Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na, találtam az apróhirdetések közt egy olyan Gainward 8800GTS640 kártyát, ami a leírása alapján tök ugyan olyan képhibákat produkál, mint az én Gainward 8800GTS320GS kártyám is csinált. A 3dMarkok és a játékok alapvetően hibátlanul futnak (a poligonok és a textúrák a helyükön vannak, FPS is megvan), tehát a renderelés megy neki, de akár windows alatt 2D-ben, letekert órajeleken, akár 3D-ben játék alatt is fixen képhibák vannak a monitoron.
Vagyis nem a renderelésnél hibázik, hanem valahogy a monitornak küldött jel a hibás.
Én akkor kigariztattam az enyém, csak ezen már nem volt garancia, úgyhogy hozzájutottam potom 5000 HUF-ért. Ha tényleg olyan jellegű a hiba, mint amilyennek mutatja magát, akkor tuti hogy tökéletes Physx kártya lesz belőle, de még ha hibázna is néha, szerintem a tárgyak mozgásán még az se lenne észrevehető (inkább fagyogatna a játék, mint bugzana a fizika, de a physx számítások alatti kihasználtság miatt szerintem nem jönne elő gond akkor se ha magánál a renderelésnél is hibázna itt-ott egy kicsit)Na, ha jövő héten hazamegyek és berakom az otthoni gépbe majd kiderül, de ha működik, akkor ezek a tipushibás G80-as kártyák lesznek a bestbuy physx karik, lehet szerezni a gariba leadott darabokból, meg a nemgaris otthontartottakból amik a kukába mennének, és 5-6k-ért árulni őket radeon tulajoknak physx-ezni.
Újrahasznosított hulladék.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest