- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
SzlobiG #22093 üzenetére
Itt te most a rendszer ramokra gondolsz,vagy a vramra?
Az a baj,hogy nincs olyan tesztem elmentve,ahol ugyanaz a kártya,ugyanazzal az órajellel,de a rendszermemóriám változott,és a tesztek úgy készültek volna! Most meg a 2db 8gigás modulomból nem tudok 2x4gigát csinálni...
-
-
bombibmw
veterán
válasz
SzlobiG #21371 üzenetére
Köszi a külföldi fórumokról való infót.
Kár,hogy holnap megy az egyik kártyám.
Már csak egy marad,de lehet elviszik azt is holnap.
Most vagy veszek akciós Msi 770 2gb-ot,vagy R9280X-et.
Már megint választanom kell és nem tudok.GPU-ban mi lehet a minimum Ultra-n,ami még nem fogy el?
-
Rasiel
senior tag
válasz
SzlobiG #21299 üzenetére
Mondjuk ez engem is érdekelne, talán Abu-t kellene megkérdezni, biztos tud rá valami érdemleges választ adni.
Volt olyan játék, aminél az a módszer is működött, hogy ALT+TAB-al ledobtam tálcára, majd vissza, és láss csodát meg volt az 50-60 FPS-em és a VGA is maxon pörgött, V-Sync is on volt. Asszem még ez az NFS Most Wanted 2-vel volt. A többinél nem próbáltam ezt, mert addigra megtaláltam ezt a kis progit.
Ami még érdekes, hogy pár patch-el a legtöbb ilyen játék esetében megoldják ezt az egészet.
(#21305) SzlobiG: Ááá, ne hülyéskedj, Abu mindent tud.
-
cyberkind
félisten
válasz
SzlobiG #21083 üzenetére
Nem lesz 20-as, volt egy logoutos cikk abban is írták hogy semmi energia spórolással nem járna, csak kockázatot hogy sok gpu kukás lesz .
Azért régi széria mert ugyanaz az architektúra van benne mint a 600-as szériában semmi új, csak a gpu ami Tesla, ellentétben az új Radeonnal ami teljes új architektúra is .Tekintve, hogy a 20 nm-es node nem jelent lényegi előrelépést, így nincs értelme a jóval drágább waferek mellett az esetleges gyártási problémákat is felvállalni.
-
-
belinho
senior tag
válasz
SzlobiG #21079 üzenetére
Nem a csíkszélességen van a hangsúly, hanem hogy mi számít újnak és mi nem!
Az AMD kiadta ezt a 290X-et ami új, a többi "átcimkézett" ugyanúgy mint az NV-nél. Teszteket nézve gyorsabb mint a 780 és a Titan, ami még a régi Kepler szériába tartozik. Csak sokan a 290X-et úgy veszik, hogy ez most akkor lenyomta az új NV-t, ami valójában nem tekinthető újnak. A 290X-nek tehát ha azt nézzük a Maxwell lesz az igazi ellenfele. Az már más kérdés, hogy az NV még ebből a régebbi Kepler architektúrából is megcsinálja a 780TI-t, ami valószínűleg gyorsabb lesz mint a 290X.
-
norb55
őstag
válasz
SzlobiG #21073 üzenetére
Nvidia a GTX 680-hoz képest van ahol +40-50%-ot is feltud mutatni, A Titan van olyan erős és az Nvida tud olyan hütést csinálni ami halkan végzi a dolgát, melette minőséget sugal. A Titannak csak az ára ami elelne vall, de majd az Nvidia a 780Ti karival korrigálja ezt.
-
norb55
őstag
válasz
SzlobiG #21070 üzenetére
"vizelve" nem nehéz a kártyákat erős tuningra bírni. Ne a jövőt nézd, hanem a jelen állapotot, Jelenleg a porszívóm csendesebb a 290X-től. A gtx 780-am megse kell bontanom úgy kihozok a GPU-ból + 350MHZ tuningot léggel, és a GPU hömérséglete 70fok körül marad . A 290X-et kár tovább vesézni, jó kártya lett csak iszonyat nagy bakikkal.
-
cyberkind
félisten
válasz
SzlobiG #21070 üzenetére
Ha jól tudom ilyet a 780 is tud, de mint mondtam az régi széria, én nem vártam akkor bomba teljesítményt az új csúcs Radeontól de megláttam hogy 512 bites és kész .
Aztán nézegettem a teszteket és hiába 512, ahhoz képest gyenge, ezt már megfigyeltem a 7970 vs 680-nál hogy a 680 kisebb sávszéllel gyorsabb tudott lenni full HD-ben, ugyanez itt is, és minden AMD cuccnál, pedig a procijuk nagyon csábító tud lenni . -
bombibmw
veterán
válasz
SzlobiG #21058 üzenetére
Ezen a helyen megakadt egy picit.
De összességében végig szép folyamatos volt a gém és el sem mozdultam 60Fps-ről.
Ha van is olyan(biztos van),ahol megeszi a 2gb-ot,az elég ritka,mert ezen kívül nem is volt több.
Én mondjuk annyira nem vagyok érzékeny a kis akadásokra,de azért észreveszem.
Szóval egy-két akadás nekem nem gáz,akkor van baj,ha végig akadozik,de ilyen nem lesz.
Egyébként tényleg nagyon szép ez a játék,nekem a történettel van bajom,kicsit elvont.
Ja és abszolút fullon ment a game,minden bekapcsolva.(#21061) Zorel :
Ez jó hír.
Francba,az ember mindig ingázik,hogy most elé,vagy nem elég!?
Azért nem vagyok kétségbeesve. -
bombibmw
veterán
válasz
SzlobiG #21054 üzenetére
Pont előtted írta darky@,hogy ez az egyetlen játék.
Azelőtt meg azt írták,hogy optimalizálatlan,rossz a motor.
Engem amúgy sem nagyon érdekel a Bioshock mondjuk.
Megvan,de minek?
Lehet,hogy a jövőben lesznek ilyen játékok,de eddig nem találkoztam olyannal,ami megette volna a 2gb-ot.
Viszont felteszem gyorsan,megnézem,mit mutat.
AB-vel nem tudom kiíratni az Fps-t valamiért nem engedi,csak a többi adatot.
Mivel tudom még? -
->Raizen<-
veterán
-
-
válasz
SzlobiG #21028 üzenetére
nem fals adatot szolgáltat az AB, hanem a lefoglalt memóriát mutatja meg (vszleg azt sem teljesen pontosan). csak azt nem tudod belőle, hogy a lefoglaltnak a felét egyetlen mozdulattal el lehet hajítani, és észre sem veszed (pl. kizárólag egy korábbi szobában használt textúrák), vagy pedig ha fel kell szabadítani memóriát, akkor azt csak úgy tudod, hogy pár másodpercen belül újra be kell tölteni (-> szaggatás).
-
-
BlackSoft
addikt
válasz
SzlobiG #19989 üzenetére
Igen hiányos a support. De ezt maguk az AMD fanboyok is mondják, mert ezt nem lehet elsunnyogni semmivel. Az AMD kártyáknak nem a hardverrel van a gond, hanem a szoftverrel. Nem akarnak olyan drivert csinálni amivel ki lenne használva az a saját hardverük.
AMD topicokban újra és újra felmerül az a vásárolóknál, hogy nem megy ez, nem megy az, laggol, textúrahibák vannak, leáll a driver óránként, és egyéb anomáliák. Meg heti 89464 beta driver jön ki, mind tele van hibákkal.
Kijön egy játék 2fps lesz benne. (példa BF4, de előzőleg ami nagyon ilyen volt a FC3) Kiadnak pár nap alatt egy beta drivert, amivel 50%-ban jó lesz, 50%-ban ugyan olyan kalap kaki. Ugyan azokkal a kártyákkal, mindenféle magyarázat nélkül. Meg leáll a driver, meg nincs CF, meg mikrolaggol minden. Na meg a textúrabugok.
Volt bő 3 éven keresztül mindenféle AMD kártyám, nekem aztán senki nem mondhatja, hogy olyasmikről beszélek, amikkel nem találkoztam.
TALÁN az új sorozat hozhat a drivereket illető újtást is, néhány ember szerint. Ami ha igaz, akkor sokkal, de sokkal jobb lesz az egész AMD mizéria. Erre a teljesen új szoftver késztésre az is utal, hogy eltűnik a CF összekötés, és pci-e alapon fog menni a kommunikáció.
-
bombibmw
veterán
válasz
SzlobiG #19572 üzenetére
Végülis az sem olyan nagy gáz.
Úgysem nagyon fogok megállogatni a füvet,vagy falat nézni,hogy milyen "sima".
Egyébként jobban megterheli a gépet,mint a Cry3?
Mert az megy fullon 2X-essel.(#19573) freestyée: Lesz még változtatás a végleges game-ben,vagy tekinthető mérvadónak a BETA a VGA terhelését,kihasználását illetően?
-
-
-
válasz
SzlobiG #18921 üzenetére
a 7 szeria nagyon jo lett, azelott volt 6950 is es trnyleg xar volt az ati... es a ht hiba ugytudom megszunt bf3 alatt legalabbis nem lattam en se es imerosnel is megszunt. a phyx jo csak sajnos nem jatszom olyan jatekkal de anno lattam es szep volt amit nyujtott, de akkor valszeg amd lesz.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
SzlobiG #18796 üzenetére
Így van, csináltam én is. De hosszú távon nem használtam soha GTX680-ast, és kitudja.
Azért vagyok rá kíváncsi hogy fél év, 1 év elteltével mi a helyzet, ráadásul az egész gépem át lett építve, és megkapta a DEll monitort, így csak 2560ba játszom. Így még nem néztem meg a zöldeket.
Sokan írják itt hogy mióta átjöttek a zöldekhez sokkal jobb *nekik...
Most megváltoztak az igények. -
MZsoltee
veterán
válasz
SzlobiG #18562 üzenetére
Ha 760-ast kapok kézbe, akkor abból balhé lesz!
A(z) XXXXXX rendelésszámon rendelt terméket összekészítés után átadjuk a futárnak, akik várhatóan két munkanapon belül a kért átvételi pontra szállítják Önnek.
2013.09.12 15:11 -kor az alábbi terméket rendelte meg a(z) '537872' rendelési számon:
1 db
PALIT NE5X77001042F GTX770 2GB GDDR5 PCIE
67.880 Ft (53.449 Ft)Pick Pack Pont átvétel: Nettó: 990 Ft Bruttó: 1.257 Ft
Összesen fizetendő: Nettó: 54.439 Ft Bruttó: 69.138 Ft
-
Reggie0
félisten
válasz
SzlobiG #18441 üzenetére
Mert nem erre vettem. 3D-ben jatszani es filmezni kell, igy erre csak az Nvidia felel meg. A banyaszas csak egy mellekes dolog, csak ezert nem vennek kartyat, viszont ha talalok(mar megvan) olyan beallitast, amivel jobban jarok, mint ha vennem az LTC-t, akkor miert ne banyasznek is vele.
2 honapon belul ugyis veszek meg egy 770 AMP!-ot, mert a WoT-ban nem megy 120fps fole 1920x1080-ban full grafika mellett, a 3D-hez pedig 144Hz kene.(#18444) KTTech: Koszi a helpet. Annyira nem izgat a kerdes, hogy a BIOS-t is piszkaljam, beerem ezzel a 123.1 kH/s-sel is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC eladó
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged