- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Nekem 41-42 fok a max

-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Drága dísz!

-
Dreamie
őstag
válasz
WaterWawe
üzenetére
+1 a 2 way sli-nek. Én a vizet nem fél évre vettem és a két kártyát., váltás... majd meglátjuk lesz-e rá szükség. A víz nekem tetszik eddig nagyon, és igen, ha valami beszarik akkor nyilván le kell engedni a rendszert stb. Nem 5 perces móka. De a csönd és a hűvös megfizethetetlen. Szóval annyira nem rossz dolog.
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem olyan bonyolult dolog az, én is azt hittem, gyorsan megvan, és a csend és hűvös megfizethetetlen.

-
Dreamie
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Maga a block amit Titanra való, de kompatibilis 780-val is. Lehet másik blokkal is kérni, mindegyik megy 780-ra és Titanra is

-
Dreamie
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Szerelmes lettem... Ez nagyon durva kis cucc, ebből kettőt elfogadnék!

-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
gondolom amerikai reggel lehet tolni.
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Igen. Garantálja a gyártó?
(#13866) Abu85 : Ez akkor mocsok dolog.
-
Dreamie
őstag
válasz
neduddgi8456
üzenetére
Szerintem a két csúcskártya között minimális különbség van. Meg kell venni az egyiket és kipróbálni. Ha nem tetszik legfeljebb eladod és veszel az aprón a másikból egyet. Embertől is függ, hogy kinek mi a jó, nekem régebben volt Ati kártyám, driver problémák miatt tértem át az nvidiához. Ha esetleg egy két játékban minimális eltérés van az Ati felé, azért én nem váltanék. Én úgy látom, hogy te a tesztek alapján azt mondod, hogy a 7970 jobb választásnak tűnik. Vedd meg azt. Nem kell ezen annyit agyalni, nem feleségül veszed, hanem használod, és lecseréled, ha nem tetszik, itt is több ember variálta már a kártyáit.
-
Dreamie
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nvidia beállításokban belőtted, hogy menjen az SLI? Driver frissítéseknél is figyelni kell erre, ha ez volt a gond.
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jah... nekem ilyen van az jó lesz .
Azt hittem a tied is ilyen, akkor az tényleg nem jó. -
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
a 3. slot fölé nem fér el? a kicsi feketében?
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
1. és 3. slotba kell tenned a kártyát, akkor lesz 2*16, ha jól láttam. Legalábbis a leendő formula lapomnál így van.
-
Dreamie
őstag
Kicsúsztam a szerkesztésből bocs. Az új optimalizálatlan játékoknál meg egyébként is olyan, mintha 1 kártyád lenne pár hétig...
Viszont, ha jön driver akkor már egész élvezhető. 
-
Dreamie
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
2*8=16
ugyanaz a teljesítmény lesz, mint volt! Viccet félretéve, repülni fog én is csak pislogtam! 
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Mondjuk a megsüketüléstől messze van a ref hangja, gondolom erre értette...

-
Dreamie
őstag
Őszintén megvallva, nekem mindig csak referencia kártyáim voltak. Nem igazán izgattak fel ezek a minimális tuninngal kijövő téglák, kivétel a MSI lighteninng, de azt meg akkor vennék, ha 1 db 680-at tennék a gépembe. Most van rá pénzem és mindig is szerettem volna egy SLI-t. Vannak álmai az embernek, nekem ez az amire most vágyom, tudom nem sok értelme van, de akarom.
Tehát ref karit szeretnék. -
Dreamie
őstag
Hali!
Egy kérdés, ha gtx680-ról váltok SLI-re, akkor drivert újrapakoljam-e, vagy elég betenni a kártyát és mehet?
Üdv.: Dreamie
-
Dreamie
őstag
és rászokni!
élő példa itt vagyok én. Gyerekkorban nem volt rá korpa, most van és csinálgatja az ember. Gondolkodok is az SLI-n, de nem tudok elég indokot összeszedni, hogy minek, de ha megint lesz fölös pénzem akkor összedobok még egy Asus ref 680-ra. Pedig tudom, hogy fölösleges! 

-
Dreamie
őstag
No egy kicsit adtam neki!
proci 4.4,GPU: +150 Mhz, memo +300 Mhz -
Dreamie
őstag
Alapfesz az mennyi nálatok? Meddig tudtátok húzni? Nekem eddig 1260-at vitte többre nem volt időm.
-
Dreamie
őstag
válasz
kockaharcos
üzenetére
1110 Mhz a max amit láttam. Az jó?

-
Dreamie
őstag
No, beléptem én is a klubba, ASUS ref gtx 680-at sikerült újítani. GPU Tweaket használja valaki? Kalács a kártya eddig!

-
Dreamie
őstag
GPU-Tweak-et használja valaki? Jó valamire, vagy maradjon az MSI AB.?
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Van esetleg valaki aki rendelkezik palit gtx680 jetstreammel? A 2gb-os érdekelne.ez a Palit mennyire jó márka nem igazán ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont, ha jön driver akkor már egész élvezhető.
ugyanaz a teljesítmény lesz, mint volt! Viccet félretéve, repülni fog én is csak pislogtam!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)