Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
falikep
csendes tag
Szeptember 5-én rendelt csomag (cseh posta, természetesen) így áll:
2016-09-20 17:30 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-09-19 13:20 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-09-15 11:08 22000(Czech Republic, Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin countryAhogy mások tracking numberjét nézegettem, itt max. pár napos átfutási idők szoktak lenni. Ezek alapján ez a csomag elveszett? A cseh posta megkeresésre nem reagál.
Ha mégis elveszne, gearbest visszatérít, vagy cseh postát kell zaklatni?
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Az ujraküldött tételemet meg feladták, persze cseh postával....megint várhatok 1-1,5 hónapot mire megjön
-
Victoryus
addikt
Régen rendeltem Expedited shipping-gel Kínai raktárjukból. Akkor az Anglián keresztül jött kb, végig az eu-n. Ez még most is így van?
-
206 cc
senior tag
Látom mindenkinél bajok vannak a postával....így kicsit nyugodtabb vagyok,mert nekem is kb. 20 csomagom van túl a 25-30 napon és még sehol sincsenek!!!
-
gooool
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Az remek, remélem megérkezik azért...már nagyon várom/tam, mert a Class FM-et már eléggé unom hallgatni.

Ha esetleg tényleg nyoma veszik, akkor van esély rá, hogy barátaink visszafizetik a lét vagy küldenek egy másikat? Egy USB kábelnél nem érdekelne, de ez mégse egy 200 Ft-os termék.
Ciccuka:
Nekem eddig 2-ből 1 jelen állás szerint.
Pedig a bringanyergem 5 nap alatt ideért, reméltem, hogy ezzel se lesz gond. 
-
Ciccuka
veterán
válasz
Black Phone
üzenetére
Van akinek veszett el GB csomagja az idén?
-
luck66
tag
-
Vertigo18
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
Nem csak ez a gond... Több, apró gondom is van. Az egyik, hogy mostanában minden, nem párcentes gearbest termékkel így járok, hogy valami hiba van rajta/benne/vele. Pedig nagyon szeretem az áruházat, tudjátok tii is. Ráadásul végigszenvedtem veletek együtt a tavalyi (tavalyi?) nagy "eltűnt-cuccos" mizériát, amikor semmi sem akart megjönni és olyan sokan elpártoltak a GB-től. Tehát kitartottunk páran. Most meg ezek. Hol egy szakadt tömítőgyűrű, hol egy hamis csavarhúzó készlet... Nem értem.
És, mint mondtam, eszem ágában sem lett volna venni ilyen koptert (kissé már kinőttem belőle, fiam meg még kicsi hozzá), ha nem látom meg, hogy ennyiért kamerás is! Ráadásul úgy kellett levadászni ezért az árért, hiszen abban a Snap-upban volt, vagy miben. Erre nem azt kapom...

-
rekata
csendes tag
Sziasztok! Bő egy hónapja vettem egy telót 109 euro értékben, futáros szállítás volt EU -n belül. Az értékelésre megkaptam a pontot, de a termék árára nem. Azt most láttam, hogy változott a pontos rendszer. Jár még a termékre ára után? És ha igen, akkor ez normális, hogy még nem adták meg, vagy írjak nekik? Bocsánat, de ez volt az első rendelésem. Előre is köszönöm!
-
Beni2360
félisten
válasz
Vertigo18
üzenetére
Package Contents: 1 x Quadcopter, 1 x RC Transmitter, 1 x USB Cable, 1 x English / Chinese Manual, 4 x Blade, 1 x 3.7V 250mAh Battery, 1 x Card Reader, 1 x 2GB Memory Card - hát igen kérni kell refundot. Paypal vissza fizeti azokat a cuccokat ami nem a leírásnak megfelelő. Rossz, nem azt küldték stb.
-
Vertigo18
addikt
Megjött a 7.99$-ért rendelt kopterem.
Sosem volt még ilyen szerkezetem, nagyon jót játszottam vele...

Azonban nyithatok ticketet, mert nem kamerás változatot küldtek, emiatt ugyebár hiányzik a memóriakártya is a csomagból...
Csak amiatt rendeltem meg, mert kamerás volt ennyiért, eszembe sem jutott volna rendelni, ha sima lett volna, akkor inkább azt a H8-at vettem volna, ami a topiktagsághoz kell... 
-
xy2003
tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Mennyire lehet ez reális? ismerve,hogy elsején leállnak egy hétre.Dispatch: Ships between Oct 1 - Oct 3
Ráadásul 26.án amikor megrendeltem a terméket még sep 27-28 volt ez a dátum. -
NORBl
aktív tag
2 napja leadott értékelésekre nem igazán jönnek a pontok. 9-ből 8-ra kaptam a 10-et, de egyre nem. Illetve 9-ből csak egyre jött az 50-en, (kép+videó) érdemes írni nekik, vagy idővel jönnek majd, mik a tapasztalatok mostanág ?
-
hevizms
addikt
Üdv.
Van értelme kipipálni a Registered Air Mail:
Netherlands Registered
szállitást vagy ugyis belesz..nak és a Belga postával küldik?
Tapasztalat?
-
petipetya
nagyúr
A Xiaomi Mijia Pen-hez annyit, hogy a fekete kapcsán tegnapelőtt jelezték, hogy nincs és mit szeretnék: fehéret, vagy a pénzemet (gearbest egyenlegre vagy PayPal-ra).
Írtam, hogy rendelés törlést, és a bankkártyámra kérem vissza a pénzt, amit 1 nap alatt meg is tettek.
A fehér közben már rég úton van felém, mivel külön megrendeltem. A feketére szóló rendelést pedig direkt nem töröltem magamtól, hátha becsöppen a raktárba. Úgy voltam vele, hogy legjobb esetben érkezik egy fehér és egy fekete (a fehéret elpasszoltam volna), a legrosszabb esetben pedig érkezik egy fehér.
-
Zoty4
őstag
válasz
A texasi
üzenetére
Your shipment has arrived at the postal operator ot the country of destination and will be delivered in the coming days. Szerintem ez az akar lenni, amikor keghozzak amgyarorszagra a cuccot. Es eddig lehet kovetni, sajnos nem tovabb. A magyar posta rendszere csak a regisztral kuldemenyeket latja: elejen 2 betu meg a vegen ket betu

-
-
azbest
félisten
válasz
Ciccuka
üzenetére
nem teljesítménybérezés van, hanem havi fix
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ahogy olvasgattam a topicokat elő is készítettem a pdf mentéseket, mert a szögletes dobozos, sárga matricás android box-hoz esélyes, hogy bekérik az adatokat majd tőlem. 21.99usd volt, talán nem szívóznak miatta.
Viszont látom a gearbest a paypal számlára nem írja rá a terméket. Régebben az email értesítőket mentettem pdf-be, mert azon kompaktan ott voltak a fontosabb adatok. Most a paypal webes felületén lévő "új" dizájnos részletező tűnik beszédesebbnek. Plusz a gearbest-es rendelésről értesítő email valamivel kompaktabb, mint a webes felület my orders része. Azt hiszem ezeket küldöm majd nekik, ha kérik.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Criminal017
üzenetére
Akkor csesztetik a 25 dodos vackokat, erre is van kapacitásuk?
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Rendeltem a honap elso napjan egy Xiaomi Roidmi FM Transmitteres szivargyujtos toltot GB-rol.
Na most a csomagkovetesi szam szerint mar 10-en itt volt Mo-n, de en azota sem talalkoztam vele.
Lehetseges, hogy lenyulta valami paraszt a postan vagy mi tarthat itthon 18 napba legalabb?Koszonom a segitseget!

-
Beni2360
félisten
válasz
Izeka82
üzenetére
olcsó, jobb fajta rövid szivargyújtó - azért valamit valamiért alapon kompromisszumot kell kötni.
Ami olcsó és rövid ott nem lehet megbízható minőség.
UGREEN márkákra keress rá. Nekem van egy kettő USB kimenettel és még a szivargyújtó rész is megmaradt. Mindhármat használva sem észleltem forróságot. Most már hetek óta benne van a kocsiban és nem aggódom. -
maestro87
őstag
A héten végre nekem is megérkezett a Xiaomi ZI5 töltő.
Elég korrekt cucc, szerintem ebben az árkategóriában (6$) -dV érzékelésre képes hordozható AA/AAA töltőből jobbat nem lehet találni. Extreme digital-ban van hasonló USB-s Varta töltő, de az azt hiszem 5000Ft és csak kettesével tudja tölteni az aksikat, míg ez akár 1db-ot is tud tölteni + powerbank funkciója is van (én inkább ez utóbbiért vettem
).Töltőáramot sajnos nem tudtam rajta mérni, mert ha megpróbáltam sorba kötni az akkuval a műszert, akkor hibás akkunak jelezte (gyorsan villogott a LED), viszont az USB portról az adatlapban megadott 1A-t veszi fel.
De rendesen tölti a Fujitsu(Eneloop), LADDA és az Aldis aksikat is. Viszont egy régebbi nem LSD aksira a LED még csak nem is világít, pedig a feszültsége 1.3V-on van... A LiitoKala meg gond nélkül tölti ezt is. Szóval egyes akkukra "kényes" lehet.Töltésnél nekem egyedül az nem tetszik benne, hogy feltöltött akkumulátornál nem egy rövid ideig tartó kisütéssel kezdi a töltési folyamatot. Tehát ha feltöltöd vele az aksit, majd rövid időre megszakad a táp, akkor képes rátölteni a már 100%-os akkura is, és vagy lesz második -dV vagy nem, és akkor túltöltheti az akkukat. Ezzel szemben a LiitoKala a töltési folyamatot mindig kisütéssel kezdi ennek elkerülése érdekében (gondolom én, hogy ezért).
Powerbank üzemmódban az adatlapja szerint 500 mA-t tud a kimeneten, és ilyen terhelés mellett hellyel közel tartja is a feszültséget:
- 0 mA - 4.97 V
- 200 mA - 4.94 V
- 550 mA - 4.86 V
- 620 mA - 3.44 V
Negatívum, hogy csak 4db AA méretű akkumulátorral hajlandó powerbankként működni, AAA méretűekkel már nem. Alkáli elemekkel is kiakartam próbálni, de nem találtam itthon 4db-ot.Kipróbáltam a fordított polaritás védelmét, a nem tölthető elemek felismerését, és a kimenet túlterhelés védelmét. Ezekből nálam jelesre vizsgázott.
Összességében, ennyi pénzt szerintem bőven megér, akár otthoni kiegészítő töltőnek is egy profibb mellé.

-
206 cc
senior tag
válasz
Izeka82
üzenetére
Szia!
Szivargyujtó ügyben ez és változatai megbízhatóak,ajánlott vétel! -
Izeka82
csendes tag
Üdv!
Szeretnék rendelni egy ilyent: [link]
Van valakinek erről tapasztalata? Illetve tudnátok ajánlani valami olcsó, jobb fajta rövid szivargyújtó töltőt? -
bul07
nagyúr
Azt ne felejtsétek el hogy most Kínában kezdődik egy min 8napos ünnep, megáll az élet, így a most rendelt dolgok, vagy amik a héten lettek rendelve lehet megrekednek
Népesség több mint 50% ilyenkor útra kell [link]
-
cidalain
veterán
válasz
Black Phone
üzenetére
az enyém 6 napja dekkol kínában, és várja a repcsit.
a múltkori 10 nap alatt a rendeléstől véve a kezemben volt.
nagy a szórás. -
aha.e
tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Nem szeretem, ha üres a postaláda

-
aha.e
tag
válasz
Criminal017
üzenetére
Elég komoly, mert már napok óta nem kapok semmit sem

-
axlfsi
veterán
válasz
A texasi
üzenetére
Ez csak termeszetes es nyilvan ezt tudtam is
... csak korabban (par honappal ezelott még?) nem voltak ilyen statuszok. No mindegy, oke, csak kivancsi voltam (de akkor ezekszerint, egy ideje mar minden csomag kap ilyen statuszt is, mielott hozza a postas / es vagy vamolas ala kerul). -
Criminal017
őstag
A vámosoknál lépett fel egy komolyabb létszámhiány, ezért csúszik minden.
-
Black Phone
senior tag
Nekem is van egy LVS-es csomagom ami 1 hete megérkezett célországba a Belgákhoz, de még nem kaptam meg...

-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Criminal017
üzenetére
csak ha nem vámolós!
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Ugyan nem GB, de altalanossagban veve aktualis a kerdes; a "Célországba megérkezett" státusz után, a "Held by Custom" vajon ténylegesen azt jelenti, hogy "kivették a sorból" a csomagom és nézegetik?
Csupan erdekessegkeppen kerdezem, mert egyebkent nem lesz vamolva ($24.00 dodo volt az egesz).Koszi!

-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360
üzenetére
Ja az mas.
Az esetemben megjott a termek, hasznaltam is, de elromlott gari idon belul. Ebben az esetben volt cash fizetes pp-ra, cash a walletra + par ajandek pont (cash×5), vagy termek ujrakuldes (ezt nem akartam, inkabb rafizettem egy kicsit dragabbra)
A felhasznalt pontjaimat nem teritettek, pedig izmoztam rajta egy kicsit, de nem ment. -
xy2003
tag
GB-nél hol,hogy lehet rendelést törölni,refundolni?
Banggnál szokott gomb lenni a rendelésnél itt semmi nincs,processing státuszba van még a rendelésem. -
azbest
félisten
válasz
Criminal017
üzenetére
a képeket nézve majdnem visszakérdeztem, hogy ezmiez? talán egy láthatatlan lámpa?
de aztán megláttam a linket 
-
Beni2360
félisten
válasz
Silent77
üzenetére
Hát pedig volt egy rendelésem kb 5.4 $ és törölni akarták mivel nem maradt raktáron. Én hagytam ahogy volt és nem reagálta rá Pár nap után jön a levél, hogy refund a waletre és x pont vissza meg a sajnáljuk szöveg + pontok. Erre újból megvettem és már meg is jött.

------------------------------
bazsimano - igen így történt nálam is. -
bazsimano
őstag
-
Criminal017
őstag
Most érkezett ez: [link] Posta kicsit meggyötörte a dobozát, de attól függetlenül minden patent.
Marha szép cucc, jó kis fénye is van. Majd csinálok róla beszámolót logoutra.
-
zzz03
őstag
Letezik, hogy GB-n nincs fekete S2+ x8 ?? Mert hiaba nezem nem talalok.

-
falikep
csendes tag
-
Meghozta gls a 2db 1 dolláros szikét.

Van már itthon belőle, de a pótfejek miatt megérte.
http://m.gearbest.com/hand-tools/pp_172353.html
4 nap volt. -
erik365
senior tag
Köszönöm a választ mindenkinek!
Reménykedtem benne, hogy a héten megkapom, de akkor erre már nem számítok. -
Beca1990
senior tag
válasz
erik365
üzenetére
Nekem ez a csomag információk:
2016.09.13
12:22 22000(Czech Republic
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country2016.09.14
09:40 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2016.09.15
17:30 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2016.09.19
08:21
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryTehát még arra bőven fogsz várni...

énis már türelmetlen vagyok...
-
kuthim
tag
válasz
erik365
üzenetére
Nalam is ez van, szinten cseh posta szept. 7-en adtak fel es ez az utolso informacio:
2016.09.20
17:30 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadFelhivtam a Posta ugyfelszolgalatot es ok is csak ezt latjak, azt mondtak, hogy a hetvegeig meg varjak.
-
xy2003
tag
everbuying-tol rendelnék,de a tn-ért elkérnének 3.49$-árt,tn nélkül nem gond rendelni?
csak az a kellemetlenség,hogy nem látom merre jár.esetle JJRC H31 es quadhoz nincs valami akció vagy kupon?(tudom,múltkor volt olcsón)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig a bringanyergem 5 nap alatt ideért, reméltem, hogy ezzel se lesz gond. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)