Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23251) oAcido


oAcido
aktív tag

Sziasztok!

Még régebben általatok javasolt Cort AD810 gitárt vettem barátnőmnek.

Eddig D'Addario 11-52-es bronz húrok voltak fent. Gitárnyak jól van/volt beállítva (enyhén homorú), illetve az alsó nyergen (? az a fehér cucc ::D ) kellett kicsit csiszolni, mert magasak voltak a húrok. Szépen is szólt, nem volt vele semmi baj.
Újra húroztam neki (természetesen mindig én csinálom... :) ), de most egyik ismerőstől kaptam Fender húrokat. Ugyanúgy 11-52-es, annyi hogy ez foszforbronz. Alsó nyerget cseréltem a gitár mellé adott tartalékra, a nyakhoz nem nyúltam.

A felső négy húr (E A D G) üresen eléggé zörög. Sajnos nincs kéznél hézagmérő, de ha leszorítom a húrt az 1-es és 12-es érintőnél akkor a 7-es környékén szemre kb. akkora a hézag, mint a D'Addario-nál volt (0,25-0,3 mm). Meg ugye a nyereg is magasabb, mint volt.

Előfordulhat, hogy mégiscsak a nyakon kellene állítani? Mitől zöröghet még a húr?

(#23252) csadi0011


csadi0011
őstag

Most vettem észre valamit magamon.
3/4-es ütemet nem tudom egyszerre lábammal dobolni, és játszani a zenét, ha mondjuk 6 darab nyolcad van egy ütemben. Nem tudom hogyan gyakoroljam, mert vagy elbotlok, vagy hülyeséget pengetek.
Ha meg a hangokra próbálok rádobolni lábbal, akkor nem is tudom mit csinálok. Minden harmadik nyolcadon dobbantok.
Ez borzasztó, mert nem tudok ilyen számot metronómra gyakorolni. Valakinek van valami tippje?

(#23253) Eastman


Eastman
őstag

Senri Kawaguchi dobol.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#23254) madgie válasza Eastman (#23253) üzenetére


madgie
titán

Wow, nem semmi a kisasszony :)

Ha már ez a téma, Mark Zonder játékát nagyon-nagyon csípem.

(#23255) Eastman


Eastman
őstag


+

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#23256) Eastman válasza oAcido (#23251) üzenetére


Eastman
őstag

Szia!

Első körben visszatenném a régi szettet - ha még nem dobtad el. Lehet, hogy a Dáridónak más a húzóereje. (?) :F Aztán ha nem zörög, vedd rá a jól bevált, megszokott húrokat. Egyébként van amikor a vadi új húrkészlet zörgős, de ha annyira hallhatóan zavaró, akkor nyilván nem kerek valami.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#23257) FockeWulf válasza oAcido (#23251) üzenetére


FockeWulf
tag

Szia!
Szerintem egyenlőre a nyakat ne piszkáld. Viszont az jó volna ha tudnál pontos húrmagasság-méretet mondani. Ha nincs mérőezköz kéznél,akkor pl. a 12-es bundnál tegyél be a mély E-húr és a bund-pálcika közé egy 200 forintost,az pont 2mm. Ha befér úgy hogy nem emeli meg a húrt az jó,sőt még jobb ha hozzá sem ér,kb. 2,5-3mm az a húrmagasság (a mély E-húrnál) ami mondhatni ideális).

(#23258) Humbucker


Humbucker
senior tag

Van itt valakinek Line 6 Studio UX 1-ese?
Neten sokan sokféle szoftverrel árulják, nem akarok mellé lőni a vásárlással, mert van aki POD Farm 1-el van aki 2.5-el árulja. Gondolom olyat vegyek ami minél frissebb POD Farm-ot, meg minél több CD-ét ad hozzá ugye?

(#23259) oAcido válasza Eastman (#23256) üzenetére


oAcido
aktív tag

Ami tegnap lemaradt: ezt a D'Addario húrt cseréltem erre az ingyen Fender készletre.
A Fender-t kicsit nehezebb volt hangolni a vastag húroknál (E A D). Olyan nehéz volt tekerni a hangoló kulcsot, hogy azt hittem elszakadnak a húrok.

A régi húrokat pár napig mindig megőrzöm, úgyhogy megvannak még.

(#23257) FockeWulf:
Korábbi beállításnál kaptam kölcsön cuccokat, de most nincs nálam semmi ( már úton van a saját). Viszont van itthon 2,5-es lemezem, az simán bement a húr alá. 3-3,25mm lehet a távolság.

Éjszaka fent voltak a húrok, ma munkából hazajövet ránéztem és kicsit lazák voltak. Újra behangoltam, most egész jól szól. A mély E-húr még mindig mintha kicsit zörögne, de a többivel már nincs baj.
Nem tudom mi lelhette a drágát. Korábbi húrozásoknál nem volt soha semmi probléma (és ezt ugyanúgy csináltam).

(#23260) csadi0011


csadi0011
őstag

Régebben valamiért nem tudtam beállítani a Yousician-t pc-n, ezért nem használtam. Most újra kipróbáltam és megy, ezért elkezdtem használni. Gitáros feladatok lefoglalnak. Jó szórakozás, főleg ha nem tudom mit játsszak, akkor ebben csinálok gyakorlatokat. Basszusgitár, meg zongora gyakorlatokat is csinálom. Zongoránál nem tetszik, hogy kottára is tanít, de mégis mutatja, hogy hol járok. Mármint eleinte oké, de ezt el lehetne hagyni szerintem, hogy magamtól is tudjam a hangjegyek hosszát.
Barátokkal mit lehet csinálni a programban? Csak nézni egymás statisztikáját? Ha van értelme, akkor aki gondolja felvehet barátnak csadi001 a nevem ott.

(#23261) Humbucker


Humbucker
senior tag

Na találtam is jó árban egy M520-at, régebben próbáltam már ki KX-5-öt meg M520-at is, nagy dilemmába vagyok most. Mind a kettő másvilág.
Gondolom amikor Slipknotot meg Metallicát akarnék játszani akkor jobban járnék a KX 5-el mivel hosszú menzúrás gitár.De az M520, meg csak egy ragasztott mahagóni ami meg megint másabb :)
Na valahogy majd kitalálom melyik maradjon :)

(#23262) BluEyes válasza oAcido (#23259) üzenetére


BluEyes
őstag

A húrok a sok hónapos feltekert állapotuk alatt meg tudnak "macskásodni" a csomagban, amin - mint az izmokon - egy jó kis nyújtózkodás segíthet. Szóval ha van rá mód, érdemes az új húrokat 1-2 nappal korábban kibontani és fellógatni, hogy kirúgják magukat.
Mesélj csak kicsit, tetszett-e az ajándék, volt-e probléma a gitárral, szép-e, jó-e, hogy boldogul rajta a kedves?

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#23263) M@trixfan


M@trixfan
addikt

Ide kapcsolódóan olvastam régebben, hogy friss húrozásnál "locking nut" (mi a magyar megnevezése? :F ) gitárnál érdemes egy napot várni és nem rögtön lefogatni a húrokat. Ezáltal nem lesz feszültség a húrban, és egyenletesen nyúlik a teljes hosszában. Elvileg tartósabb marad a hangoltság hosszabb távon ha már nem elegek a finomhangolók és fel kell nyitni a lefogatást.

[ Szerkesztve ]

twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

(#23264) brickm válasza M@trixfan (#23263) üzenetére


brickm
őstag

satus nyereg

(#23265) bigrob válasza BluEyes (#23262) üzenetére


bigrob
őstag

Ez az 1-2 nappal előbb fellógatás tényleg ér is valamit? Még nem próbáltam, de pont húrozás előtt állok én is :DDD

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#23266) Humbucker


Humbucker
senior tag

(#23267) oAcido válasza BluEyes (#23262) üzenetére


oAcido
aktív tag

Nagyon tetszett neki :). Gitárral semmi baj nem volt, mint írtam a nyakat kellett belőni (inkább volt egyenes, mint homorú) illetve a húrmagassággal voltak kisebb bajok (a mostani is picit magas, de mérőeszközök nélkül nem akarok hozzányúlni).

Megyeget szépen. Alap akkordokat ügyesen megtanulta, már csak a váltások sebességén kell csiszolni. A barrés akkordok viszont még nem mennek. Megmondom őszintén én is próbálkoztam a lefogással, de esélytelenül :D.

Karácsonyra szeretném meglepni egy másik gitárral, viszont az már picit magasabb árkategória lenne. Egyik ismerőnek van egy Martin D-35-öse, az tetszett meg neki. Mivel nem vagyok milliomos sajnos ilyet nem tudok neki venni :D.
Viszont ha lenne 200-250 ezres ársávban valami ajánlott darab, akkor senki ne tartsa magában :). Esetleg ha csak "túlárazott" darabok tanyáznak itt, akkor jöhet olcsóbban is. Drágább ne nagyon legyen, mert a keret véges és a december mindjárt itt van.

(#23268) kemotox válasza oAcido (#23267) üzenetére


kemotox
addikt

Hallod nem kell egy fiúbarát is? 250 ezres gitárért szopok főzök mosok bármit. Komolyan.

(#23269) Plazmacucci válasza oAcido (#23267) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ibanez Prestige ami a csövön kifér. Mi más?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23270) brickm válasza oAcido (#23267) üzenetére


brickm
őstag

Framus panthera.

(#23271) Eastman válasza oAcido (#23267) üzenetére


Eastman
őstag

Barrést úgy fogjátok, hogy a (pl. első) bundra fekteted a mutatóujjad, pont a fém fölé, de csak hozzáérinted a hat húr tetejéhez (!), majd a gitár feje felé tolva szorítod le!

Horror, de képzeld el a mutatóujjadban a csontokat, rajta a hús és a bőr, és amikor lefogod az akkordot, megcsavarodik a csontpálcán a bevonat. ;] Az a puha megcsavart húspárna szorítja majd le egyenletesen a hat húrt. Akkor nem kever bele a "bütyök". Tehát kicsikét tolod felfelé a barré akkordot. Nem kell nagyon. Maradjon azért laza a fogás!

Telón pl. androidos Pitch Lab Light hangolóprogival, Open G hangolásra állítva, a gitárt így Open G-re hangolva lehet gyakorolni, hiszen ott egy adott fekvésben csak a mutatóujjat keresztbe fektetve fogható bármelyik Dúr akkord. Pontosan mint egy nyakra szorított kápó. Lehet vele játszadozni. Ha már pengetve tisztán szól mind a hat húr, visszahangolsz Standardra és hozzáteszed a másik három ujjbegyet a megfelelő helyekre a Dúrhoz.

Persze nem feltétlenül kell áthangolni a gitárt. Lehet edzeni normál hangolásban is, ott mindvégig játszik ugye a másik három ujj is...

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#23272) BluEyes válasza oAcido (#23267) üzenetére


BluEyes
őstag

Ájjáj... fokozódik... :D

No, hát örülök, hogy nem okoztunk csalódást! :K
250k-ig ha tényleg elmehetsz, akkor már a full solid, azaz teljesen tömör fából épített hangszereket kellene megcélozni. Nézz be a Codába, a Seagull gitárokat vizsgáld meg, 215k-tól vannak a full tömör gépek. Aztán Stageshop, itt a Furch gitárok közül a legolcsóbb tömör példányokat talán be lehet könyörögni 250-be. Árkádiába is be kell nézni, hátha van évvégi ajánlat Dowinákból. És mindhárom helyen kérdezz rá a Cortokra, van-e valami full solid ajánlatuk.

Bigrob
Ártani biztos nem fog. Az az ideális, ha a húr nincs megcsavarodva, deformálódva, mikor felhúrozunk. A csomagból frissen kibontva még lehetnek ilyen hibái, amik esetleg kis lógatás után visszaállnak. Szóval csak lógassad, ha teheted. :K

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#23273) oAcido válasza kemotox (#23268) üzenetére


oAcido
aktív tag

Köszönöm az ajánlatot. de inkább maradok a hölgyeknél :D

Én elsősorban akuszitkus/elekrtoakusztikus gitárra gondoltam. Nézegettem külföldi oldalakat/teszteket, de elég nagy a káosz... :).
A legtöbbször ezek a gitárok voltak benne a "legjobb 3-ban": Seagull Artist Mosaic, Martin DRS2, Seagull Maritime SWS SG, Taylor Guitars 114ce

Ajánlott ezek közül valamelyik? A két Seagull még benne van az árban (250 és 200k), a Martin-ért és a Taylor-ért még sokat kell pluszba dolgoznom :)

(#23274) Ragnar_ válasza Humbucker (#23258) üzenetére


Ragnar_
addikt

Nekem Toneport GX van, alapból Gearbox volt hozzá, azzal is működik, a Podfarm1-re már nem is nagyon emlékszek, jelenleg 2.5-öt használok, abban van már pl. dualtone, mint jelentősebb feature. A model packekre érdemes még figyelni, elvileg az is hozzá van rendelve a hardverhez, ha van. Metal Shop pl. + 18 erősítő model, FX junkie az +35 effekt, torzítók, delayek stb. ha biztosra akarsz menni nézd meg a Line6 honlapon, hogy melyik szofver/addon/modelpack mit tartalmaz, és megéri-e neked a plusz feature vagy modelpack a felárat.
(Amúgy, ha jól tudom minden hardverhez adnak egy Podfarmot (anno Gearbox) amivel lehet használni az alap modelpackkal, és úgy működik, hogy hozzá van rendelve a hardverhez egy account és azzal tudod az addonokat a hardverre tölteni. Megveszed, és utána neten keresztül fölprogramozza az adott packot a hardverre, és onnantól elérrhetőek a featureök.)

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#23275) csadi0011


csadi0011
őstag

Megjött az ebay-es usb interface-em.
Nekem halk és valami nagyon magas hang szól vele. Nem tűnt fel, hogy jobb lenne a válaszidő, mint alaplapival, de nem is rosszabb. (Ezt lehet mérni amúgy valahol?)
ASIO mindenképp kell neki, ez nem tetszik benne. Vagy minden usb hangkártyához kell?
A cd-jén meg nem volt rajta a driver, csak a guitar rig 2, meg egy XP-s asio driver, ez mondjuk érdekes.

(#23276) Plazmacucci válasza csadi0011 (#23275) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Látom a tanácsok ellenére csak felszálltok a szopórollerre. Remélem sokba került ;]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23277) MATEO6600 válasza Plazmacucci (#23276) üzenetére


MATEO6600
őstag

Én is rendeltem, miután itt valaki nagyon fényezte :)) De hát egy nagy szar, nekem is hangosan sípol folyamatosan valami magas, vékony hang... 1500ft volt úgyhogy nem nagy cucc, de nem ajánlom senkinek :)

(#23278) Moleman válasza MATEO6600 (#23277) üzenetére


Moleman
addikt

Én is vettem, az enyém is szar. :D

Utolsó próbálkozás: van valakinek bármilyen kontaktja, aki Accutronics reverb tankot tudna javítani? Ha nem, akkor melyik az a legolcsóbb reverb pedál, aminek már értelmes hangja van? Kb csak spring állásban használnám. Köszi!

(#23279) bigrob válasza MATEO6600 (#23277) üzenetére


bigrob
őstag

Én voltam az a szemét akinek úgy tűnik az egyetlen működő szappanja van itt a fórumon :DDD

[ Szerkesztve ]

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#23280) FockeWulf


FockeWulf
tag

Sziasztok!
Létezik olyan jelenség, hogy bezizeg/zörög a hangolókulcs? (fémhúros akusztikus gitár)
A G-húrnál lép fel ez a jelenség...erőteljesebb pengetésnél. Nem ér a bundokhoz a húr, húrmagasság belőve,nyak beállítva. Ha a hangolókulcsot kézzel megfogom, akkor nem zörög. Ha a nyakat megfogom az 1-2-3-4 bundnál szintén nem zörög. Hallhatóan a hangolókulcsból jön a zaj,majd át terjed a húrra, és olyan zizegős hangot ad ki....Próbáltam papír darabkát tenni a szemöldök csont vájatában a G-húr alá...a hangolókulcsot felcseréltem egy másik kulccsal...próbáltam celluxal körbetekerni a hangolókulcsot és úgy visszatenni a furatába....semmi...minden marad a régiben...ugyanaz a zizegés...próbáltam megolajozni is, az sem segített....Eddig nem csinálta ezt. Ötletek? (Cort AD810, Ernie Ball 10-es húrkészlet)

(#23281) csadi0011


csadi0011
őstag

Véletlenül sikerült kijátszani a Yousician pc alkalmazást. 4 órán keresztül gitároztam ingyenes felhasználóként.

(#23282) FockeWulf


FockeWulf
tag

Most azon agyalok, hogy lehet a nyakmerevítő pálca zizeg be....van ilyen???

(#23283) Plazmacucci válasza FockeWulf (#23282) üzenetére


Plazmacucci
félisten

nincs.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23284) csadi0011 válasza csadi0011 (#23281) üzenetére


csadi0011
őstag

Most látom félreérthető amit írtam. Úgy értettem, hogy prémium felhasználó nélkül használtam órákig a programot. Nem volt tanulási időkorlát. Nem játszottam végig a játékot. :DDD

(#23285) Tommyka21


Tommyka21
tag

Sziasztok!
1 kis segítséget kérnék!
Vettem egy 2gen Focusrite Scarlett Solo-t.
Jó kis cucc.
Amplitube 4-el és Guitar Rig 5-tel használom.
De a fejhallgatómnak és a 2.1-es hangfalomnak ha rákötöm a jack bemenetre csak a bal oldali hangszórója szól.
Mit állítsak rajta?
Az ASIOALL-ban beállítópanelben szúrtam el vmit?
Köszi!
Üdv!

(#23286) csadi0011 válasza Tommyka21 (#23285) üzenetére


csadi0011
őstag

RCA kimeneten is tesztelted?
ASIO-ban asszem sztereoban mennek a bemenetek/kimenetek, szóval ott nem ronthattad el.
Amplitube-ban nézd meg a kimeneteket, hogy mindkét csatorna jóra lett-e állítva.
Vagy Output device-t állítsd át, ha tudod, a géped hangkártyájára, hogy ott jól jön-e a hang.

[ Szerkesztve ]

(#23287) kemotox válasza Tommyka21 (#23285) üzenetére


kemotox
addikt

Szerintem csak arról van szó, hogy a gitár ugyebár mono. Valahogy a gitáros progiban kell beállítani, hogy csináljon belőle stereot egyszerű tükrözéssel, vagy úgy kell eleve összeraknod a cumót, hogy valami splitterrel szétszeded a cuccot, vagy két erősítő, vagy ilyesmi.

(#23288) csadi0011 válasza kemotox (#23287) üzenetére


csadi0011
őstag

Hát, ha neki nem sztereosítja, akkor a legegyszerűbb, ha az előbb beszúrt képen a bemenet mindkét csatornájának csak az egyiket adja meg.

(#23289) Tommyka21


Tommyka21
tag

Köszi srácok a válaszokat!
Du. próbálkozok vele majd :D:D!
Szép napot!

(#23290) M@trixfan válasza Tommyka21 (#23285) üzenetére


M@trixfan
addikt

Lehet jobb lenne ám a hangkártyád saját ASIO driverét használni. Nem feltétlen a kérdésed miatt, mert az csak sima csatorna kiosztásnak tűnik, hanem a kisebb latency miatt.

twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

(#23291) Tommyka21 válasza csadi0011 (#23286) üzenetére


Tommyka21
tag

Üdv!
Próbálkoztam, nem lett jó.
Amplitube-nál nem tudtam úgy beállítani ahogy a képen van nem engedte.
Az egyikből a focusrite-ot nem engedte kivenni...
Guitar rig 5-nél meg nem jőtt be az ASIO control panel indításnál.
Csak a bal oldali hangfal szól és mélynyomó :(:(...
Lehet a Focusrite szoftverétől hülyült meg?
Azért köszi a segítséget!

(#23292) M@trixfan válasza Tommyka21 (#23291) üzenetére


M@trixfan
addikt

Nem biztos, hogy úgy kell beállítani ahogy a képen van. Lehet az "input device" résznél kell mindkettőt egyformára állítani annak megfelelően, hogy a gitár jele bal vagy jobb oldalon van. Nem értem mihez kell ASIO4ALL amikor van rendes drivere a hangkártyának? :F

twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

(#23293) csadi0011 válasza Tommyka21 (#23291) üzenetére


csadi0011
őstag

Ja, hát neked nem is úgy kell, ahogy nekem van. Nem tudom, hogy neked mik a lehetőségek. Próbáld kitapasztalni, hogy hol megy a jel.
ASIO-ban ugye ki lehet jelölni, hogy milyen ki- és bemeneteket használjon. Amplitube-ban-meg azok közül válogathatsz, hogy melyiket hol.
Nincs fent Ableton Live-od véletlenül? Nekem az mutatja, hogy melyik sávon mennyi jel megy.
Nálam a mikrofont 1/2 sávnak veszi a line-in-t 3/4 nek. Hozzáértem a line in-be dugott kábelhez, most azért azon felment a zöld csík, de mivel mono kábel, ezért csak az egyik felén.

(#23294) brickm válasza Tommyka21 (#23291) üzenetére


brickm
őstag

ASIO4ALL-hoz mindig válaszd ki telepítésnél az offline setup módot, így ha a program nem is akarja a control panelt előhozni, manuálba elő tudod venni.

(#23295) haxiboy


haxiboy
veterán

Üdv!
Muziker fordított aukció esetén ha egy x ezer forintos termék 0.54 ft és berakok 10db-t akkor vajon kiszállítják?

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#23296) kemotox válasza haxiboy (#23295) üzenetére


kemotox
addikt

Lol ezmiez? Most nézem én is, van 0,75ft-ért heveder :DD Kajak ennyibe kerül?

(#23297) haxiboy válasza kemotox (#23296) üzenetére


haxiboy
veterán

Leadtam a megrendelést, a dobbőrből beraktam 11db-t a kosárba, igaz két megrendelésben.
E-mailben írtam hogy vonják össze. Egy szót nem szóltak. Szerintem hozzák jövő héten. :K
Állítólag fordított aukciónál csak 1db van az adott termékből, de én is raktam be egy hevedert.

Közben a dobbőr árát már visszarakták holott volt még belőle bőven, van egy érzésem hogy ezek után nem nagyon fognak nekem rendelést intézni :D Több mint 60k-t küldhetnek ingyér :D :C :C :C

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#23298) Tommyka21 válasza M@trixfan (#23292) üzenetére


Tommyka21
tag

Hali!
Akkor töröljem az ASIOALL drivert és csak a Focusrite-éval erőlködjek?
Bekeveredtem már teljesen :D:D:D...
Pedig nagyon jó lenne ha szólna rendesen...
Bocs, hogy ennyit bénázok :D.

(#23299) Plazmacucci válasza Tommyka21 (#23298) üzenetére


Plazmacucci
félisten


Egy ilyennel azért sok energiát és időt lehetett volna spórolni. Egyből működik :)

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#23300) Tommyka21 válasza Plazmacucci (#23299) üzenetére


Tommyka21
tag

Jól van már :D:D:D...
Először bajlódok ilyen usb audio interface-el.
Minden videoban a youtube-on az ASIO-t nyomatták...

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.