Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
Akkor tessék, egy régi kedvenc:
Death Angel - BoredÖrökre benne van az emlékezetemben az a hanyag lazaság, ahogy ezt cigizve előadja a gitárosuk.

-
arnyekxxx
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
jó ez csak nem így van
-
X2N
őstag
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Lehetne benne több groove. Pár kedvenc mostanában:
Pantera - Domination, Walk, Cowboys from Hell
Lamb of God- Laid to Rest
Machine Head - Davidian
Killswitch Engage - Rose of Sharyn
In Flames - Only for the Weak
Cyberpunk 2077 — Archangel by SAMURAI -
cucka
addikt
válasz
Ba cy lus
üzenetére
A shortest straw eleje az k*rva nehéz. Semmi sem esik 1-re, és nem is 1-re indul. Ráadásul a dob-gitár-basszus egyszerre játssza ugyanazt, mindenkinek el kell találni a ritmust.
A metál amúgy is ilyen. Ez nem BB King meg Keith Richards féle zenélés, hogy nyomod fílingből, itt tempó van és tartani kell, különben szétesik a zene.
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Mustaine az nem könnyű. Már ha 100%-ban oda akarja rakni az ember.
Ezekből az elsőre egyszerűnek tűnő dolgokból szoktak lenni a legnagyobb szívások. -
Moleman
addikt
Ma én is előszedtem a szekrény mélyéről a HB Goldtopot egy kis Offspring erejéig, kicsit megkaparásztam a bundok végét, aztán felpolíroztam őket acélgyapottal, kapott citromolajat, így máris kellemesebb játszani rajta.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Én a pengető kézzel némítom a tenyerem külső élével. A húrlábaktól kicsit távolabb hatékonyabb, de az utána következő palm mute miatt azért jobb nem túl távol, mert akkor nem szól úgy, vagy vissza kell vinni a kezet.
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Figyeld a dobot arra kell belépni. Az elején van 4 beszámolás. Utána rögtön megy az 1-3-1(ezek végig palm mutolva)...Metronómot nem feltétlen kell bekapcsolnod guitar pro-ban.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
FockeWulf
üzenetére
Pár év alatt eljutottunk oda, hogy tudsz te normálisan is hozzászólni.
Igen, jól hallod, azzal a belépéssel gondom van. Nagyon nehezen találom el, hol kell belépni. Még ennyire nem analizáltam ezt ki, anno próbáltam megtanulni, mert hogy viszonylag könnyebb riff, aztán rájöttem, hogy szar vagyok még hozzá. Most előszedtem megint, ha már Jackson.
Már megszereztem a Guitar Pro változatot, azzal fogom gyakorolni metronómra. Sajna az intro riffet akárhogy is próbálom tompítani (többféle ujjrenddel is próbáltam), nem tudom lemez szintű feszesre. Javul-javul, egyre jobb, de még ezen dolgozni kell.
De hát erről szól a gitározni tanulás.
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Sokat segítene az is ha kevesebb gain-el játszaná. Vagy akár teljesen tisztán.
-
FockeWulf
tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Látszik, vagyis hallatszik a fejlődés, jó úton haladsz. Viszont ebbe a legújabb változatban is a staccatos tompítás helyett a riff-sor minden végén belepengetsz egy plusz tizenhatodot, amitől veszít a feszessége, amikor pedig megindul a verse rész ott mind a két felvételen egy egész negyed hang hosszal később kezded el a témát. Nagyon kell figyelni a dobra ott, ahogy belépsz, azért csúszik szét teljesen a verse alatt az egész téma mert rosszkor (negyed hangnyi késéssel) lépsz be. Ráadásul a belépés felütéssel kezd, tehát a verse alatti témát két cin közt kezdi. De magát a verse alatti részt is furcsán játszod, ott sem klappol valami, vsgy csak megzavar h nem vagy ütembe. Na, nem okoskodás, csak észrevétel, remélem segít valamit. Próbáld eleinte lassan és ne baking trakkra. Menni fog.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ahhoz én túl lusta vagyok, hogy oktató videót készítsek, különben is mindenkinek magának kell kitapasztalni, hogy némít.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Ez már az advanced változat, közel 3 év után vettem elő, és játszottam fel. Másodjára másképp játszottam, másképp hangzik. Hallgasd meg hogy festett ez anno.
Ugye-ugye hogy mennyivel előrébb vagyok most?!
Amúgy lehet szépen felpakolgatni a mintákat, hogy is kéne ezt szépen, tisztán játszani, szívesen tanulok belőle.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Csak egy megjegyzés a kezdőriffhez: ott nagyon hiányzik a szünet/némítás, az a riff épp attól a szaggatott jellegtől hatásos.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Itt egy kis rögtönzött szösszenet!
-
X2N
őstag
Lebegő húros/húrlábas gitár

Kedvenc gitáros youtuberünktől![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cucka
addikt
válasz
FockeWulf
üzenetére
Rápillantottam youtube-on, hogy mit tudnak mostanában.
Hát nekem Klaus helyében lesülne a pofámról a bőr, hogy ezért 20-30-40 ezer forintot kifizettek emberek.
Mondanám, hogy itt az ideje méltósággal nyugdíjba vonulni, de az jópár éve volt. Kár érte, mert amúgy jó zenekar, fasza zenékkel. -
cucka
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
A probléma bárhol jelentkezhet a 12. bund fölött.
Pl. nyújtod a húrt a 20. bundnál, ami így már túl közel van a 21. bundhoz, ezért rezgés során beleér, ezért elhal a hang.A lefogott húr mindig egyenes, ezt húzod/nyújtod egy körív formájú bundon.
Minél kisebb a rádiusz, annál hamarabb jutsz el arra a pontra, hogy a nyújtott húr annyira közel kerül a bundhoz, hogy nem lesz helye rezegni. -
Goose-T
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Nyújtani általában a fogólap szélétől a közepe felé szoktak, hogy ne csússzon le a fogólapról a húr. Azaz a három vékonyabb húrt felfelé nyújtod, a három vastagabbat meg lefelé. Így lényegében minden húrra érvényes, hogy nyújtás közben csökken a húrmagasság a rádiusz miatt.
-
Redchucky
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Sajnos KK már nincs a bandában.
-
FockeWulf
tag
válasz
Redchucky
üzenetére
Scorpionson voltam tavaly, jó koncert volt, de sokat rontott az élményen élőbe látva hogy mennyire megöregedtek. Pl Klaus bá szó szerint le van trottyosodva, a hangja, lelkesedése ott volt, de az összképen sokat rontott a trottyos mozgás, járás. Egyébként a színpadi látvány és a zene nagyon színvonalas volt. Jövőre ZZ Top, Eric Clapton ami még jó lehet, mondjuk Gibbonsék Ausztriába lesznek legközelebb az európai turnén, Clapton Pesten.
-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
..
Gratula hozzá
! -
Redchucky
aktív tag
Jövőre Scorpions (60!!!) és Sex Pistols koncert. Én meg asszony kedvéért Stingre vettem jegyet...
-
-
X2N
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Magam se írhattam volna le jobban.
Gitárgyártóknál is voltak olyan figurák mint Grover Jackson, akinek nevéhez hozzáfűződik a modern „superstrat” forma megteremtése, illetve a sztárgitárosok igényeire szabott hangszer-prototípusok készítése, meg a Floyd Rose tremoló egységek integrálása ezekbe a gitárokba.
Régen ilyenre példa se volt. Egyedül talán csak Leo Fender-nek voltak hasonló fejlesztései aki még csak nem is gitározott, de mérnöki gondolkodással közelített a problémákhoz amikkel a gitárosok rendszerint hozzá fordultak. -
Goose-T
veterán
A Les Paulnak 12"-es a rádiusza, az már majdnem shred rádiusz.
A nagy gitárhősök meg nem azért lettek gitárhősök mert szar gitáron játszottak, hanem annak ellenére. Régen olyan szarok voltak a gitárok, hogy azokon tényleg sportteljesítményt volt azokat lejátszani, amit lejátszottak.
Olyan ez mint mondjuk a biciklizés. Régen nagy teljesítmény volt X idő alatt letekerni a Tour de France tetszőleges szakaszát az akkori roncsenbájkokkal, ma pedig egy átlagos sportember is meg tudja csinálni annyi idő alatt egy modern országúti bicajjal és jól megtervezett erőbeosztással.
Egyébként meg igenis voltak és vannak olyan híres gitárosok, akik nem elégedtek meg a szar gitárokkal, hanem rugdosták a gitárkészítőket, hogy csináljanak nekik jobb gitárt. Ott van például Steve Vai, akinek lényegében a teljes Ibanez RG szériát köszönhetjük. Vagy Eddie Van Halen, aki a Floyd Rose fejlesztését ösztönözte.
-
X2N
őstag
Csak akkor nem volt jobb. Abból kellett főzni amiből lehetett. Ma meg már van. Mért válasszak 7.25"-ös rádiuszt ha lehet mást is? Dimabag se stratocasteren csinálta a divebomb-ot. Kellett egy floyd rose a pitch dive, pull (oktáv fölött), flutter-hez.
Ergó nem stratocastert fogok venni ha Panterát akarok játszani.
Laposabb rádiusz miatt nehezebb lefogni az akkordokat, nekem ez az 1 hátrány teljesen belefér, mert minden más csak előny játék szempontjából.A történelem legjobb, legnagyobb hatású gitárosai is állandóan variáltak, Clapton is 3 gitárból rakta össze a neki megfelelő Stratocastert.
-
cucka
addikt
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Egyszerű mechanikai összefüggés.
A megpengetett húr nem fel-le mozog, hanem körbe-körbe. Ezért nem tudod korlátlanul alacsonyra állítani a húrmagasságot. Ha megnyújtod a húrt, akkor minél kisebb a rádiusz, annál inkább bele fog ütközni a bundba rezgésnél a húr, zörögni fog. A megoldás, hogy magasabbra állítod a húrt, vagy nagyobbra a rádiuszt.Egyébként meg tök vicces, hogy a történelem legjobb, legnagyobb hatású gitárosai stratocasteren meg les paulon játszottak, és az elég jó volt nekik, ellentétben a prohardver szobagitárosaival, akiknek létfontosságú, hogy milyen a rádiusz, meg miből van a bund
. -
X2N
őstag
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Csak 21 bundos. 24-27 bund környékén lehetnek meglepetések 1-1.5 hangos nyújtásoknál. Sok tapasztalatom nincs ezekkel, nekem 12"-es rádiuszú fogólapok voltak mindig is 22 bund Gibson menzúra. Meg az Ibanez most a 15¾"-essel. Neten sok helyen olvasni ezt a 9.5"- rádiusznál a nyújtás problémát már a 10-edik bund felett befullad a hang, biztos hogy magasabbra kell rakni a húrokat mint laposabb rádiusznál.
-
X2N
őstag
Gyors játéknál és nyújtásnál jobb a laposabb rádiusz. Alacsonyabb húrmagasság érhető el vele mint egy 12"-es vagy még nagyobb rádiuszú fogólapnál.
Ha ki akarod próbálni milyen egy régi rádiusz akkor a teléket érdemes kipróbálni, ott standard 9.5". Akkordozásra jó ez a rádiusz, de ha nyújtasz magasabb fekvésbe megérted mért vannak ezek a 12"-16" compound radiusz-ok mint a Jacksonoknál is.
Az Ibanez nyak nekem se bejövős annyira, nagyon vékony. Nekem az LTD-k nyaka jön be a D profil-al.
Kipróbálnák még egy Allan Holdsworth féle 20"-es rádiuszt. -
dl650
tag
Miért baj ha nem sportos a nyak? Lehet az én véleményem nem sokat ér mert kezdő vagyok és kevés a tapasztalatom, de számomra nem volt előny az Ibanez sportos Wizzard 3 nyak. Éppen tegnap este vettem elő ismét kb két hónap után az Ibanezt és újra meg kellett állapítanom, hogy számomra a HB sokkal kényelmesebb. Sőt, sokkal minőségibb érzetet ad mind kidolgozásban mind pedig tapintásban a HB. Ezzel természetesen nem leszólom az Ibanezt mert lehet másnak meg az jön be jobban.
-
X2N
őstag
Igen vannak ötvözetek is. Ez is valószínű hogy egy jobb fajta. Csupán csalódás.
Beleköthetnék a színébe is.
Meg abba is hogy matt a lakk de kit érdekel? Egyéni preferencia.
Nem jobbak a HB-ok, hiába "jók specbe". Ha a nyak rádiusz nem sportos, nem jó a nyak illesztés, nagy a szórás QC-téren akkor a hajadra kenheted az acél bundokat.Ctrl+Alt~Del-Az jó hír akkor elírták a Thomann webshopon. Kiesel-el összehasonlítva milyen?
Amúgy amit belinkeltél biztos az a gitár?
American SRS Soloist SL2 HT SB
American Series Soloist™ SL2 DX HT
Nem mindegy. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Alexios
üzenetére
Az újrabundozás költsége azért irreleváns, mert acélbundos a gitár.
Az öt meg az nyolc, úgyhogy pláne!

-
cucka
addikt
Ez nem minőségi meg spórolási kérdés, hanem máshogy szól.
És a "nikkel bund" annyit jelent, hogy valamilyen nikkel ötvözetből van. Szóval az a puha szar nikkel amit egy squier-re raknak, az valószínűleg nem ugyanaz a nikkel ötvözet, amit a 3-4 milliós custom shop hangszereken kapsz.
De értem, valamibe bele kell kötni, mert hát a gitár az nem több, mint a specifikációk listája. Ilyen alapon a drágább harley bentonok a világ legjobb gitárjai, mert az összes specifikációs paraméterben mindent is tudnak.
-
X2N
őstag
válasz
Alexios
üzenetére
Amiről te beszélsz az amikor nikkelt preferálnak Gibson LP-nél mert az a "Vintage correct".
Metál gitárnál ez hol érvényes?
Nem az a kérdés mennyi idő alatt fog elkenődni a bund, mert ha odavered valamihez akkor is benyomhatja a nikkel bundot az acél húr. Hanem az hogy egy 100eFt-os HB gitárban is acél bundok vannak akkor egy 500+eFt-os gitárba mért nem fér ez bele. Nagyon jó az acél bund ha sokat gitározol, lehet akár hány gitárja az embernek ha van 1 ami klikkel nála akkor azon fog játszani nem a másik 8db-on. Ugyanez igaz a pengetőkre/erősítőre minden másra. -
Alexios
veterán
Pontosan tudom hogy milyen egy acél bund, nekem is volt acél bundos gitárom, még mindig nem csak az lehet jó amit te preferálsz(ebben sem). Az újrabundozás költsége meg majdnem irreleváns, főleg az ő esetében mikor van vagy 5 gitárja, mennyi idő alatt fog elkopni bármelyiken is a bund?
-
dl650
tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Jól hangzik! Várjuk az első bemutatkozó riffet - szólót!
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Csak a koreai LTD-ken már acél bundozás van. Ennyi pénzért már legyen ezen is.
-
m3tr0
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Grat az új hangszerhez!
Leírod pontosan ez melyik típus?

-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Nem lesz. Szándékosan a SD-t vettem az EMG-vel szemben, a Schecterben pont ugyanaz a két EMG van, ami ebben is lett volna. Filóztam rajta egy ideig (az EMG-vel szeretlnél színválaszték is volt, igaz limitált), de végül így döntöttem, és nem bántam meg kicsit sem.
Ami a gitárt illeti, nyugodtan elmondható, ez a legjobb darabja a kollekciómnak, minden porcikáján érződik a minőség. Már ahogy kézbe veszed érzed, hogy ez más, a szatén festés tapintása is már roppant minőségi érzetet ad. Gyakorlatilag csak behangolni kellett, csak két húr volt elmászva a hatból. Sehol nem csörög-zörög, ilyen tökéletesen eldolgozott bundvégekkel még nem találkoztam. A súlya kellemes, nem nehéz, nem is az ultra könnyű, nyakba akasztva roppant kényelmes.
A fogólap, hát ja, na így kell kinézni egy badass fogólapnak. Gyakorlatilag fekete, nem csíkos, nem pirosas, nem világos, fekete. A cápauszony berakásokat imádom, mindig akartam egy ilyet, és két legyet egy csapásra, mert becsípődésem volt az is, hogy az első bundon legyen berakás.
A nyak szuper hiper, sokkal kényelmesebb mint az Ibanezé, nem olyan "éles". simán megujjazom a dupla oktávos bundot, ilyen egy igazi tisztességes neck access.
A hídi hangszedő talán a legartikuláltabb az összes közül, amim van, nem visítós, nem zajos, az SH-1-nek a nyakban isteni csilingelő magasai vannak.
Amióta megvan, mást nem is vettem a kezembe. A fogólapot leápoltam, az száraz volt.
SZTK-ban kéne receptre felírni mindenkinek ezt a minőséget, most ráadásul egy koreai LTD árában tudtam akciósan elhozni a Kytary-ról a made in USA-t.
Mindig is tetszett a Jackson, a headstockja csodálatos ennek is, de most ez abszolút megvett engem kilóra. Az meg, hogy HT változatban sikerült megcsípni, pláne jó.Imádom.
-
dl650
tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
F@sza! Grat! Jöhet a vélemény! Lesz módosítás, hangszedő csere? 😀
-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Hú.
Nekem mindig is kérdés volt mennyi az optimális feltekerési ráta. E6-nal itt alig egy kör. Ez jó? -
consono
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
DE HÁT EZ IS FEKETE!!!!!444!!44
-
X2N
őstag
Ha tippelnem kellene ez lesz az.
-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
"Ne csigázzon Edlington! Ne csigázzon, mert lerágom a farkát!"
(Macskafogó)Kép jöhet ám!
-
Goose-T
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Na végre egy jó Jackson! Ugye nem JS sorozat?
-
dl650
tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Na muti már... Mindig ez a titkolózás...
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Napra pontosan négy évvel ezelőtt kezdtem el gitározni. Akkor érkezett meg a Muzikertől az első gitárom, amin elkezdtem citerázni. 60 ezer forintot fizettem érte.
A többi már történelem.
Úgy gondoltam, hogy ez az évforduló és a közelgő születésnapom jó alkalom arra, hogy meglepjem magam egy újabb vágyott hangszerrel, ami épségben meg is érkezett múlt héten.
Boldog gitár-születésnapot, hivatalosan is 4 XP-s lettem!
-
Zoli133
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Van színesben, de hát, izé, ennyit nem költenék gitárra azért: [link]
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
nem fullfekete
-
Zoli133
addikt
Kicsit leterhelt a posta, 2 hét volt a thomann kiszállítás, de végre new guitar day. Egyszer élünk.
Érdekesség, hogy volt a csomagban Thomann kártya, hogy sorry felbontottuk mert ez volt használva a fotózáshoz az oldalra, és tényleg. -
Goose-T
veterán
Ja, nekem is volt egy olyan Seymour Duncanem az első elektromos gitáromban, amin nem volt felirat. Bár az a főiskolás éveim alatt volt, azokkal úgy voltam, mint Ozzy a 80-as évekkel.
Lehet, hogy nem is Seymour Duncan volt, mert sosem szedtem ki megnézni. Egy jóbarátomtól vettem a gitárt, ő mondta, hogy az van benne. Ő már akkor is értett hozzá, forrasztgatott meg minden. -
arnyekxxx
veterán
lehet logo nélkül kérte a gibson
https://www.gibson.com/en-eu/products/kramer-sm-1-h-buzzsaw-gold
An Exciting New Version of the SM-1
The SM-1 H is an exciting new version of the SM-1 and an updated version of the original Kramer Stagemaster Mach II. It retains the neck-through, double-cutaway mahogany body, ebony fingerboard, and Floyd Rose® 1000 series tremolo and R2 1000 series locking nut of the original SM-1, but has simplified electronics consisting of a single volume control with push/pull series/parallel switching and a Seymour Duncan® JB™ humbucker™ in the bridge position. Available in Buzzsaw Gold, Shockwave Purple, and Tronius Silver, an optional hard case is available. -
Goose-T
veterán
Koreai gyártmány a 90-es évek elejéről. Nem mondom, hogy szemétre való, de semmi kiemelkedőt nem érdemes várni tőle. Ránézésre a Samick gyártotta. Koreában talán a 2000-es évek végén jutottak el oda, hogy a japánokkal összevethető minőséget tudjanak előállítani. Jó drágák is lettek addigra, manapság már alig gyártanak ott gitárt. Főleg, hogy pár éve már Indonéziában is tudnak japán minőségben gyártani. A mai 4-500 ezres és drágább indonéz gitárok általában igen jók.
Az eredeti témára visszatérve: ez a Kramer kb. egy 2000-es évekbeli indonéz Ibanez minőségi szintjén van. A Floyd jónak tűnik rajta, bár a Floyd Pro babái sérülékenyebbek, és nehezebb pótolni őket. Mit várhatsz a Samick gyártástól? Ujjnyi vastag lakkréteg, ennek megfelelően döglött hang. Folyamatos problémák a nyakkal, valahogy sosem lehet rendesen beállítani. Ez lehet a gagyi anyag, a fáradt pálca és az egyenetlen bundok miatt is. Pár éve még 3-400 euróért mentek ezek, és a gyakorlati értékük nem lett azóta sem több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezekből az elsőre egyszerűnek tűnő dolgokból szoktak lenni a legnagyobb szívások.
)