Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Mondtam már, hogy ilyen esetekben egyáltalán nem az izgat a "mi lehetne" és "miért így van", csak az, hogy "mi van"?
És ma az van AC-vel, hogy vagy patch és 10.0, vagy 10.1 és bugok.
Érdekel engem, mint fogyasztót, hogy milyen programkódot kéne a fejlesztőnek copy-pastelni, vagy hogy 5 centjébe, vagy 8 millió dollárjába kerülne?
Nem... Csak azt látom, amit elém tettek, és abból alkotok konklúziót, nem a "mi lehetett volna"-ból, mert az alternatív múltat úgy sem éljük meg, és lényegtelen a jelen szempontjából.
Tudom, hogy az AC-nél nyugodtan javíthatták volna a hibát, de nem érdekel, mert nem tették meg, és egyikünk sem tudta volna erre kényszeríteni őket, és ma már mindegy is, mert kifutott cucc, lezárt régmúlt, irreleváns a "hogyan lehetne".A többinél is igaz amit mondasz, csak a fejlesztők döntik el (illetve közvetve a kiadók), hogy milyen legyen, de a felhasználót csak a végtermék érdekli majd. És én most is csak azt mondtam, hogy a végfelhasználó szemszögéből eddig többet tett le az asztalta a Physx, mint a DX 10.1, sőt, az én egyéni szemszögemből sokkal többet.
És hiába tudom, hogy lehetett volna ez fordítva, mert még emerre is billenhetett volna mégjobban a csónak, hiába jósoljuk meg a jövőt, és hiába ismerjük a mögötte lévő mikénteket, az nem változtat azon, hogy "mi van ma".Igazán látványos dolgot még nem demonstráltak DX 10.1-el valódi játékban, Physx-el viszont van pár, ahol elég szembeötlő, és néha álleejtő is a dolog.
Talán egyedül ez a StalkerCS, ahol javít a látványon, de ez még csak 1, és ettől függetlenül is jó bugos érzetű a játék. Az nekem csak hab a tortán, hogy szerintem egyáltalán nem is szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest