- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-11-15 18:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
shteer
titán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Madn!ght
addikt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Madn!ght
addikt
-
shteer
titán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Ez máshol is bevett szokás, hogy nem vízjelezik a fotót, hanem egy papírfecnin odaírják az adott fórumon használt felhasználónevet.
Így elkerülhető az a vád, hogy lopták a képet a netről. Mint itt.Én jártam úgy korábban, hogy a Vaterán hirdettem egy telót. Frankón kifotózgattam. Volt rá egy kis mozgás, de volt 1-2 furcsa bejegyzés, amit nem értettem. Jön az érdeklődő üzenet, melyben kérdezték, hogy egy terméket hányszor hirdetek? Csaló vagyok?

Kis keresgélés, és megtaláltam a retket, aki az én Vaterás fotóimat felhasználva hirdetette meg a Vaterán a telóját.
Írtam neki, hogy vegye már le a fotókat, mert engem tartanak csalónak miatta. Levette. -
szasanyi
félisten
-
BlackSoft
addikt
-
JoolsNOS
veterán
-
bandi0000
nagyúr
tudom hogy nem ugyan az, de a hűtés alatt a ventiket értem és az alatt a hangot

Persze tudom, csak az a baj hogy nem olcsóbb az egyik a másiknál, tehát giga az Asusnál és az asust valamiért megbízhatóbbnak tartom, de ha 5k val olcsóbb lenne a giga akkor elgondolkoznék rajta biztos
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
Erdei88
veterán
-
Zorel
senior tag
Röviden összefoglalva 1 monitoros rendszerhez főleg FHD felbontáshoz jobb választás egy erős gpu, mint kettő gyengébb. Ezt tapasztalatból mondom 7970 CF és 670 SLI után. Ezenkívül 780-al folyamatosabbak a játékok pedig az FPS számláló kevesebbet mutat mint SLI-vel. Illetve ahol a 670 SLI-nek ~80-85% körül volt a skálázódása azt a szintet kb hozza a 780.
(#23587) Marcsel: Pontosan!

-
Marcsel
tag
-
cyberkind
félisten
-
shteer
titán
-
kasa85
őstag
-
kasa85
őstag
Én nem tudom egyenlőre még a mostani kártyámra sincs panasz viszont ha egy kártyás csúcsra szeretnék váltani akkor vagy a Radeon csúcs,vagy az Nvidia GTX780Ti érdemes venni.
SLI/CF inkább kerülöm volt nem egy CF rendszerem csak a baj növekszik két kártyával.A támogatással nincs baj már előtte megkapjuk bétában a két kártyás kezelést viszont csiszolnak rajta a véglegesben azt jön a 17% os gyorsulás meg ilyenek. -
kasa85
őstag
-
MaxxDamage
félisten
Amennyiben kevés lenne a 2GB akkor a fejem verem a falba, hogy GTX770-OC 2GB -ot vettem... , de ettől nem félek !

(#22365) boogie84 : nálam nem lesz "kapuzárási pánik"

SLi -m max. DDR4 bejövetele után lesz majd... , mert ez a lap + CPU (lap nem tudja SLi csak CF) a CPU meg lehet nem "hajtsa" ki

L
-
->Raizen<-
veterán
-
shteer
titán
-
Reggie0
titán
-
Faterkam
addikt
-
FaTHI
őstag
-
Erdei88
veterán
-
bombibmw
veterán
-
Gyufaaa
veterán
-
Reggie0
titán
-
bombibmw
veterán
-
cyberkind
félisten
-
Gyufaaa
veterán
-
bombibmw
veterán
-
Zorel
senior tag
-
Highend55
tag
-
törölt tag
-
Zorel
senior tag
Most ki kell vennem egy kis pénzt a gépből másra, így az egyiket eladom most, majd szerintem pár hét múlva a másikat is és december környékén visszatérek valamivel, de még pontosan nem tudom mi lesz az...
Azért a Giga 670 WF3 nincs ilyen áron sehol se. Ráadásul én irányáron adom 69k-ért.
-
Zorel
senior tag
-
Pug
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
-
bombibmw
veterán
-
Haart
addikt
-
Casanova*
veterán
-
FLATRONW
őstag
-
Erdei88
veterán
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
norb55
őstag
-
Manitos32
tag
-
bombibmw
veterán
-
blaca83
őstag
Kisöprik, mert kifutó modell lett!

Ennyiért már meg lehet venni az R9280X komolyabb verzióit is SLI-be, ami azért jobban megéri.

@Reggie0 Csak viccből írtam!

Megköszönnénk a "single" 770 AMP tesztet is.
(Én 670-et teszteltem anno)(remélem)Hamarosan 780 AMP vagy R9290x teszt lesz a következő.

-
bombibmw
veterán
Nem olcsóbb és a tápom se nagyon hiszem,hogy elég lenne nekik.
Olvasgattam kicsit ma róla és egyedül bekajál majd 350W-ot.
Az két 760 eszik ennyit kb.
(#20989) Elroy1980 :
Erre sem lenne értelme,mivel nem ér meg annyit rádobnom a kártyáim használt árára,mint amennyivel erősebb lenne.
Na meg ott van a microlag is CF-nél.
De lehet,hogy már nincs,viszont én még itt tartok.
-
bombibmw
veterán
Tulajdonképpen a 2gb-ból való kifogyás esélye volt az,ami elindította bennem a pánikot.
De aztán észbekaptam és feltettem a kérdést,érdemes lenne-e.
Bizony hülyeség lett volna a részemről.
De az is lehet,hogy a (le)fejlesztési vágy uralkodott el rajtam megint.
(#20984) Zorel :

Igen,de egy 770 4Gb-nak előbb fogy el a GPU-ja,mint a 760Sli 2Gb-ja.
Ééééééééérrrrrttttttteeeeeemmmmmmmm
-
Gyufaaa
veterán
Bakker. Nekem nincs 680-am. 670 volt még év elején. Sőt, a "Nagy vasamat" is teljesen leadtam egy "netezős 2600k-ra" integrált gpu-t használva. Ezt így nem tudom megtenni.
Ezért akarok most egy 760-at venni, legyen mivel játszadozni a télen.
Az adatlapomat újra kitöltöm majd, csak lusta voltam. Bár mostanság sokat nem ültem gép mögött sem. 
-
Gyufaaa
veterán
-
ScomComputer
veterán
-
bombibmw
veterán
(#20793) ricshard444
Nekem Crysis 3 fullon 1970Mb-ot evett meg,ezért is tartok kicsit a jövőbeni gammáktól.
Még a mostani kártyák cseréje 4 gigásra sem lenne óccó.
Mondjuk vissza lehet venni az elsimítást,na de nem ezért építettem ezt a gépet.
(#20794) JoolsNOS: 760 meg együtt van a 670-ekkel játékban,Valleyban meg jobb a 670.
-
JoolsNOS
veterán
-
boogie84
veterán
-
bombibmw
veterán
Persze,ezek az eredmények nem jelentenek semmit.
A játékokban menjenek szépen.
Amúgy ez ua. a kártya,mint 2012 októberben?
Játszottam egy órát Metro-val és meglepett,hogy Vsinc-kel a felső kártya is csak 70 fokig ment fel,az alsó meg 65-ig kimaxolva a game-et.
Egy árva akadás nem volt.
Ebben bízok a BF4-nél is,de sajna ott a Vram lesz a szűk keresztmetszet. -
ricshard444
veterán
-
bombibmw
veterán
-
bombibmw
veterán
-
bombibmw
veterán
-
ricshard444
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
->Raizen<-
veterán
-
bombibmw
veterán
-
bombibmw
veterán
-
Pug
nagyúr
Nálam szépen megy ultrán a béta, HBAO-val, 4GB-os 670-nel.

(#20239) omikron23
Alapon melyik módot érted?
1085 (Boost Clock: 1150) (OC mode)
1020 (Boost Clock: 1085) (Gaming mode)
980 (Boost Clock: 1033) (Silent mode)(#20240) pcguru23
Ha mindegyiket tuningolod:
670/7950, akkor nem gyorsabb a 670-es a 7950-nél

-
blaca83
őstag
-
Madn!ght
addikt
Én tesztelgettem a dirvereket. Megfelelő takarítás után a bétával tökéletesen fut a játék.

-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Van egy alfa kulcsom még ha kéred,de abban multizni nem lehet...4 single kampányt tudsz kiprobálni,de az sem 5 perc... van egy rakat konzolparancsom,meg beállitásom,nálam ugy néz ki igy 70-80 fps stabilan megvan...
steamen vegyél fel "TTomax"... giftben küldöm ha érdekel... 18ig lehet csak használni azt hiszem...bár az én 3 kulcsom a "supporter editionból" való azokat lehet,hogy tovább is engedi...

-
WaterWawe
őstag
-
daneeeeee
aktív tag
(és kemény 2% gyorsabb is a normál verziónál
miközben 4%-al kevesebbet eszik
) -
Htibimor
senior tag
Ha már 680!? Mire gondolsz ezzel? Próbálnék egy olyan kártyát venni, amit most még meg tudok fizetni és jó pár évig magas színvonalon kiszolgálna. Sokan rágják a fülemet, hogy miért nem inkább tuningolt gtx 670-et veszek. Olcsóbb és majdnem ennyit tud? Olyan is aki MSI PE gtx 660ti-re beszélne rá. Én valahogy a 680-ban látom megoldást. Mi a véleményetek?!!
-
BlessedElroy
senior tag
-
Htibimor
senior tag
-
ÁdiBá
veterán
-
mcwolf79
veterán
-
Vigneau
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Óra topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az arahoz kepest nem feltetlenul

cod4 6 éve volt,a többi nem.
És jöhet a 290X meg a crossfire
Az adatlapomat újra kitöltöm majd, csak lusta voltam. Bár mostanság sokat nem ültem gép mögött sem.