Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
nekem spec semmi bajom vele, nem lehet hogy a cpu energiagazdálkodás szivat be ?
ha a cpu nem vált fel, a vga sem fog és pl trainsimulator 2013-nál ez okozott laggolást.
legyen fix órajelen a cpu, órajel csökkentő izék nékül, és nézd meg akkor, hogy beterheli-e.
nálam 3930k @ 3600mhz ht OFF, 7870 alap órajeleken semmi lag nincs. ( 12gb ram , sata 2 hdd )
high beállítások -
Rexcor
őstag
Az NFS MW2-vel kapcsolatban nem tudom hogy észrevettétek-e, de azért megy olyan szarul, mert a memória órajele nekem 7000 helyett csak 648-on megy állandóan és nem megy feljebb, valamiért nem kapcsol át a 3d órajelbe.
Az AMD-seknél pedig normálisan megy. Amikor ATI-m volt akkor mindig azzal volt a baj, most hogy NV-m van meg mindig ezzel.

-
Ombi5
őstag
udv. Van kulonbseg mondjuk egy gigabyte vagy evga GTX 680 vga kozott?Asus-nal tudjuk a jo csendes huto...
-
viktor82
őstag
38 szobahőmérséglet 26.5
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem nem jön be az EK-nak ez az új dizájnja.

-
ricshard444
veterán
Ha az kell akkor moddingolni kell az U1-2-t,MW-t esetleg Carbon-t, ez már új generáció,lecsengett sokak számára a Halálos iramban érzés.Egymás után volt 4 rész ami erre épített,tovább kell lépni,tény,hogy jó lenne egy Underground 3,de csak akkor lenne jó ha pörgős lenne ahhoz meg kell a sebesség,zúzás,ez a ma elvárt egy árkád játékban

-
Winne
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Régen pont azzal nyerte meg a közönségét a NFS, hogy lehetett tuningolni, a folyamatos fejlesztésekért az emberben benne volt, hogy na még egy versenyt lenyomok lefekvés előtt, na még egyet. Manapság már egyik sem hozza...
-
ricshard444
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Videókból egyértelmű volt,hogy erre lehet számítani,így nemtudom mit vártatok
Hogy mit lehetett? Zúzós versenyeket Burnout stílusban szuperautókkal,és ezt is kaptuk.Az elmúlt 7 év legjobb NFS-e számomra szvsz,ha most beteszed a 2005-set akkor azt nézed,hogy mi ez az irányításnak nevezett tapadós valami meg holt unalom
Nincs benne optikai tuning...nagy cucc. Abszolút hozta a szintet amit lehetett tőle várni,barátaim szerint is az elmúlt évek legjobb nfs-e, de ez mind szubjektív.Nekem pl nem jött be egyáltalán sem az Undercover gagyisága,sem a HP 500al száguldása síneken,a Run meg durván korlátolt vmi volt 
kockaharcos: Ps2n sok játék élvezhetőbb valamiért mint pc-n,itt is megvan az U2,és valóban nagyszerű volt anno

-
raziel01
veterán
Szarkazmus maximum.
Egyébként meg nem reborn kéne ahogy írtad hanem reboot. No offense.
A játék nem lett tökéletes, nem is ér egy Ft-ot sem. Ez már csak évről évre ilyen.
Underground 2 még jó volt meg az elődei. Szomorú, hogy nem tudnak semmit újítani. Mondjuk a Fifa is ugyan ez kb. Illetve a F1 2012 se lett nagyon jó. -
2560x1440-ben játszik valaki 670-el?
Váltanék lassan monitort, aztán érdekelne mit bír majd pl BF3-ban
-
boogie84
veterán
Kérdés h megeheti e a 670-et ez a gém? Érdekes h 60fps fölé sosem megy, ergo vhol be van kapcsolva a vsync. Nemtom hol lehet kikapcsolni.

Láttam egy verseny közben 28fps-t. Ennyire űber lett a gém?
-
Dreamie
őstag
Hali!
Egy kérdés, ha gtx680-ról váltok SLI-re, akkor drivert újrapakoljam-e, vagy elég betenni a kártyát és mehet?
Üdv.: Dreamie
-
Winne
nagyúr
Az új bétát használja valamelyikőtök? Nekem random időközönként fagy a BF3, csak kimerevedik a kép és feladatkezelőből kilépve BF3.exe hibát észlelt ezért leállt...
Most töltöm az utolsó hivatalost.
-
ma.ci23
tag
Hi all!
Szerintetek melyiket vegyem:GTX670-DC2T-2GD5
GTX670-DC2-4GD5
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az már beteg.

Nincs benne optikai tuning...nagy cucc. Abszolút hozta a szintet amit lehetett tőle várni,barátaim szerint is az elmúlt évek legjobb nfs-e, de ez mind szubjektív.Nekem pl nem jött be egyáltalán sem az Undercover gagyisága,sem a HP 500al száguldása síneken,a Run meg durván korlátolt vmi volt