Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz kisgabor87 #17300 üzenetére
Én anno megvettem a Jamorama alapcsomagját, de sajnos nem annyira részletes, mint gondoltam...Lényegében ami benne van, azt össze lehet szedni egyszerűen a netről is ingyen, a hozzá adott letölthető cuccok meg nem is működnek Windows 7 alatt...(már egy ideje nem foglalkoztam vele, de nem hiszem, hogy frissítettek volna). Persze a jó dolog az volt benne, hogy akciósan pár ezer forint volt csak. Lehet majd meglesem az általad javasoltat, bár nekem jobb lenne valami nem előfizetés alapú, hanem kész csomag, mert időm össze-vissza van csak gyakorolni.
Alapinak én is végignéztem a videóit, de nekem se segített sokat. Belecsap a lecsóba, meg ugye csak pár rész készült el a tévés sorozatból...
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
válasz atomeec #17301 üzenetére
Halkan megjegyzem, ha összeállnánk és többen összedobnánk a pénzt egy éves csomagra, akkor mindenki jól járna. 4-5 embernél ez fejenként 6-7.000 ft lenne egy egész évre...
Meg most nézem hogy a Guitartricksen van valami évfordulós kedvezmény és 99$ az éves előfizetés, ami durván 23.000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
sza.sa
tag
válasz toth_janika #17298 üzenetére
Ez is szerintem jó oldal (igaz angol ez is, de ingyenes): [link]
Illetve ahova nemrég regisztráltam (vannak feladatok, amire a megoldást fel kell tölteni, a többiek pedig értékelik, kezdőtől a haladóig vannak, de inkább gyakorlat mint elmélet): [link]
sza.sa
-
atomeec
senior tag
válasz kisgabor87 #17302 üzenetére
Hát ha van elég jelentkező, akkor valószínűleg annyiért benne lennék
De csak halkan -
kisgabor87
tag
válasz sza.sa #17303 üzenetére
A Jammz oldalt én is ismerem, igazából az tanulásra annyira nem jó de el lehet vele szórakozni.
A Justinguitar viszont egy jó oldal de meg sem közelíti a Guitartrickset. Viszont akinek egyáltalán nincs egy fillérje sem vagy nem akar áldozni rá, annak a legjobb alternatíva a justinguitar.com.
-
izomhod
őstag
szerintem meg egy gitáros topictalálkozót kéne összehozni egy próbateremben, este meg elmenni egy koncertre
mondjuk a Claptonra nyáron
-
izomhod
őstag
válasz atidzsiforc #17307 üzenetére
áá olyat tuti nem sikerül majd, de ha előre kiterveljük, akkor lehetünk jópáran
-
Nunder
őstag
Mondjuk Tommy bácsira lehetne szervezni. Mi speciel megyünk haverokkal, és Pécs nem a világ vége
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Dealer95
őstag
Na mit találtam magamnak
Csak nem tudom bevállaljam-e, hogy külföldről küldjék...
[link] -
izomhod
őstag
aki szereti Rollins bácsit, csekkolja mindenképp, egy kissrác készített interjút vele vagyis öööö......
Nunder:
az szerda!
az nem olyan király, 2 nap szabi minimum[ Szerkesztve ]
-
Ricsko :D
aktív tag
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
kisgabor87
tag
Ezt találtam. Szerintetek megér egy 20-ast?http://aprod.hu/i/hirdetes/ibanez-gax30-ID1F2iR.html
-
atidzsiforc
őstag
Jo kis reggeli meglepeteskent tapasztalom, hogy zug a gitar ha hozzaerek a hurokhoz. Letekert potikkal is. :/ Mi okozhatja szerintetek?
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Neuler
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet/ személyt ahol elektromos gitárhoz egyedi koptatólapot készítenek? Nézegettem a neten, de volt ahol az alapanyaga (stageshopban) már 10 000 fölött volt ami szerintem marha nevetséges egy darab műanyagért... Nem csak arra való ,hogy a fát és a festést védje pengetésnél? Amennyire én tudom a hangzásba abszolút nem szól bele, akár tekinthető "dísznek is", szerintem.Szerintetek van annak szerepe ,hogy hány rétegű a koptatólap stb... ? Vagy van a fent leírtakon kívül bármi más szerepe?
-
pc-user
senior tag
válasz kisgabor87 #17317 üzenetére
Az olcsó Ibanezeket általában nem szokták az égig magasztalni, ettől függetlenül, ha jó a nyaka és a bundozása, elektronika o.k., gyakorolni megfelelő lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Ricsko :D
aktív tag
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
McCann
tag
válasz atidzsiforc #17318 üzenetére
Hoi Mester!
Másik kábellel próbáltad? Nekem akkor volt ilyen, amikor a kábel csatija megment...
Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
-
McCann
tag
válasz atidzsiforc #17323 üzenetére
Akkor lehet, hogy egy forrasztás elvált az Ibi csatiján belül
-
atidzsiforc
őstag
válasz McCann #17324 üzenetére
Csatin belul? Marmint a belsejeben? Nemtom, kulserelmi nyomok nem latszanak, minden egyben van a "szervizaknaban". Amugy szol meg minden, csak zug ha uresben hozzaerek a hurokhoz. Gitar foldelesere gyanakodhatok?
A legjobban azert idegel amugy, mert pont ezt hasznaltam felvetelekhez a hetvege folyaman be akartam fejezni egy szamot vele.
-
McCann
tag
válasz atidzsiforc #17325 üzenetére
Igen, én földelésre gyanakodnék a helyedben.
Részvétem, kurva bosszantó lehet...Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
atidzsiforc
őstag
válasz atidzsiforc #17327 üzenetére
Az valamilyen uton-modon bezavarhat, hogy stereo a kabel? Most vettem eszre. az elozo mono volt
-
McCann
tag
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Leírnék egy kis sztorit érdekesség gyanánt..
Történt kb 2 hete, hogy felhívtam egy boltot, és rendeltem egy Ibanez grga 32-esgitárt, telefonon adtam le a rendelést, mert meggyőzött a boltos, hogy nem kell mail, berendelik a gitárt pár nap múlva ott is lesz, de még visszaszólnak telefonon. Ok. Erre már négy napja nem szóltak vissza, gondoltam oké megrendelem máshonnan. Majd mikor már megrendeltem a másik boltnál is, pont aznap visszaszóltak telefonon, hogy most péntekre még nem tudják behozni, csak jövő hét keddre. Mondtam nekik, hogy 31.-ére beszéltem meg velük a vásárlást-hangszermustrát, így semmi gond. Kérdeztem, hogy előtte odaszóljak-e mondták nem kell. Ok lemondtam a másik rendelésem gyorsan, nehogy kavarodás legyen. Eljött a tegnapi nap és felhívtam a bizti kedvéért a boltot. Azt mondták, hogy nem is tudnak ilyen rendelésről és szabadságon van két kollégájuk is, de ilyen gitár nem érkezett be hozzájuk. Micsoda??????? Ezt nem hittem el.... 2-helyről is berendeltem a hangszert és a két szék közé estem.Csupi ilye" van? Így jártam és mély depresszióba zuhantam. Persze még mentegetőztek és mondták, hogy adjam le mailen a rendelésem, azóta is küldöm.Szerencsére nagyon jól jöttem ki a dologból, mert ma egy mérföldekkel jobb gitárt sikerült vásárolnom, igaz használtan, és 20-al drágábban( 60 helyett 83-ért), de nem bántam meg! Sikerült egy nagyon jó mahagóni testű Ibanez rga32 re szert tennem, ami a nagytesója az általam megrendelni kívánt hangszernek. Ma megvolt az első gitárórám is és hihetetlen kényelmes gityó. Hála az égnek a zeneelméleti alapok egy szintig már megvannak, így már kezdhettünk skálával és nyílt akkordokkal...
Kényelmes nyak, gyönyörű hang és hát zúzásra bitang jó lesz! )
Egy hátránya talán, most 13-as húrok vannak rajta, így letörik a kezem, de hétfőn veszek rá 10 vagy 11-es nikkelezett húrokat.
Szóval a tanulság tényleg annyi, mindenképpen malen is le kell adni a rendelést, mert könnyen így járhattok Ti is mint én. Igazából azért nem adtam le mailen a rendelést, mert mondtam, ha nem tetszik a gitár, akkor nem veszem meg feltétlenül.
A lényeg, hogy megvan a gityó és mehet a gyakorlás!You are being revived
-
Eastman
addikt
válasz Neuler #17319 üzenetére
Szia!
Itt tuti, hogy segítenek megoldást találni bármilyen koptató kérdéskörre:
http://guitarclinic.wordpress.com/Üdv: E.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
kisgabor87
tag
Ma kaptam ajándékba egy ilyet. Bár még kezdő vagyok, de szerintem a méretéhez meg az árához képest egész jó hangja van, és tök praktikus.
-
Nunder
őstag
válasz kisgabor87 #17336 üzenetére
Nekem ugyan ilyen van, csak a Metal verziója és a méretéhez képest tényleg harapós a kicsike Én is ajándékba kaptam páromtól, azóta is szolgál Gratula hozzá.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
izomhod
őstag
mieink a versenyben
akinek van az egerében három kattintásra idő, az tolja őket, főleg ha a zene is tetszik
-
izomhod
őstag
ti be tudtok lépni a gs-re?
-
InHell
senior tag
válasz PETEE78 #17339 üzenetére
Szép darab! Gratula, használd egészséggel!
Én is majdnem ilyet vettem, de végül RGR321 EX lett a kiválasztott, mert a RGA32-ből nem találtam feketét.
A gyári aktív hangszedők jól szólnak?(#17342) izomhod én be tudtam lépni.
[ Szerkesztve ]
< béna duma helye >
-
McCann
tag
válasz izomhod #17342 üzenetére
Nekem 11-es szett van az egyik gityón, nagyon dögös, vastag hangja van vele, tuti jó lesz, csak arra figyelj majd, hogy ha ráteszed ezt a "hibrid" szettet, lehet, hogy be kell állítani a nyakat is, nem tudom, mennyire húzza meg
senor izomhod: szavaztam!
[ Szerkesztve ]
-
PETEE78
senior tag
válasz InHell #17343 üzenetére
Igazán komoly erőlködőn még nem hallottam a gityót. Egy jó otthoni hangcuccra rakta a srác, és már azon is nagyon meggyőző volt. Bitang hangja volt, és hála havernak, eljött velem megnézni a gitárt, hogy nehogy valami gebasz legyen. Szóval most még csak otthon gyakorlón fogom egyenlőre használni(ma kapok kölcsön egy kis 10w-os gyakorlót) de alkalmasint, leviszem majd terembe, ott van egy nagyobb Roland Cube haveré, majd azon kipróbálom.
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz atidzsiforc #17344 üzenetére
Az aztán nem lehet rossz, de tuti félig ufónak kell hozzá lenni, vagy legalábbis pókkezűnek!
You are being revived
-
nap
addikt
válasz Dealer95 #17310 üzenetére
Azt írja a tulaj, hogy csak a kingdomba szállít.
Mindenképpen dobj neki emilt, mielott licitálsz, hogy milyen feltételekkel küldené neked.
Próbálj meggyőző lenni, mert elég jól néz ki a gitár.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest