- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Én csak pl egy példát mondtam. Ha azzal jönne. Én a nagy névre gondoltam. Ott volt a Maffia 2 volt benne PhysX és zabálta is az Fps-t rendesen. Rendesen 2 kártyával futott. Az meg nem a magyar fizetésekhez van szabva.
Tirexi
Januárban kijelenteni, hogy megvan számodra az ÉV játéka. Érdekes kijelentés. Kíváncsi vagyok milyen gyorsan változik majd. -
Tirexi
addikt
Ezért kell NV-t venni: [link]
Azért valljuk be nem volt hülye aki kitalálta ezt a PhysX-et. -
norb55
őstag
Én a GTA 5 -öt erőssen megcéloznám az év játékának, ha kijön ősszel, elég tartalmas játékot, és jó hangulatot igér ! Nem ilyen 6-8 órás végigjátszással.
Crysis 3 egyszer végigjátszaható lesz .
De szerintem a Farcry 3 is jobb mint a crysis 3 , de várjuk ki a teljes játékot .
-
keIdor
titán
válasz
Tirexi #10376 üzenetére
Nálam, ha olyan lesz mint a Crysis 2, akkor 1-2x kijátszható kategória lesz ez is. Személy szerint én a GTA 5-re, Last of Us-ra, vagy Watch Dogs-ra szavazok, bár az új Bioshock meg Tomb Raider is nagyon esélyes. Ha multi akkor meg a Battlefield 4-et érdemes még figyelni év végén.
-
Tirexi
addikt
válasz
ricshard444 #10375 üzenetére
Nekem már azért az év játéka mert Crysis 3 a címe.
Mondom SZÁMOMRA. Nem neked meg a világnak. SZÁMOMRA. Van egy kis különbség. -
Tirexi
addikt
Crysis 3, all max, 1080p, FXAA.
98-98% GPU1-2
86 fok és 83 fok között a VGA-k.FPS-t nem néztem de piszkosul szépen megy.
Az MSAA-val nem is érdemes hülyéskedni, felesleges és csak az FPS-t eszi.Számomra meg van az év játéka.
-
Erdei88
veterán
Ezt próbáltátok Crysis 3, Sli-hez?
-
norb55
őstag
Én le se tudom tölteni a crysis 3 beta-t , ha fizetni kell akkor nyomják fel az egész betájukat .
-
TTomax
félisten
Miért nem megy a szájbatekert rohadt SLI a Cry3ban...
Egyébként meg olyan input lagom van a betaban hogy majd 2másodperc mire fordult... mi a sz@r ez a hulladék???Viccelnek ezek??Marha drága preorder... meg mi az hogy nem megy az SLI,nagyon nagyon zabos vagyok........... -
Tirexi
addikt
Hát 1440p-be minden max 8XAA-val 10-20 FPS SLI-vel. (Mind2 VGA 99%-on)
FXAA-val ugyan így 30-60 között.
1080p-be még nem néztem.Jó lesz ez nem lesz itt gond.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az MSAA az megváltozott az alpha kód óta. Ma jelent meg rá a 13.2 béta driver, ami erre reagál. De amúgy még a végleges kódig meg fog változni pár dolog. Például biztosan tudom, hogy az SMAA-t egy picit módosítják. Kap egy sharpen filtert, amivel az élességét növelik.
Az MSAA-nak megint az a baja, ami a deferred render motoroknál általában. Egyszerűen mindegyik render targetre le kell futtatni. Túl sok meló ez. Az AMD-nek ott a DirectCompute-os szűrője, amit direkt erre a problémára írtak, de azt nem hiszem, hogy bevetik. Azzal amúgy nyerhető lenne úgy 5-10 fps kártyától függően. Persze ezzel sem lennél kisegítve.
Ami jó lenne ezekre a motorokra az valami analitikai élsimítás, csak arra még kevés kutatás van.
-
WaterWawe
őstag
Hát sajnos így se lett jobb
Valamiért csak az egyik kártyát képes használni. Nvidia inspector-t leszedtem és egyből leáll a működése ahogy megnyitom -
-
p87
senior tag
válasz
BeLucZ #10341 üzenetére
Nem biztos, mert szűrés nélkül AMD-n jobban megy, ami érdekes mert elvileg épp, hogy 7970-nek kellene jobban bírnia a szűrést...
Más: TXAA, hagyjátok, SMAA egyértelműen jobb, szerintem még MSAA-nál is jobb, csak nagyon picit homályosít. Összehasonlítás.
-
Tirexi
addikt
Nem értem mi a bajotok.
Egy Beta az sohasem volt mérvadó számomra.
Ez csak egy felmérés, hogy ki vegyék-e a légkör szimulációját a játékból avagy elég a 30 FPS is olyan effektekkel amit sohasem fogunk látni.
Vagy lehet hogy kivételesen a nano ruha tényleg nano robotkákból áll majd és a nano robot minden porcikáját le kell animálni ahogy mozog. Ez meg igen csak megnöveli a poligon számot.
Én még fizikának javasolnék még egy VGA-t a fejlesztőknek biztos ami biztos alapon nehogy be lag-oljon a gép Maximum Armor-nál. -
válasz
gainwardgs #10348 üzenetére
Hát azért meglehet nézni boxon hogy néz ki, hányadék PC-hez képest.
-
boogie84
veterán
válasz
gainwardgs #10348 üzenetére
Várjuk ki a végét. Am a sorozat nem a multijáról híres.
(#10326) haddent: Érdekes jaja. Most telepítem a 313.96-os drivert. Tuti h 60 alá nem fog menni.
-
WaterWawe
őstag
válasz
ricshard444 #10345 üzenetére
BF3-ban se pörögnek 100%-on arra is azt mondta hogy CPU limit. Szóval ezekszerint ha 100n pörögnének akkor se lenne jobb a helyzet? 4xTXAA-n volt és Ultrán volt.
-
WaterWawe
őstag
Az SLi profil amit elvileg az új beta driverben kapott a játék semmit nem ér, 99%-on teker a felső kártya a másik meg 1%-ról néha fel-fel ugrik 10-re és átlagosan 38FPS. Kiváncsi vagyok hogyha felhúznám a felső kártyákat akkor jobb lenne? Vagy szerintetek CPU Limit?
-
BeLucZ
addikt
válasz
gainwardgs #10338 üzenetére
eléggé nv párti lesz a game ahogy látom
de amúgy szánalmas hogy 680al is 30 fps körül van ezen a beállításon, de még ha tényleg olyan lenne a látvány hogy tényleg ilyen vas kell hozzá, de optimalizálatlan szardarab, ezek direkt csinálják ezt szerintem
totál maxon 4way 680al is akadna
full hdban
-
válasz
gainwardgs #10338 üzenetére
4X szűrés öli meg 2XSMAA very high 60FPS normálisan játszható.
-
törölt tag
313.95 313.96? Mit csináltak 1nap alatt?
-
tikshow
addikt
GTX670 35 átlag fps 1080p minden maxon új driverrel. Régivel 30 volt.
-
RockHaRD
addikt
mekkora hulladék ez a crysis 3
pont amire számítani lehetett...
crysis 1, meg a crysis wars odavissza veri ezt a multit... annyira gáz, hogy minden multi fps csak a cod-ot próbálja utánozni, hátha elcsábítják a játékos közösséget
nálam 10 perc után delete volt ez a béta...
-
Tirexi
addikt
válasz
ricshard444 #10331 üzenetére
Valljuk be rikta az olyan game amihez SLI kell, hogy maxon tudd tolni 1080p-be.
Igaz csak azért van megoldva így hogy vegyél még egy VGA-t a gépbe de akkor is durva.
Pedig azt tervezem hogy ezt is mint a 2-t 3D-be tolom majd végig.Tényleg Ricsi. Próbáltál már 3D-be játszani? Vélemény?
-
NV által ajánlott beállítások. (Crysis)
-
siriq
őstag
Ez az uj driver nagyon toppon van. BF3 vaj sima. FC3 atlag fps guru3d beallitasaival 56.x 1600x1200-ban (DX11). Crysis 3 csak az elsimitas lett leveve minden ultra 30-45 fps(igy biztos nem fogok jatszani csak tesztre volt). FC3 ban a leglatvanyosabb a gyorsulas, majd 10 fps plusz az atlagnak.
-
haddent
addikt
Szép ez a Crysis 3 csak nem értem miért 60-70% a GPU usage amikor leesik az fps 30 -ra is nem fix 60
-
RockHaRD
addikt
srácok, ugyebár a gtx 670-re lehet egyszerre 3 monitort kötni...
működik ez a 3 monitoros játék úgy, hogy a két szélső monitor full hd, a középső pedig csak 1440x900? pl bf3-at meglehet így próbálni?
-
FaTHI
őstag
válasz
ricshard444 #10319 üzenetére
Valamivel jobban megy mint az Alpha,Very high-re fel lehet nyomni aránylag élvezhetően, no de a látvány elég gyenge sztem.
-
Sonja
nagyúr
Hmm... GeForce oldalon megjelent egy 313.96 driver az eddigi 313.95 helyett!
-
tikshow
addikt
válasz
ricshard444 #10319 üzenetére
Le se szedem akkor...
Már akkor is húztam a szemem, hogy ilyen grafon, miért nem folyik. De hát ez tipikus...
-
tikshow
addikt
Akkor ahogy olvasom ugyanúgy fut, mint az Alpha...
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444 #10313 üzenetére
én még nem probáltam, de nem várok túl sok jót, majd ha kijön a végleges game és patchelve lesz és lesz hozzá rendes driver is, amin gyorsitanak kicsit a játékon, utána lehet rendesen nyilatkozni, talán egy szarrá húzott 7970 vagy 680 elég lehet egy kicsit kompromisszumos fullhoz
-
válasz
ricshard444 #10313 üzenetére
Itt is.
-
Samanbacsii
őstag
w8 infokat. W7 alatt ment sőt, észrevehetően rátett az eredményre (3Dmark). Ezert sajna kicsit...
-
grunge
addikt
válasz
Samanbacsii #10299 üzenetére
Nekem az almúlt hónapok óta csak pozitív atapaszatlatom W8-al, minden kifogástalanul megy mait eddig is használtam!
-
Crysis 3-at próbálta vki? Igencsak eszi a vga-t, de legalább van TXAA ami a legjobb az összes közül.
-
viktor82
őstag
válasz
Samanbacsii #10299 üzenetére
A street fighter win8 alatt nem ment nekem
-
tikshow
addikt
válasz
Samanbacsii #10301 üzenetére
Az a Virtu MVP nem csak Win8-on zavar be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest