- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Na itt van, két screen 1-2mp különbséggel lőve:
fc3 bugos saját screenshotja
evga prec-x saját jó screenshotja fps kiirással
(ha kihúzzátok a képet új lapra, akkor teljes méretűek)
-
kasa85
őstag
Amit elfelejtett oda írni Locutus ,hogy a Számítógép/Windows/user/Dokumentumok/My Games/Far Cry 3.
Ezen belül ebben kell módosítani GamerProfile-t,jegyzet tömbel utána mikor kész akkor menteni.
Ez után nagyon fontos,hogy tedd írás védetté,mert a menübe vissza lépve a grafika opcióba töri ezt a lehetőséget.
A lényeg ne lépjünk be a Video,és ahol lehet babrálni a grafikai lehetőségeket a kalibrációba belehet menni az nem gond.
És a GamerProfile jobb egér gomb Tulajdonságok Általános fülön lent legyen pipa az Írásvédett mellet ezután Alkalmaz ok kilépsz,és kerülöd a grafikai állítás lehetőségeket máskülönben elveszik a lehetőség írásvédetség mellett nem próbáltam,de állítólag azzal is,de ha nem lesz mókolás után írás védet,és úgy megyünk játszani alapból törli a mappából amit be írtunk Locutusnak köszönhetően küldött beállításokat.
Link hogyan kell kinéznie.(#8329) Sonja köszönhetően. -
Locutus
veterán
Kikapcsoltam végre a depth of fieldet FarCry3-ban
Végre nem elmosott minden, ami kicsit is messzebb van. EZERSZER szebb így a játék.
Valaki irta itt, hogy majd ettől jól lemegy az fps. Hát nem így lett! Az átlag fps-em is 60-ról kb 70-re felment. Nem tudom miért, de nem is érdekel. Előtte sosem láttam 70 fölött az fps-t, most volt 100 is...
Annyira fasza lett, hogy vagy 4 órája tolom folyamatosanAmi érdekes még, hogy a screenshotokon ez nem jelenik meg. Azokon ilyen bugos fekete foltok jönnek létre a távolban, és fossá van maszatolva minden. (plusz az fps kiirás, meg a hud sincs rajtuk...)
Ha valaki meg akarja csinálni:
PostFxQuality="false" (csak kikeresed az xml-ben és átirod)
illetve ezt a részt is be kell szúrni a renderprofile részbe
<Post>
<quality GameDepthOfField="0" CinematicDepthOfField="0"/>
</Post>Majd az xml-t read only-ra kell tenni.
-
kasa85
őstag
Na igen ezek ami nagyon agyfelba.sak .
A ki centizés sosem jó,mert jön egy driver ami lehet haza vágja a teljesítmény növelő eljárásával,de nem biztos e miatt érdekesen a mostani bétáknál kezdett el vacakolni a kártya.(#8386) Tirexi
Ja meg a vér a fűben elég vicces néha mintha pixel szilánkok lennének pirosas körítéssel néhol nagyon gányos,és bugos a pálya.
Az átvezetőknél zavar a fegyver árnyék,de nagyon nincs a kezemben vagyis előttem de az árnyéka megvan biztos valami szellem lehet karakterünkben(#8388) Carrot007
Pont ez amit észre vettem ez a béta amióta kijött,és a többi ami nagyobb teljesítményt hozott játékok alatt b@szakszik tuningban.
Mindegy kibatam vele 1fps a cég javára hagytam,és lejjebb vittem 50MHZ a tuningból ezzel szépen megy minden. -
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #8390 üzenetére
Nem tudom... Igazából nekem sosem ment 10k fölé,és gyanitom itt az 1200-as vgaval is throtlingolt...
Igazából a proci sincs odakenve, a memória sem... játékokban ugy sem érzed... -
-
TTomax
félisten
670 SLI vs 7970 single.... in 3dm 11 NÁLAM
ahogy használom/tam öket... 24/7
-
TTomax
félisten
Nem értem én ezt a tuningot itt ennél a kártyánál mi értelme...de lehet csak azért mert nekem nem ref. karim van... Adtam egy 145% power limitet,megy egy ventiprofilt... 1225-re boostolnak a kártyák ...nekem ez böven elég...lehet menne 1300-at is de minek???Nem biztos,hogy észrevenném a +1fpst....cserébe viszont mindig ,mindenhol stabil...
(#8386) Tirexi
höhö... Nekem tegnap a furgon hátuljára ragadt egy enemy... fekve lötte a a furgon oldalát...Jó ez a Far Cry 3,van bug rendesen,de igy is szerethetö...
-
Tirexi
addikt
Ezek a bugok nem csak nálad vannak hanem nálam is előfordul. Sőt van olyan is, hogy ingame az árnyékom nem más mint egy sima fegyver árnyék. Mintha csak úgy lebegne a levegőben. Meg néha átvezető vidiknél eltűnnek a haj textúrák egy darabja és hasonló érdekességek vannak. Volt olyan is, hogy egy enemy beragadt egy sziklába és abból lőtt kifelé. Persze én nem tudtam lelőni őt.
Van még mit pecselni itt. -
krx21
nagyúr
Én már volt, hogy egyszer úgy besokalltam, hogy a tuningot is le akartam felejteni...
Az a baj, hogy a centizett gépen egy jelentkező hibánál, soha nem lehet tudni, hogy mitől van...
Nagyon idegesítő...Ha tudni akarod akkor sok-sok órás teszt vár rád...
Pláne a nehezen előidézhető fagyásoknál van ez így... -
kasa85
őstag
Hát igen sokat akar a szarka
Amúgy aki játszott amit fentebb írtam vannak ilyen bugok vagy megint kivan centizve
Érdekes amit írsz sajnos ez pontosan így van elő fordul pedig milyen szép is a kerek szám.
Amúgy rengeteg játékot kijátszottam,és semmi baja nem volt.
Amióta volt venti probléma miatt szervízben,és eltelt egy hét nyúztam a hivatalos utáni szoftverekkel amik sokat dobtak a kártyán azóta szórakozik a kártya.
Szerintem szoftveresen kicentiztek mindent közel teljes terhelésen megy a kártya emiatt ez a néhai asztalra ledobás,meg a képernyő illesztő program helyre állt miután elsötétült és vissza állt. -
krx21
nagyúr
"Érdekes amióta kint vannak a béta cuccosok azóta az 1300MHZ elfelejthetem."
Mert nem teszteltetek elég rendesen és kicentiztétek...
Egy teszt legalább 3nap ami megmondja, hogy 100%-e a géptuning...Ellenkező esetben ezek mennek...
Tudod hányszor próbáltam visszatenni a frekit, aztán mindig eszembe jut, hogy ja azért mert ez meg az előfordul...
-
kasa85
őstag
válasz
Gyufaaa #8381 üzenetére
Érdekes amióta kint vannak a béta cuccosok azóta az 1300MHZ elfelejthetem.
Most 1250MHZ van a gpu így megy mint a vaj,de érdekes ez a nem hivatalos szoftverekkel gondolom valamit buzeráltak,hogy egyes játékok hasítsanak.
Van akinél a FarCry 3 töltés vagy amikor elfeketedik a képernyő a fekete képernyő villogni kezd mint az őrült.
Vagy amikor intro,vagy kisfilm megy látszik a fegyverem árnyéka -
Gyufaaa
veterán
válasz
SzlobiG #8379 üzenetére
Villódzó képernyő. Mikor beléptem BF3-ba érdekes színes képernyő fogadott egy pillanatra, de tényleg csak pillanatra. Mikor visszatettem alapra, akkor nem volt gond vele. Ennél a drivernél még nem próbáltam, de most megteszem.
Tirexi: "Villanyszámla növekedésnek hívják" legkevesebb...
-
Apone33
őstag
Az Ab-nál a power limitet érdemes maxra tenni? Egyáltalán mi ez?
-
krx21
nagyúr
Told DX9-ben! Azt mond meg Te milyen különbségeket látsz? Egy kicsit kontrasztosabb lesz, nem lesz annyira lágy, de még teszt oldalon sem mondtak semmi konkrétumot a különbségről! Talán a világítás, volt a legnagyobb különbség... Viszont hasítani fog még 8x élsimítással is...
-
TTomax
félisten
De igen sajnos... ez a Far Cry 3 MSAA bug... addig minden szép és jó amig nem lösz egy lyukat a falba... ha a lyuk felé nézel 25fps-es laghegyek ha elfordulsz töle 80 fps kisimulva,azt nem néztem,hogy ez csak SLiben van-e vagy megvan single kártyával is.Ha single is megvan akkor sanszos,hogy csak ubiék tudják javitani mert drivers gond lesz...
-
Acsi
aktív tag
Nekem minden maxon kényelmesen fut egy darabig és mikor lelövök egy állatot akkor úgy elkezd akadozni hogy lemegy 15-20 fps-re és amíg látóteremben van az állat addig marad az alacsony fps.
Valaki nem tud valami megoldást? -
xxSanchez
őstag
-
SzlobiG
félisten
válasz
Apone33 #8364 üzenetére
Drivert is dobd fel a legújabbat.
-
Apone33
őstag
Hello!
Vettem egy gtx680-at aminek 1006mhz a gpu órajele, de játékok alatt csak 705mhz-en megy 99%-os kihasználtság mellett, ez mitől van? kép róla.
-
Rexcor
őstag
Kicsit off: Melyik az a FRAPS verzió ami kéken mutatja az FPS-t ha DX11-be fut a játék?
-
krx21
nagyúr
Nem tudom volt e már...:
Far Cry 3 Benchmark -
Acsi
aktív tag
válasz
kockaharcos #8349 üzenetére
És ráadásul le is esik a gpu kihasználtság valaki nem tudja a megoldást?
-
Acsi
aktív tag
válasz
kockaharcos #8347 üzenetére
4
Miért nem mindegy? -
Acsi
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy miért van az a Far Cry 3-ban, hogy fel van állítva minden maxra (1920x1080 dx11 ultra 8xMSAA HDAO) 80-130fps kb, de elég gyakran mikor van valami akció vagy ilyesmi akkor leugrik 15-35 fps-re. -
-
kasa85
őstag
válasz
ricshard444 #8341 üzenetére
Értem mire gondolsz,de ha nem hoz más választás a mikrolagra inkább fix 30fps tolom minthogy össze hányjam magamat.
Kegyetlen rossz a többi opció végig zongoráztam mindent még amiket küldözgettem azokat is,és eredménye semmi sajnos. -
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
A #8329-es hozzászólásomban lévő sorba ezt kell beleírni: FXAALevel="0"
Ez szedi ki az FXAA-t.Tehát pl. így
<quality GameDepthOfField="0" CinematicDepthOfField="0" MotionBlur="1" SSAO="1" FXAALevel="0" CloudShadows="1" SSAOMaxDistance="200" id="ultrahigh" />
Van sok fajta opció, amit lehet változtatgatni!
-
A 30Fps-re még mindig csak annyit tudok mondani,hogy lassú,lehet eltűnik a random "laggolás",de az kevés,legalábbis nekem,tessék 30fps vs 60:
pont ilyen érzésem van a játékban is limitált 30 mellett Örülök,hogy neked megteszi,de... -
kasa85
őstag
válasz
SzlobiG #8339 üzenetére
Fentebb írtam limitált 30FPS folyamatossággal nem fog szaggatni nem érezhető a 30FPS pedig finnyás vagyok az ilyen limitált sz@rokra.
róbáld ki hátha segít.
A játék menüjében.
Video
V-SYNC 2 Frames
GPU MAX BUFFERED FRAMES 1
Lényegesen jobb lett a játék néha akadozik mikroakadásosan.
Nem lesz darabos fix FPS kapsz,és szépen fut majd a játék. -
SzlobiG
félisten
Ha a vsync be van kapcsolva FC3 alatt nálatok is random leesik 30fps-re? Mer nálam elég sokszor ezt csinálja szal így inkább kilőttem csak így meg zavar a darabosság.
-
kasa85
őstag
- nvidia: 310.64 beta driver
- nvidia: "Nvidia Control Panel!
Profiloknál adjáték meg a Far Cry3.exét, akinek dx9-re van
dx11 esetén meg a farcry3_d3d11.exe
és kapcsoljátok ki a Textúra szűrés - trilineáris optimalizálás!"- mikro akadásokra: http://youtu.be/b171isQbROo C:\user\[username]\mydocuments\mygames\farcry3\gamerprofile.xml -ben a írd bele ezt MaxFps="45" a ShowFps="0" után és utána tedd írásvédetté a gamerprofile.xml-t
- túl világos a játék, nem elég élénkek színek: A játék Option->Calibration menuben a Gammát állítsd 0-ra. Sokkal szebb lesz tőle.
- ati: "én atinál CCCben anizotróp szűrést vettem le teljesen és 40 fps dx11 maxon post fx lowon"
Olvass tovább: http://fc3sg.webnode.hu/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.huSg találtam.
-
válasz
DigitXT #8330 üzenetére
"Ez szvsz triviális, nem nagyon igényel különös tesztelést."
ez elméletben így van, gyakorlatban nem mindig.
a többivel kapcsolatban - jó az, amit írsz, de a FC3-ban nem erről van szó. itt komoly rángatás van 50 fps alatt.
@Firestormhun: nocsak... mi a neve az opciónak? vagy alapból nincs is benne, és külön be kell hegeszteni valamit?
-
kasa85
őstag
válasz
ricshard444 #8309 üzenetére
Nekem ez jött be,és nem akad érdekesen nincs mikrolagolás csak nagyon ritkán.
Egyáltalán nem lehet észre venni folyamatos játék mellett,hogy 30FPS a game pedig a szemem érzékeny észre veszem a 60fps,és a 30fps közötti különbségeket.
A játékban több elsimítás is megy egyszerre szerintem ez lesz a bibi SSAO/FXAA stb hiába a HABAO vagy HADAO beállítás mintha ennek ellenére rá erőltetné ezeket is meglestem a profilt amit fentebb írtam.
Talán ezek miatt nem számolja ki rendesen egy másod perc alatt a képkockákat,és néha beakad amit mikrolagnak fogunk észre venni. -
DigitXT
félisten
válasz
Firestormhun #8331 üzenetére
Ez viszont igaz, hogy az engine hibája lehet az, hogy bár fix 60 fps-t rajzol,
maguk a "jelenetek" nem egyenletesen változnak. pl. egyszer csak duplikál
egy frame-et: máris ott lesz az akadás érzése. Úgy emlékszem az FC2-t is
DX9-ben toltam végül, pont valami ilyesmi miatt. Annak ellenére, hogy Win7
alatt játszottam. Lehet, hogy most egyszerűen maradok FC3-ra az XP-nél...
(Lejárt a Win7 trial, újrarakni nincs kedvem, kulcsot venni meg zsetonom.)
Mondjuk lehet, hogy akkor lemaradok a HDAO-ról, és az extra effektekről.
Bár eddig senki nem rakott be összehasonlító shotokat: az sem, aki véletlen
játszott DX9-ben, az sem, aki csak tesztelte, hogy mennyi az annyi, fps-ben.Szerk: viszont az sokat elmond, hogy lehet "véletlenül" DX9-ben tolni... Ha a
látványvilágbeli különbség kiverné az ember szemét, ez nem fordulhatna elő.
Mint anno a DiRT2-ben: az út menti kavicsokon volt valami árnyék DX11-ben,
cserébe fele FPS-sel ment. Amikor még eléggé kezdeti stádiumban voltak a
DX11-es VGA-k, szerintem értelmesebb volt fix 60 fps-sel DX9-ben tolni, mint
30 fps-sel szenvedni... Aztán amikor már elég erős DX11-es VGA-k jöttek ki,
már be lehetett kapcsolni ezt a kis extra árnyékot, és voilá. Igaz, eltelt 1 év? -
DigitXT
félisten
60 fps és vsync mellett teljesen jó, semmi gond nincs vele
Ez szvsz triviális, nem nagyon igényel különös tesztelést.vagy egy az egyben a motor hibája
Igazából az embere válogatja, hogy mennyire érzékeny rá, de
a tökéletes folyamatosságot, csak az egyenletesen generált
képkockák tudják visszaadni... Lehet, hogy valaki azt mondja,
hogy "nem lehet látni" a különbséget 60 ill. 58 fps között, DE
ebben csak akkor lenne igaza, ha 60 ill. 58 Hz-en frissítene a
kijelző, ÉS mindkét esetben stabil lenne (az adott értéken) az
fps. Szóval egy folyamatos, stabil (!) 60 fps + Vsync-től már a
legkisebb eltérés is "röccenésnek" érződik, pláne, ha sokszor
esik le az fps... És simán elég, ha 55 körülre esik, már zavaró.Szóval lehet, hogy sokan mondják, hogy 5 fps "ide-vagy" oda
nem számít, pedig marhára. Csak van, aki nem érzékeny rá...
(Van, aki nem látja a 30 és 60 közti különbséget sem.)
-
Sonja
nagyúr
válasz
Locutus #8319 üzenetére
De, van rá lehetőség!
Ehhez a GamerProfile.xml file-t kell szerkeszteni. Én a Notepad++ programot javaslom hozzá (Ingyenes, letöltehő innen!), mert egyszerűbb vele az xml file-t szerkeszteni. Be kell szúrni a CustomQuality alá a Post részt, ahogy a képen én tettem. Az id="ultrahigh" opciónál a kívánt beállításra írd át, mert így ez csak akkor lesz érvényes, ha az ultra high opciót választod ki!
-
keIdor
titán
Assassin's Creed III is 9/10 sok oldal szerint, az meg neked nem tetszik, különbözőek vagyunk, ez van, ilyen az ember.
Ez az év játékokban gyenge lett, tavaly a Skyrim meg a Batman nagyon magasra tette a lécet, idén semmi nem ugrotta ezeket meg... talán majd jövőre a GTA5, Tomb Raider meg a Bioshock: Infinite remélhetőleg jobb lesz.
-
annyira jó, hogy Abu bedob valami félinformációt a köztudatba, és utána tucatjával szajkózzátok tovább, néha még jól ki is színezve... csak két kérdés:
- mit tartalmaz az 1.01 patch, ami érinti a driver-optimalizációt?
- miért vagy ilyen biztos benne, hogy a 310.64-hez nem állt rendelkezésre az 1.01-es patch?én nem tudom ezekre a választ, és erős a gyanúm, hogy te sem - de cáfolj meg
az SLI-probléma elég egyszerűen megoldható - ugyanez elmondható a CF-gondokról is?
rendben, nem mondom, hogy jobbak az nVidia driverek. még akkor sem, ha én konkrétan az "optimalizálatlan" 306.97-tel néztem a FC3-at, és azon kívül, hogy a 310.64 biztos gyorsabb, semmi gondom nincs vele (ill. az akadás - ld. lejjebb). viszont nézd meg az utolsó pár nap bejegyzéseit a 7950/7970-es, ill. a 670/680-as topicban, és számold össze, hogy mennyi és milyen panasz van a játékra. nem rakétatudomány kiszámolni, hogy hol kevesebb a gond...
az akadásról (ez mást is érdekelhet): próbálkoztam egy kicsit, hogy milyen fps mellett milyen sima a játék.
- 45-50 fps mellett horror módon akadozik (alatta meg pláne)
- 55-58 fps mellett kisebb-nagyobb akadások vannak, nem szép, de legalább a fejem nem fájdul meg
- 60 fps felett sima, de eléggé észrevehető a tearing
- 60 fps és vsync mellett teljesen jó, semmi gond nincs velea fórumban olvasottak alapján a jelenség mind AMD, mind nVidia oldalon fennáll - nem tudom, egyáltalán lehet-e orvosolni driveresen, vagy egy az egyben a motor hibája. később nézek fraps logokat is, hogy nincs-e valami sunyi microstutter a háttérben.
ja, és az AA-ról. megnéztem pár jellemzően darabos felületet (vezetékek, ládák széle, etc.), és 0xMSAA mellett is relatíve simák, úgyhogy biztos, hogy valamilyen post process AA van a motorban.
-
TTomax
félisten
De dx11ben ment... csak az msaa volt 2X... most néztem meg megint...
Nem értem mert tegnap éjjel 3X is ránéztem 8Xnak irta,de ma ahogy ráinditottam csak 2X irt... ehhh...sorry.... annyira de annyira nem látszik az msaa itt...
-
keIdor
titán
Én azt se értem minek erőltetitek azt a szar MSAA-t, mikor két gyorsabb alternatíva is van alapból.
-
Tirexi
addikt
Nekem is gyanúsan sok az az FPS 8XAA-val.. Sztem neki sem DX11-ben megy a game. Az csak egy dolog hogy mit ír ki az MSI.
Nekem 2XAA-val nincsen 100+ FPS-em SLI-vel DX11-ben.Mit állítottál, hogy megy az SLI???
Ezt már párszor leírtuk ha vissza olvasol, hogy mit kell belerakni a profilba ahhoz, hogy menjen a DX11 SLI.(#8319) Locutus:
Még kevesebb FPS-t akarsz? -
Locutus
veterán
Ha már FC3, a távoli tájak homályosítását nem lehet kikapcsolni valahogy?
-
p87
senior tag
Ezt benézted, mert AMD oldalon már két hete jött FC3-hoz a beta 8-as driver, NV most hozta ki.
Szóval volt mindkét oldalon driver megjelenés előtt, nem úgy ahogy azt te állítod.
Ráadásul mindkét oldalon még csak az 1.0-ás verzióhoz való driver van, és ahogy Abu is írta 1.01 ben eléggé belenyúltak a játékba így erre jön egy újabb minkét oldalon, AMD ezt már hozza jövőhéten, kíváncsi leszek NV-nél mikor jön...És megelőzendően az okos válaszokat, hogy " NV-n még így is jobb a driver, meg használhatóbb", erre annyit, hogy látszik... Itt panaszkodnak, hogy akad, hiába van elég fps, sli gondok...
Na nem azt mondom, hogy AMD oldalon jobb a helyzet, csak azt, hogy mindkét oldalon ugyan olyan szar.(#8316) krx21: Látszik, hogy elvileg DX11 ben megy, viszont vagy nem volt ráadva a 8xMSAA vagy ügyesen jó helyen nézte. Egy kártyán 4xMSAA-val alig van meg 40-50 fps akkor kettővel nem lehetnek ilyen értékek...
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Assassins Creed 3 alatt ha minden maxon van, akkor eléggé fel szokott melegedni a videokártyám (EVGA referencia 680 2Gb). Van olyan, hogy már 90C is. A gépem elég jól szellöző, Bitfenix Raider, de sajna még igy is nagyon meleg, megnéztem és semmi sem zavaja a kártyát a szellőzásben. Én sajnos nem értek a videokártya tuninghoz, vagy ahoz, hogy mit lehetne rajta állitani, de a CPU-kbol kiindulva, ilyenkor nem lehetne valahogy visszavenni a V-ot, hogy kevésbé legyen meleg, vagy állitani rajta valamit? A fordulatszámot feltoltam a hőtöjén, de sajna még igy is elég meleg szokott lenni.
Köszi a segitséget, ha tudtok -
mcwolf79
veterán
válasz
RockHaRD #8299 üzenetére
Én jópár játékot emiatt a jelenség miatt nem vittem végig.
Pl. Bioshock, Dead Rising 2.
Ezeknél is tapasztaltam ezt a jelenséget. Vsync ON, fix 60 fps, de valahogy mégis,mintha folyamatosan akadozna a játék, és ahogy te is írtad, megfájdul tőle a fejem, és piszok hamar kifárad a szemem.
Nem tudom mi lehet e jelenség oka, de eléggé idegesítő. -
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #8306 üzenetére
De.de...borderlands 2 nagyobb boss fight alatt bizony akadozott a high fiziksz miatt,ami pont arra a gpura volt rakva... az sli meg persze nem volt lekapcsolva... érdekes... most sima mint a vaj.
(#8307) Tirexi
Sajnos ezzel mindig igy járok magam is...Most mondjuk azért a 7970 áráért elfogadható... bár ha arra gondolok,hogy aki premium kártyát vásárol az nem akar vele vacakolni... ott a középmezönyben erös az AmD mindig is ott volt... de csak ár/érték alapján... -
-
kasa85
őstag
válasz
RockHaRD #8299 üzenetére
Próbáld ki hátha segít.
Számítógép/Windows/felhasználók/user/dokumentumok/
My Games/Far Cry3/GamerProfile
Legyen az alábbi.SSAOLevel="0"
Ez a karakterek fekete maszatos árnyékát helyrehozza,és több fps lehet vele nyerni.
Mikrolagolásra az alábbit érdemes még.
A játék menüjében.
Video
V-SYNC 2 Frames
GPU MAX BUFFERED FRAMES 1
Lényegesen jobb lett a játék néha akadozik mikroakadásosan. -
-
TTomax
félisten
Most vettem észre,hogy a második 670-em PCI-E 8X-ban ment csak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Horgász topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest