- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Persze!
Akkor a felbontás 3240x1920 lesz, ha 3db FullHD monitort használsz portrait módban.
-
TTomax
félisten
69fps fullon?Az hibátlan... 1254-en megy a GPU,belefér a power limitbe,és mivel 70fokot sem éri el így magától boostol oda...GPU-Z föablak csak becsül,kapcsolj a sensor fülre ott nézd meg mi volt a max...ugyanaz lesz mint az afterburner...Hibátlanul megy a vgad,gratula hozzá...
-
Laraxior
titán
Nem tudom, egyelőre azon agyalok mit kezdjek ezzel a 72°C-al... mert ez nekem nagyon sok. A GPUra van is blokkom, de már eladtam a régi VGA-hűtőm, ahhoz voltak ramsünik, úgyhogy b***hatom. Márpedig mindenképpen vizezni fogom. Mert ha a ventiket le is cserélem akkor is max 2-3°C-t nyerek. Márpedig én nem akarom a GPU-t 60 felett látni.
-
TTomax
félisten
Nekem az egy gyári Nv biosnak tűnik...Főleg ennek a tesznek a fényében...
Egyébként,ha igy van akkor sincs ezzel gond hiszen az a Giga egy full referencia kártya,csak át van van matricázva,tehát hibátlan az a bios rá.
-
ForRedGlory
félisten
Elvileg jó az, bár a képeken nem az a Giga VGA van, hanem a három ventis.
-
Rexcor
őstag
Single vagy multi részhez? Single-be nekem max-on és a 16x-os élsimítással soha nem esik 60 FPS alá, olyan 70-90 FPS között mozog és multiba pedig 58-75 FPS között van, bár 1275/7000-es órajelekkel. Ha neked alapon megy akkor a 8xMSAA ad még pár FPS-t vagy szedd ki a GI-t az sokat dob rajta.
Tirexi: Ebben a játékban az élsimítás csak pár FPS-t hoz, inkább pl a GI-t kell kiszedni ha nagyok a droppok.
-
TTomax
félisten
Nem fog menni a 670 a 680al SLIben,ne is kísérletezzetek vele,max dedikált fizikára használhatod,de oda meg luxus!
(#14688) Keldor papa
Nagyon meg vagyok vele eddig elégedve magam is,noha a lapom nem tud csak sata2-öt... egy 128as corsairt váltott,és nem is azért vettem igazán prot mert huuuu de mennyivel gyorsabb lesz,hanem mert 5év gari van rá,és mivel én nem kímélem őket, a corsair kondíciója 30%ra esett két év után,persze pont ennyi gari volt rá... sanszos hogy ez sem éli meg az 5évet...majd ha jön a Haswell azonnal váltok lapot ,és akkor lesz sata3as portom hozzá... -
torma1981
veterán
Garizásban nagyon szemetek. Nekem a 2Tb-s vinyóm meg sem nyikkant mikor kicsomagoltam..
Rögtön küldtem is vissza. Erre jött egy levél, hogy nem tudják cserélni mert fizikálisan sérültek a sarkai. Kvázi le voltak ütődve. Mondom nekem ilyen nem volt mikor megjött. Nem volt rajta külső fizikai sérülés. Kb 2 hét múlva küldték az új vinyót. De addig fenyegetem őket. Mondtam, hogy jó hogy nem minden terméket lefotózók mikor megjön. Szerintem csak nem volt nekik. 3 napban nem tudták volna cserélni. De akkor írták volna la, hogy mi az oka. Vártam volna. Nem kellet volna ez a mocsok hozzáállás. -
krx21
nagyúr
Hát nem így van! A csere nem kötelező szolgáltatás! Nem is tudnának cserélni semmit, hisz a raktárkészlet =0 !!! A 8. napon belüli elállással élhetek csak! Ez szépen elmagyarázta...
Az után jön a 30 napos utalásos számla, amit a 30. napon utalnak!
Semmit nem néznek meg!, nincs szerviztevekényég! Csak add ide, visszaküldjük aztán mondjuk, hogy mi van! -
-
H.Ezredes
őstag
TROLL
(#9756) krx21
Nem csak a High End érzés miatt kell. Sajnos BF3-ba még 680-al is volt olyan érzésem ,hogy jól jönne még egy kis + kraft és nem azért mert hű de májer ha 60 FPS alá nem esik a mutató. Mikor beesik akár 40-re az FPS az nagyon idegesítő főleg egy 100-150K-s VGA-nál...
-
ÁdiBá
veterán
Rengeteg külföldi oldal foglalkozik már az új generációs intel proceszorokkal amit én is vigég nyálaztam és igen erőteljes gyorsulást hozhat azonos órajelen a mostani processzorokhoz képest nem beszélve a beépített IGP-ról.
Persze a hátránya már hogy LGA1150 foglalatos deszkákba fog érkezni tudomásom szerint.
Vagyis megint lehet lapot cserélni.
LGA1366/LGA1156/LGA1155/LGA1150
Jó fejek! -
-
boogie84
veterán
Nem biztos h van értelme, mert kolléga alacsonyabb órajelen hajtott procival több értéket kapott mint én.... Vmi nem kóser. Amúgy sem vagyok nagy bencsmárk mágus, csak az volt a lényeg h platformváltással mennyit javul a teljesítmény azonos órajelen... Mint kiderül nem sokat.
-
krx21
nagyúr
Így van... Teljesen egyetértek! Lehet, hogy sok itt a drága VGA és lehet hogy van gazdag is, de általában az itt lévő emberek nyaralási és hosszabb ideig gyűjtött pénzeket költenek a gépükre...
Mi itt kicsit fanatikusok vagyunk, tehát más szempontok alapján értékeljük a számítógépeket! Hobbi, kikapcsolódás... Erőnkhöz képest többet áldozunk rá mint más "normális" ember! Valaki többet megy el moziba, esetleg vacsorázni és költ egyébbe dolgokra, amennyire teheti. Sokaknak ezen összegyűjtött pénzből van a gépe...(Nekem is...) Abszolút nem vagyok gazdag... Legfejtebb fanatikus, mert ilyen körülmények között összegyűjtöttem erre... -
norb55
őstag
Mai világba, meg kell becsülni, minden munkahelyet, Sajnos nem lehet válogatni,egyre nagyobb vállalatok húzzák le a rolókat Magyarországon, Az embereknek nem lesz munkályuk, és nem lesz amiért élhessenek, főleg, ha szerencsétlen emberektől, elveszik még a házukat is a fejük felöl, mert nem tudja törleszteni a dupplájára nőtt hiteleket , ami a bankok részéről, egy gerinctelenség, Inflálódik a forint, meg az agyuk is infálódik, szerencsétlen állampolgárokat csesztetik, akik meg milliomossak , azok meg miliókat csalnak adóból. Én is a szüleimmel élek. a mai világba nem szégyen, az, ha tud az ember valakire számítani. Nekem is a számítógép az eggyetlen hobbim ami leköt. Régen 2havonta vettem valamit a gépbe, most jó ha 2 évente cserélhetek benne valamit, 110K-s fizetéssel az ember nem pattoghat, főleg ha egyedül lenne egy házba.
Elnézést az offért,de ezt leszerettem volna írni . -
Ez így van,anno egy év alatt összetudtam kaparni a pénzt egy vga cserére,manapság meg már 20k-s gépházra nem telik,nem hogy Crossfire-re,pedig nekem is csak ez az egy hobbim van és nem járok bulizni,nem cigizek,nem alkoholizálok
Ez egyre rosszabb sajnos,így is csak úgy tudtam venni hűtést,hogy eladtam a telefonom,egy 10k-s szutyokkal szenvedek ami képet sem tud csinálni,nem jó itthon a helyzet,na de off vége...
-
Apone33
őstag
Nálam gtx 480 sli alatt fagyott néha a dirver, de azért mert húzva volt, 800mhz-es gpu-val semmi gond nem volt, csak fölötte. A witcher 2-nél pl nálam fehér gömbök voltak voltak az atival, a régiebbi driverrel jó volt, de az meg a skyrim alatt villogó textúrákat csinált.
-
Apone33
őstag
Sok különbséget nem is érzek a két kártya között, bár ez játékfüggő, eleve halkabb, (mondjuk ez nem lényeges annyira), meg a driverek sokkal jobbak, ati kártyáimmal mindig volt valami, textúrák villogtak, fagyott a driveral stb. Nvidia téren még nem volt gondom ilyennel soha. Lehet hogy lesz majd. Számomra a 6990 volt a legnagyobb csalódás a driverek miatt.
-
TTomax
félisten
Hát ez gyakorlatilag azt jelenti,hogy le van tiltva egy smx...ez kb azonos órajelen egy 5-8% lehet.Viszont ha olyan 670-et veszel ami 680 PCB-n van akkor egy picit jobban lehet huzni mint a 680-at,mert hát a GPu kevesebbet kér,a tdp meg ugyanaz lesz mint a 680-nál... Gyakorlatilag pedig azt jelenti,hogy ahol a 670 elvérzik ott a 680 is el fog... a 670 tul jora sikerült ahhoz,hogy ne azt vegye az ember ha a pénztárca is fontos...
(#7844) Winne
Szivesen! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Noctua 4080 Super
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest