Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az, amivel Bathory vereti a szinpadon, az Floyd Rose Original-al van szerelve, meg testen atmeno nyaka van. Ez ilyen budget modell.
-
sajtee
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hmm.. Ez is Rocjfield Mafia szedőkkel van. Van olcsóbb modell is? Az mennyi újonnan?

-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
És úgy is néz ki mint a képen?

-
sajtee
őstag
-
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ibanez az jobban bejön...
-
-
sajtee
őstag
Úgy tűnik, izomhod nem tud jönni a 28-i koncertre. Szóval, ha valaki szeretne jönni, van egy ingyen jegyem. Eddig 3-man vagy 4-en mondták le, szóval aki tudja, kérem biztosra mondja.. Elnézést az off-ért, de hátha valakit érdekel

-
izomhod
őstag
koncert van kilátásban az újabb bandával, de úgy néz ki, hogy a régebbi-primary bandát beteszem magunk mellé, úgyhogy lehet összejön a dupla buli, ejj de jó lenne

-
sza.sa
tag
válasz
BluEyes
üzenetére
Elég sokat sokat beszélek raktárkészletekről, innen jön a "rakin" kifejezés, de igyekszem kerülni

Valószínűleg a kis kínaiak is tudják hogy ilyen a hangkártya, mert a felét rögtön vissza is fizeti

Eddig nem is találtam viszonylag normális áron használt hangkártyát ebben a kategóriában, így köszi a tippet! -
BluEyes
őstag
válasz
sza.sa
üzenetére
A "raki"-n elgondolkodtam én is... izé... biztos hogy mindent ilyen dedós módon köll becézgetni?
Akinek működött, azét vagy másik dzsunkán rakták össze, vagy van neki eladó
Én csak olyanról tudok, akinek állítólag jól működött, de már nincs meg neki, vajon mért nincs, mert annyira fasza volt? Na persze. Olyanról viszont nem hallottam, hogy jól működött, és még most is használja.
Én is beszoptam ugyanígy mint te, mindegy, nem halunk bele, tanulópénz volt.[link] ehune
-
sza.sa
tag
Rendeltem ebay-ről olcsó USB-s Guitar Link-et, de még ekkora hulladékot

Alapzajos, kontaktos, és fagy is
-
nap
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Egy UST-50 N-t vettem. Ez egy natur stratocaster. 20 alatt fizettem érte.
-
-
nap
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem, az nem én voltam. Akkor ezek szerint nekem szerencsém volt?

-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
csk most láttam meg a j-t, hogy írtad

-
izomhod
őstag
-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
azaz

fasza gitár, nekem is tetszik, olvastam róla jókat is, kevésbé jókat is, de biztos nem szaladnék el előle, ha ide akarnák adni!
van p-ben is, olyat láttál már?
-
izomhod
őstag
válasz
DocHoliday
üzenetére
nem tudom, ilyen iráényba még nem láttam pu-ot dőlni, a basszgitárokon a domino pickupok szoktak dőlni pl, de azok sem úgy

-
-
nap
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Most megnevettettél.
Azt írtam, hogy összeszerelésnél bent maradt a forgács, nem pedig, hogy szétforgácsolták saját csavarjai.
-
válasz
DocHoliday
üzenetére
Az én stratomban sem állt egyenesen, csavarral lehet játszani, ami a magasságot állítja, de úgy gondolom a rugók miatt ferde. Igazából nem számít hangban, ahogy a magasság se nagyon, mivel ezek elég alacsony jelű hangszedők. A lényeg, hogy ne legyen túl alacsony a puki

-
DocHoliday
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő gitárosként magam is csatlakoznék a topikhoz. Ezidáig csak olvasgattam, de akadt pár kérdés, aminek a megválaszolásában szeretném a segítségeteket kérni!

Egy Squier Bullet Strat-om van, amivel már pár hónap alatt egész összebarátkoztam. Használtan vettem, majd elvittem beállíttatni és kértem rá egy új szett húrt. Nem is ez a lényeg, szól, ahogy kell... viszont a nyaki hangszedő enyhén meg van döntve előre - csatoltam róla egy képet. Jó ez így, vagy ez hiba, netán feature...
Köszi előre is! -
-
nap
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Megalapozottan szidod az Uniwellt, vagy csak divatból? Van vele tapasztalatod?
Mert nekem van, és az enyém elég jó.nesa: a Hohner Rockwood LX250G tuti rétegelt lemez. Láttam. A következő tulaj haverja úgy odaverte a földhöz, hogy kéttenyérnyi darabon lejött a máz a hátuljáról, meg az oldaláról.
-
atomeec
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Semmi gond

-
atomeec
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Egy gitárom van. Bocsi ha valami félreérthető volt. Azért lesz nehezebb, mire belövöm a floyd-ot rajta (mivel leszedek minden húrt a tisztítás végett).
-
atidzsiforc
őstag
Viszont legalabb baromi nehez.
Nem pozdorja volt amugy, hanem valami retegelt lemez, de a pozodrjacaster jobban hangzik. 
(#16347) atomeec: vagy diszlekszias vagyok es ket gitarod van, vagy nem tudom, de nekem a grg 270b tipusra a guuuugel csak H-S-H pickup konfigos floyd hidas elektromosokat dob ki.
-
atomeec
senior tag
Sziasztok!
Első hozzászólásom a topikban, igaz már régóta olvasgatom

Kezdő vagyok, márciusban vettem egy akusztikus gitárt, majd augusztusban egy elektromosat, mert kiderült, ahhoz jobban húz a szívem

Mivel bemutató darabot sikerült vennem (sajnos vagy nem sajnos azt nem tudom már meg soha). Úgy érzem eljött az idő, hogy rendbetegyem a gitárt külsőleg, ki tudja mióta volt már ott a boltban. Elég karcos, illetve semmi komoly, nincs ütődés. A fejen az Ibanez logo fellett van egy matt folt (lényegében ez a kérdésem), ezzel mit lehet kezdeni? Mert átpolírozom és tisztítom az egész gitárt, teljesen szét akarom szedni, újrahúrozni (másik kérdés, véletlen vásárlásból van egy Ernie Ball 10-52-es készletem, ez nem lesz-e túl vastag szólótanuláshoz?). A húrozás részével próbálom magam nyugtatgatni, hogy sok idő lesz, mire beállítom a hidat, de muszáj szétszedni, nagyon ráfér egy kis ápolás.
Polírozáshoz azt olvastam, hogy semmi szilikontartalmút, Gibson polírozó folyadékot néztem ki, valamint a fogólaphoz még nem tudom mi lenne a legjobb.
Kicsit tartok a sok macerától, de megérdemli a gitár is, hogy szép legyen
Már hónapok óta bújom a fórumokat és videókat a dologról, gondolom nagyon elrontani nem lehet. Bármi építő jellegű megjegyzést köszönök előre is 
Szerk.: A gitár egy Ibanez GRG 270B, fekete (azért vettem meg, mert tudom, hogy nem fogom feladni, talán egyszer tanárhoz is eljárok majd)
-
nesa
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ez a pozdorja gitar szerintem varosi legenda, hangszereszek itthon kiprobaltak hogy a legolcsobb retegeltlemezbol csinaltak bass testet es oda jutottak hogy valoban rosszabb mint a fa de kozelse annyival.
Nekem meg nemvolt ilyenhez szerencsem.
-
InHell
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére

-
atidzsiforc
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
En elso strat copym is pozdorjacaster volt, de imadtam nagyon.
Raktam ra egy bazinagy iron maiden matricat, azt verettem rajta reggeltol estig. \m/ -
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Gitárt nem próbáltam Behringert, de mondjuk nem hiszem, hogy valaki még a Behringert is hamisítani akarja

Nekem Vorson EDG-46-om van, miután kicseréltem a hangszedőit nagyon megszerettem. Árkategóriájában teljesen jó gitár. -
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Megtanulni gitározni jó volt szeretem most is de hát ideje lecserélni...
-
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez nem olyan eredeti...
Az elején szebben szólt meg használtan volt gyönyörű állapotban 21k.... de akitől vettem az ismerem és azt mondta hogy eredeti.... -
-
Bobrooney
senior tag
válasz
üzenetére
Lehet a húrlábat kéne csak cserélned a régin.
De ha megy pár szám, akkor meg minek oda a gitár tanár? Oké, hogy ért hozzá, de a te hangszered lesz, te fogod a kezedben fogni, neked kell, hogy kényelmes legyen, a te kezed munkája által lesz olyan hangja amilyen, a te fülednek kell megfeleljen. Próbáld ki azt ami megy rajta és kész. Viszont érdemes lenne a saját erősítődön kipróbálni. -
sajtee
őstag
Mint azt már mondtam (nem mondtam?), november 28-án lesz egy zártkörű Tankcsapda koncert 300 fővel az A38-on. Ez egy csütörtöki nap, este 9-kor kezdenek a srácok. Van 2 belépőm. Szívesen odaadom az egyiket innen valakinek, aki eljön velem. Többen vannak, akik jönnének, de nem tudják biztosra, nekem viszont biztosra kell tudnom, ki jön, lehetőleg időben. Nem lehetett jegyet váltani a koncertre.
Tehát, aki szeretne jönni, az keressen privátban. Egy a feltétel, legyél legalább 18 éves. Bocsi az offért
-
aktív tag
-
nesa
veterán
válasz
üzenetére
Nincs hirdetes, ugyanis meg nem hirdettem meg, pontossan mire vagy kivancsi itt a forumon minden megtalalhato rola, ez azert egyedi ajanlat reszemrol mert tobbre tartom a gitart viszont kell a penz masik 3 hoz.
Ense neten gondoltam de azert egy szemelyes talakozot osszelehet hozni.
-
nesa
veterán
válasz
üzenetére
Van egy LP-m, ha erdekel beszamitom a behringert.
A kephez kepest annyi elteres van hogy a felso nyereg feketere van cserelve a 3 as kapcsolon meg csontszinure a pocok, es custom felirat logo a fejen.Hangszedok kivetelevel teljes epiphone elektronika.
A gitar nagyon pontos minden popecul mukszik ahogy kell. -
aktív tag
válasz
Dealer95
üzenetére
Járok gitár tanárhoz és ő is azt mondta hogy nem jó..... Ő hang alapján is behangolta én meg géppel is de nem jó....
Húrcsere nem lenne elég....
De ezzel ne foglalkozzatok az a lényeg hogy milyen gitárt vegyek?
35 ezer körül ? 
U.i: Már nem akarom megjavítani... mint írtam úgyis akartam venni itt az ideje
Ezt a gitárt majd eladom egy olyan 10 körül majd 
-
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ha behangolom a gitár akkor is az E' húr és a H húr fél hanggal magasabb és nagyon csúnyán szólnak rajta a szólók meg minden szinte használhatatlan....

Meg úgy is ideje lenne egy új gitár
-
aktív tag
Sziasztok!

A kezdő már 2 éves Behringer gitáromnak annyi lett mert nagyon el van hangolódva és nem érné meg megcsináltatni....
Az szeretném kérdezni milyen gitárt ajánlotok használtan 35 ezer környékén
Egy 13 éves srác vagyok és amilyen gitárok bejönnek a LP-k meg a Stratocaster-ek
Melyik lenne a legjobb választás?
Illetve ha még fontos ezeket a számokat tudom eljátszani már:
Guns'n Roses Paradise City
Sonny Rolling St Thomas
Sunny
Köszi előre is a segítséget

-
doboka98
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszi szépen! Egyébként lenne egy olyan kérdésem, hogy van olyan oldal ahol van sok-sok preset?
Mondjuk én használhatom a Fender Fuse-t (Fender Mustan I v2 erősítővel), de ott kicsit szűkösen vannak. -
-
doboka98
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ízlés, nekem nagyon bejön
, -
-
doboka98
tag
Sziasztok! Bemutatnám én is a szépségemet! Pénteken délután érhettem hozzá és nagyon meg vagyok elégedve vele eddig!
Szerencsére Thomannon leárazás volt és 570 euró helyett 300-ért hozzájutottam (47%). Neve: Fender Modern Player Marauder. 
Az az igazság, hogy eddig csak akkusztikus gitárom volt és csak akkordokat játszodtam vele (néha felbontva). Azt szeretném kérdezni, hogy jó lenne-e kezdésnek skálákat tanulni például? Péntek óta netes videókból tanulgatok (Marty Schwartz, Justin Sandercoe, Cifra Club) és elég jól megy néhány dal. A többivel viszont az a gond, hogy túl gyors az ujjaimnak
. Előre is köszi a válaszokat! 
-
nesa
veterán
-
sajtee
őstag
Ajánlottak gitarshop-on egy Jackson Dinky gitárt pár xbox játékomért, tokkal. Várom a képeket és a választ, lehet, hogy jó csere lenne.

-
nesa
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Ez PL egy nagyon szep fender.

-
McCann
tag
Maximális tiszteletem!
Offtopic üzemmódban írtam, mert csak annyiból on, hgy gitározom benne, a többi szemérmetlen magamutogatás

Ha esetleg valakinek kedve támadt meghallgatni élőben is, holnap pont a K9-ben játszunk

Alásszolgája az uraknak

-
Eastman
addikt
A Strat test baromi kényelmes.
Maradjunk annyiban, hogy Leonidas nagy mérnök-újító volt, Lester pedig nagy újító és egyben zenész. Leo megkérdezte a gitárosokat az igényeikről és figyelte őket, Les pedig maga is gitározott és nem kicsit „érezte” a dolgot.
Valahol mindkét gitár tömeggyártásra született. Ipari innováció vs. iparművészeti alkotás.

-
izomhod
őstag
válasz
InHell
üzenetére
lefele pengetés Johnny Ramone-módra
-
-
InHell
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igaz!
Csak baromi nehéz még nekem.(#16304) Plazmacucci Slayer az egy másik dimenzió, a minap ránéztem egy számra, mondjuk egyik kedvencemre a Raining Bloodra, na mondom jóvan' .
majd egyszer.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Imadom!!!!!
Nem pozdorja volt amugy, hanem valami retegelt lemez, de a pozodrjacaster jobban hangzik. 

majd egyszer..