Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Leírnék egy kis sztorit érdekesség gyanánt..
Történt kb 2 hete, hogy felhívtam egy boltot, és rendeltem egy Ibanez grga 32-esgitárt, telefonon adtam le a rendelést, mert meggyőzött a boltos, hogy nem kell mail, berendelik a gitárt pár nap múlva ott is lesz, de még visszaszólnak telefonon. Ok. Erre már négy napja nem szóltak vissza, gondoltam oké megrendelem máshonnan. Majd mikor már megrendeltem a másik boltnál is, pont aznap visszaszóltak telefonon, hogy most péntekre még nem tudják behozni, csak jövő hét keddre. Mondtam nekik, hogy 31.-ére beszéltem meg velük a vásárlást-hangszermustrát, így semmi gond. Kérdeztem, hogy előtte odaszóljak-e mondták nem kell. Ok lemondtam a másik rendelésem gyorsan, nehogy kavarodás legyen. Eljött a tegnapi nap és felhívtam a bizti kedvéért a boltot. Azt mondták, hogy nem is tudnak ilyen rendelésről és szabadságon van két kollégájuk is, de ilyen gitár nem érkezett be hozzájuk. Micsoda??????? Ezt nem hittem el.... 2-helyről is berendeltem a hangszert és a két szék közé estem.Csupi ilye" van? Így jártam és mély depresszióba zuhantam. Persze még mentegetőztek és mondták, hogy adjam le mailen a rendelésem, azóta is küldöm.Szerencsére nagyon jól jöttem ki a dologból, mert ma egy mérföldekkel jobb gitárt sikerült vásárolnom, igaz használtan, és 20-al drágábban( 60 helyett 83-ért), de nem bántam meg! Sikerült egy nagyon jó mahagóni testű Ibanez rga32 re szert tennem, ami a nagytesója az általam megrendelni kívánt hangszernek.
Ma megvolt az első gitárórám is és hihetetlen kényelmes gityó. Hála az égnek a zeneelméleti alapok egy szintig már megvannak, így már kezdhettünk skálával és nyílt akkordokkal...
Kényelmes nyak, gyönyörű hang és hát zúzásra bitang jó lesz!
)
Egy hátránya talán, most 13-as húrok vannak rajta, így letörik a kezem, de hétfőn veszek rá 10 vagy 11-es nikkelezett húrokat.
Szóval a tanulság tényleg annyi, mindenképpen malen is le kell adni a rendelést, mert könnyen így járhattok Ti is mint én. Igazából azért nem adtam le mailen a rendelést, mert mondtam, ha nem tetszik a gitár, akkor nem veszem meg feltétlenül.
A lényeg, hogy megvan a gityó és mehet a gyakorlás!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EAFC 26
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Honor X5c Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma megvolt az első gitárórám is és hihetetlen kényelmes gityó. Hála az égnek a zeneelméleti alapok egy szintig már megvannak, így már kezdhettünk skálával és nyílt akkordokkal...
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)