- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Okosandroid #12999 üzenetére
Rég csináltam már vámolást, de ilyenkor nem a paypal számlabizonylatot kell mellékelni nekik emailben?
Áru neve, ára, bizonylat aztán kb ennyi rémlik nekem.
-
Okosandroid
tag
válasz
Logan1212 #12970 üzenetére
Megérkezett nekem is a vám sms és kicsit tanácstalan vagyok.
Milyen papírt kell visszaküldenem? Keresgettem a posta.hu/vam oldalon,de nem tudtam megfejteni. Tudtok ebben nekem segíteni vagy esetleg egy ilyen papírt valahogy mellékelni? Nem akarom elrontani :/ Köszönöm szépen.
-
hevizms
addikt
Kösz mindenkinek,igy most már megoldom.
-
Logan1212
tag
-
adomok
tag
válasz
Black Phone #12993 üzenetére
Nagyon köszönöm az infót!
-
adomok
tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Létezik, hogy kétszer is kiadnak egy csomag azonosítót? Cseh postával érkezne egy csomagom, de több nyomkövető oldalon is a megadott csomagszámra azt jelzi, hogy már áprilisban kézbesítve lett egy cseh címre. Egyedül a sky56 szerint látok olyan státuszt, hongkongban áll a cucc. De ma ott is megjelent egy update az áprilisi kézbesítésről. Mi a teendő ilyenkor? A szám: RR592860979CZ
-
GZoli7
senior tag
Üdv.
Szerintetek miért nem jelenik meg a pontozós rész a rendelésnél?
Simán lehet, hogy "csak" hülye vagyok hozzá, de máskor már csináltam ilyet.
Két termékkel próbáltam, egyiknél sem látom. Akciós lenne a cucc és nem lehet pontozni?
Más tudta pontozni (akkor amikor rendelte). Mondjuk változhatott azóta.
Köszi -
axlfsi
veterán
válasz
trebrona #12969 üzenetére
Koszonom!
Kozben, vegre odajutottam es gep elott osszehasonlitottam a ket termeklapot. Ha hinni lehet neki - azon felul, hogy a Starter editionhoz adnak tobb meretben gumiharangot, - mig a Basic-hez nem, mas kulonbseg nincs. Erdekes, hogy megis a Starter az olcsobb. Be is zsakoltam ebbol is egyet, aztan megláSSuk
-
Beni2360
félisten
válasz
hevizms #12984 üzenetére
Nem tudom merre laksz de egy villamossági boltban is meg tudod venni vagy esetleg megrendelni és addig meghozzák amíg a box megjön.
Másik meg a piacokon szoktak Kínai kütyüket is árulni na ott is van több fajta.
50 Ft nincs 500 Ft akart lenni. Sima fekete egyszerű 200 Ft volt a piacon. -
hevizms
addikt
Köszönöm mindenkinek.
Az átalakitót itthon megvenni nekem a postaköltségeket is beleszámitva nem egy olcsó megoldás,azért is gondoltam hogy hozzácsapnék a GB-től egyet a boxhoz.
De olyan idióta alakúak vannak ott ami nem is menne bele ami konnektorainkba(olasz meg mittudomén milyenek).
De ha másképp nem megy,akkor persze veszek majd itthonPainKiller13. 50 ft? Hol?
-
Beni2360
félisten
válasz
hevizms #12980 üzenetére
Vedd az Angol kivitelt és itthon kapsz hozzá akár süllyesztett átalakítót is vagy egy 5W / 2A-3A bármilyen jobb fajta táppal tudod táplálni. Szabványos csati van hozzá.
-
hevizms
addikt
Bocsi hogy itt kérdezem,de a saját topikjában már háromszor is kérdeztem,de Silent77-et kivéve a kutya nem válaszolt.
Szóval vennék egy ilyet,de nincs EU csatlakozóval csak UK vagy US.
Most vagy én keresek szarul a GB-n vagy nem tudom mi van,de nem találok valami egyszerű olcsó átalakitót.
Olyan idióta átalakitókat dob nekem a kereső hogy ihaj.
Szóval ajánljatok hozzá légyszi átalakitót,ami egyszerű olcsó és jó a süllyesztett konnektorba is itthon
Amúgy mindegy hogy US vagy UK?
Mert ugye UK-ban 220V van,az US-ban meg 110V.
De a készülékhez adott adapteren meg ha jól látom 100-240V felirat van.Akkor az elméletileg jó az US változathoz is nem? -
üszök
őstag
válasz
Okosandroid #12955 üzenetére
Nem a megkapással lesz gond,ha garanciális problémád lesz lehet nem fognak veled foglalkozni,mert nem tudsz mit tenni ellenük.
-
Okosandroid
tag
válasz
Logan1212 #12961 üzenetére
Igen nagyon úgy néz ki
Egyébként ránéztem erre az oldalra is,de semmi változás a fent említettekhez képest. Várakozik. Mondjuk még időn belül van a dolog
Régebben kicsi dolgokat rendeltem már az aliról is,volt amelyiknek 20 nap is kellett. Ez az első nagyobb rendelésem.
-
beg
veterán
-
Logan1212
tag
válasz
Okosandroid #12935 üzenetére
Úgy látszik ugyan abban a zsákban jött a cuccunk
Az én csomagom is azóta rohad ott, pedig nincs benne telefon. Trackitonline.ru-n nézd meg mit ír.
vasi89:Nemtom postával mi lehet, nem hinném hogy a feltorlódott csomagok, mert az ünnepek alatt volt két rendelésem az egyik angol raktárból, az 6 nap alatt itt volt, a másik NL-postos pedig 9 nap (5-13)
-
vasi89
őstag
válasz
azbest #12959 üzenetére
pedig visszaolvastam de annyi minden van
már mindegy, nem most volt és végül a felét visszaadták.
szerk.: Visszaolvasva látom h a cseh postával van sokaknak gond de nekem eegyik sem az, mind holland azt hiszem csak van ami követhető van ami nem. Illetve azt tudom h mindent átnéznek de nyáron 1 nap után már a postánál van most meg 3 napja áll gondolom náluk, pedig abban a csomagban telefontöltő van csak. nem nehéz felismerni
-
vasi89
őstag
Hello!
Tapasztalt valaki mostanság eléggé megnövekedett kézbesítési időt? 1 hónapja rendeltem egy powerbankot ami azóta sem ért még ide. GB-ről általában 2 nagyon max 3 hét alatt szokott. De azóta már mást is rendeltem és van amihez adtak TN-t van amihez nem viszont amihez van az is 3 napja beérkezett az országba szóval gondolom nem a GB szórakozik hanem a VÁM. Viszont van egy olyan csomagom is ami 1 hete azt írja h átvették a küldő országban de még sehova nem mozgott. Most valami globális szívatás van vagy csak én fogtam ki? Vagy az 1 hetes kínai ünnepek alatt így feltorlódtak hó elején a cuccok.. Illetve ha nem érne ide a cucc GB mennyire fogékony az ilyen reklamációkban? Mert egyszer volt h szart küldtek és csak akkor adták volna vissza a pénzt ha visszapostázom a 10 dolláros cuccot amire a posta lett volna 20. Ez annyira nem baráti hozzáállás. Ja van már jó pár rendelésem szóval azt se mondhatják h kezdő vagyok vagy ilyesmi.
-
Zoty4
őstag
baszki pár napja rendeltem gbről flash dealsben vmit, erre back orderen van. Ezt meg hogy sikerült összehozniuk, minek akciozzák be ha nincs?
-
üszök
őstag
válasz
Okosandroid #12944 üzenetére
Azt is meg kellene majd tanulnod,hogy ne fizess kártyával,mert nincs semmi védelmed ha gond van,azért van a PayPal azzal kell fizetni. Ha valami gond lesz,buktad a pénzed,mert nagy ívben le fognak sz@rni.
-
bazsimano
őstag
amugy nem tudom mennyire valosak ezek az infok: ket csomagot 1 nap kulonbseggel adtak fel:
Electronic information,receive--03-Oct-2016 08:19 PM
Small package Center, receive--03-Oct-2016 10:19 PM
Parcel centre,sealing--04-Oct-2016 01:19 AM
Small package Center, left--04-Oct-2016 02:52 AM
Exchange Bureau, have been exported to open--05-Oct-2016 10:52 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--06-Oct-2016 04:56 AM
Transit Center,left hand navigation--06-Oct-2016 10:29 AM
HUNGARY, Arrived --18-Oct-2016 10:29 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 18-Oct-2016 02:09 PMElectronic information,receive--04-Oct-2016 11:42 AM
Small package Center, receive--04-Oct-2016 01:42 PM
Parcel centre,sealing--04-Oct-2016 04:42 PM
Small package Center, left--04-Oct-2016 06:15 PM
Exchange Bureau, have been exported to open--06-Oct-2016 02:15 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--06-Oct-2016 08:19 PM
Transit Center,left hand navigation--07-Oct-2016 01:52 AM
HUNGARY, Arrived --19-Oct-2016 01:52 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 19-Oct-2016 05:32 AMA masodik csomag amit kesobb adtak fel es "elvileg" vamon van...mar 17en a kezembe volt!
a masik amit hamarabb adtak fel az meg sehol... -
azbest
félisten
válasz
Okosandroid #12948 üzenetére
A küldöldi rendelős topic összefoglalóját érdemes elolvasni még neked [link].
-
Beni2360
félisten
válasz
Okosandroid #12946 üzenetére
nem kell bocsánatot kérni ilyenekért
-
Beni2360
félisten
válasz
Okosandroid #12942 üzenetére
Mióta van a gearbestnek Hollandiában raktára? lemaradtam valamiről?
-
válasz
Okosandroid #12942 üzenetére
Nem onnan jön, Kínából jön, Hollandián keresztül.
Paypal számla kell majd. Ha azt látod vámköteles küldemény, akkor megfogták.
Gondolom nem eu raktárból rendelted. -
Okosandroid
tag
válasz
Okosandroid #12941 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm.. Szóval a teló Hollandiából jön, gondolom egy ottani raktárból. Akkor is vámköteles? Én úgy gondolom nem.
-
azbest
félisten
válasz
nekem is több, mint 2 hét telt el nemrég egy Célországba megérkezett és a vámkezelésen keresztül a Küldés a kézbesítő postára állapotig, pedig hamarabb küldtem be az igazolásokat, minthogy elpostázták volna róla az értesítést.
-
válasz
Okosandroid #12937 üzenetére
Akár 2 hét is lehet, ha vám elé állítják több is.
Mivel telefon, valószínű megfogják. -
Okosandroid
tag
válasz
Criminal017 #12936 üzenetére
Rendben akkor nem aggodalmaskodom és türelemmel várok
Elgondolásod szerint ilyen helyzetben mennyi idő kb? Tudom nem lehet ezt napra pontosan megmondani,de úgy kb mennyi lehet.
-
Criminal017
őstag
válasz
Valószínűleg a vámon/feldolgozóban áll. Várj még egy kicsit, a posta malmai lassan őrölnek.
-
Okosandroid
tag
válasz
Criminal017 #12934 üzenetére
Ezt az infót kapom a posta.hu oldalról:
Dátum Információk
2016.10.11
14:09 NLAMSE(Netherlands (Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.10.12
20:55 NLAMSE(Netherlands (Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.10.13
13:16Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
Criminal017
őstag
válasz
Okosandroid #12933 üzenetére
posta.hu oldala mit ír?
-
Okosandroid
tag
Szép estét sziasztok. Október 5-én rendeltem egy Vernee Thor telefont ami 6-án el is indult és 13-án meg is érkezett Magyarországra, azóta viszont semmi infóm nincs a készülékről. Ez az első rendelésem az oldalról és nem akarok persze türelmetlen lenni,hiszen benne vagyok még javában a 10-25 munkanap között amit írtak. Azért érdeklődöm Tőletek, hogy kicsit fura nekem hogy a termék lassan ott tart hogy Hollandiából gyorsabban elért Magyarországra mint országon belül hozzám. Ez igy normális dolog? Bocsánat a tudatlanságomért
2016-10-07 01:33The item is pre-advised
2016-10-11 14:09The item is at the PostNL sorting center
2016-10-12 16:13The item is on transport to the country of destination
2016-10-13 00:53The item has arrived in the country of destination
2016-10-13 13:16The item has been processed in the country of destinationKöszönöm a válaszaitok
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Tudom, nem a legjobb minőség, de ha a kettő közül kellene választani, akkor melyiket mondanátok;
1. Youth Edition
vagy
2. Basic Edition
(mi a különbség?)
Direkt nem írtam részletesen és linkeltem őket, mert aki tudja ezek alapján, az úgyis tudja, aki még nem érti, az ne is mondjon véleményt!Nagyon köszönöm!
UI: azért egy Hybrid verziót is berendeltem most, egyelőre akciós az is (hja, nagy Piston fan vagyok).
Szóval, szerintetek?
-
vandor01
senior tag
nekem erzesre van kulonbozo VAM feldolgozasi process is!
Belgiumrol beszelek.... eroteljesen behatarolja milyen ceg postazza es
milyen utvonalon erkezik Belgiumba.... a legnagyobb cumi ha a Bpost
tesz-vesz rajta akkor 5 napig is ott simogatjak picinyke csomagom...
vagyis a TN szam szerint....
a legkiralyabb a LVS... na az TN szam szerint nem is latja a VAM-ot
6.00 kor landol a gep 11.30kor kezemben a 250dollaros tabletta!
es senki nem kert semmit... a TN szam szerint VAM feldolgozas nincs!
aztan jo meg a holland postas is azt szerintem Amszterdamban
1 nap utan elengedi a VAM masnap itt a cucc a Belga VAM-ot csak papiron latta
cumi a Swajci, a Kinai es foleg a valodi reggelt cucc... na azon
dolgoznak a fiuk rendesen... ha viszint beleesik vmi kis sztrajkocska?
na az fincsi mert vagy be sem nez a VAM ra vagy ha ott volt akkor
feltorlodik es gyorsan szabadulnanak a sok kinai szemettol...
a sztrajk utani napon erkezik a cucc.... -
beg
veterán
válasz
bazsimano #12914 üzenetére
Ez úgy működik, hogy minden csomagot átnéznek. Vagy kutyával, vagy röntgennel vagy mindkettővel (drog/bomba/illegális bármi/ vámolható drága cucc). Azért, hogy véletlenül ne kendertövet, antik koronaékszert vagy dúsított uránt rendelj. Ebből kifolyólag az eu-s csomagokat is vizsgálják. Mindegyiket.
-
bazsimano
őstag
kedves beg forumtars, egy szoval sem mondtam, hogy nagyon vagom! csak szerettem volna valaszolni. leirtam amit szerintem tudok es amit eddigi tapasztalatokbol meg tudtam allapitani. (azert is van ott nehol, hogy "szerintem"...azaz nem vagyok teljesen biztos benne).
Az h minden csomag atmegy a vamon az nekem uj info! (gondolom egy ember jelenti a vamot a futoszalag mellet...aki szuroprobaszeruen lekap nehany csomagot)
-
bazsimano
őstag
nem mindig...nem mindent vamolnak. Szerintem 10 csomagbol mondjuk kivesznek 5-6ot...regebben kevesebbet szeirntem...
megnezik a doksikat vagy ami fel van tuntetve rajta...ha nem szorakoznak tovabbengedik...ha valami bajuk van akkor jelzik. ilynkor jon a vamprocedura... bekerik a szamlakat...meg ki kell tolteni egy doksit...ha vammentes akkor szeirntem nem kell a 2500 forintos dijat fizetni...ha vamos...akkor igen ha a posta csinalja akkor 2500 huf pplussz az Afa ami ugye 27%. amit majd a postasnak kell majd kifizteni!
errol mar van leiras is itt a forumon valahol...meg egy kulon oldal is...szerintem az osszefoglalovba is ott van. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
kerdes!
NL14754971655309 Shipment Details
Electronic information,receive--03-Oct-2016 08:19 PM
Small package Center, receive--03-Oct-2016 10:19 PM
Parcel centre,sealing--04-Oct-2016 01:19 AM
Small package Center, left--04-Oct-2016 02:52 AM
Exchange Bureau, have been exported to open--05-Oct-2016 10:52 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--06-Oct-2016 04:56 AM
Transit Center,left hand navigation--06-Oct-2016 10:29 AM
HUNGARY, Arrived --18-Oct-2016 10:29 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 18-Oct-2016 02:09 PMezt akkor most vamoljak???
-
rizso
addikt
Kösz a tippet, jónak tűnik, árban is kb ennyit szánna rá az ismerős
Silent77: ez amúgy hogy van pontosan? Ha teszem azt rendelek valamit 30€-ért, jön az értesítő, hogy vámköteles, akkor egyrészt megbízom a postát 2500Ft-ért, hogy intézze, és még rájön a +27% ÁFA? Vagy hogy van pontosan?
-
Black Phone
senior tag
válasz
Turbobacsi #12908 üzenetére
onnan nekem kb 1 hét után frissült 17én ért mo-ra
-
Turbobacsi
senior tag
szept. 27.-i rendelés, CZ posta:
2016-10-11 17:30 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroad
lesz ebből valami? -
cidalain
veterán
Kicsit meg be vannak rugva az unnep utan?
Tobb rendelesem is processing statuszban van mar tobb napja... -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy kis drónt a gb-ről. Minden hülyeséget bepipáltam, hogy szállításnál kérem. (Követési szám stb...)
Azt írja bao, cseh posta, magyar posta. Na ez így mennyi idő alatt fog idekeveredni kb?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest