- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doboka98
tag
Heló srácok! Egy kis problémával fordulnék hozzátok. Az a helyzet, hogy már elég régóta gitározom, de egy ideje egyáltalán nem fejlődök és az átlaghoz képest a teljesítményem nem túl jó. Ezért gondoltam, hogy neten keresek egy tanfolyamot, ami tanít pl. funk stílust vagy rock stílust, technikákat, stb. Sajnos nem találtam semmi értelmeset, ezért megkérnélek ajánljatok valamit.
Gitártanárnál voltam pár hónapot, de egyedül szeretnék tanulni. -
doboka98
tag
válasz
Plazmacucci #16322 üzenetére
Köszi szépen! Egyébként lenne egy olyan kérdésem, hogy van olyan oldal ahol van sok-sok preset?
Mondjuk én használhatom a Fender Fuse-t (Fender Mustan I v2 erősítővel), de ott kicsit szűkösen vannak.
-
doboka98
tag
válasz
Plazmacucci #16320 üzenetére
Ízlés, nekem nagyon bejön
,
-
doboka98
tag
Sziasztok! Bemutatnám én is a szépségemet! Pénteken délután érhettem hozzá és nagyon meg vagyok elégedve vele eddig!
Szerencsére Thomannon leárazás volt és 570 euró helyett 300-ért hozzájutottam (47%). Neve: Fender Modern Player Marauder.
Az az igazság, hogy eddig csak akkusztikus gitárom volt és csak akkordokat játszodtam vele (néha felbontva). Azt szeretném kérdezni, hogy jó lenne-e kezdésnek skálákat tanulni például? Péntek óta netes videókból tanulgatok (Marty Schwartz, Justin Sandercoe, Cifra Club) és elég jól megy néhány dal. A többivel viszont az a gond, hogy túl gyors az ujjaimnak
. Előre is köszi a válaszokat!
-
doboka98
tag
Sziasztok! Gitárvásárlás előtt állok és eddig magamnak kinéztem egy Squier Vintage Modified Jazzmastert. Na már most én a tremolo nélküli modelt venném, mert hallottam több helyen is, hogy mennyire elhangolja a gitárt. A következő hiba az lenne, hogy ezeken a gitárokon a bridge "zörög" (ezt is csak hallottam). Szeretném kérni véleményeteket, hogy megéri még ígyis vagy nézzek mást ebben az árban? Milyet ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W