogie84
veterán
-
gbors
nagyúr
-
norb55
őstag
-
gbors
nagyúr
használjuk akkor példaként a Crysis 2-es tesztképet. tegyünk be elméletben még egy GTX580-at, feltételezve 90%-os skálázódást - akkor az 99fps. ezt a tempót az intel processzorok többé-kevésbé bírnák, viszont az AMD-k messze nem. ha ezek után megnéznéd a dolgot 5760x1080-ban, akkor azt tapasztalnád, hogy az intel CPU-k 50fps környékén mennének (nem 1:1-ben pixelszám-arányos a teljesítményesés), az AMD-k viszont csak valahol 35 és 40 között.
és az igaz, hogy a VGA terhelése valamelyest jobban nő, mint a CPU-é (ezért írtam, hogy hasonló marad az arány, nem pedig azt, hogy egyforma), a fizika meg az AI kalkulációja sokat nem változik eltérő AR esetén, viszont a látványhoz kapcsolódó feladatok kb. ugyanúgy nőnek. -
gbors
nagyúr
MÁS: Több monitoros kiépítéshez miért kellene még erősebb proci?
azért, mert amíg 2560x1440-ben ugyanazt látod, mint 1920x1080-ban, csak több pixellel, 5760x1080-ban háromszor akkor a látótered is, nem csak a pixelszámod. azaz nagyon leegyszerűsítve, kevesebb fps mellett hasonló pozícióban lesz a CPU/VGA egyensúly, mint 1920x1080-ban, míg a 2560-as felbontás sokkal VGA-intenzívebb.
-
Winne
nagyúr
-
misionline
tag
-
misionline
tag
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
Erdei88
veterán
-
norb55
őstag
Köszi, de itt nem az élsimítással van a gond, hanem az SLI támogatással ,de mondom az a fura mikor indulok 50FPS és ez szinte alig ugrál , kártyák ilyenkor 980MHz-en mennek,az az turbo boost nem megy, megyek szépen egyszercsak bekapcsolnak a kártyák 1150MHZ erre löttem be mindkettőt, és 90%-os terheléseken 150-160FPS-el megy a játék, a pálya vége felé meg lecsökken hírtelen 31FPS-re ilyenkor eggyik kártya 750MHZ a másik 980MHz-re csökken. Ilyenkor érezni hogy eggyet ránt a játékmeneten, és fix 31FPS-el megy .
Egy pályán ekkora FPS ingadozást, még soha semmilyen játékba nem tapasztaltam.
Mindegy nemfárasztok senkit vele
-
krx21
nagyúr
-
Tirexi
addikt
-
ricshard444
veterán
-
conqver
aktív tag
-
Zorel
senior tag
Cicergéssel kapcsolatban sok mindent nem tudsz kezdeni, max lefújod szigetelő spray-el a tekercseket és akkor elvileg megszűnik. Ha nagyon zavaró, akkor érdemesebb lenne inkább gariztatni. 560-am nekem is cicergett bizonyos esetekben, de nem volt zavaró és mivel a kártya élettartalmát, működését ez nem befolyásolja, így nem is foglalkoztam vele.
-
Zorel
senior tag
-
odorgg
addikt
-
TTomax
félisten
-
H.Ezredes
őstag
Ha a LOAD nem érdekel tényleg nem bántásból meg azt veszel amit akarsz akkor minek neked 670 ??? Ha a LOAD nem érdekel az = nem terheled a kártyát nem használod ki akkor mi a fenének a 670 ? Ha játszol vele terheled akkor hangos lesz... Ha nem terheled akkor halk de ha nem terheled oda egy GTS 450 vagy GTX 460-is jó
Vagy mondjuk tolod a BF3-at 40%-os ventivel ?
Csak érdekel
bár akkor eléggé melegszik a kártya ha nem teker rendesen a venti -
omikron23
senior tag
-
Zorel
senior tag
-
H.Ezredes
őstag
-
H.Ezredes
őstag
-
kribe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Gigabyte gyári OC.-s igen, a 670 meg Ref kártya volt. De itt nem ez volt a lényeg. 
A legtöbb játék bekapcsolt vsynch-el fix 60 FPS-sel a legszebbb és legsimább,csak néhány régebbi játéknál volt jelentősége a magas FPS-nek és jórészt csak multiban.A mai játékoknál a vsynch "veszélye" multiban pl.BF3,BF4 hogy növeli az input lagot,viszont felette meg töri a képet,ha 60 Hz-es monitorról beszélünk.Nálam sli-nél bevált az a módszer hogy játékon belül kikapcsoltam a vsynch-et,nV vezérlőpultban viszont bekapcsoltam adaptívra és bekapcsoltam mellé a tripla pufferelést,így a kép is sima és az input lag is lecsökkent szinte jelentéktelenre.

Ez rémes.... De a mai világban minden talál gazdát...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy mondjuk tolod a BF3-at 40%-os ventivel ?
Csak érdekel