Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalevi98
üzenetére
Játékokba nem igen van haszna.

-
vargalevi98
csendes tag
válasz
misionline
üzenetére
Érdekes
Nem gondoltam volna hogy számít ennyit is az MVP, kipróbálnám én is csak win8-on nem megy 
-
misionline
tag
Ashrock z77 extreme 4 gigabyte 670 oc.. MVP bekapcsolva....

-
válasz
ricshard444
üzenetére
Le kell venni asszem 200%-on már jó.
-
subaruwrc
félisten
nincs valaki a közelemben ( 13. ker ) 680 lightning kártyával aki szeretne egy sli-t benchelni ?
H.Ezredes
megeshet -
Tirexi
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Eléggé szaggatósan. Néha csak úgy lezuhan az FPS vagy belassul a game 1 sec-re. Elég érdekes jelenség még nem láttam ilyet más játékokban...
-
ricshard444
veterán
Az ETS2 csut maxon 400% rendering-el hogyan megy nálatok városban?
-
boogie84
veterán
válasz
kockaharcos
üzenetére
Nálam jól megy a Gigabyte.
(#7281) players111: Igen, a phs cikk is ezt javasolja. Bár ez lehet h éppen egy rossz példány.
(#7283) tomi0829: Bios update után írd meg h mi lett.

-
subaruwrc
félisten
válasz
tomi0829
üzenetére
hogy lehet szarul feltenni egy biost ? az nem egy cpu hűtő amit fel lehet szarul is rakni..
nem valószínű hogy a régi bios új bios reflash megoldja a problémádat.így a hibaleírásból nekem simán hibás vganak tűnik, ha másik gépen is ugyanazt csinálja akkor azzal van baj nem a szoftverrel.
-
tomi0829
csendes tag
-
tomi0829
csendes tag
üdv, korábban írtam, hogy GV-N670OC-2GD kártya lefagy játékok alatt. Akkor azt tanácsoltátok, hogy nézzem meg a csatlakozókat, vegyem vissza az órajelet, és ez megtörtént. A gond viszont az, hogy még mindig fagy a kártya, bizonyos időközönként leáll a játék. Pontosabban fekete képernyő, a játék megy tovább de feladatkezelőt amikor megnyitom akkor már azt írja, hogy a játék nem válaszol. Feladat befejezése, ekkor egy ablak előjön h keressen megoldást a problémára vagy befejezés és probléma részletezése. Ott ezt írja ki:
Leírás:
Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: Need For Speed The Run.exe
Alkalmazás verziója: 1.1.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4f14cf9c
Lefagyási aláírás: 95a5
Lefagyás típusa: 6144
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: 95a576d59f8f0379b670554499acf89e
2. további lefagyási aláírás: f0e9
3. további lefagyási aláírás: f0e9d00e379124aed5fc0d66c6fe8a4a
4. további lefagyási aláírás: 95a5
5. további lefagyási aláírás: 95a576d59f8f0379b670554499acf89e
6. további lefagyási aláírás: f0e9
7. további lefagyási aláírás: f0e9d00e379124aed5fc0d66c6fe8a4aOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtA gpu órajelet 300mhz-el csökkentettem, mert a gyári 1175mhz.
Nem tudom mit lehetne kezdeni a dologgal, mert a szoftver hibát szeretném kizárni, de nem tudom hogyan lehetne,mert pl Ati tool fut hiba nélkül. Próbáltam win cserékkel 32/64bit;- driver cserékkel, (ami a giga honlapján van, és a legfrissebbet is). Szval a lényeg hogy tanácstalan vagyok, mert garanciáztatásnál tuti nem foglalkoznak ennyit a dologgal, csak atitool vagy valami bencmark és ennyi. Gond, hogy bench lefut, de a játék nem. Az órajeleket visszavettem, megemeltem(az még rosszabb) drivereket frissítettem, a játékokat is, mert nagy részét a steam frissíti, a windows is frissítve szval ha valakinek van valami jó ötlete, örülnék ha megosztaná.
Másik gépbe áttettem a kártyát ott is ugyanez volt. tápot is cseréltem a kártya miatt feleslegesen, most egy 750w v2-es táppal is ugyanaz van.
Köszi előre is a segítséget. -
FaTHI
őstag
Lehet majd lecserélem a ref hűtőjét a 670-nek, Tudtok valami jó hűtőt rá ami ár/teljesiménybe megérné?
-
vargalevi98
csendes tag
Nekem ennyi lett gyári OC-s MSI-vel:

-
N_A_S
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Azt vágom hogy a heaven alig eszi a procit, ettől függetlenül értetlenül állok 100+ FPS eredmények előtt, csak próbáltam valami magyarázatot találni.
-
krx21
nagyúr
"Maradjunk barátok között is +20% teljesítmény növekedésnél. Az 50% irreális, és hülyeség is ilyen csoda kártyát várni..."
Ha például megnézed az 580 és 680 közötti különbséget, akkor csak 20%-ot veszek észre?
A 20% egyértelműen kudarc lenne az nvidiának...
Az új kártyák közelítik az előző generáció SLI képességét! De itt még csak ennyit sem ígérnek, azaz kb. 50%-ot... Én bőven elhiszem...
-
N_A_S
veterán
nem értem mért nem lehet egyben belinkelni az egész eredményt ahogy a többiek, de mindegy... nekem soknak tűnik az eredményed, mert ugyanazzal a kártyával jóval kevesebbet kaptam, meg furcsa hogy a 670-ektől ennyivel jobb, de az is lehet hogy nálam van a hiba, vagy a win8 nem tetszik neki, vagy kevés volt alá 4300-on a CPU...
én ennyit kaptam:
GTX680 DC2T @ stock clocks
-
Rexcor
őstag
Nekem a legújabb driver van fenn mégis beröccen.
-
norb55
őstag
válasz
misionline
üzenetére
GTX 670 annyit fogyaszt kb mint egy GTX 560 Ti, ebből következik, hogy a GTX 570 többet fogyaszt és több hőt is termel, a gtx 570-et ne is említsük egy napon egy gtx 670-el, ég és föld a két kártya, mind teljesítménybe mind fogyasztásba.

Közép és felső kategoriába nincs olyan kártya mi nem termelne olyan hőt, ami nem érne fel egy kisebb radiátorral .
Főleg SLI-be kötve . 
-
Pubszon
veterán
válasz
misionline
üzenetére
Foglal és nem tudom miért.

Be nem lassul kicsit sem a gép.
Memória 16GB van. -
keIdor
titán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Egyszer lehet ránézek majd, de most nem érdekel, hétfő és szerda között is áramtalanítottam a gépet, mert be sem volt kapcsolva soha, mivel mindig csak az Xbox előtt ülök (Resident Evil 6 és még 3 játék van előrendelve, amik napokon, heteken belül megjelennek) így be se kapcsoltam a gépet, netre meg ott az iPad.

Most is csak azért vagyok itt, mert kicsit Skyrim-eztem éjszaka, nem tudtam aludni.
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Azt néztem én is, nem tudom.

De volt cikk régebben arról, hogy eltérő lehet a Boost kártyánként. Lehet belenyúltam szokás szerint a jóba, ki tudja tuningba mit menne, mai napig nem néztem rá, ahogy a CPU-ra se, tudod én mindig belenyúltam a jóba főleg prociba, ki tudja mit menne.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG
üzenetére
De azt nézem elég hurka ez a terhelés, amit ad, mert 70°C környékére szokott menni játék közben a VGA, ez meg alig több, mint 50°C.
-
E1even
senior tag
válasz
misionline
üzenetére
Csak egy jó tanács: használd a szerkesztést!

5 percen belül/percig tudod szerkeszteni a hozzászólásodat. -
tikshow
addikt
válasz
misionline
üzenetére
Semmi hasonlót nem tapasztalok. 4 Giga ram, GTX 670 2Gb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gamer Egér RGB!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem gondoltam volna hogy számít ennyit is az MVP, kipróbálnám én is csak win8-on nem megy

Csak ezért kérdeztem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)