Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby_42
aktív tag
-
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
Egy linket már találtam a fórumban a Nike Pegasus 36-ról, nem tudtok esetleg más komolyabb leértékelésről futócipőre?
20-25 ezer forint lenne a keret.Előre is köszönöm.
-
-
zaskar
senior tag
Ezen az oldalon egész hétvégén 20% kedvezmény van kuponnal. Vannak fejlámpák, amelyek így már egész kedvező áron vannak. Pl. a múltkor voltak itt emlegetve a Nitecore lámpák, köztük is vannak jó vételek. A szállítás 10 ezer Ft felett ingyenes.
-
Never79
tag
-
tomcica
Topikgazda
válasz Never79 #47690 üzenetére
Az,hogy tobbszor emlegettek a serules dolgot,engem arra enged kovetkeztetni,hogy hagytak elore teret es vesz ejtoernyot arra az esetre,ha nagyon nem megy ez egy showmusor a Salomontol.Mar azt se ertettem a multkori 10K-t minek eroltettek,szep az a sub30,de latszorr Kilianon a csalodas.Sikon gyorsan futni ilyen idos testtel nem egyszeru,nem hiaba mennek at a jo 5/10K-s afrikai futok a karrierjuk tulso felen a hosszabb tavokra.
Ettol fuggetlenul nagyon erdekel,es szurkolok is neki...ahogy Walmsley baratunkat is mindig csodalom tokos gyerekek egybol a vilagrekordnak nekimenni,respect!There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz tomcica #47687 üzenetére
Tegnap egész este a videóikat néztem. A párja, Emilie Forsberg is hasonlóan durván tolja. És hogy mennyire lelkes, pozitív, vidám az a nő, tisztára felvillanyozott. Gyönyörű helyeken futnak, úgyhogy nem csoda. Meg biztos a svéd életérzés miatt is ilyen mosolygós mindig. Pl.: [link].
Szerintem menni fog Kiliannek. -
tomcica
Topikgazda
itt a live stream
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Never79
tag
Ki mit tippel? Kilian mennyit km-et fog futni 24 óra alatt? Én 270re tippelek.
-
tomcica
Topikgazda
válasz ígyvanferi #47682 üzenetére
nem Airmax 2090-et irt multkor?
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
-
LanyUs
senior tag
válasz norby_42 #47664 üzenetére
Mindenképp, de ne egy akármilyen Hoka-t, hanem egy Cliftont! Ezer féle van, könnyű elveszni bennük és ahogy olvasgattam a különböző típusok sajnos szórnak minőségben is. Én beletettem a Clifton 1-esbe 100 kg körül 1200 km-ert. Állt bele kő, millió kis ágacska a terepes korszakomból és bírta... A Clifton 2 is 600 km körül jár, tökéletes az állapota.
Ez a Nike 280 kissé megviselte a csípőnél a forgómat. Szokni kell még... Gyors futásra ösztönöz, de lassabb tempóra úgy kell kényszeríteni a cipőt. Kellemesen párnázott, viszont nincs meg az a lábamra öntötték feeling, mint a Cliftonok esetében.[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Szerintetek egy air zoom wildhorse mennyire univerzális ha betonon is használva lenne?
De többnyire földes terepen használnám.WoT:jimmbo
-
HKorn
veterán
válasz inf3rno #47670 üzenetére
Persze, voltam is, meg megyek is vizsgálatokra, eddig EKG, tüdőröntgen rendben, még labor meg UH lesz, ha azok is okék, akkor már "csak" pihiznem kell.
Mondjuk doki úgy kezdte, hogy idénre felejtsem el a futást, max lightos mozgás alacsony pulzuson, laza bringázás, gyaloglás, ilyesmi mehet. Szívás.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
myckey
veterán
válasz norby_42 #47671 üzenetére
Valamit tuti
De Jóapám is elvolt. Őt meg az erőemelő szövetség volt elnöke, Fekete Ferenc- Isten nyugosztalja-(elég nagy név, ebben a sportágban) karolta volna fel, "gyerekként". Pesten intézett volna neki mindent 80as években, csak menjen hozzá versenyezni/felkészülni, egyedüliként vidékről ( mármint voltak páran, aztán őt választotta ki ).De nem tehette meg stb...."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
inf3rno
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz tomcica #47662 üzenetére
Édesanyám is jól elvan.
52 éves 3 gyerek....heti 4 x 10-15km futás terepen. ( akad kevesebb, de több is kiloban ) és 6-7 perc + - / km. Mellette csajos funkcionális csoportos edzésre is eljár, heti 2 vagy 3, nem is tudom. Szeptemberben Mátrába is feljött Hanák Kolosra- 36km meg 1300+ szint-,( míg én Mátrabércet csináltam ) be is fért simán szintidőbe a rendezvényen.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
félisten
válasz bajnokpityu #47667 üzenetére
Parom tavasszal csinalt olyat, hogy minden nap reggel 1 ora futas, 1 ora torna (hatter nelkul).
Harom het utan _nagyon_ ki volt mar faradva, oszinten szolva, de vegigtolta a kerek 1 honapot, amit kituzott.
while (!sleep) sheep++;
-
-
tomcica
Topikgazda
válasz Never79 #47660 üzenetére
Alakulsz befersz persze,hogy befersz,ezzel mar a gyors lany - lassu fiu csoportok kozul is valaszthatsz
400m-es a palya,a lassu lany csoportot utolerned nehany kor alatt,szoval lenne mit nezni hatulrol is
Mult hetvegen volt egyik gyors lanynak FM felmeroje (mert akart egyet) 1:48:10 lett,egyik fiu nyulazott neki.Szepen csurgott,ugy lattam maradt is meg benne pici,talan 1:45-ig le tud menni egy jobb napon a mostani kondibol 42eves 3 gyermekes anyuka[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Garmin, Polar Fitbit órák akciósak amazon.de-n, egész jó árak vannak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Never79
tag
Na azért mégis összejön valahogy ez a 175-176 pulzus.
[link]
Az utolsó azért nem lett annyira jó, ott megint belekezdtem túl gyorsan, s a végére belassultam. Most viszont nem estem szét.tomcica: beférek a haladó lányokhoz? Mondjuk inkább néznék női popót, mint férfi hátsót.
-
LanyUs
senior tag
válasz ígyvanferi #47654 üzenetére
Ohh de jó... az asszonynak kényelmetlen a nagylábujjnál a Nike Air Max 2090 női cipő. Lehet visszaküldeni. Érdekes, hogy a Hoka irányba mindig beletalálok, de amint valami újat nézek homokszem van a gépezetben. Én megtartom, mert tetszik a külseje
Na majd a Clifton 6 megint bizonyít ha megjön. Érdekes, mert a Bondi 6 szétesős felsőrészére a külföldi fórumon sokan panaszkodtak, tehát alaposan utána kell nézni az adott modellnek. -
danielsz
tag
Ez szerintem elfogyott, de Gel Pulse 12 asszem van náluk. Nekem Gel Pulse 9-em volt, arról tudok nyilatkozni. Nem az a pihe-puha cipő, csillapítás azért van benne rendesen. A sarokrész a 9-es modellnél eléggé bevág, csak akkor ajánlom, ha a sarkad/Achillesed egyáltalán nem érzékeny. Az újabb verzióknál nem tudom, mi a különbség.
-
HKorn
veterán
válasz Hi!King #47655 üzenetére
Ez esetleg jó lehet, ennyit csak megér, nem ismerem a tipust Asics Gel Pulse 10 42-es
Run&Ride
-
myckey
veterán
válasz LanyUs #47652 üzenetére
Talán még én is mutattam neki akciót, ebbe a shopba.
Nyúlcipőben is érdemes szétnézni Hoka kapcsán, egy egy darab most is van.
Asics is van terepre, akciós, 25 ért. 43.5 méret (ASICS GEL-FUJITRABUCO 7 )
Haver van rájuk kattanva(boltra), év elején szokott talán bazár lenni, arrafelé.Multinaviban
Salomon XA Elevate 22 ezer pénz. lesz. annak aki szerencsés és be tudja húzni.aranyórában.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
LanyUs
senior tag
válasz ígyvanferi #47463 üzenetére
Futobolt.hu van hoka akció! 32e már elmegy kategória, mert 28e alatt nem tudtam itthon venni még soha, de külföldön is 100$ körül mozognak. Rendeltem is férfi - női Clifton 6-ost. Megjött a 2 nike is, majd teszteltem holnap.
-
Hi!King
őstag
Nekem tegnap megjött a piros Nike Downshifter 8, ma reggel rosszul állítottam be az ébresztőt, így a tervezett 15-17 km futóiskolával és repülőkkel nem jöhetett össze, helyette futottam benne 10.5 km-t, de így is volt benne repülő, sarok- és térdemelés, meg 3:22/km tempóban letoltam egy 770 méteres szegmenst. Utóbbira tempóra mondjuk nem ideális cipő, de egyébként jónak tűnik, nem agyoncsillapított, agyonpárnázott, hanem egyszerű, de kényelmes, jó benne futni. A régebbi Kalenji cipőimet idézi, de a talpfelülete jobb azokénál.
-
zaskar
senior tag
válasz ígyvanferi #47643 üzenetére
45.5-es, de már behoztam a céghez, hamarosan jön a UPS és viszi. Egyébként van cipőm bőven, csak az ára miatt gondoltam, hogy teszek egy próbát.
myckey: nem lesz gondod az Everun-al, csak az én lábam ilyen érzékeny egyes csillapításokra a sarokcsont kinövésem miatt.
-
myckey
veterán
#47641Never79
Igen, találkoztam már ezekkel is...a Barkley M szép halálHonfitársainkkal inkább beszélgetni szoktam. Egyik másikkal "sűrűbben" találkozom, UTMB teljesítők, külhoni magashegyi Ultrások stb...helybeli kolléga is akad, egyedüliként teljesítette az idei Szlovák Ultra Trail bajnokságnak az összes szakaszát. ( amit rendeztek )
#47643ígyvanferi
Remélem ezzel az új csukával, nem sűrűn kell keménykednem. Jobban díjazom, ha csajjal kell puháskodni, mintsem testmozgás közben keménykedni. nem olyan jó buli az.Köröm az már fogyócikk, egy ideje, ez van.#47647Chuck Norris
Hegyrevölgyre én mindig nagyobbat veszek, mint síkra. legyen bármilyen kacifántos nevű.így ezzel többnyire nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
Ezekből a shield/CS/GTX cipőkből ajánlott fél számmal nagyobbat venni mint ami a normál verzióból jó, legelőször én is beszívtam egy GT1000GTX-el ami igen passzentos lett.
-
HKorn
veterán
válasz inf3rno #47635 üzenetére
Órával mértem az SpO2-t folyamatosan (már amennyire ez pontos lehet, nem tudom) ott nem volt visszaesés, folyamatosan 98-99%-on van. Viszont edzések után a VO2 max az zuhant vissza 44-ről 40-re, de ez valszeg csak azért van, mert lassan futottam és magasabb pulzussal.
Run&Ride
-
inf3rno
nagyúr
"még sokkal klausztrofóbabb lenne a lábadnak."
Erről most "aber Klaus" jutott eszembe, örök [link]
Ja lehet, hogy méretbeli gond is, de általában az ilyen lapos cipők nekem nem jönnek be lábujj szempontból. Azt szeretem, ha jó magas az orr rész, elfér minden, és nem veri lilára a körmöm. Utcai cipőben is ugyanez szokott lenni a gondom, plusz magas széles lábfej.
Buliban hasznos! =]
-
ígyvanferi
addikt
válasz inf3rno #47638 üzenetére
Na most akkor képzeld el, hogy ahhoz képest a shield még sokkal klausztrofóbabb lenne a lábadnak. Ugyanabban a méretben nekem a sima teljesen jó, egyrészt eleve picit nagyobb a tér (lehet csak úgy érződik), de ha megmozgatom a lábujjaim és hozzáér mondjuk a felsőrészhez, az szépen enged, nem fogja nyomni, nem fogja lekorlátozni azonnal a mozgást. Lehet az eggyel nagyobb már jó lenne...
(#47640) zaskar: a régi technológiát nem ismerem, nem tudom az GT 2000 5-ösömben mi van. Hányas a Pega 37, amit rendeltél? Ha neadj'isten 45-ös, és egyúttal még szeretnél is kipróbálni egy ugyanekkora Pega 36 shieldet, akkor cseréljünk! Kicsi minderre az esély, de egy kérdést megért.
(#47639) myckey: de te sokkal keményebb vagy, mint én. Ahogy a hideget otthon, úgy én a leeső körmöt sem csípem. Befeketedni nekem is szokott egyik-másik, de teljesen elhagyni talán kétszer sikerült eddig. A legutóbbira, amire emlékszem mondjuk nem volt vészes, először fekete lett, aztán mire leesett a régi, addigra már egészen megnőtt alatta az új, szóval nem azonnal történt, így nem folyt a vér mindenfelé, nem fájt a helye hetekig.
[ Szerkesztve ]
-
Never79
tag
válasz myckey #47617 üzenetére
Én inkább youtubeon nézek cuccokat. Hard rock, Barkley marathon, WS, mind érdekesek számomra. Egy magyar gyerek is szokott videókat csinálni hosszú 100 km feletti futásairól az Alpokban, azok is érdekesek, csak már kezd egy kicsit tematikussá válni.
Nemrég volt egy Salomon promó film is, srác keresztbe futotta USA-t keletről-nyugatra. Az nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz ígyvanferi #47637 üzenetére
Ezt már a múltkor észrevettem, amikor az About You-ról rendeltem a 12 ezer Ft-os Jazz 22-t. Az ugyan fapadosabb cipő, mint a Ride, de már PWRRUN-os. Az Everun-os modellekben megfájdult a sarokcsontom, ezekben viszont nem. Korábban a Ride 8-al se volt gondom, az meg még a régi ProGrid-es volt.
-
myckey
veterán
Nekem Saucony Xodus ISO3 futott be, nagylábujjam keresi helyét, de összességében kényelmes. Körömmel már nem is foglalkozom, nagyról ma jött le egészében. legtöbbször ezen nincs. ( lejtmenet+amerre járok elverem)
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Nekem a sima pegával is ugyanez volt a bajom, azért nem vettem meg. Kevés az olyan cipő, ami jó a lábamra, ez van.
Buliban hasznos! =]
-
ígyvanferi
addikt
válasz zaskar #47627 üzenetére
Mondom én, hogy az új PRWRUN jobb, mint az elődje.
Nekem a 36 shield jött meg. Azzal meg az a baj így elsőre, hogy az időjárásállóságot biztosító betétek az orrán leszűkítik a teret, különösen függőlegesen csökkent le a helye a lábujjaknak, de picit keskenyebb is, mint a sima pega, ugyanabban a méretben. Nagyon úgy tűnik, hogy ez így nem okés sajnos. Még a keskenysége bele is férne, de hogy így az asztalnál ülve is nyomja a lábkörmeim a felsőrész, na az nem hiszem, hogy futásnál f.sza lenne. Nem gondoltam, hogy ez ilyen, és az sem rémlik, hogy olvastam volna tesztben erről. Kár, mert amúgy tökre tetszik, a talp anyaga, mintája meg überkirály, enyhe terepre tökéletes lehet, meg kis túlzással szerintem még síkjégen is lehetne benne futni. Úgyhogy még egy-két napig győzködöm a lábujjaim, hogy jó nekik a lila vagy semmilyen köröm is.
-
inf3rno
nagyúr
A kifulladás azért van, mert nincs elég oxigén. Az vagy a tüdő vagy a szív hibája. Szvsz pont neked lenne érdemes elmenni egy ilyen kardiológiai kivizsgálásra, amit fentebb írtak, ha még sokáig nem javul a helyzet, meg csinálni egy tüdő röntgent, hogy vizes e a tüdőd.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz Vertigo18 #47510 üzenetére
Ne erőltesd, mert meg is vakulhatsz, ha elfertőződik. Nekem bogár harapott bele annak idején, nem tudom mi volt, talán katica, de utána úgy néztem ki egy hónapig, mint akinek bevertek egyet, teljesen kisebesedett körülötte. Menjen az antibiotikum, amíg nem gyógyul be. Én azóta már csak szemüveggel bringázok. Valahol megérte, mert volt, hogy szarvasbogár repült neki egyszer a szemüvegemnek. Fogalmam sincs, hogy előtte 15 évig hogyan úsztam meg az ilyesmit szemüveg nélkül.
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz itouchfan #47607 üzenetére
"A kardiológiai vizsgálatig csak alacsony intenzitású testedzés végezhető, pulzuskontroll és orvosi felügyelet mellett"
Ja nagyjából én is erre szavazok, viszont nem tudom, hogy egy amatőrnél mennyire indokolt az EKG. Én is elmentem rá valamelyik évben mellkasi fájdalommal, de nem találtak semmi komolyat. Nem hiszem, hogy rá tudnám venni a háziorvost úgy, hogy nincs semmi panaszom.[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
zaskar
senior tag
válasz dabgergo #47624 üzenetére
Én is ma kaptam meg egy 37-est, de megy vissza. Egyszerűen nem kényelmes, pedig a Nike-ból szokásos méretet rendeltem. Mondjuk Pegám régóta nem volt, csak Epic React, Odyssey React meg egy Wildhorse 5. Azok jól illeszkednek a lábamra, ez nem igazán. Főleg a sarokrész nem tetszik. Szerencsére ez már a szobai próbánál kiderült, úgyhogy így nincs akadálya a visszaküldésnek (amihez már a dobozban mellékelve volt a UPS-es címke is). Nemrég vettem egy Saucony Ride 13-at is, az nekem sokkal jobban bejön. Az Everun-os 9-es és 10-es Ride számomra borzalmas volt, ez az új PWRRUN csillapítás viszont már sokkal kellemesebb.
-
dabgergo
őstag
válasz danielsz #47616 üzenetére
Nekem a pluse belt zippzárja kb egy év után megadta magát, elég gyenge minőség, de megjavíttattam egy ilyen kis műhelyben, de lehet h legközelebb nem ezt venném.
Közben megjött a pega 37, ma futottam benne először, egész jó! De fog majd kelleni egy Fly 3 is, csak az fél éve nincs leárazva :( fly flyknitekben már 2000 ill 2300km van, muszáj volt valami új már.
[ Szerkesztve ]
-
pelyib
tag
válasz Vertigo18 #47510 üzenetére
Ezzel vigyazz, nekem is pont ez volt. Jott a fiam, belekapott, masnap ugyelet, kinyitni alig tudtam. Mindezt lejart (valamiert a luxemburgi lejar egy ido utan) kulfoldi betegbiztositasi kartyaval
Viszont elcsesztem, mert mondtak, 2 het mulva nezzesem meg ujra. Ezt nem tettem meg. Onnantol evente 1-2-3x begyulladt, mint kesobb kiderult idonkent szetszakadt a beforrt seb. Egy ido utan mar rutinbol mentem gyogyszertarba kremet venni.
Baromira figyelek azota, elso apro jelre szemcsepp, pihentetes. -
LanyUs
senior tag
válasz itouchfan #47620 üzenetére
myckey: régen terep futottam itt a dombokon a Kelet-Mecsekben. Ezeken a youtube sziklákon az a baj, hogy nem tudnék gyönyörködni a tájban. Többi nem lenne gond Vagy de ...
itouchfan: cégnél volt valakinek sima megfázás -> aztán ment tovább a munka stb. -> lett szívizomgyulladás -> súlyosbodott -> lett szívátültetés. Most jól van! Ez úgy van, ahogy mondod... Ritkán fordul elő, de ...
-
itouchfan
senior tag
válasz V.Stryker #47619 üzenetére
Nincsmit, rajtad múlik... ez olyan, hogy 1000-ből, sőt lehet hogy 10.000-ből egy embernél lesz szövődmény, de nagyon nem szeretne senki az az egy lenni.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Hi!King
őstag
válasz tomcica #47613 üzenetére
Pontosan emiatt nem vállalnék be egyelőre síkfutó ultraversenyt, ellenben tájfutó 12 órást futottam két éve (mondjuk pályánként, tehát kb. óránként megálltam 5 percre kajálni, egyszer cipőt is cseréltem), 24 órás is tervben van, és terepfutó ultrát is be mernék vállalni. Nyilván egy UTMB meg más szempontból, még durvább lehet, mint egy 24 órás síkfutás.
-
myckey
veterán
válasz danielsz #47616 üzenetére
6990ft Hivatalos Salomon storeból. ingyé szállítás 5 napon belül, van minden méretben.
6990ft Compressport freebelt is. mondjuk itt legnagyobb van.Nagyjából örökélet hordható.
Nem olyan kis darab textil az cserébe nagyon hálás jószág tud lenni.
Tomcica
[link]
Itt mondjuk kapna a test, ha mellé lépne..... minden irányból kapna.
Lanyusnak tuti menne itt a rekord sebesség.#47615Never79
Skyrunt szoktam nézni, meg ojrósporton volt Trailrunworldseries közvetítés.
Mondjuk bealszom rajta, akár a kerékpáros körversenyeken.Anton Krupickat is figyelgetem, meg pár Sportivas arcot.
[ Szerkesztve ]
-
danielsz
tag
válasz Chuck Norris #47603 üzenetére
Én is szemezek nagyon egy Pulse Belttel, csak tudnám, mi kerül azon a kis darab textilen 10 ezer Ft-ba?
-
-
itouchfan
senior tag
válasz V.Stryker #47608 üzenetére
Nem az EKG mutatja ki a morfológiai problémát, hanem az ultrahang. Gondolj úgy rá, hogy nem érdemes egy (kezdődő) szívizomgyulladást kockáztatni, mert azzal hónapokig nem csinálhatsz semmit.
Illetve amit a kardiológus doktornő is mondott nekem, hogy jó hogy elmentem a vizsgálatra, mert alattomos betegség a covid és keveset tud még róla a (sport)orvostudomány.[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
tomcica
Topikgazda
válasz myckey #47612 üzenetére
Azaz,hat nagy nem egyszeru terepes uzemmodrol sik ultra korozesre valtani Mindketto mashogy nehez,terepnel valtozatosan cincalja szet a testedet,tobb szogbol,sokszor oldalmozgas is van stb. Ennel sokkal beszukultebb modon kapod az ivet
Mi anno a 6ora korozesen (ugye fejenkent csak 2-2ora,mert harmas valto volt) az utolso oraban durvan ereztuk,hogy ugyanoda lepunk,ugyanugy rakjuk a labunkat a kanyarban stb.
Na epp kivancsi vagyokThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
myckey
veterán
válasz tomcica #47611 üzenetére
Én még itt ragadtam le, azóta nem is néztem rá
The Spanish mountain runner...Hegyi futásait szoktam pislákolni .
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
Kilian Jornet nekimegy Kouros 24oras rekordjanak,terv szerint most pentek 10:30 Norvegia.Standard atletikai palya.
303km ha jol remlik a regi rekord az 4:44-es atlag (persze azert gyorsabb,mert abban benne van minden megallas wc stb.)There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz V.Stryker #47605 üzenetére
Ha futsz is csak laza rovid atmozgato menjen,nem csak ennel,de barmilyen komolyabb influenza,laz,megfazas stb. utan kerulni kell a combos terhelest.Ertem ez alatt egy edzesen belul az intenzitast es/vagy tavot,valamint a heti edzes mennyiseget is.
-
HKorn
veterán
válasz V.Stryker #47608 üzenetére
Én is megyek nemsokára, nekem csak íz/szagvesztés volt, 2 hétig pihiztem, újrakezdtem futni és azt vettem észre, hogy lassú tempónál is a pulzusom 10-15 ütéssel magasabb mint előtte, kicsit gyorsítok hamar kifulladok. Párszor futottam ilyen lassút, de már azt sem erőltetem, 2 hét off megint Remélem visszatér a régi formám, mert most kb úgy érzem fél évet visszestem a kondiban, ami nekem, tekintve hogy 1 éve futok elég sok.
1 hónapja parkol a futás nálam, vagy csak óvatos tötyögés volt, de az is szar érzés volt.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
itouchfan
senior tag
válasz V.Stryker #47605 üzenetére
[link] - ezt mindenképpen betartanám.
Én is eszerint jártam el, csak kardiológiai vizsgálat után kezdtem újra.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Túlestem a covidon. Ma telt le a 10 nap. Végre elmúlt a gyengeség is. Szerintetek mikor kezdhetek el futni?
Voltak hírek ,hogy aki jobban volt és megeröltette magát, az visszaesett, így kicsit szkeptikus vagyok. Viszont különösebben szarul én mondjuk nem is voltam. Se láz, se köhögés.-
-
myckey
veterán
válasz Chuck Norris #47603 üzenetére
Havernak Salomon P beltet rendeltem, ő is jól elvan vele.
Ellátás nélkül, én is mellényt erőltetem. Mikor szervezett, akkor 50ig elvagyok övvel-kezes tartóval,már ha menet közben van vizes pont.ha nincs, mellény is játszik.
Legelső plasztik kulacsom, nekem is bepenészedett, nem figyeltem eléggé száradására.
Utóbbi 3 darab, tartja magát. eddig.[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz tomcica #47602 üzenetére
Salomon pulse belt van nekem, ugyan ez, az egyik legjobb vételem, igaz én 50-re már hátizsákot viszek, főleg ha semmi ellátás nincs de télen legfeljebb 30-ig szuper.
A háti zacskót meg a szopót hypos vízbe szoktam áztatni aztán kifújogatni kiszárítani, viszont még így is be szokott penészedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest