- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xes750
tag
válasz
BlessedElroy #10798 üzenetére
-
BlessedElroy
senior tag
Az az igazság, hogy nem is akarok és nem is merek nagyon játszadozni az árammal. Ez lesz az első pc-m, első építés. Eddig laptopom volt csak. Szóval zéró tapasztalat.
Az asus top a másik kiszemelt, de az olcsóbb is azt hiszem. -
Xes750
tag
válasz
BlessedElroy #10794 üzenetére
Az a baj h szerencsejatek mert lehet veszel egy alapot jo hutessel es magasabb orajelen fogod tudni hasznalni mint a masikbol a gyari OC vercizot amit vissza kell venned h sabil legyen. (pl Gpu ba "atlagos" a kartya 1332 a boost speedje viszont memoriaba piszok mazlista vagyok mert 7700ra huzva 1925 hz mig az atlag 7200 ra tudja max huzni. ja es minde ezt aram nelkul...
)
Asus Msi Evga ezt a harmat ajanlom szemelyszerint.
Ha nagyon akarsz az arammal jataszani akkor Msi lightining
En most valtottam MSI rol Asus ra de csak mert mindenem Asus mindkettovel tokeletesen megvagyok elegedve. De inkabb Asus Top ot ajanlom (ha mar en is ezt valasztottam), de egy DC II essel is lehet ugyan olyan jol jarsz.
Udv
Xes -
gainwardgs
veterán
válasz
Lightning
-
fazerzje
csendes tag
válasz
Az ASUS GTX680 DC II megoldása nem lehet rossz, sőt nem az.. és még a környezetbe ahová bekerül is illik , színvilágban is.
-
BlessedElroy
senior tag
Sziasztok!
Melyik gtx 680-at ajánlanátok a leginkább elfogadható árban(már lehet a 680-ra ilyet mondani)?
Már teljesen össze vagyok zavarodva, annyi tesztet megnéztem, vélemények, fórumok, stb stb...
Igazából most az msi lightningal szemezgetek. De ha van vmi más ötlet, szívesen várom.
I7 3770k mellé menne, nzxt 410 házban, 8G corsair red kit(2133), vszínűleg v gene lappal.
Egy egészséges tuningot szeretnék.
Köszi a választ! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
haddent #10787 üzenetére
Ebből nem hiszem hogy flame war lenne. Egyszerűen csak a két grafikát hasonlítom össze majd képek és egy egy videó segítségével. Boxon ugye fix a felbontás, nem lehet növelni, míg pc-n, aki maxon tolja a játékot nagy valószínűséggel minimum fullHD-ban játszik (persze tudom van kivétel)
A lényeg hogy meg szeretném mutatni a két platform között a különbséget. Egyedi esetről van szó, ez a játék megérdemli majd szerintem.És mivel szoktam olvasni vga topicokat, tudom hogy van itt egy két emberke, aki esetleg négy kártyás rendszerrel tolja. Hátha bevállalja valamelyikük a néhány perces melót.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis segítséget kérnék a topiklakóktól, illetve egy kérést, hátha tud valaki segíteni. (ide is jön a hsz, meg AMD topicba is, meglátjuk hol tudnak előbb segíteni)
Crysis 3
Most nem játékosként hanem hírszerkesztőként kérdeznék tőletek. Lesz olyan, aki megveszi premierkor a játékot és úgy fogja tolni a kampány részét, hogy teljesen fullra maxra teszi a grafikát, és minimum fullHD-ban tolja?
Ha igen akkor vegye fel velem a kapcsolatot kérem PM-ben,ugyanis a játék megjelenése utáni tesztet én fogom írni, és mivel xbox-on tolom majd, tervezek egy összehasonlító részt, melyben az xbox-os és a pc-s full grafikát szeretném összehasonlítani, illetve szükségem lenne rövid játékmenet videóra is majd a single kampány részéből. Elsősorban olyan emberre gondolnék aki több kártyás rendszerrel szeretné tolni a játékot minimum full HD-ben, úgy hogy a felvétel folyamán is minimum 60 fps-el fusson a játék. Nagyon megköszönném ha lenne olyan aki tud segíteni. Köszönöm. -
Macka
veterán
válasz
ImpersonatoR #10779 üzenetére
Akkor szerintem valami ott sem kerek.
-
Ez van fent gyárilag is ezzel jött a kártya. Ez a legújabb amit le lehet szedni az msi oldaláról is (magyarán a legfrissebb default es nl2 bios van rajta ami elérhető gondolom)
De egyébként updateltem a biztonság kedvéért bar nekem elég volt beírnom hogy nvflash.exe dos alatt és ki is írta h jelenleg melyik bios van és mire upgradeli. Csak azért mondom mert itt láttam olyat hogy "nvflash -4 -5 -6 680L_UnlockedBIOS.rom" -ot kell begépelni.
Egyébként nincs húzva a kártya azt kapja amit a bios ad neki
-
Macka
veterán
válasz
ImpersonatoR #10777 üzenetére
Te BIOS cserét próbáltál? A gyári OC-n túl van húzva?
-
Basszus nekem is is ugyanezt tolja "device removed" BF3 alatt ha alap bios -ra van kapcsolva.
LN2 bios al jó de ott meg a sc2 / left2dead2 típusú nem túl videokártya igényes játékok szállnak el total random ha nincs vsync beállítva (szóval ha ilyen 120 +fps ek vannak) win 8 alatt kidob asztalra mindenfele driver hibával (ilyen nvidia driver összeomlott majd helyreállt típusú)
Mindjárt felgyújtomPróbáltam több fajta driver -al is beta illetve uccso whql clean install al ofc. Új Windows (eredeti mielőtt valaki beleköt) igp is le van tiltva de ugyanaz.
Majd írj mi lett kíváncsi vagyok nekem is ipon os a lightning
Bar enyém mar vagy 2 honapos
-
WaterWawe
őstag
80.04.28.00.3A (unlocked LN2)
80.04.09.00.3A (unlocked LN2)
80.04.47.00.19 (locked LN2)
80.04.29.00.3A (locked LN2)
80.04.28.00.39 (non-LN2)
80.04.47.00.18 (non-LN2)Igen a tied most elvileg unlocked, szóval szerintem vissza a bótba.
-
-
Macka
veterán
Default BIOS-on nem csak 1176-ig kellene boostolnia? Mert ez 1202-re megy fel.
-
Macka
veterán
GPU-Z szerint alap beállításon 1.1750 voltot kap, ezen dobja el.
-
Macka
veterán
Megvan a hiba valószínűleg, de holnap folytatom:
A gyári feszen nem bírja a gyári órajeleket. A default BIOS és LN2 alatt is állandóan kidobott a képernyőillesztő nem válaszolt..., hardware device removed üzenettel.
Ahol mondtátok, kikapcsoltam IGP-t, akkor is fagyott, 310.90 WHQL, 313.96 Beta, 306.97 WHQL driverekkel egyaránt.
Aztán MSI AB-ben feltettem 133%-ra a powert és adtam +50 mV-t, órajeleket nem bántottam. Itt viszont Unigine és 3DMark13 hiba nélkül lefutott. Holnap még futtatom párszor, hogy tényleg ez-e a hiba, de a mai napot már unom.
Létezik, hogy a default órajelet a default feszen nem bírja a kártya. A Lightning??? Akkor a tuning az kuka, mi???
Másik BIOS felrakásával orvosolható, vagy vissza garba???
-
WaterWawe
őstag
Szerintem vissza a bótba.
-
Macka
veterán
To flash the BIOS, download the latest version of nvflash here.
extract the nvflash files to C:\
save the BIOS file to C:\
open elevated cmd window (hit start button, type "cmd", right click cmd icon, run as administrator)
change directory to C:\ (type " cd C:\ " )
OPTIONAL: type " nvflash --protectoff " then hit enter (turns off any error msg that may result from software write protection)
BACKUP ORIGINAL BIOS: Type " nvflash -b backup.rom " and a copy of your bios will be saved to the nvflash directory
type " nvflash -4 -5 -6 680L_UnlockedBIOS.rom "
wait for it to finish
reboot
OPTIONAL: reinstall driversItt szó szerint ezt kell beírni, vagy a .rom file pontos nevét...
-
Macka
veterán
Minden alapon (CPU-VGA), WHQL driver, Heaven is kifagy.
-
WaterWawe
őstag
Felül a bios kapcsolóval? Vagy flash is kell?
-
WaterWawe
őstag
Ma délután megnéztem üresjáratban (tehát semmit nem dugtam rá) ugyanolyan hangja van a tápnak
-
norb55
őstag
válasz
Locutus #10722 üzenetére
Mindig a helyesírást kell előnybe részesíteni. Amúgy van az írásomba több hiba is, de nem az a lényeg hanem , amit írt a a felhasználó, már rég integrált kártyával is próbálta, és úgy is ciripel, de azért még írjátok, hogy kikell venni a kártyákat és megpróbálni úgy.
Corshair táp is lehet ugyan úgy hibás mint az összes többi, abba is vannak tekercsek, kondik .
-
norb55
őstag
válasz
WaterWawe #10720 üzenetére
Szar a Táp, add vissza a kedves eladónak, és kenyje a hajára, te meg vegyél egy új tápot, Nekem Gigabyte 1200 Odin pro van, érdekes 12V-on tartja a 12V-os ágat , nbem ciripel se az se a kártya , Volt ettől drágább tápom, az meg mindig kikapcsolt, szal tanúlság, nem mindig a drágább a jobb !
De tudni illik Hogy a 680SLI nem eszik 700wattot se
-
TTomax
félisten
Nekem szerencsém van,eddig ciripelni a csak a ref7970-em hallottam... amióta a 670SLI van azóta a tücskök elköltöztek..
-
WaterWawe
őstag
Szóval akkor tuti a táppal van gond?
-
WaterWawe
őstag
Hát biztos hogy halláskárosodást fog nekem okozni ha ez így megy tovább.
-
haddent
addikt
válasz
RockHaRD #10707 üzenetére
Mivel ez a táp óriási ezért nem valószínű, hogy megcsuklik a +12V nagy Amper felvétel esetén sem, sőt alapból is eltérés lehet, akár +-0.5V is. Ez, meg a fesz. ingadozás terhelésnél akár simán okozhatja, hogy 11.8V -nál nem cirippelt, most 12.3V -nál cirippel. Vagyis mindig van hangja, csak kérdés, hogy hallható tartományban -e. Az a Corsair táp nem kéne ,hogy hangot adjon még +20% túlterhelésnél sem
freestyée marha egyszerű, látom 3770k -d van. Vedd ki az összes vidkarit, és integrált iGP -vel nézd meg van-e a hang. Ha van akkor táp, ha nem akkor vga...
-
WaterWawe
őstag
De nem terhelésnél van, hanem folyamatosan. Amint benyomom a power gombot, egyből kezdi.
Megpróbáltam integrált VGA-val semmit sem segített.
Semmi baja a videókártyáknak. -
-
WaterWawe
őstag
Nekem az előző táppal nem csinálták, nem értem.
-
WaterWawe
őstag
Vettem egy AX1200-as corsair tápot és valami miatt nem tudom eldönteni hogy a videókártyák vagy ez de cicergő hangot ad. Nem csak élményindex alatt, hanem mindíg. Az eladó szerint nem jön össze a videókártyáimmal, mit lehet ezzel csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! 24hó gari! AKCIÓ!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest