Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
shteer
üzenetére
A 760 effektíve egy 670, ami nekem van.
Én elvagyok full hd-n úgy is h visszaveszek részletességet, de egyeseknek ez nem opció. Akkor már kevés az a kártya. Vagyis gyenge!(#29545) BomiBoogie: Effektíve régi...
A 670 teljesítményét hozza, az pedig már nem mai darab. 7-es szériából sztem a 780 lehet most jó áron versenyképes, de még az sem annyira mint a 970. Persze azért még többet kell fizetni. -
boogie84
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
80-90-nél talán, de 110-ért van 970-es ami hozza a 780 Ti-t pl crysis 3ban. Nekem megérné azt a 20-ast h kevesebbet egyen a gép.
Szóval nem sok értelme van perpill a 780ti-nek.Na most látom h te is ezt írtad.

Viszont ahogy tegnap nézegettem az árakat , ezt még a tulajok nem hajlandók beismerni. Most a 7-esek nagyot szívnak.
-
boogie84
veterán
Aki mostanában akar venni vga-t az várjon picit. Sztem most a 9-es széri miatt menni fognak lefelé az árak. Én már nem vennék 7-es szériát. Ott a 970 110-ért. Ami finoman szólva is jobb mint a 780!
-
boogie84
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Pont emiatt kérdezem.

(#29343) Madn!ght: Nekem az nem játszik.
-
boogie84
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A legjobb teszt ha arra használod amire vetted. Ha jó akkor jó. Nekem pont fordítva volt anno. Teszten még ment, játékban meg már nem... Nem érdekelnek annyira a tesztek. Azokra legyenek azok ráizgulva, akik arra veszik a drága kártyákat...
-
boogie84
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Játszol vagy tesztelsz?
-
boogie84
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Gondolj csak bele milyen minőségi játékokkal játszol...

Én már rég azon gondolkodtam h vajon 670-ről érdemes e. Arra a véleményre jutottam, h pont nem az a témakör amibe pénzt fogok fektetni. Az igencsak idegesítő BF4-et és CoD4-et játszva én úgy döntöttem h nem költök egy petákot sem. Sajnos a remélt játékok is gyengébbek mint azt várja az ember. Egyszerű példa: BF4 béta király volt. Most meg olyan amilyen... Még az a játék is szar amit ki tudsz próbálni, mert elb....ák. -
boogie84
veterán
Ebből 2-t!
[link] -
boogie84
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
1 kartyanal meg nem gaz. Ha slid van belole na akkor lesz majd majd majd... ha elindul nalad is a kapuzarasi panik.
-
boogie84
veterán
válasz
kristof123
üzenetére
Amúgy a 670-es drágább picit.

-
boogie84
veterán
Várom már a BF4 vga tesztet.

-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
bombibmw
üzenetére

Türelem. Egyre olcsóbban lesznek. Ugyanis a 780Ti még itt sincs.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én olcsóbbért és előbb fogok 670 slit csinálni, mintsem egy méreg drágát. El kellene még adnom a mostani... Azért már most nem kapnék 70-et sem. Hisz a 670-esek árai is lementek. 71-ért már lehet venni asus minit.(#21330) SzlobiG: Azt írod belőtték a 780 árát az 290X-hez és a Ti csak drágább lehet? És ha jön egy marketing amivel az amd-t még jobban árcsökkentésre késztetik?

-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán

Ez mitől van?
MSIAfterburnerSetup300Beta5.exe
(#21152) SzlobiG: Ezt most töltöttem.

-
boogie84
veterán
Ez a teszt nehogy már alapja legyen vkinek aki vgat akar venni. Tegnap, v előtte bebizonyítottam h ez nem játékteszt. Semmire sem való.
Bár az tény h ha 60-65 körül lehet venni Giga 670 oc-t akk beruházok, egyből ott van a 780 teljesítménye játékban!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#20962) Gyufaaa: Neked meg pár napja írtam, csináltam tesztet igaz h semmire sem jó, de csináltam! Oszt cseszel rája!

-
boogie84
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Bf3
De vard meg a Bf4-et. Szintetikus tesztek semmire sem jok. Pontosabban lathatod h mire jo. Visszabb kell vennem nekem is, mert pl a Crysis 3 jobban teszteli mint a Unigin Valley... -
boogie84
veterán
1300-on és 3500-on megy a Crysis 3. Furi h közel 100fps, van mikor meg is haladja egy egy kisebb pályán.
Igaz h csak high-on.Illetve még így sem megy! Megyek visszafelé ha játszani akarok.

-
boogie84
veterán
válasz
bombibmw
üzenetére
Részemről itt a vége! Nálam egyértelmű h jobb a béta driver mint az új. Legalábbis ennél a programnál.
Ez az a kártya amire reagáltam h sosem próbálom ki.

(#20788) ricshard444: Jogos! Ha egy 670-el tudom játszani normálisan, akk megint csak megdőlt az elmélet h évente kell új kártyát venni.
Azt hiszem egy játék sem éri meg az árát, hogy 70-100 ezreket költsön rá az ember. És ugye mindenki magából indul ki. Egyébként mondasz vmit, mert akk mindenki cserélhetné a kártyáit. Mondjuk ez az nv-nek és az amd-nek marha jól jönne, de öngólt senki sem szeret rúgni. 
-
-
boogie84
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Enyém Giga 670 oc, és alapból megy 1200-on.

Más:
Ha elfog olyan perverzió h 670SLI-t szeretnék, akkor elég 1080p-re a 2×2GB vram?
Vagy anno jól elcsesztem ezt a kérdést h 2GB vagy 4GB?
(bár amikor vettem akk még nem volt 4GB-os példány, asszem
) -
boogie84
veterán
válasz
Krakesz27
üzenetére
GTX760 önmagában is kevés a fullos futtatáshoz. Kb ha aszt vesszük h a 670 párja, akkor nálam a béta domination
ultra beállításon
2× MSAA-val
Textúra részletesség és szűrés high
SSAO
megvan a 60 fps átlagban.conquestben már nem elég a 670 h ilyen jól fusson. Aztán ki tudja mit hoz a végleges játék? De sztem ennél jobban nem fog futni.
-
boogie84
veterán
Mi a legfrissebb akár béta driver is? Én csak a 331.40-et találtam a BF4-hez. Még low részletességen is szaggat.

-
boogie84
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Muhaha
-
boogie84
veterán
válasz
francos
üzenetére
Sztem a teljesítményével nincs baj. Ahhoz kellene egy megfelelő ár.
A múltkor néztük meg h 1920-ban 210%-os teljesítménye van a 670oc-hez képest legalábbis grid2-ben. És ha már még egy 670-en elgondolkodom akk már inkább a 780, mert pl a grid 2-ben az sli nem is megy, uh nem olyan rossz az. Csak a mi fizetésünk alacsony. -
boogie84
veterán
válasz
WaterWawe
üzenetére
mindenki olyan gépet rak össze amilyet szeretne és amit megengedhet magának
Ezt olyan embernek írod akinek több cucca van mint másnak alsógatyája!
Figyelj oda mit vésel! 
Pedig igaz amit írtam!
(#15329) freestyée: Úgy tudom nem lehet, csak ha normálra teszed akkor terhel legkevésbé. Mintha Abu írta volna a megfelelő topicba. Nézzetek be néha a játékok topicjába is, ne csak ide jöjjenek a játékokkal kapcsolatos dolgok. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én elvagyok full hd-n úgy is h visszaveszek részletességet, de egyeseknek ez nem opció. Akkor már kevés az a kártya. Vagyis gyenge!

Vagy anno jól elcsesztem ezt a kérdést h 2GB vagy 4GB?