Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54969) LanyUs válasza inf3rno (#54938) üzenetére


LanyUs
senior tag

Köszönöm! :R
Rávilágítottál egy homályos foltra... Gyúrás után azt hittem felfedeztem a spanyol viaszt, hogy Carbox [link] helyett ( "Lassú, közepes és gyors felszívódású szénhidrátok ötféle formáját sűríti magába. Van benne maltodextrin, dextróz, szacharóz, fruktóz és kukorica keményítő. Ezeknek a cukorfajtáknak eltérő a glikémiás indexük, vagyis más-más mértékben befolyásolják a vércukor-szintet. Eltérő felszívódási idejük révén egy részük gyorsan, míg a többi pedig hosszabb időn át látja el szénhidráttal a szervezetet. ") csokival töltöttem vissza. De azzal a szarnak adtam egy pofont, mert fele azonnal ment zsírraktárba, a másik fele meg részben visszatöltött. Ez esetben kemény futás után mehet 20g Carbox a maradékból :) + krumpli, répa stb. Kipróbálom!

Ui.: a hengerezés segített valamennyit a hátsó térdhajlítón, a további tempó javulás jelenleg nem a keringés/pulzus, hanem a szalagok és izmok lazaságának függvénye.
Na meg persze az is hozzátartozik, hogy a lefutott idei 1300 km-ből 1000 km betonon, 300 terepen ment. Nem véletlen ragaszkodom a max. csillapításhoz. Kayano 26-ot utálom, a Saucony guide 13-at imádom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.