Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pc-user
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Vorson SS-01 ak. gitár milyen anyagból készül? A neten nem találtam a test anyagára vonatkozóan semmit...
-
Humbucker
senior tag
Nem messziről jött ember. Ő egy hangszerboltba dolgozik, így ismeri mindkét erősítőt a Line / Spider IV-et, meg az új Roland Cube GX-eket, és ő mondta, hogy az veri a Line 6 IV-eseket.
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szerintem is de nem jövök rá na de majd megkérdezem tanáromtól is.

-
-
aktív tag
Hülye kérdés ne röhögjetek ki de az Omega Gyöngyhajú Lányban a Refrén így van? mert még soha nem csináltam hallásra de szerintem ez hasonló. [link]
-
-
Humbucker
senior tag
Azt mondták egy hangszerboltba ma nekem,hogy ezek az új Roland GX kombók felülmúlják a Line 6 IV Spidereket hangzásban.
"Nem az a műanyag hangja van" mondta az eladó
-
BluEyes
őstag
válasz
atomeec
üzenetére
Tételezzük fel, hogy technikailag jó a hangszer, a bundozás pontos, a híd jól van felapplikálva a testre. Ugye ha ezek nincsenek jól kivitelezve, akkor megette a fene.
A frissen felrakott új húr fontos a beállításhoz. Az "oktáv beállítás" valójában nem az oktávot állítja be, hanem az effektív húrhosszt igazítjuk ezzel a bundozáshoz. Az oktáv csak egy egyszerű támpont volt a gitározás korai szakaszában, amikor még csak akusztikus gitárok léteztek, és jellemzően a 12-14. bundig játszottak a hangszeren. Ma már kicsit följebb jutottunk, viszont a kifejezés megmaradt, de jó ez így, értjük a lényeget
A bundozás egy matematikailag kiszámolt valami, és mint ilyen, feltételezi a homogén húr-állagot, egyenletes húrral számol. Egy régóta felrakott, ezért megnyúlt húr nem egyenletesen, minden pontján egyformán nyúlik. Ha még játszva is volt rajta, akkor a bundok kikoptattak belőle egy keveset, valamint némi faggyú, por, finom rozsda rakódott fel a húrra. Ezzel előállt az a helyzet, hogy a húr egyáltalán nem homogén, hanem egyes szakaszain merevebb, máshol kevésbé, a felrakódások miatt nem egyenletes a tömegeloszlása stb. Innentől az oktávállítás értelmetlenné válik, mert a változó tömeg és merevség miatt hiába kristálytiszta valamelyik hangnál a hangszer, ez nem jelenti azt, hogy a többi lefogott hang is tiszta lesz. Sokat játszott, alaposan lezsírosodott-lerozsdásodott húr esetén teljesen megszokott, hogy a húrhosszt egyszerűen nem lehet beállítani, mert sehogy se akar stimmelni. Mondjuk mire ilyen állapotba kerülnek a húrok, azt E1 egy szomorú szakadással szokta jelezni.
Tehát a tudományos konklúzió, hogy majd akkor lesz értelme totál pontosra beállítani az oktávokat, ha friss készletet teszel fel.
Az újrahangolás utáni beállíthatóság is ráfogható szerintem a több hónapos húrra, kis feszegetés, mozgatás, valami korábban beállt dolog kimozdult (mint a ropogós porcok a térdben), és most jónak tűnik. Új húrokkal állítsd majd be véglegesre. -
Humbucker
senior tag
Oh My Goooooooooooooooooooood

De jó lenne ilyet nyomni,nekem nagyon bejön ez is ám
-
Humbucker
senior tag
Csak megoldom valahogy és beszerzek egy Line 6 Spider IV-est sztem.
-
kutjaaa
tag
válasz
McCann
üzenetére
Igaz, viszont ezeknek tetszik a hangja, nem szívesen kezdenék bele egy pickup kereső/cserelgető folyamatba!
A kompresszor pedál nem igazán erre való,plusz nem szeretem ha egyfolytában be van kapcsolva, nem kell mindig félórás sustain!
Bár annak is megvan az előnye, megpengetek egy hangot oszt amíg szól iszom egy sört! 
A hangerő pedállal meg Ugyanott vagyok mint az eq val, figyelni kell rá!

Még agyalok mi legyen!
Kösz a tippeket!
-
atomeec
senior tag
válasz
BluEyes
üzenetére
A húrok pár hónaposak, mivel nem tudok napi szinten játszani, szinte újnak mondanám

De már mikor feltettem előjött ez a kérdés, hogy vajon hogy kéne egyszerűen beállítani.Viszont most újrahangoltam a gitárt (alapot használok mindig, még nem bonyolítom
EADGHE) és tökéletes...
A 24. bundnál nem mindegyik az, de majdnem...Ez így tök jó meg minden, csak akkor nem értem...Tremolós a gitár, a tremoló hatással van erre? Lehet egyre nagyobb hülyeségeket kérdek...
-
BluEyes
őstag
válasz
Humbucker
üzenetére
Ez egy gyöngített (olcsósított) Orange, otthonra. A nagy cuccok lelkét adó csöves végfokot lecserélték egy IC-re. Az elejében a kis ECC83 cső teszi a dolgát ahogy kell, ezért egyáltalán nem rossz az a kis motyó, csak épp nem az, amit a nagyok használnak.
1 csatorna, ami egy kicsit is változatosabb zenébe kevés tud lenni, macerás a tiszta hang előállítása. Nincs effektloop, tehát vagy elé pakolod a pedálokat ami máris korlátozza a csöves torzító használhatóságát, vagy nem használsz effekteket, 1 szand oszt annyi.
Szóval ha tudod, hogy neked pont ez a hangzás kell, nem akarsz effekteket, max elékötve egy flanger, wah, akkor vehetsz egy ilyet magadnak, jópofa játékszer. DE vigyázat, egy rosszul megválasztott hangszóró teljesen elcseszheti a hangzást. A jó hangszórók meg drágák ám.
És ugye arról volt szó, hogy nincsen pézed drágább erősítőre. A kis Orange nem lesz elég próbára, oda mindenképp kell egy normális cucc. A Laney csövielőfok+végfok+hangszóró+effektloop, 3 csatorna, nem is értem hogy mit akarsz akkor tulajdonképpen. De majd eldöntöd. -
Humbucker
senior tag
A Laney az közelben van.a Többit nem igen tudom kipróbálni.
Még : ezt nézegettem most.
A Slipknotba is Jim Root Orange cuccokon nyomja. Jó nem pont ilyenen, de otthonra talán jobb mint egy Line 6 Spider IV,nem? -
atomeec
senior tag
Lenne egy kérdésem a tapasztalt emberekhez. Megint hozzákezdtem az oktávállításhoz, de el is akadtam...

Az E húrról lenne szó. A húrláb teljesen hátra van húzva, de még mindig egy nagyon picit magasabb az oktáv, mint kéne. Húrmagasság-állítással lehet még ezen javítani? Keresgettem itt a fórumban, de nem találtam hasonló problémát másnál.
-
Neuler
csendes tag
Sziasztok!
Erről a gitárról tud valaki valamit? [link]Grover hangolókulcsok (ez nem satus..)
Felezhető hangszedők, egyedi forma nekem tetszik, testen átmenő húrozás és 100 000 alatti ár újonnan.
A garanciára vonatkozó dolgokat nem találtam.
Szerintetek ez jó gitár, illetve a márka jó?(Milyen ez a Yamaha 311h-hoz képest??)
Előre is köszi..

-
Humbucker
senior tag
Erről a kombórol van valakinek valamilyen véleménye??Zenélésre kéne egy kombó,sajnos Line 6 Spider IV-est nem tudok venni,mert drága egy olyan ami zenélésre is jó lenne kb. 50-75 wattot javasoltak.
-
kutjaaa
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, az alábbiakkal kapcsolatban!
Adott egy Ibanez SA260FM gitár, a gyári hangszedőkkel, a gondom az, hogy a hangját szeretem mindegyiknek, sőt a nyaki és a középső közösen egyszerűen gyönyörűen szól, viszont az a gondom, hogy nagyon nagy a hangerő különbség a truebucker és a single-k között! Hangszerész barátommal próbáltunk variálni a hangszedők magasságával, de sokkal jobb nem lett a helyzet! Több féle megoldáson gondolkodtam, az egyik, hogy egy műszerész ismerősömmel csináltatok egy olyan 9V-os elemről működő kis előfokot, ami csak akkor üzemelne, ha valamelyik szimpla szedő ki van választva és csak annyit emelne a jelszinten, hogy elérje a dupla szintjét, a másik megoldás (bár ebben nem vagyok biztos, hogy működne) az lenne, hogy a hangszín potit kicserélnénk egy olyan értékű potméterre amit a szimpla hangszedőkhöz szoktak használni, mert azt látom, hogy ez az érték nem egyforma a szimpla és a dupla hangszedőknél és erre a potira átkötnénk a szimplákat! Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek melyik megoldás lenne a jó vagy van-e esetleg más tippetek?!?Próbáltam, egy EQ pedállal csak kicsi hangerőt növelni, mikor single hangszedőn játszom, de ez sajnos nem kivitelezhető rendesen! Még próbán sem tudok mindig odafigyelni, nemhogy fellépésen!

Köszi!
Kutjaaa -
-
Humbucker
senior tag
Egy ilyennel már lehet próbálni, zenélni dobos mellett?Ilyen kombót akarnék venni,és most úgy néz ki lehet zenélni is fogok

-
Humbucker
senior tag
Ezekről a gitárokról mi a véleményetek??Egész olcsón ad gitárokat,és a fa anyag is mahagóni.Megéri??
-
Neuler
csendes tag
Sziasztok mi a véleményetek erről a gitárról? [link] (Kramer Striker Custom 211)
És érdekelne az is ,hogy egy Yamaha 311h-hoz képest milyen.
-
sza.sa
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A bundokat. Én nem tudtam nekem kényelmes szintre levinni, de kis síkolás után már megfelelő
(korábban már írtam mennyire sikerült) -
Humbucker
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
sztem is jó,csak nem tudom mit nézzek meg rajta,nehogy átverés legyen,hogy egy szar állapotú gitár legyen.
-
Humbucker
senior tag
Még azt nem tudom,hogy erősítőnek melyiket kéne, kettő van kinézve
Otthoni használatra lesz,nem zenélek bandában.
Nem tudom mi a különbség a 3-as, és a 4-es között, bár ti biztosan tudjátok.
Nekem úgy tűnik mintha a 3-ason több potméter lenne,azért bizonytalanodtam el a 4-es mellett
Árban amúgy max ennyire gondoltam 40 körül, szal ez lenne a plafon ez az 50.000 -
sza.sa
tag
válasz
Humbucker
üzenetére
Nekem ilyen van, csak az EMG-HZ hangszedős. Ezt a gitárt láttam már fennt régebben, még lehet az előző tulaj hirdetését.
Kérdezz rá a bundok kopására, ez enyémet új állapotában is síkra kellett csiszolni, hogy nekem kényelmes húrmagassága legyen. Esetleg a potikra kérdezz rá, az enyém tone potija már túl könnyen forog...
Szerintem ha nagyon akarod a pickup fedelet ki lehet cserélni, vagy esetleg kinyomni (én úgy tudom levehetőek.... de majd megcáfolnak)
Amúgy szerintem jó ár, kb az új ár fele.... -
PETEE78
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az E és A 13-as húrokat ideiglenesen visszarakni hülyeség? Bocs a sok hülye kérdésért...

-
Humbucker
senior tag
Üdv!
Szerintetek ez jó vétel lenne?
Miket kérdezzek az eladótól? Nem baj, hogy megvan nyomódva a nyaki pick up? -
PETEE78
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi az infót! -
atidzsiforc
őstag
válasz
PETEE78
üzenetére
Alja legyen minimum 56, de inkabb 60, a teteje meg 10-11 boven jo. 12-est akkor vegyel, ha Standard B-re hangolsz. Probalj meg olyan szettet talalni, amiben csak a 2 folso hur sima (plain), intonacios problemak elkerulese vegett. A 10-52-es cobaltoddal is beprobalhatod, de szerintem az alja laza lesz.
-
PETEE78
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ahhoz a hangoláshoz akkor már 11 vagy 12-es húr ajánlott?

-
PETEE78
senior tag
Tegnap vettem, egy Ernie Ball 10-52 slinky cobalt húrkészletet. Nagyon kényelmes,csak sajnos miután behangoltam E standard-re kiderült, kellene a gitár nyakán állítani...

Kérdés:
Tudtok ajánlani Budapesten olyan helyet, ahol megbízhatóan beállítják a nyakat?Mostanában nagyon sokat hallgatok olyan bandákat mint pl a Soilwork. Ahogy utána olvastam B standard-re vannak hangolva.
Szerintetek érdemes volna B standard-re beállíttatnom és lehangolnom a gitárt már most a tanulás elején? Már nagyon rajtam van az ötletelgethetnék..
Illetve milyen húrokat érdemes venni ilyen hangoláshoz? Ahogy olvastam pl a Soilwork DR húrokat használ, de azt nem tudom azon belül milyen típust. Van egy olyan amit kifejezetten a lehangolt gitárokhoz gyártanak:
[link] -
PETEE78
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az aztán nem lehet rossz, de tuti félig ufónak kell hozzá lenni, vagy legalábbis pókkezűnek! 
-
PETEE78
senior tag
válasz
InHell
üzenetére
Igazán komoly erőlködőn még nem hallottam a gityót. Egy jó otthoni hangcuccra rakta a srác, és már azon is nagyon meggyőző volt. Bitang hangja volt, és hála havernak, eljött velem megnézni a gitárt, hogy nehogy valami gebasz legyen. Szóval most még csak otthon gyakorlón fogom egyenlőre használni(ma kapok kölcsön egy kis 10w-os gyakorlót) de alkalmasint, leviszem majd terembe, ott van egy nagyobb Roland Cube haveré, majd azon kipróbálom. 
-
-
InHell
senior tag
válasz
PETEE78
üzenetére
Szép darab! Gratula, használd egészséggel!
Én is majdnem ilyet vettem, de végül RGR321 EX lett a kiválasztott, mert a RGA32-ből nem találtam feketét.
A gyári aktív hangszedők jól szólnak?(#17342) izomhod én be tudtam lépni.
-
izomhod
őstag
ti be tudtok lépni a gs-re?
-
izomhod
őstag
mieink a versenyben
akinek van az egerében három kattintásra idő, az tolja őket, főleg ha a zene is tetszik

-
Nunder
őstag
válasz
kisgabor87
üzenetére
Nekem ugyan ilyen van, csak a Metal verziója és a méretéhez képest tényleg harapós a kicsike
Én is ajándékba kaptam páromtól, azóta is szolgál
Gratula hozzá. -
kisgabor87
tag
Ma kaptam ajándékba egy ilyet. Bár még kezdő vagyok, de szerintem a méretéhez meg az árához képest egész jó hangja van, és tök praktikus.

-
Eastman
addikt
válasz
Neuler
üzenetére
Szia!
Itt tuti, hogy segítenek megoldást találni bármilyen koptató kérdéskörre:
http://guitarclinic.wordpress.com/Üdv: E.
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Leírnék egy kis sztorit érdekesség gyanánt..
Történt kb 2 hete, hogy felhívtam egy boltot, és rendeltem egy Ibanez grga 32-esgitárt, telefonon adtam le a rendelést, mert meggyőzött a boltos, hogy nem kell mail, berendelik a gitárt pár nap múlva ott is lesz, de még visszaszólnak telefonon. Ok. Erre már négy napja nem szóltak vissza, gondoltam oké megrendelem máshonnan. Majd mikor már megrendeltem a másik boltnál is, pont aznap visszaszóltak telefonon, hogy most péntekre még nem tudják behozni, csak jövő hét keddre. Mondtam nekik, hogy 31.-ére beszéltem meg velük a vásárlást-hangszermustrát, így semmi gond. Kérdeztem, hogy előtte odaszóljak-e mondták nem kell. Ok lemondtam a másik rendelésem gyorsan, nehogy kavarodás legyen. Eljött a tegnapi nap és felhívtam a bizti kedvéért a boltot. Azt mondták, hogy nem is tudnak ilyen rendelésről és szabadságon van két kollégájuk is, de ilyen gitár nem érkezett be hozzájuk. Micsoda??????? Ezt nem hittem el.... 2-helyről is berendeltem a hangszert és a két szék közé estem.Csupi ilye" van? Így jártam és mély depresszióba zuhantam. Persze még mentegetőztek és mondták, hogy adjam le mailen a rendelésem, azóta is küldöm.Szerencsére nagyon jól jöttem ki a dologból, mert ma egy mérföldekkel jobb gitárt sikerült vásárolnom, igaz használtan, és 20-al drágábban( 60 helyett 83-ért), de nem bántam meg! Sikerült egy nagyon jó mahagóni testű Ibanez rga32 re szert tennem, ami a nagytesója az általam megrendelni kívánt hangszernek.
Ma megvolt az első gitárórám is és hihetetlen kényelmes gityó. Hála az égnek a zeneelméleti alapok egy szintig már megvannak, így már kezdhettünk skálával és nyílt akkordokkal...
Kényelmes nyak, gyönyörű hang és hát zúzásra bitang jó lesz!
)
Egy hátránya talán, most 13-as húrok vannak rajta, így letörik a kezem, de hétfőn veszek rá 10 vagy 11-es nikkelezett húrokat.
Szóval a tanulság tényleg annyi, mindenképpen malen is le kell adni a rendelést, mert könnyen így járhattok Ti is mint én. Igazából azért nem adtam le mailen a rendelést, mert mondtam, ha nem tetszik a gitár, akkor nem veszem meg feltétlenül.
A lényeg, hogy megvan a gityó és mehet a gyakorlás!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
McCann
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Szerintem igen

-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az valamilyen uton-modon bezavarhat, hogy stereo a kabel? Most vettem eszre.
az elozo mono volt -
McCann
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Igen, én földelésre gyanakodnék a helyedben.
Részvétem, kurva bosszantó lehet...
-
atidzsiforc
őstag
válasz
McCann
üzenetére
Csatin belul? Marmint a belsejeben? Nemtom, kulserelmi nyomok nem latszanak, minden egyben van a "szervizaknaban". Amugy szol meg minden, csak zug ha uresben hozzaerek a hurokhoz. Gitar foldelesere gyanakodhatok?
A legjobban azert idegel amugy, mert pont ezt hasznaltam felvetelekhez a hetvege folyaman be akartam fejezni egy szamot vele.

-
McCann
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor lehet, hogy egy forrasztás elvált az Ibi csatiján belül

-
McCann
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hoi Mester!
Másik kábellel próbáltad? Nekem akkor volt ilyen, amikor a kábel csatija megment...
-
aktív tag
-
pc-user
senior tag
válasz
kisgabor87
üzenetére
Az olcsó Ibanezeket általában nem szokták az égig magasztalni, ettől függetlenül, ha jó a nyaka és a bundozása, elektronika o.k., gyakorolni megfelelő lehet.
-
Neuler
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet/ személyt ahol elektromos gitárhoz egyedi koptatólapot készítenek? Nézegettem a neten, de volt ahol az alapanyaga (stageshopban) már 10 000 fölött volt ami szerintem marha nevetséges egy darab műanyagért... Nem csak arra való ,hogy a fát és a festést védje pengetésnél? Amennyire én tudom a hangzásba abszolút nem szól bele, akár tekinthető "dísznek is", szerintem.Szerintetek van annak szerepe ,hogy hány rétegű a koptatólap stb... ? Vagy van a fent leírtakon kívül bármi más szerepe?
-
atidzsiforc
őstag
Jo kis reggeli meglepeteskent tapasztalom, hogy zug a gitar ha hozzaerek a hurokhoz. Letekert potikkal is. :/ Mi okozhatja szerintetek?
-
kisgabor87
tag
Ezt találtam. Szerintetek megér egy 20-ast?http://aprod.hu/i/hirdetes/ibanez-gax30-ID1F2iR.html
-
aktív tag
-
izomhod
őstag
aki szereti Rollins bácsit, csekkolja mindenképp, egy kissrác készített interjút vele vagyis öööö......

Nunder:
az szerda!
az nem olyan király, 2 nap szabi minimum -
Dealer95
őstag
Na mit találtam magamnak

Csak nem tudom bevállaljam-e, hogy külföldről küldjék...
[link] -
Nunder
őstag
Mondjuk Tommy bácsira lehetne szervezni. Mi speciel megyünk haverokkal, és Pécs nem a világ vége

-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
áá olyat tuti nem sikerül majd, de ha előre kiterveljük, akkor lehetünk jópáran
-
izomhod
őstag
szerintem meg egy gitáros topictalálkozót kéne összehozni egy próbateremben, este meg elmenni egy koncertre
mondjuk a Claptonra nyáron

-
kisgabor87
tag
válasz
sza.sa
üzenetére
A Jammz oldalt én is ismerem, igazából az tanulásra annyira nem jó de el lehet vele szórakozni.
A Justinguitar viszont egy jó oldal de meg sem közelíti a Guitartrickset. Viszont akinek egyáltalán nincs egy fillérje sem vagy nem akar áldozni rá, annak a legjobb alternatíva a justinguitar.com.
-
atomeec
senior tag
válasz
kisgabor87
üzenetére
Hát ha van elég jelentkező, akkor valószínűleg annyiért benne lennék

De csak halkan
-
sza.sa
tag
válasz
toth_janika
üzenetére
-
kisgabor87
tag
válasz
atomeec
üzenetére
Halkan megjegyzem, ha összeállnánk és többen összedobnánk a pénzt egy éves csomagra, akkor mindenki jól járna. 4-5 embernél ez fejenként 6-7.000 ft lenne egy egész évre...
Meg most nézem hogy a Guitartricksen van valami évfordulós kedvezmény és 99$ az éves előfizetés, ami durván 23.000 Ft.
-
atomeec
senior tag
válasz
kisgabor87
üzenetére
Én anno megvettem a Jamorama alapcsomagját, de sajnos nem annyira részletes, mint gondoltam...Lényegében ami benne van, azt össze lehet szedni egyszerűen a netről is ingyen, a hozzá adott letölthető cuccok meg nem is működnek Windows 7 alatt...(már egy ideje nem foglalkoztam vele, de nem hiszem, hogy frissítettek volna). Persze a jó dolog az volt benne, hogy akciósan pár ezer forint volt csak. Lehet majd meglesem az általad javasoltat, bár nekem jobb lenne valami nem előfizetés alapú, hanem kész csomag, mert időm össze-vissza van csak gyakorolni.
Alapinak én is végignéztem a videóit, de nekem se segített sokat. Belecsap a lecsóba, meg ugye csak pár rész készült el a tévés sorozatból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az aztán nem lehet rossz, de tuti félig ufónak kell hozzá lenni, vagy legalábbis pókkezűnek!
Igazán komoly erőlködőn még nem hallottam a gityót. Egy jó otthoni hangcuccra rakta a srác, és már azon is nagyon meggyőző volt. Bitang hangja volt, és hála havernak, eljött velem megnézni a gitárt, hogy nehogy valami gebasz legyen. Szóval most még csak otthon gyakorlón fogom egyenlőre használni(ma kapok kölcsön egy kis 10w-os gyakorlót) de alkalmasint, leviszem majd terembe, ott van egy nagyobb Roland Cube haveré, majd azon kipróbálom.