- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates85
tag
A DirectCU II sorozathoz hűen idle/load alatt sem hallatja a hangját. 28°C-os szobahőmérséklet mellett pár benchmark után a kari max. hőmérséklete 72°C volt. A GTX 660-as ugyan 61°C fölé soha nem melegedett, de hát ugye a 760 nagyobb teljesítményű kártya, és ahol olvastam az Asus GTX 760 tesztjéről mindenhol 70-75°C közötti értékeket kaptak.
-
Laraxior
titán
és mondjuk a Battlefield 3-ba hogyan fogom tolni? Mert ott meg csak választani lehetett a két képernyő közül. De az egér ugyanúgy eltűnt amikor az optionsban mozogtam, amikor áthúztam a másik monitorra
Hát..régebben azért egyszerűbb volt az ilyen.
Az számít, hogy nem a HDMi melletti DVI-be van dugva a VGA? Mert a driverben látok a DVI csatin kis pluszt meg minuszt.
Van ott olyan, hogy egyedi felbontás, gondolom a 3840x1080 az már az volna... -
Laraxior
titán
Olyan képet ad, hogy a monitoromon van a tálca, de a TV-re nem nyúlik át, ott már csak egy sima kép van, de ha húzom az egeret és vége a monitornak akkor szépen folytatódik a TVn. Ez OK. De a tálcának nem kellene a 3840x1080-as felbontás? Sőt az egésznek...mert továbbra is 1920x1080.
-
-
-
Zorel
senior tag
-
blaca83
őstag
Való igaz, hogy a 2 ventis verzióból elég sok hibás darab volt az 560 ti-k körében...Tudom mert sok ismerősömnek kellet segítenem a gari ügyében...
DE a 3 ventis 670-es Giga esetében már teljesen más a helyzet, mivel eddig egyetlen darab sem szállt el belőle, kiváló és abszolút nem hangos a hűtése és szinte az egyedüli kártya amit a GTX 680-as nyákjára építettek.
Nyáron a legnagyobb melegben sem ment nálam 56 fok fölé....
Az MSI jó a 670-esek között, de Én harmadik helyre a Zotac 670 Amp-t tenném ami szintén remekül sikerült.
Sokan f@százzák Az Asus DC2-es hűtőjét pedig semmivel nem különb a Giga-étól vagy az MSI-TwinFrozr IV-esétől..... Sőt szarabb, mert jobban nem hűt de azzal a 3 slotos batárral legalább jó sok helyet elfoglal az alaplapon.
@sati:
Ment PÜ -
mcwolf79
veterán
Ennek az egész Gigabyte köpködésnek van valami bizonyított alapja,vagy csak épp ezek az embereknek van késztetésük sírni a fórumokon?
Ez is olyan dolog, hogy én pl. Gainward cuccot nem vennék,mert már nem egyszer megszívtam vele.DE Gigabyte-ból volt már alaplapom,VGA-m,és egyikkel sem volt semmi bajom. Valaki egyikre,valaki a másikra esküszik.Szóval szerintem nem érdemes általánosítani,mert bármely gyártótól ki lehet fogni xar szériát. -
haddent
addikt
Szerintem továbrra is az Asus. Rendes PWM chip van rajta (DIGI+ ami egy átnevezett CHiL), több tápfázisa és a leghalkabb kártya. Asus GTX670 DC2 egész jó árban van, és tudni fogja a TOP bios-t is, ami picit ref. gtx 680 fölé repíti. Továbbra is iszonyat halk, és nem is meleg. Én elégedett vagyok vele, nem kéne az MSI. Néztem képeket TechPowerUP! -on, és az egész nyák is szerintem jobban átgondolt, többféle védelem, +1 fázis, jobb PWM chip ..
ASUS PCB
MSI PCBÉs pont ugyanott van, mint a PE. Mindkettő 680 ref. -et veri ~1% -al.
De nem igazán tudsz mellényúlni
-
-
WaterWawe
őstag
Tény. Nem vitaindítás céljából mondom, de nekem a Giga 3 ventis kártyáival csak negatív tapasztalatim voltak, de tény hogy ezek a legolcsóbbak a csúcskártyák között. Az MSI sokkal jobban teljesít.
Na meg a Giga lappal is jól megszívtam, teljes csalódás volt számomra ez a márka. -
-
siriq
őstag
Ez az uj driver nagyon toppon van. BF3 vaj sima. FC3 atlag fps guru3d beallitasaival 56.x 1600x1200-ban (DX11). Crysis 3 csak az elsimitas lett leveve minden ultra 30-45 fps(igy biztos nem fogok jatszani csak tesztre volt). FC3 ban a leglatvanyosabb a gyorsulas, majd 10 fps plusz az atlagnak.
-
TTomax
félisten
Sajnos igazad van...pedig ez komolyabb hir lenne mint a biztonsági rés az nV driverban...emiatt csak éppen az alapvetö funkcióját nem látja el a termék maradéktalanul...már több mint egy éve... de boost drivert azt kapott... meg há' déiksztizenegyKOMMAegy..occé... meg ott a komputeséder... hüü ha azt bekapcs gatya nem marad szárazon... a diavetitéstöl ...ehhh...
(#9617) Abu85
Cikket irjál ne hozzászólást légy szives... ez megér egy cikket...Lehetne a cime pl.... "Alapvetö müködési problémák driver szinten a GCNnel".... alternativ cimként esetleg "A fiuk megmondták a kepler topciban"... igaz ez kicsit bulvárosabb... najóvan nem trollkodok igérem...
Én mondtam pár éve... gyere a sötét oldalra... "we have cookies"... -
-
Varázslóó
senior tag
Nah jó asszem megvan a 2000dolláros csúcs kártya
Ez durva lesz .. baba nagyon
Itt már csak 1 a kérdés 7970X2 vagy a Mars III lesz az olcsóbb
Nvidia alkatrészekben olcsóbb, de a Mars 1-2 se volt olcsó ... Fizika miatt megint drágább felárat számolnak .... akkor ki nyeri meg a milliomos vásárolókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Villanyszerelés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest