Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
EVGA

Amit kinéztél MSI-t, szerintem rendben van.

-
Sonja
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igazán csak Minecraftoztam már, de elvoltam azzal is. Sőt!
Azért ezt választottam, mert halkan lehet hűvösen tartani, a teljesítménye meg bőven elegendő nekem. Elsősorban Minecraft-hoz és Diablo 3-hoz kell, de végülis elkezdtem játszani az eddig kihagyottakkal is (meg majd az újjabb játékokkal is
). 
(#26544) h1mpi: Az én HD4000 IGP-m még a Minecraft is megfogta.

-
Sonja
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
2013 Júniusa óta.
Igen, többen mondták már, hogy az vagyok.

-
Sonja
nagyúr
válasz
scope2007
üzenetére
Igen, péntek óta egy MSI Gaming van nekem is.
Csendes, hűvös. 
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Már jó párszor el lett mondva, le lett írva, hogy iponon hogy megy ez. A lényeg, hogy a tegnapi ~140eHUF-os ár egy bizonyos nagykerből származott, ahonnan elfogyott, így a következő legolcsóbb nagykerből számolt árat tünteti fel a rendszer. Ott meg sajos még ilyen drága.
-
Sonja
nagyúr
Ez az ASUS GeForce GTX 770 ROG Poseidon kártya vízhűtésű, és légűtésű is egyben egyszerre?!
Vagy lehet használni víz nélküli is, mint valamelyik alaplapján (nem ugrik be melyik, valamelyik maximus
) a VRM részt? 

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Persze!
Akkor a felbontás 3240x1920 lesz, ha 3db FullHD monitort használsz portrait módban. 
-
Sonja
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Win 7 alatt bizony nem lesz a másik monitoron tálca alapból (Win 8 alatt már igen).
Ehhez külső program kell már.Windows 7 Dual Monitor Taskbar: How to Extend Windows 7 Taskbar to a Second Monitor
-
Sonja
nagyúr
A topik címébe lassan be lehetne írni a 760-at is, hamarosan megjelenik (25-én).

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Vagy kapcsold ki a tesszellációt, vagy tedd fel a 310.90-es drivert!

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
Xes750
üzenetére
Elindítottad az exe-vel, kérdi hogy hova csomagolja ki a telepítőd. Alapbeállítás a C:\NVIDIA\DisplayDriver\314.09\Win8_WinVista_Win7_64\International\.
Miután kicsomagolta, és elindul a telepítő, nyomsz egy megszakítást, hogy ne telepítsen semmit. A file-okat meghagyja, így alap esetben a
C:\NVIDIA\DisplayDriver\314.09\Win8_WinVista_Win7_64\International\Display.Driver\
mappába másold be, felüliratva az ottanit, végül egyel visszalépve a
C:\NVIDIA\DisplayDriver\314.09\Win8_WinVista_Win7_64\International\
mappába indítsd el a telepítőt a setup.exe-vel! -
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Ha érdekel valakit, megjelent a The FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn Benchmark!

-
Sonja
nagyúr
válasz
haddent
üzenetére
Én is Asus-t vennék, de ez most mindegy. Bár személy szerint lesz@rom, hogy milyen BIOS, PWM, stb., meg húzhatóság van benne. A lényeg a halk működés, normális hőmérséklet, és a minél tovább működés. Lehet az MSI is tudja ezt, nem tudhatom.
(#11230) mcwolf79: Nekem személyes rossz tapasztalatom van a Giga alaplappal, és most már a videókártyával is. Egyelőre a gariztatás se valami jó, bár ez lehet nem (csak?!) a Gigán múlik, hanem a nagykeren (is).
Mások meg meg vannak elégedve. Nem szívesen ajánl az ember olyat, amivel már megszívta. Ez ilyen. Ja, Gainward-ot azóta nem vennék, mióta a Palit felvásárolta. 
-
Sonja
nagyúr
válasz
WaterWawe
üzenetére
Egyetértek a Gigás dologgal (most van másodszor gariban a Giga 560 Ti OC-m
), de ha valakinek csak annyi van, akkor bizony annyi van.
Bár inkább spóroljon, vagy kérjen valakitől kölcsön, de szerintem is inkább az MSI.

(#11224) ricshard444: Köszi!

(#11226) sati: Valahogy próbáld meg az MSI-t megvenni szerintem.
-
Sonja
nagyúr
Akkor nagyon rosszul néztél utána. Ha a termék hibás, akkor bizony 3 napon belül cserélniük kell!
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, 7. §
Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
-
Sonja
nagyúr
GTX 560 Ti-vel való eredményem.
Az utolsó teszt szép szaggatós volt nálam, 5 fps.

-
Sonja
nagyúr
Február 4-én jön az új 3DMark, lehet ízzítani a kártyákat.

-
Sonja
nagyúr
Hmm... GeForce oldalon megjelent egy 313.96 driver az eddigi 313.95 helyett!

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
A #8329-es hozzászólásomban lévő sorba ezt kell beleírni: FXAALevel="0"
Ez szedi ki az FXAA-t.Tehát pl. így
<quality GameDepthOfField="0" CinematicDepthOfField="0" MotionBlur="1" SSAO="1" FXAALevel="0" CloudShadows="1" SSAOMaxDistance="200" id="ultrahigh" />
Van sok fajta opció, amit lehet változtatgatni!
-
Sonja
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
De, van rá lehetőség!
Ehhez a GamerProfile.xml file-t kell szerkeszteni. Én a Notepad++ programot javaslom hozzá (Ingyenes, letöltehő innen!), mert egyszerűbb vele az xml file-t szerkeszteni. Be kell szúrni a CustomQuality alá a Post részt, ahogy a képen én tettem. Az id="ultrahigh" opciónál a kívánt beállításra írd át, mert így ez csak akkor lesz érvényes, ha az ultra high opciót választod ki! -
Sonja
nagyúr
A Far Cry 3 se lesz semmi gépigény szempontjából. FullHD felbontásban játszható GTX680-on AA nélkül!

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
Hja, 5db 40mm-es venti. Uhh.
Találó volt az egyik hozzászóló átalakított képe. 
-
Sonja
nagyúr
válasz
Psychopeti
üzenetére
-
Sonja
nagyúr
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Szabadságharos GPU órajelel?!
Az igen! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért ezt választottam, mert halkan lehet hűvösen tartani, a teljesítménye meg bőven elegendő nekem. Elsősorban Minecraft-hoz és Diablo 3-hoz kell, de végülis elkezdtem játszani az eddig kihagyottakkal is (meg majd az újjabb játékokkal is
). 

Csendes, hűvös. 
Ez legalább kussban van.
Vagy lehet használni víz nélküli is, mint valamelyik alaplapján (nem ugrik be melyik, valamelyik maximus

), de ha valakinek csak annyi van, akkor bizony annyi van.