- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-11-15 18:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
MasterHUn
senior tag
nem vagyok elengedve ugy mint az átlag. én már annak örültem amikor összeraktam az első gépemet amit hozzáteszek lomtalanításkor találtam. és nagyon vigyáztam rá.
aztán jöttek a szakmai évek suliba. gyüjtögettem meg elkezdtem pc cuccokall bizniszelni és szép lassan lett annyi hogy az adat lapomon látható gépet összehoztam. tudom h a I3 2120 kevés lessz a karinak. de tervben van egy nagyobb proci. illetve memória.
majd ahogy az élet hozza
-
kasa85
őstag
Hát jah amúgy utólag nem vészes a hőfok nekem volt 120C fokos is azon már cukrot lehetett volna pirítani szóval kukorica pattogtatásra,és rántotta készítésre tökéletes a vga hátlapja azon a részen persze egy FurMark is el kél az szépen meg izzasztja majd a kártyát ha nem is terheli,de a maximum hőmérsékletet,és fogyasztást ki hozza.

-
kasa85
őstag
Az lenne a nagy oda húzva a gépet szednék ki a kipattogtatott kukoricát a gépházból lehet egy kettőt 2m re,mert a proci ventilátora kicuppantotta,vagy rosszabb esetben a gépbe darálta a morzsákat

Egy karton doboz megvédené csak akkor szegény processzor izzadna le.
Hát szerintem ott nem a vram lesz a meleg biztosan kapott volna hűtést majdnem 100C fok miatt.Azt még hol van a kártya a tuningtól.
Ahogy elnéztem a hőképet vram a közelébe nincs valami lapkákat látok ott,de nem hiszem az a vram az kb vele egy síkban van a másik oldallal ami majdnem a gpu mellett van. -
Whysperer
addikt
-
Gainka
őstag
-
=HG=
addikt
-
=HG=
addikt
-
=HG=
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
=HG=
addikt
-
bombibmw
veterán
Én úgy értettem,hogy van egy két akció(olcsóbb ajánlat a többinél),ami talán annak a jele,hogy nemsokára megrekednek az árak ilyen szinten és nem csak akció formájában apellálhatunk rájuk.
Ha meg nem,akciók mindig lesznek.
(#18650) mqm: Egyébként erre én is gondoltam már.

A gépemből simán vehetnék egy új konzolt játékra,meg egy szutyok kis notit netezésre. -
mqm
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
egyedülülő
őstag
Értem. Jelenleg 3 típus között vacilálok, ebből kettő ugye a 670 és a 760. A lé amennyit tervezek vga-ra elég , hogy bármelyik karit is válasszam bontatlan, garis példányt vehessek belőle. Azért is érdekelne, hogy van e tárgyilagosan kijelenthető sorrend a két kari között, mert a pénzemért a lehető legjobbat szeretném.

-
anytime
őstag
-
kasa85
őstag
Persze ez a lényeg köszi,hogy szóltál át írom az adatlapomat.

Már volt módosítva,de elfelejtettem majd oda írom 1250MHZ.
Vásárlás után lett oda biggyesztve majd javítok rajta lesz időm
Ui:javítva.
Na a kártyával tényleg meg vagyok elégedve sosem volt még ilyen jó kártyám.
Nem kell a hajamat tépnem a mikroakadások miatt,és a szoftverek miatt bár itt sem fenékig tejfel az élet,de sokkal jobb mint amit a pirosaknál tapasztaltam.
Ott mindig szívtam ha új szoftver lőttek a régi játékoknak.
Ha régi akkor az újaknak szóval nincs semmi bajom ami miatt panaszkodhatnék.
Egy miatt vagyok mérges,hogy a 320.00 és az feletti drivek nem tökéletesek a fagyások,kékhibák,textúra hibák miatt. -
Tökmindegy
senior tag
-
WaterWawe
őstag
Ezért váltál meg tőle?

Egyébként igen, semmi gond nincs vele (kopp-kopp). A társával is megbarátkozott bár érdekes módon nem ugyanolyan a hűtőjük. Mármint mind a 2 TwinFrozr IV, de az egyiknek ott a bios kapcsoló alatt ferde a hővaöve és lejebb ér a bordája a másiknak egyenes a hőcsöve és a ventik kintebb vannak mint a borda.
-
Brutus880
tag
-
omikron23
senior tag
-
omikron23
senior tag
-
omikron23
senior tag
-
omikron23
senior tag
-
ricshard444
veterán
-
Erdei88
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mikor felraktad, már akkor nyomtam volna rá, csak volt egy függőben lévő cserém, amiért szintén 670-es kártyát kaptam volna...De a 2 szék között a padlóra... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)