- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
xxSanchez #29765 üzenetére
de folyton kikapcsolnak a monitorok
Lehet hogy csak egymonitoros rendszerekhez jó, nekem legalábbis működik, szóval próbáld meg hogy addig csak 1 monitort kötsz be.
Ígyvan:
So after tinkering with DSR, I'd have to say I like it slightly better than using custom resolutions, but it still has its own set of faults.
1) Enabling DSR disables the custom resolution button and gets rid of any custom resolution. You like that 2560x1080 custom res you have? Well guess what? You can't access that resolution with DSR enabled.
2) DSR is (currently) incompatible with triple monitors. DSR needs to be disabled for triple monitors to go into surround. Enabling surround removes the option to use DSR.
3) In desktop mode, DSR creates ghosting artifacts when moving windows around. In game seems to be perfectly fine. But if you want to increase desktop real estate, DSR is not the way to go.
-
-
-
-
biacsia
tag
válasz
xxSanchez #27399 üzenetére
A monitor kikapcsolásra:
Szerintem azért kapcsol ki, mert a driver telepítésénél az alapértelmezett beállításokat teszi föl és az a monitor amit te nézel az nem az alapértelmezett kimenetre van dugva.
Nem tudom szakszerűen leírni, de szerintem érteni fogod:
Azt a monitort, amelyiket alapértelmezettként szeretnéd használni abba a DVI kimenetbe dugd, amelyiknél a téglalap alapon sok kis tűérintkező melletti vízszintesen elhelyezett lemezes érintkező körül NINCS 4db tűérintkezőnek hely.
Ezt ismeri föl elsőnek,nálam így van.
Ha ez már stimmel, akkor pedig a driverből tudod a többi monitorra kitenni, hogy mit szeretnél rajtuk látni.
A képen bal fölső sarokból indulva 2. sor 2. oszlopában találod. -
BeLucZ
addikt
válasz
xxSanchez #15086 üzenetére
hát látod, pedig egy csomó vgam volt már és sosem szoptam be egyikkel sem, soha nem ment 1 sem tönkre, nem hogy 0ik napon
(#15088) kovsol: csatában semmivel sem lett volna mert ott már cpu limit van de ott normális is, csak úgy a közepéig jobb lett volna az fps sztem, de majd a kövi 670-el kiderül
lehet FTW lesz ahogy tomax mondta
-
-
Tirexi
addikt
válasz
xxSanchez #14694 üzenetére
Hát én úgy néztem, hogy ha csak a Power Limitet emelem akkor is több lesz az FPS-em a játékokban.
Tehát valamivel jobb lesz de sokkal jobban nem lehet majd tuningolni.
Amúgy meg tesztelgetni kell.
Húzd fel maxra a limitet és tesztelgesd a Mhz-eket. Ennyit tudok javasolni.
Igazi tuningot a fesz emeléssel tudnál elérni. De azt meg léghűtéssel nem javasoljuk. -
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
xxSanchez #9402 üzenetére
Teljesen rendbe van a ref hűtés 80 fok fölé nem engedi és hangosnak se hangos. Ha nem tuningol felesleges felárat fizetni a lightningra.
(#9406) siriq Régen lehet kellett volna CRT korszakba, de ma már egyáltalán nem kéne lcd után ez 100%.
(#9404) freestyée Az a gyári venti szép egy ilyen masinába.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
xxSanchez #9304 üzenetére
Valami hasonló van neki is, de hogy mire azt nem tudom. Mindenesetre engem nem zavar mert csak a kártyáké (2DB 680) szoktam átlépni a hozzá a szomszédba!
#9305) SimonYana Viszont kívánom, és minden kedves PH - tagnak Boldog Szeretettben gazdag Békés karácsonyt kívánok!
-
KAMELOT
titán
válasz
xxSanchez #8809 üzenetére
Ha már áraknál tartunk. GIGABYTE N680WF3-2GD + AC III + COD BOII + Batman: AC ----128 000ft
Ha eladod a játékokat fejenként 6000ft-ért akkor a vga belékerül neked 110K-ba ami már a GTX680-ért elég jó ár.(#8812) Brutus880: jó drága. Ráraknak 10K-t + posta. ZM1000-HP 47K + 2K a posta. 49K. Még úgy is spóroltál 10K-t és van 1000W-os tápod.
-
Tirexi
addikt
válasz
xxSanchez #8231 üzenetére
Próbáltam feltenni de azt írja ez nem kompatibilis a játékommal. Amúgy a regedit-ben 1.01-et ír szal ezek szerint frissített nekem is. De még mindig nem értem hogy megy valakinek az új driver-rel az SLI anélkül hogy belepiszkálna. Gyanítom, hogy ott DX9-ben fut a game.
-
kasa85
őstag
válasz
xxSanchez #8010 üzenetére
Válogathatsz mind a kettőből a teljesítményük egyforma,és az egyiken van HDMI a másikon nincsen ezért,ha szükséged van a kártyán lévő csatlakozáshoz ucu neki vehetsz egyikből,és a másikból is.
Szerintem tökmindegy melyik foglalatban van a három monitor kivéve D-Sub kivételével mert az régi szabvány,és nem ad szép képet csak zajosat ha nincs hozzá megfelelő le árnyékolt kábeled.
Azért várom ezeket használó ph felhasználó alátámasztását nehogy felesleges pénzkidobás legyen az egyik.
Ha van három HDMI akkor vedd a HDMI foglalattal rendelkező monitort biztonság kedvéért. -
kribe
őstag
válasz
xxSanchez #8010 üzenetére
A VH228D-nél azt írják sem DVI sem HDMI nincs rajta, csak analóg, úgyhogy szerintem inkább a VS228H-ból vennék kettőt, tekintve hogy a most meglévő harmadik monitorod analóg d-subon van rákötve.
Az igazi persze 3 lenne belőle...Abban sem vagyok biztos hogy a d-sub egyáltalán használható-e többmonitoros konfigban. de szerintem erre mindjárt ad valaki választ aki biztosra tudja.
-
Tirexi
addikt
válasz
xxSanchez #7526 üzenetére
Amúgy csináltam pár képet Very High és High-on aztán megnézegettem őket de nem veszek észre semmi számottevő változást. Talán pár árnyék meg textúra rondább a távolban.
Ennyiben ki is fújt a különbség. Megint eljátsszák a mesterségesen kreált gépigényes dolgot vagy mi? -
conqver
aktív tag
válasz
xxSanchez #7382 üzenetére
Köszönöm!
Most néztem a TecPowerup cikket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest