- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xxSanchez
őstag
-
-
TTomax
félisten
Na nézzük ezt a Cry3at... már van 3D opció...
-
gainwardgs
veterán
Durca
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
ricshard444 #11181 üzenetére
Írtam a topikjába a megfelelő beállításokat.
-
-
SzlobiG
félisten
-
WaterWawe
őstag
AB nem működik az új Driveren
-
-
viktor82
őstag
Az új WHQL-el drivert próbálta valaki?valami gyorsulás?
-
WaterWawe
őstag
Hát ha igazak ezek a "pletykák" akkor fölösleges volt aggódnom hogy megvettem a 2db 680-at és majd cserélhetem le mert kevés lesz és a Titan ereje kell majd.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nekem a fejlesztők a King of China Town pályát ajánlották, mert az használja a legjobban a VGA-k modern képességeit. Egyébként majdnem mindegyik map jó. Egyedül a Run For Your Life pálya az, ami az effektek és a fényforrások szempontjából szegényes a többihez képest, így annyira nem terheli a VGA-k compute hatékonyságát, de a Nixxess szerint ez is használható mérésre.
-
-
haddent
addikt
válasz
gainwardgs #11168 üzenetére
Ez így van teljesen jól látod, csak szerintem vicc, hogy az agyon hírdetett ereklye ami végre itt an, az ennyit hoz a 680 -ra és a 7970 -re. Főleg ilyen árcédulával
-
haddent
addikt
válasz
gainwardgs #11160 üzenetére
Hát ez szánalmas
Nem elég, hogy a 680 újabb több hónappal a 7970 -nél, de most az 1.5 éves 7970 -et sem tudja annyira gyalázni a Titan sem. Vicc komolyan. (Nem flame war, 670 em van nem kell anyázni). Jöhetne a 7xx sorozat mert ez enyhén szólva is elég gyenguska. -
de ugye azt is tudjuk, hogy pl. a hitmanban vannak amd-barát mérések (ahol durván előrébb jár a 7970 GHz), meg nVidia barát mérések (ahol a 680 gyorsabb). csak azt nem tudja élő ember megmondani, hogy melyik jellemző a játékra. így leginkább a [H]-nak tudok hinni, akik a leghosszabb tesztszekvenciákat használják.
amúgy a marketinges slide már megint zseniális nVidia parasztság. miazatyaúristen az, hogy 690 Quad VS Titan Tri???? még véletlen se lehessen differenciálegyenlet nélkül összevetni a kettőt?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
BeLucZ #11163 üzenetére
Minden gyorsult. Nagyjából a duplájára. Valszeg a CES-en a Temash tablet is azért futtatta ezt a Showdownt olyan jól, mert az már a megpatch-elt verzió volt.
(#11164) gainwardgs: Csak fel akartam hívni a figyelmed, hogy az a kép az arányokban sántít.
313.96 bétával mértünk, ami lényegében a WHQL közvetlen elődje. Ezek a különbségek a hardverből jönnek. -
gainwardgs
veterán
Tudjuk hogy a 7970 a király nem kell 10xer leírnod ebbe a topikba, meg már a compute shadert is fújom álmomban [OFF VÉGE]
Belucz: most jött ki a 314.07
, én nem látok akkora különbséget a 2 vga közt max 10 fps-t.
Abu85: Nem én szerkesztettem, csak linkelem ahogy jönnek az újabb infók.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Nyilván amellett, hogy nem tudom, hogy igaz-e. Mert ugye asse tom mi az a titán azért megjegyezném, hogy a teljesítményeredmények már ott sántítanak, hogy a Hitmanben a GTX 680 és a 7970 GHz között ilyen kevés a különbség. Nálunk a GTX 680 átlag fps-ben annyi, mint amennyi a HD 7970 GHz minimum fps-ben. Persze ez nem mond sokat, de számos programban reprodukálható ez a forma, mint a Sleeping Dogs-ban és a DiRT Showdownban (ami egyébként kapott egy brutál boost patch-et).
-
BeLucZ
addikt
válasz
hát ez nagyon messze van az 50-60%-tól, mondhatni harmatos, nem tudom driverekkel fognak e tudni rajta csiszolni még jelentőset, de ez igy kevéske ennyi cashért, dupla ár és átlagosan 25-30% előny egy 680-os képest
mag órajel is kevés, sztem 300w tdpbe belefért volna 1 ghz is és akkor mindjárt más lenne a helyzet
-
gainwardgs
veterán
Új Titan infók[link]
-
xxSanchez
őstag
This is the recommended GeForce driver for the Crysis 3
-
törölt tag
Kihalt a topik vagy mindenki tölti a crysis 3-at?
-
Locutus
veterán
-
kockaharcos
senior tag
válasz
gainwardgs #11151 üzenetére
Az jó vagy nem?
-
gainwardgs
veterán
Azt olvastam egy fórumon hogy egy kínai tesztelő szerint a tahitinek 2ghz-en kéne járnia ahhoz hogy hozza a Titant
"Er erklärte hierzu, dass die AMD Radeon HD 7970 GHz-Edition nur an die Geforce Titan heran käme, wenn die AMD-GPU mit 2 GHz takten würde."
Kockaharcos: remélem jó előjel
Holnap úgyis kiderül minden
-
krx21
nagyúr
-
Locutus
veterán
Friss titán képek
-
krx21
nagyúr
válasz
Rexcor #11140 üzenetére
Hát érdekes... Tedd fel a legújabb GeForce R313 Driver-t tiszta telepítéssel hátha eredményt hoz...
-
Rexcor
őstag
Én ma kb 10-szer kaptam kékhalált miután évek után bekötöttem a régi neont a gépbe, most kiszedtem és megint nem kaptam szóval valami érintkezési baja van, vagy a tápommal van probléma...
Nekem január vége felé volt, hogy naponta többször belassult, de január előtt még sose találkoztam a problémával és az utóbbi 2-3 héten szintén nem jött elő a mai napig. Le akartam futtatni a Valley bench-et, hogy mivel van a baj, vagy kifagy-e a teszt alatt és akkor 55-60 FPS-ről hirtelen beesett 20-ra és ott is maradt. -
Rexcor
őstag
Megint előjött a GPU belassulás
, de most a GPU Tweak azt mutatja, hogy 99%-on megy a kártya a beállított órajelekkel, mondjuk a memória órajelére van amikor 0-át ír, de ez szerintem hibás. Játék közben hirtelen beesik az FPS és úgy is marad amíg nem indítom újra a gépet. Valami visszafogja a kártyát ami a hőmérsékleten is látszik mert általában 55-60 fokos terhelés alatt most meg nem megy 45 fölé sem.
-
Zorel
senior tag
válasz
gainwardgs #11098 üzenetére
Honnan van ez az infód? Még sehol sem találkoztam konkrét megjelenési időponttal. Mindenesetre kíváncsian várom.
-
Eagle16
addikt
Van AMD vs. NVIDIA topik, itt kifejezetten csak a címben szereplő videokártyákról beszéljetek kérlek!
-
keIdor
titán
Akkor az én méréseim is, minden alapon.
1920x1080, 8xAA (Extreme HD)
2560x1440, 2xAA (Custom, de Extreme HD csak AA lett levéve és felbontás növelve)
...ezt azért mértem így le, mert így állítom be a játékokat is, csak még 4xAA is mehetne. Alig lassabb valamivel, mint az 1080p 8xAA, ezért szoktam mondani, hogy elég ide egy kártya is a játékok 99%-ához is, csak a magas AA-t nem szabad erőltetni, a Kepler amúgy sem szereti, HD7970 az bírja.
2560x1440, 8xAA (Custom, de Extreme HD csak a felbontás lett növelve)
Na hát itt már azért szaggatott.Ide kell az SLi, akinek kell a 8xAA, de egyébként nem vettem észre különbséget.
deicide: Köszönöm, szépen skálázódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- BMW topik
- További aktív témák...
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest