Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Köszi a gratukat mindenkinek, a lépésszámon és a lépéshosszon meg majd javítgatok.
Általában úgy futok, hogy először "tüdőből", és ekkor hosszabbakat lépek, aztán amikor már nagyon kapkodom a levegőt, átváltok rövidebb és gyorsabb lépésekre, amiken érzésre a láb kap nagyobb terhelést. 1-2 perc után pedig, mikor már megint kapok elég levegőt, megint elkezdek hosszabbakat lépni lassabban, vagyis a "láberőről" áthelyezem a hangsúlyt a "tüdőerőre", ha értitek. Gondolom, nem fedeztem fel a spanyol viaszt, és más is fut, vagy futott már így a láb vagy tüdő/keringés tehermentesítésének céljából.
HKorn: Tippre idén még futok 2 gyorsat, és reményeim szerint 26:22 alá fogok menni. Aztán persze kiszámíthatatlan, mire jutok, engem már az is meglepett, hogy úgy 3 hét alatt javultam ~2,5 percet 5k-n. Gondolom, valamikor eljön majd az az időszak, amikor már sokkal lassabb lesz a fejlődésem, vagy akár vissza is esik a teljesítményem, mert éppen elrontok valamit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest