Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz Plazmacucci #25795 üzenetére
A mikrofóniás hangszedő nem feltétlen sz r, csak tudni kell (mire) használni. A kisjelű hangszedőket sok gyártó direkt nem waxolja ki és egyet is értek velük.
Mindazonáltal kiszedni és viaszba belógatni kb 15perc gondolkodást alig igénylő meló, szóval azért nem kell temetni.De ez csak az én véleményem, nyilván nem mindenki szeretne otthon gyertyát olvasztani hogy ne gerjedjen.-=Libria=-
Ezért mondom a v100-at állítólag jó is, meg árában is megy még mindig. Egy felező potit beleb szni meg nem akkora plusz pénz, hogy ne bírja ki és lám ott a majdnem single coil. Fender hangja pont annyira lesz annak is, mint a 40ezres stratoknak, semennyire.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Megnéztem a brickm által javasolt Vintage V100 -at. Nem mondom, a formát kicsit szokja a szemem, meg van az a szín, ami nem is tetszik belőle, de néztem videót, ahogy játszanak rajta és 3 perc után azon járt az agyam, milyen plusz melót vállaljak be, hogy újonnan megvegyem 90k -ért.
-
-
törölt tag
Vintage VS6 az a V100 szintjén mozog nem? Csak ez SG:
[link]A humbin még rajta van a fólia?
Ha hozza uazt a szintet, ez nem rossz, picike alkudozás sztem még belefér, mittomén 35-ért ez tök jó lenne V.Stryker kollégának. (új ára 72-80 között van) Nem is nagyon van most a gs-en semmi 35 és 45 között.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
-
törölt tag
Ez de cool: [link]
Korea?
-
-
Eastman
addikt
Akkor pont 25, ha nem januári.
A Stratom '94-es volt. Mikor a Fügében fiatal lánykákkal csocsóztunk és bemondták, hogy kilencvennégyesek, rögtön replikáztam, hogy "pont mint a gitárom!"
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
-
-
kemotox
addikt
https://youtu.be/Ovz92w3bP4M
Uuuuu mekkora kiraly. 65os es full patika. Mennyit erhet baszki.
A negy dal kozul a kozepso kettot (led zep, supertramp) felismertem, de az elsot meg az uccsot nem vagom. -
Eastman
addikt
"IMO, the old US made Peavey Strat types
were extremely good guitars, the necks
far better than any Fender made, and the
tilt adjustment a real bonus. They are
still a great bargain.""Currently the black Predator I bought
new in the early 90's is my only Strat!
As you guys say, the neck is wonderful,
and I have yet to play any Fender that
has as good feeling a neck to me."Közben olvasgatok, sok jót írnak róla. Itt vannak a gyári számok: [link]
Szerk: Viszont a vastag húrokról nyugodtan tekerj le egy pár menetet. Nagyapám drótozott így a szőlőben.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Moleman
addikt
válasz kemotox #25827 üzenetére
Nagyon ritka lehet, főleg ilyen állapotban. Amúgy maga a forma nem tetszik, kb 10 éve láttam az első képet ilyen hokiütős Fenderről, meg is álltam tőle a növésben.
A tracklisttel én is hasonlóképp voltam, de a kommentekben megtaláltam a többit is:
1.I'll Feel A Whole Lot Better - The Byrds (Oops, Listen To Her Heart - Tom Petty)
2.Stairway To Ohio - Mark Agnesi
3.Give A Little Bit - Supertramp
4.The Waiting - Tom Petty(#25830) jettison
Az nekem is nagyon szúrta a szemem. (Még ruha nélkül se ülök neki gitározni, hogy ne legyen izzadt-zsíros tőlem, nemhogy még fém cipzárral dörgölőzzek hozzá. )[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
"All I can say is I'm glad I did. I checked
out every Strat on the wall for under
$1000 at my local GC and Sam Ash. I
found one Highway One that I thought
was OK. Everything else was completely
uninspiring--and one MIM Strat that
almost left my fingers bleeding from
sharp fret ends.
This Predator plays better than almost
all of the Strats at those stores. It is
similar to the Highway One w/ maple
neck that I thought was OK. The pickups
actually sound pretty good, too. Nothing
that'll make you say wow, but decent
enough. And you can always swap 'em
out anyway."Egyébként sanszos, hogy grafitos a szemöldök, ami nagy pluszpont! Az sem kizárt, hogy (csak) két darab fából van ragasztva a test, ami még egy plusz pont. Viszont a kulcsok gyengeségét minden harmadik komment említi. Számíts majd a cserére. Lehet, hogy a tulaj is azért tekergette tökig fel a húrokat. (?) Ez gyengéje lehet a Szöszinek. Újrahúrozásnál figyeld a hangolódást! (Szerintem a GuitarClinic-hez vidd majd beállíttatni...)
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Eastman #25832 üzenetére
En is olvasgattam, jo vetel volt Szeria alapjan 1992-es. A hurok szerintem csak igy kerultek ra, nem figyelt oda aki cserelte, majd kap egy masikat rovidebbre vagva. A hid egyelore ultetve van, majd azt kell beallitani meg....tremolokart elobb beszerzem hozza
Klinikan mar lassan hulyenek neznek, hogy havonta viszek uj motyot
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki nem lakik a BP. Nyugati környékén? Olyan valaki aki segíthetne megnézni a gityót...
[ Szerkesztve ]
-
-
Kobe
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Na motoros gitáros cimbi ráér, este megyünk a Vintage VS6-ot megnézni, próbálni.
-
-
Enton
addikt
válasz #20655360 #25840 üzenetére
Mit/hol/merre/mennyiért???
Ha ez a kék amit mondasz akkor nem rossz csak ennyiért nem venném meg nem éri meg a felárat, hiába lenne jobb:
Volt még pár napja egy fekete/sötét színű S7320 with Ibanez ZR 7 7-string tremolo, 160-170e körül volt, az ideállis lett volna, de már el is vitték, az jó vétel lehetett.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz #20655360 #25843 üzenetére
Áhh, zsír.
Csak én pl nem szeretnék fix húrlábasat, de akinek ez nem heppje az még jól is járna/járhat vele, tényleg best buy gyanús plusz keménytok/dimarzio pukik meg jóféle kábel hozzá se apróság.
Ennyiért ilyet ritkán találni."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
Ááá, dehogy állnál te le. Mit hazudsz?
Nálam egyszerű, ha van pénz, ha nincs, mert 0 a választék. Sajna most a habos-faszom juhar-os éra megy és senki se gyárt 80s stílusú metalbaltákat balosban. Custom shop van, milliós árakkal.
Azt a balos Kramert még megpróbálom majd felhajtani a GS-ről, de pénzike volt-nincs jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Panzermeyer
tag
válasz Panzermeyer #25849 üzenetére
Valamelyik nap volt itt szó a több éves új gitárokról. Szériaszám alapján 2016 májusi. Kína, Qingdao Plant (Epiphone)
When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest