Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz
Gameruser93 #59622 üzenetére
Kérdés, hogy kell-e egyáltalán stabil cipő?
Ha igen, akkor még érdemes ránézni a New Balance Fresh Foam More v3 és Nike Invincible Run cipőkre, amik nem kifejezett stabil cipők, de olyan szélesek, hogy arra is jók és cserébe nagyon kényelmesek. Ha valami nagyon horrormód fordul be a bokád, akkor indokolt lehet a Kayano 28 vagy GT-2000, de én túlpronáló lábbal azt vettem észre, hogy többet ártanak mint használnak.
A neutrális cipők sokkal jobban csillapítottak és kényelmesebbek, nem nyúlnak bele annyira a mozgásba és jóval nagyobb is belőle a választék mint a stabilakból. Ha ezek közül választasz olyat ami széles és tartalmaz néhány stabil elemet pl. a boka körül, akkor azzal nagyon kicsi az esélye hogy mellé lősz.
Itt találsz egy jó leírást arról, hogy mikre érdemes figyelni stabil cipőknél:
https://www.doctorsofrunning.com/p/guide-to-stability-running-shoes-2021.htmlA cikk végén meg van egy rakás ajánlás, hogy milyen célra melyiket érdemes választani, kattintva meg van róla teszt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest