Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
sharp4 #54289 üzenetére
Igazából azok sem akartak megharapni, csak azt, hogy elhagyd a területet. Ha egy kutya utol akar érni, akkor esélyed sincsen. Én kóbor kutyával sprinteltem valamelyik évben, ilyen kis szoba cirkálóval, de simán lehagyott, körbehuggyozta a bokrokat, aztán amikor odaértem, akkor folytatta. Amúgy aranyos volt, gondolta elkísér. Akkor elgondolkodtam, hogy lehet, hogy mégiscsak kéne egy kutya, mert tök jó velük futni, csak hát baromi sok időt elvinne, plusz ha nyaralok vagy bármi, akkor is keresni kell neki valami pótgazdit. Amúgy ez talán üzleti rés, nem tudok róla, hogy bárki vállalna kutya megőrzést mondjuk 1-2 hétre, amíg nyaral az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest