- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
Tirexi #20204 üzenetére
Ma majd teszek rá egy kis tuningot is és nézek egyet úgy is.
Neked ez már tuningos eredmény,vagy alap órajeles?
Heavenben hogyan tudok screenshotot csinálni,ugyanúgy F12 és ha igen,hova menti el?
Mert így csináltam és a felhasználó mappában a Heaven alatt volt screenscot,csak valami megnyithatatlan kiterjesztésben. -
BlackSoft
addikt
válasz
Tirexi #19993 üzenetére
Igen Abu is írta már elég sokszor, pedig ő nem az, aki elkezd fikázni valami, mert nem tetszik neki.
Szerintem aboszlút jók lennének az AMD kártyái, ha lenne egy megfelelő support mögöttük, akik azon dolgoznának, hogy megfelelően ki legyen használva az a kártya amit kiadnak.Nekem volt 4870-em, 6850-em, amiből később 6850 CF lett. Utóbbi nagyon rossz döntésnek bizonyult. A legjobban ami nekem odavágott, hogy Half Life 2 Ep1-ban és Ep2-ban előjött egy bizonyos effektnél egy hatalmas rózsaszín-fekete kockás textúra. És néztem, hogy ez meg mi a fene?! Rákerestem, és tele volt velük egy csomó fórum, hogy hát ez ilyen meg olyan driver probléma, mert valamilyen (nem értek hozzá) dolog rosszul van kódolva, és már 3-4 driver óta nem javítják ki, pedig küldik a reportot a supportnak tömegesen.
-
WaterWawe
őstag
válasz
Tirexi #19554 üzenetére
Szerintem hatalmas gém lett!
kasa85: Engem meggyőzött az Nvidia. És az SLi sem olyan rossz mint amilyennek egyesek prédikálják. 3 órája elérhető egy Béta játék és már van hozzá SLi profil. Ráadásul panaszkodik a sok AMD-s mert a 7870-es kártyákkal pl még Low-on se lehet kicsikarni 70 fps-t a játékból. Ez a mentöl sem hiszem hogy nagy dobás lesz.
-
törölt tag
válasz
Tirexi #19480 üzenetére
Na igen. Nálam ezek a játékok nem játszanak, így kilőve. Warezolni pedig még pénzért sem.
És gondolom nagyon sok embernél van más egyéb játék. Éppen ezért teszteléshez free programokat érdemes választani szerintem. A CPU hozzáállásod pedig egyértelműen elfogadhatatlan a számomra, így meg sem fontolom.
De mindenki másképp. Részemről a tesztelős téma lezárva.
-
törölt tag
válasz
Tirexi #19478 üzenetére
Persze, természetesen lehet más a te tapasztalatod. Pont arról beszélgetünk, hogy nem mindegy milyen teszttel próbálkozol. De ha ezekben nem bízol, akkor elárulod tuning esetén mivel teszteled, hogy megfelelő-e a beállítás. Azt ne mondd, hogy játékkal, mert kivitelezhetetlen, hogy folyton mondjuk 10 játékot próbáljon valaki minden órajel emelésnél. Szerintem a legközelebb a stabil beállításhoz ezek a programok visznek. Aztán, ha valahol kibukik a hiba, akkor lehet korrigálni. Hiszen ténylegesen a használat dönt majd, de kell valami támpont.
-
Necc
addikt
válasz
Tirexi #17972 üzenetére
Hajajj, HW kornyezettel szerintem nagyon is tisztaba vagyok szemelyes tapasztalatbol. A mar-mar veterannak szamito, 3 GPU-t is megelt Asrock alaplapom ezt nap mint nap tapasztaltatja velem, amikor anno a HD5850-el tokeletesen mukodott, GTX580-al allandoan 92-es BIOS koddal kikapcsolt majd ~2 perc utan magatol elindult boot recovery BIOS-al, majd most a GTX770-el pedig tok veletlenszeru: van ugy hogy vergodik a megszokott ~2 percig, de van ugy hogy poccre bootol. Logikus magyarazat persze sehol
-
BlackSoft
addikt
válasz
Tirexi #17907 üzenetére
Igen erre én is gondoltam, hogy nem közvetlenül az svchost, hanem valami "bökdösi" és azért loadol 99-ra, mert valami megköveteli tőle.
Ha nincs semmi driver s egyéb, akkor nem tudom, mert kb 1 hét kell amíg elkezd "lassulni" azt meg sosem vártam meg driverek nélkül.
Csak a video driver, TS3, Steam szokott lenni felrakva, tehát rendszer install után ez a 3 dolog kerül csak fel. Nincs tele warez szarokkal, amik csinálhatnak valamit.Többiek: SSD van benne, 100/100. A software a ludas...
-
-
Pietrosz
addikt
válasz
Tirexi #17181 üzenetére
Tényleg benéztem, visszább kellett venni
Valley benchmark loopolva 1 órát ment+2 óra BF3, most már talán tényleg stabil lesz az 1267Mhz. Még egy kicsit visszább veszem és tuti jó lesz.Vsync-el mi a gond? Nem lesz 30 fps, pont erre jó az adaptive vsync, én GRID 2-ben használom és tökéletesen működik, általában minden pályán van 1-2 rész ahol beesik kicsit 60 alá, de szinte meg se lehet érezni.
-
-
BlackSoft
addikt
válasz
Tirexi #17147 üzenetére
Szerintem mindenki, aki nem ahoz szokott hozzá, hogy 20fps-el alig mennek a játékok, látja a különbséget 30 és 60 között, és 60 alatt rossz nézni, idegesítő.
Mondjuk én 80+ fps felett már nem érzékelek semmit, de tudom, ha 60 alatt van, mert úgy elég kaki
Filmeknél elég a 24 is szerintem, legalábbis, egy filmet sem láttam még, ahol szükség lett volna 60-ra.Ha a tesztalany még nem játszott FPS játékokkal, és oda ülteted, akkor nem fogja észrevenni a 30 és a 120 közti különbséget sem. Ha te vagy én odaülünk, akkor elég az egeret egy picit megmozgatni, és meg is lesz a válasz
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Tirexi #17136 üzenetére
Crysis VGA benchmark eredmények:
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 58.84s, Average FPS: 33.99
Min FPS: 14.50 at frame 145, Max FPS: 50.16 at frame 1629
Average Tri/Sec: -8581510, Tri/Frame: -252481
Recorded/Played Tris ratio: -3.63Ez csak bemelegítés volt, első teszt felvétel nélkül:
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 52.29s, Average FPS: 38.25
Min FPS: 14.50 at frame 145, Max FPS: 54.11 at frame 105
Average Tri/Sec: -9070393, Tri/Frame: -237132
Recorded/Played Tris ratio: -3.87Második teszt, Bandicam felvétel, 10%-os minőség, MP1 codec, VBR, sztereo hang, 320 kbps:
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 52.10s, Average FPS: 38.39
Min FPS: 14.50 at frame 145, Max FPS: 54.66 at frame 65
Average Tri/Sec: -9068503, Tri/Frame: -236249
Recorded/Played Tris ratio: -3.88Eszerint 0.14 FPS-sel gyorsabb felvétel alatt.
-
TTomax
félisten
válasz
Tirexi #17114 üzenetére
idéznék belöle...
"My hat is off to both the nVidia dev team and Semp!
I've been running SLI rigs solidly for the last seven years, both 2-Way and 3-Way, and now this rig sporting 2-Way with a dedicated PPU. Never, in all that time, has my rig run as smoothly as it does with this driver. Nor has it run as fast.
But even better than that is the way my screen has looked since installing these drivers. This driver set, with Semp's work, does extreme justice to this IPS monitor. Its colors are the richest and most intense I've seen since I purchased this monitor, and I'm seeing details I didn't know existed in most of my apps and benches. This screen is absolutely gorgeous now!
A big Shout Out and hearty Thanks to TweakForce - your best set of drivers since I first started to haunt this place!..."
A kolléga sztárolt 320.49WHQL drivere miatt nem tudtuk befejezni a borderlnads2-öt... elég bosszantó volt többször is nekiesni Handsome Jacknak mikor már kipurcant és bebuggolt a Vault key quest...de hát mindenki azt telepit amit akar.. a driver jó.
-
Rexcor
őstag
-
mcmike
őstag
válasz
Tirexi #16591 üzenetére
Előre is köszi, illetve még az alapfogalmakkal kell tisztába raknom magamat a régi tuning metódusokhoz képest. Előtte Giga 560Ti-m illetve HD 7850-em volt, amiknek gyakorlatilag tényleg csak egy pár csúszkája volt: GPU clock, GPU voltage, Memory clock, figyelni a VRM hőfokot, aztán hajrá...
De most az MSI Afterburner-ben már semmi hasonlót nem látok...
Nálam van a hiányosság, nekem kell felszívni magamat, csak egyelőre még időm nem volt vele foglalkozni...
illetve azt a csekélyke kis időt (napi max 1.5 óra de inkább kevesebb) inkább Metro LL-el töltöttem, mintsem overclocking guide-ok olvasgatásával... -
mcmike
őstag
válasz
Tirexi #16587 üzenetére
Akkor ez a GTX 670 Overclocking Master Guide csak smafu?
De ha tudsz nekem linkelni egy hozzászólást vagy oldalt ahol egyszerűsített formában le vannak írva a tuningolás alapszabályai, akkor azt megköszönöm.
-
WaterWawe
őstag
válasz
Tirexi #16480 üzenetére
Az úgy van hogy ha beteszel mondjuk egy 4gb 680-at és egy 2gb 680-at, akkor a 4gb-ből is csak 2gb-t fog használni. Különböző maggal rendelkezőeket nem lehet bekötni. Ezért sajnos a GTX690-et és a 680-at sem lehet.
Viszont én ezt hogy nem lehet annyiban meghazudtolom hogy a GTX680-at és a GTX770-et be lehet kötni SLi-be, csak a 680 biosát cseréljük 770 biosra.
-
Laraxior
titán
válasz
Tirexi #16437 üzenetére
Aszittem CyberPista javasolta, mintha neki kellett volna összeraknia a vized
már bocs a "tréfáért"
Javasolja... sok az okos ember, majd én tudom mikor, mit kell tisztítani, meg pucolni, majd ha cserélek valamit akkor tisztítok is,'szom se szedi szét brahiból, egy fél nap rámegy a dologra.
Elvileg ugyanaz a működés mint az autóknál... ott mégis csak 5-7 évente javasolják, hogy engedjük le az egész hűtővizet. -
norb55
őstag
válasz
Tirexi #16392 üzenetére
SLI van minden főbb játékba már,ez már nem a GTX 280SLI és társai ahol kicsit elmaradásba voltak
Már a GTX 480 SLI-m is mindenhol támogatott volt .GTA 4 ott nincs na de attól ne is várjunk csodát
Titan Ultra nem lesz fél milka, én olyan 320K-ra tippelek, de ez sok érte mikor anno az Asus Mars 2 volr 440.000?
Én mindig azt mondom nem az a drága, hanem az emberek fizetése a kevés .Számold csak a Cigarettázó embereket, napi 1 doboz cigi 365× 620= 226.000 és akkor még nem beszélve az alkoholról. mindenkinek van egy káros szenvedélye .
226.000FT-ot elfüstölni, nah az a drága
Bár a VGA karit is ellehet füstöltetni !
Nah mindegy, de remélem értitek mire akartam kilyukadni
ui. nekem is 320.18-as driver van, tökéletes vele minden.
-
Laraxior
titán
válasz
Tirexi #16386 üzenetére
Sajnos most csak egy Giga WF3 GTX680ra van pénzem
Elolvastam a pH!-s tesztet, még így is elég nagy előrelépés a GTX480hoz képest (ami hozza az alap580 szintjét, kb így hasonlítottam)
Ahogy néztem még vizezni sem kell, mert nem különösebben meleg fajta, úgyhogy még a CPUm is profitál a cseréből, mert így lekerül a rendszerről a GTX480 GPU, ami azért eléggé fűtötte a vizetszerk.: Most nézem, hogy 160-170k a GTX780?
Közel a feléért megkapom a 680at. Annyival azért nem ad többet, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest