Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
senior tag
válasz mQWeXgsf #20422 üzenetére
Reméljük, hogy az itt kapható jóárasított Samsung eredeti, mert az általad is linkelt tesztoldalon a "fake" verziója szintén "halálfejes"
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz Real_Necro #21340 üzenetére
Sziasztok!
Ezzel a Xiaomi robotporszívóval szemezgetek egy ideje! Várom, hogy igazán jó áras legyen. Egyszer már volt jobb áron is, de arról persze lecsúsztam. Szerintetek érdemes még kivárni, vagy esetleg valaki nem tud kupont rá, amivel a 299$ még tovább csökkenthető?
Real_Necro bocs nem neked akartam válasznak írni.
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz Real_Necro #21342 üzenetére
Kösziiii ! Meg is rendeltem gyorsan!
A vicc, hogy ezt a kódot tegnap már próbáltam, de nem működött (lehet, hogy a HK raktáron lévőre próbáltam csak, mert arra most sem jó), aztán most megint rápróbáltam, hátha vannak csodák.... és működött .... igaz vissza rakta az "eredeti" 420$-os árat és arra adott 140$ kedvezményt, de még így is 280$ lett 299$ helyett és az is valami (csomagbiztosítással, meg EU expressel 289).
Most már csak azon izgulhatok, hogy működjön ez az EU Express móka .... mert ha megfogják, akkor csúnyán ráfaragok !
-
Tommmysun
senior tag
"Korábbi magyarázatuk az volt, hogy új vásárló vagyok vagy túl nagy a vásárlás értéke."
Ez így elég érdekes számomra. Bár Aliról meg BG-ről már rengeteget vásároltam GB-ről eddig összesen kétszer! Az első vásárlásom 25$ a második most 289$ ... egyik miatt sem reklamáltak, hogy új vagyok, vagy túl nagy az összeg, igaz a 289$-os még csak mai, így akár még vissza is dobhatnák, de elég furcsa üzletpolitika lenne, ha így tennének!
-
Tommmysun
senior tag
válasz cidalain #22670 üzenetére
Persze én még nem annyira aggódom, azért is írtam, az ilyen november 10 körüli rendelésekre, hogy van annál régebbi is (pl az enyém) ami még sehol sincs kb. , de én is kb úgy számoltam vele, hogy olyan 3 hét körül lesz az mire UK-ba ér, az meg most a héten jár le!
De jövőhéten ha nincs semmi azért érdeklődés szinten rá fogok kérdezni.
-
Tommmysun
senior tag
válasz Charlie Gordon #22988 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert nekem 10.31 óta semmi nem történik vele.... eddig nem aggódtam, de most, hogy egyre több sokkal későbbi EU Express szállítmány már beért, most meg már látom, hogy a robotporszívók is jönnek, már kezd kicsit aggasztani
Szerk.:
hevizms Jah ok, akkor ezek szerint még semmi nincs későn nálam sem!
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
Közvélemény kutatás: Kíváncsi lennék, hogy jelenleg van-e valaki, akinek több mint 4 hete csücsül virtuálisan a Southall nevezetű fekete lyukban az EU Express küldeménye, csak mert eddig türelmes voltam, de most hogy már mindenhol csak azt olvasom, hogy sorra jönnek meg ezek a csomagok, már kezdek kicsit nyűgös lenni .
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
Kérdés, hogy egészen pontosan mi lenne a cél. Tudsz wifin keresztül is chromecast-olni, vagy egyéb más képernyő tükrözést csinálni ... viszont némi minőségromlással és brutális késéssel, szóval YT videókat átlőni tökéletes, játszani, vagy dolgozni vele már nem túl nyerő!
HDMI - VGA meg csak úgy megy ahogy előttem is leírták, aktív kábellel, mivel digitális jelet analógra kell alakítani.
-
Tommmysun
senior tag
válasz cidalain #23335 üzenetére
DE, szerintem én az eleje óta értem! Nem is vágom miért írod ezt nekem, hogy még mindig nem értem ... szerintem én ezen korábban sem értetlenkedtem!
Azért is írtam így, hogy "VIRTUÁLISAN" csücsül ott (ami lehet nem volt egyértelmű, de nem akartam részletezni a dolgot), azaz még az is lehet, hogy el sem küldték, tudom.... pont ezért is kezd bosszantani a dolog, mert semmi infóm, azon kívül, hogy a GB küldött egy felkérést a DPD felé!
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz cidalain #23343 üzenetére
Igen köszi, azt is látom, hogy "shipped out" a státusza a terméknek. De megmondom őszintén amíg egy normális nyomkövetési számon nem látom, hogy mozog a csomag, én még abban sem vagyok biztos, hogy valóban feladták, vagy csak ők jelölték meg így!
Minden esetre tegnap írtam nekik egy egyszerű érdeklődő levelet, hogy szerintük minden rendben van-e a csomaggal, amire persze első körben csak egy automatikus levelet írtak, de nem is vártam mást, csak azért írtam, hogy ha pár nap múlva sincs semmi, akkor már ezt az elkerülhetetlen kört ne kelljen lejátszani és valóban foglalkozzanak az üggyel, ha szükséges!
Azért némi trükközést már most is bedobtak. Eredetileg max 21 munkanap volt jelölve és hogy okt.31-én feladták, a mostani levélben meg azt írják, hogy max 25 nap és, hogy nov.2-án adták fel. Ezért is mondom, hogy hiába van "shipped out" státuszban náluk a csomag, szerintem a feladással úgy trükköznek ennek ellenére, ahogy nekik tetszik!
-
Tommmysun
senior tag
-
Tommmysun
senior tag
válasz Tommmysun #23404 üzenetére
Tegnap este végre elindult a nyomkövetésem az okt. 31-i EU Express csomagomra !
Tudom, hogy hülyeség, de szinte mindig így van, hogy ha valami csomag kicsit beragadni látszott és ráírtam az eladóra 1-2 napon belül mindig elindult a küldemény, mintha ilyenkor rászólnának a postázó cégre, hogy legyen már valami ... pedig nyilván nem így van, mert első körben max egy automatikus levélre méltatnak, szóval ez inkább csak valami Murphy jelenség .
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz Devil Smile #23786 üzenetére
Én már korábban írtam ide, hogy kicsit nehézkesen akart az EU express csomagom Kínából UK-ba átutazni. Ami azt jelenti, hogy Október 31.-én feladott csomag, november 29.-én jelentkezett be Angliában. De másnak ennél csak rövidebb szállítási ideje volt. Innentől viszont már nekem is felgyorsultak az események. November 1-én már az látszott, hogy Budapesten van, ma reggel meg meglepetésre csengetett a DPD . Igaz se SMS nem jött se telefon, hogy ma érkezik a csomag, de szerencsére párom pont otthon volt!
Viszont most a karácsonyi dömping miatt szerintem te se számíts rekord szállítási időre, 3-5 hét tuti lesz mire UK-ba ér.( Apró "érdekes" porszem a DPD gépezetében - azon kívül, hogy nem értesítettek - a DPD (UK) oldalán az szerepel, hogy Siófokon vette át a párom, közben meg Székesfehérváron és ez a magyar DPD-nél jól is van regisztrálva... igaz ott meg az nem látszik, hogy ki vette át )
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz szmyky #23789 üzenetére
Akkor neked pont fordítva van, mert ezek szerint kb 9 nap alatt ott volt Angliában és onnan akadt el! Nekem már amikor ezek az infók megjelentek, szó szerint másnap már a Pesti elosztóban volt a csomag.
DPD-t nem kérdezted? Mert ezek szerint már majdnem egy hónapja náluk van a csomag! Meg nézz rá esetleg a 1550-es "előhívóval" a magyar DPD-s nyomkövetésre is, mert én párhuzamosan figyeltem a magyar meg az Angliai DPD nyomkövetését és mindegyik kicsit más infókat jelzett a csomag állapotáról! Lehet a magyar oldalon kicsit több az infó! Én csak azért nem várnék ezzel januárig, mert igaz, hogy akár 5-6 hétnél is lehet több az össz szállítási idő, de amikor Angliából elindul, onnan 1 hétnél nem igazán szokott több lenni!
-
Tommmysun
senior tag
válasz Devil Smile #23790 üzenetére
Igen, amikor rendeltem akkor először nekem is max 21 napot írtak, igaz az is fontos, hogy ez munkanap, aztán amikor érdeklődtem, hogy hol áll a csomag, akkor ott már max 25 munkanapot jelöltek meg, és egyébként 24-25 munkanap körül futott a csomag, szóval abban pont benne voltak!
Digitalis:
Ha nov 17 a shipped out_ Southall bejegyzésed, akkor valószínűleg előtte rendelted 1-2 nappal a cuccot, szóval még bőven legyél türelemmel a 25. munkanap neked pont karácsony előtti hét körül járhat le, de ilyenkor köztudott, hogy már nagyon neccesek a rendelések! Én azon aggódtam csak kicsit, hogy annak ellenére, hogy viszonylag időben leadtam a rendelést (október vége), ha sokat szórakoznak vele, akkor belekerül a karácsonyi rendelésáradatba és sose kapom meg ... de szerencsére végül nem így lett![ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz Devil Smile #23803 üzenetére
Igen, Aliról nekem is volt most is egy csomagom, ami 8 nap alatt itt volt karácsonyi dömping ide vagy oda! De az EU Express-től ezt sajnos nem várhatjuk, mivel elég jó kis kerülőutat kell bejárnia, plusz Angliában vámon áttolni, stb.
(#23804) Silent77 Ha azt nézzük nem olyan rossz ez a név! Azt állítja, hogy EU Express ... és ha azt vesszük, amint beér az EU-ba tényleg napok alatt itt van , csak hát előtte kell kivárni az időt míg beér , de ugye nem is Worldwide express a neve , szóval az EU előtti útjára semmiféle gyorsasági garancia nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz Real_Necro #23821 üzenetére
Kérdés, hogy a lámpába hogy kell beszerelni ... de valóban szerencsésebb lenne, ha mindenhol lenne rajta szellőzés .... de leginkább normális elektronika, legtöbbször az hal meg nem maga a LED .
-
Tommmysun
senior tag
válasz botzheim #23879 üzenetére
Nekem is full ez volt a sztori egy hete.... amint rájuk kérdeztem, egy napra rá el is indult a csomag, utána 3 nap alatt itt volt Angliából! Először azt mondtam, hogy véletlen egybeesés, de lassan tényleg kezdem én is azt gondolni, amit más is írt itt, hogy nem a Kína - Anglia szállítási idő a sok, hanem ott dekkolnak Angliában ezek az EU Express csomagok hetekig, csak csesznek beregisztrálni, aztán ha esetleg valaki rákérdez egy csomagra, akkor dobnak egy mailt UK-ba is, hogy nézzenek már rá, aztán ilyenkor gyorsan bedobják postázásra!
-
Tommmysun
senior tag
Üdv!
Szeptemberben rendeltem egy ilyen TV box okosságot (A95X) kb 25$-ért. Tudom ennyiért nem szabad tőle sokat várni, de én nem is media lejátszásra, hanem egyfajta Android szervernek használom, minimális terheléssel, igaz 24/7-ben. Kb két hónapja kaptam meg és azóta ment kisebb megszakításokkal, viszont úgy néz ki, most megadta magát (csak pirosan világít, de nem tudom bekapcsolni ... reset sem segít).
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek egy ilyen értékű kb 2 hónapja használt terméknél van-e bármilyen esélyem valamiféle - legalább részleges - térítésre, vagy kár is próbálkozni. Nyilván visszaküldeni nem éri meg, de ha valamennyit térítenének, akkor rendelnék tőlük egy fokkal megbízhatóbb cuccot helyette.
-
Tommmysun
senior tag
Kb minden hozzászólásban ott van egy-két GB link, és megtudhattuk mire számítsunk a kb 10-20 dolláros drónoktól, amit GB-n kapunk .... lehet csak szerintem, de annyira azért nem volt OFF .... végre nem csak azt lehet olvasni, hogy már két hete megrendeltem valamit és még semmi hír róla, hogy lesz így karácsonyi ajándék ....
-
Tommmysun
senior tag
Első körben kicsit olvass vissza sok dologra fény fog derülni .
Dec.1-el karácsonyi ajándékot rendelni Kínából, ha finom akarok lenni azt mondom bátor dolog. Az a 21.-e véletlenül nem 21 munkanap inkább? Csak mert EU expressre 21-v. 25 munkanapot szoktak ígérni (aztán vagy bejön vagy nem).
Mivel a terméket feladták, korrekt módon amikor majd megkapod visszaküldöd és visszakapod a pénzed!
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz asddsa #24828 üzenetére
PayPal-hoz kell vinni a dolgot és majd ők eldöntik mi jogos mi nem.... de függetlenül attól, hogy mennyire van igaza a GB-nek, vagy mennyire nincs, sosem értem, hogy egy ~200$-os terméknél miért nem fér bele az 1-2$-os biztosítás ... nem sokkal egyszerűbb lenne a helyzet?
-
Tommmysun
senior tag
Fene tudja milyen szerződése van a GB-nek a csomagküldővel, nem biztosított csomagok esetén. Szóval annyira szerintem nem meredek azért a válaszuk (persze én sem örülnék neki), mivel a jelek szerint ugyanúgy ahogy a vevő sem felelős, az eladó sem, mivel rajta kívül álló okokból nincs meg a csomag a szállítmányozó cég meg mondjuk mossa kezeit, mert azt mondja, hogy bocsi ez ilyen olcsó posta volt, nincs térítés! Persze ilyenkor lehet mondani, hogy az eladó gondoskodjon arról, hogy normális szerződése legyen a csomagküldővel ilyen esetekre, de akkor meg nem ennyiért kapnánk a terméket, szóval ez a "mindenki nyalja a fagyit, csak senki nem akar érte fizetni" esete.
De igen, alapvetően ahogy TheMiller is írja, ez egyfajta bepróbálkozás csak a GB részéről, hogy kisebb bukóval jöjjön ki az üzletből (ami valljuk be egy nagyon kicsit azért érthető, hiszen a vevő a lehető legkevesebb járulékos költséggel kért valamit, a szállító ennek "megfelelően" olcsó, hanyag szállítást vállalt, aminek meg is lett a következménye és a végén meg az eladónál van a veszteség), de a PayPal meg szinte biztos, hogy a vevőt fogja védeni.
asddsa Tők mindegy ki a szállító, hanyag munkások mindenhol vannak, de még csak hanyagság sem kell, elég egy váratlan baleset, ahol megsemmisül pl. a csomag. Meg pl. DPD-nél is vannak olcsóbb és drágább csomagküldő szolgáltatások, és nyilván az árral egyenes arányban figyelnek a csomagok kezelése ők is.
Szerk.:
anadroid ezt biztosra tudod, hogy a GB-nek ilyen szerződése van a DPD-vel?
Plusz, amit eddig én sem vettem számításba .... tudjuk, hogy a DPD hagyta el a csomagot? Csak mert EU Express szállításról van szó, ami csak Angliától DPD, előtte fene tudja milyen Csing-csung Post-on megy át. És ha jól értem az előzményt, akkor a DPD csak infót kapott, hogy majd ki kell vinnie egy csomagot!
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz asddsa #24838 üzenetére
Ha bele lenne építve, azért a 2$-ért is sokan máshol vennék a terméket ... de a lehetőség adott.
Miért ne jelenthetne biztosítékot? Távoli példa de arányokat felállítani talán mégis jó. Egy 5 napos autóra kötött assistant szolgáltatás külföldi utazásra ~2.000 Ft vagy baleset biztosítás 2 főre ~1.600 Ft és a lehetséges felmerülő költségek, amit térítenek adott esetben több százezer forint, szóval egy ~50.000-es csomag esetén 500-1.500-as biztosítási díj szerintem abszolút helyén van.
-
Tommmysun
senior tag
válasz bacizone #24883 üzenetére
1. Sajnos magyar webshopnál is előfordul, hogy a raktáron kifejezés az valami külső raktár, azaz importőr, stb., aztán amikor megrendeled ,akkor derül ki, hogy rossz infót kapott az eladó is a külső raktártól, vagy idő közben elfogyott, mert nem real time frissül a külső raktár árukészlet nyilvántartása a bolt felé. Bosszantó dolog, de azért nem feltételezném rögtön, hogy szándékos hazugság áll mögötte.
2. Ezt az EU express dolgot már eléggé körbe rágta itt mindenki, én is "vicceltem" rajta, hogy EU express a neve és nem World Wide Express, tehát amint EU-ba ér onnan már egészen express, csak azt kell kivárni, míg oda ér . Egész egyszerűen el kell fogadni, hogy jó kis kerülőúttal, vámkezeléssel, több futárcégnek történő átadással, nem fog 7-8 napos csodaidőt futni egy ilyen csomag! A költségmentesség, meg hivatalosan igaz nem lett sosem kikommunikálva, de ennek ellenére én nem tudok olyanról, aki így rendelt és végül fizetnie kellett, vagy ha mégis akkor azt térítették, vagy nem is EU expressel rendelt, csak valami hasonló elnevezésű szállítási móddal.
3. A várható szállítási időnél szisztematikusan minden reklamációnál lemarad a munkanap kifejezés, illetve az, hogy a feladástól számítva. Persze a 60 nap még így sem kevés, de azért jelentősen árnyalja a késés mértékét.Egyébként azt is sokan elfelejtik, hogy a szállítási módok között a legtöbbször választható sokkal gyorsabb és megbízhatóbb is .... ja csak az nem olyan olcsó!
(#24889) Digitalis Az Algopyrines beszólás vicces de nem annyira értem, hogy jön ide, vagy max pont fordított értelmet tudok neki adni, azaz hiába írják a GB-nél, hogy 25 munkanap a várható max szállítási idő, néhányan lehet, hogy csak a 30-dik után kapják meg, ahogy az Algopyrinnél is vállalod a kockázatot, hogy lehet te vagy pont a 100., aztán ha a 105. vagy de mégis befosol ott sem reklamálsz. Tehát mindegyik egy várható szám, ami nagy átlagban igaz. És az 50-60 napos átlagos szállítási idő abszolút ferdítés, mert saját tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon nem igaz!
-
Tommmysun
senior tag
Nah szép ... törölték a szép hosszú kommentemet ... úgy látszik már nagyon nem volt aktuális ... pedig én próbáltam finom maradni
De annyi baj legyen, akkor leírok egy friss tapasztalatot, azt meg mindenki eldönti, hogy szerinte ez pozitív vagy negatív hozzáállás a GB részéről!
Korábban már érdeklődtem itt, hogy az alig két hónapos TV Box sajnos tönkrement és vajon mire számíthatok garanciáztatás terén, ha nem szeretnék a visszaküldéssel bajlódni (~25$-os értékről beszélünk). Első körben nyilván küldtem egy videót a hibáról, leírtam, hogy a visszaküldéssel nem szeretnék bajlódni, így részleges térítésben gondolkodnék, amit utána náluk használnék fel, erre persze első körben jött egy félig sablon levél, hogy olvassam el a szabályzatot, meg nézzem meg másik táppal a készüléket és hogy vizsgálják ők is a lehetőségeket.
Aztán visszaírtam, hogy nem a táppal van a probléma és hogy a szabályzatot elolvastam, de ha lehet én szeretnék megegyezni a részleges térítésben.
Erre ők ismét reagáltak, hogy olvassam el megint a szabályzatot (gondolom ezt minden levélbe bele kell tenniük), de felajánlanak 15$-t walletra meg megszórnak néhány ponttal, vagy kérhetek a saját számlámra 12$-t. Mivel fel tudom használni, nyilván az elsőt választottam.Lehet sokan máshogy gondolják, de szerintem ez abszolút korrekt. Persze hőböröghettem volna, hogy milyen sz@rt adtak el nekem és adják vissza a pénzt, stb. De mivel világosan le van írva, hogy megy a garanciáztatás menete és az, hogy egy termék mennyire megbízható vagy sem az abszolút nem az ő felelősségük, így szerintem kizárólag csak a jóindulatukon múlott a részleges térítés.
-
Tommmysun
senior tag
Kérlek csak két kérdésre válaszolj!
1. "Az eladó dolga olyan küldési formát választani hogy biztos ideérjen." Kérlek mondj EGY olyan küldési formát, ahol BIZTOS ideér egy csomag! Melyik ez a szállító? Csak mert én is szeretném igénybe venni! De tényleg igényem lenne ilyenre, főleg 1-2E Ft-ért!
2. "míg nincs bejegyzés a DPD oldalán addig nem is lett feladva" És akkor Kína és adott esetben mondjuk Anglia között Gearbest Suzzy, Gearbest Vicki vagy Gearbest Joe sétál át a csomaggal?
-
Tommmysun
senior tag
válasz Silent77 #25855 üzenetére
Köszi !
Bár így most már tudom, hogy a csomagom még mindig Honkongban vár a repülőre .... ok ez egy dec 30-as rendelés, szóval még bőven van ideje, de eddig legalább minden napot úgy élhettem át, hogy holnap már lehet elindul Angliából . Csak annyi benne kicsit a bosszantó, hogy látom van akinek januári rendelése már jobban áll mint az enyém ... de hát ez egy ilyen játék .
Teszteltem egyébként egy régebbi EU Express csomagon is, teljesen azt hozza onnantól, hogy elindult Angliából a DPD-s nyomkövetés ... még a hülyeséget is ugyanúgy koppintja, mert a DPDUK azt írja Siófokon vettem át (a név stimmel), míg a magyar DPD nyomkövetésen meg rendesen Fehérvár szerepel.
-
Tommmysun
senior tag
válasz #04441088 #25920 üzenetére
Nézted a magyar DPD nyomkövetésen is, vagy csak a DPDUK oldalon? Csak azért kérdezem, mert ahogy már én is írtam róla, nekem az egyik EU Express szállításom a DPD UK számmal úgy néz ki, hogy Siófokon vette át párom, közben meg a magyar (1550-es "előhívóval" kiegészített) DPD oldalon rendesen látszik a helyes fehérvári cím!
Ezzel csak arra gondoltam, hogy lehet valami szomszéd, vagy rokon, akárki vette át a környékeden, csak elfelejtette ezt neked jelezni, te meg azt látod, hogy tök más városban vették át! -
Tommmysun
senior tag
Bár gondolom, azokat nem nyugtatja, akiknek még mindig novemberi csomagjaik vannak beragadva, de az én mostani EU expressem története röviden:
Megrendelés: dec 30.
Megérkezés: jan. 22.Közte két nap ünneppel, szerintem egész korrekt, igaz közben két filléres tracking nélküli csomagom is megjött (mindegyik 10 napot futott ). Nekem amúgy a nyomkövetés nem hozott sosem prágai irányt, pedig naponta figyeltem. A doboz sem volt agyonragasztgatva mindenféle Amazonos, stb. matricával (csak egy lítium aksis figyelmeztetés volt rajta, amit nem is értek), viszont egy helyen fel volt szakítva a doboz, amit utólag visszaragasztottak. Elég egyértelműen valaki nagyon kíváncsi volt mi van a csomagban.
A DPD UK amúgy most is Siófokot regisztrált Szfvár helyett, de a Magyar DPD-n látszik a helyes cím!
A termék egyébként egy Mi Air Purifier 2 volt. Rövid tapasztalat, ha valaki ilyet szeretne: Alapjáraton viszonylag halk, de amint beindul (mert pl. használom a sütőt, vagy manuálisan bekapcsolom a "Favorite" módot) eléggé hangos lesz és elég komoly légmozgást csinál, ami miatt annyira nem jó vele egy légtérben lenni és mondjuk TV-t nézni. Méretét tekintve - bár le is van írva - élőben mégis elsőre kicsit meglepően nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz kulcsipeti #26655 üzenetére
Sajnos ennél a belga postás küldésnél ez az utolsó bejegyzés, amit kaphatsz, ez után max csak a postaládába kapod az értesítőt, nem regisztrált levélküldeményről, de a nyomkövetés már nem frissül tovább
Nekem "csak" dec 20-as ilyen csomagom van 3 darab, amikre dec vége óta azt írja, hogy az elkövetkező napokban szállítja a postai szolgáltatóm ... közben meg van 2 másik belga postás csomag, amit sokkal később rendeltem és már át is vettem, de ott is csak az volt az utolsó tracking infó, amit te is beküldtél, mivel nem regisztrált csomag, így az országba beérkezve sajnos "nyoma vész" még az sem látszik, hogy átvettem a postán vagy sem!
A tiedre már mindenképpen érdemes ticketet nyitni, mert "nem mai darab" !
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz jeselivo #26709 üzenetére
Lehet úgy van ahogy te mondod, de én azért gondolnám, hogy ilyenkor már itt van az országban, mert volt olyan csomagom is, ami ez után a bejegyzés után, már 1,5 nappal a postás kezében volt, tehát én úgy gondolom, hogy ilyenkor már a belga posta átadja Magyarországon a központi elosztónak, de aztán az is lehet, hogy ilyen baromi gyorsan ide ért Belgiumból és jött is rögtön az elosztóból.
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz jeselivo #26714 üzenetére
Persze, köszi tudom, egyelőre nem aggódom, meg nem tehetek mást, mint várok türelmesen. A legrégebbire meg biztosításom is van, szóval ha nem is jön meg, akkor sincs az idő kiesésen kívül más buktám. csak azért érdekes, milyen random módon jönnek meg ezek a belga csomagok, van amit sokkal később rendeltem és már rég itt van!
-
Tommmysun
senior tag
válasz AtiSnatch #26720 üzenetére
Ott, hogy gyorsan akarsz olcsót és jót.... azt hogy kisebb értéket ír a csomagra, meg megutaztatja a csomagot a fél világon, csak hogy ne legyen rá vám, meg hogy minimalizálja a szállítási költséget első sorban nem a saját érdekéből teszi a GB, hanem azért, hogy neked jobb legyen ... nyilván ennek néha (másmilyen) ára van, pl van némi kockázat, ha probléma van a szállítással.
-
Tommmysun
senior tag
válasz jeselivo #26725 üzenetére
Lehet, jobb ha nem látjuk
Igaz nem kínai posta, de egy kis támpont ..: From A to B
készíteni kell egy ilyen cuccot és feladni a GB-nek
-
Tommmysun
senior tag
válasz Sir Csimbók #26734 üzenetére
A mienk kisebb értékű csomag és elvileg regisztráció nélküli. Nekünk az országba már nyomkövetési szám nélkül jön be, sima külföldi levélküldeményként, a tied meg nemzetközi ragszámos, regisztrált csomag!
Az hogy belga postától jön még nem garancia arra, hogy a származási országnak is Belgium lesz feltüntetve és valamikor át kell, hogy jöjjön az EU határain, tehát szerintem csak mázli, erre nem alapoznék. Nem tudom van-e másnak hasonló tapasztalata, de ha neki is átjött a csomagja így, még azt sem venném garanciának a helyedben. Persze kockáztatni mindig lehet -
Tommmysun
senior tag
válasz 2thletme2day #26735 üzenetére
Ha elérhető a termékhez az EU Express, akkor tapasztalatok alapján abszolút működik még jelenleg is. Kérdés, hogy a vásárolni kívánt termékhez lehet-e választani, mert az utóbbi hetekben több termékcsoportnál is visszavonták ezt a szállítást. Néha lehet trükközni, hogy ha 2 kiló alatti termékhez mást is rendelsz, akkor előjön a szállítási mód, de ez sem mindig 100%-os. Ha viszont van EU Express, akkor minden ok, csak egy kis türelem kell, bár nekem az utolsó ilyen csomagom kicsit több mint 3 hetet futott, az meg már egész tűrhető szerintem.
Szerk: Kupon helyett meg lehet jobban jársz ha simán beszámítod a pontjaid.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Napelem
- Öregszem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fénynél gyorsabban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Router gondok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest