Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81149) darvinya válasza fericske (#81143) üzenetére


darvinya
titán

T10 után nagyon nem ér ennyit, főleg ES100 nagyon sok köröket ver rá.

FIGYELEM! AZ RHA jótállási / garanciális feltételei megváltoztak 2018 január 1-től!

Az RHA termékekre a Muzix Group Kft. 1 év garanciát vállal, amelyet a Muzix Group Kft.-hez bejelentett jótállás igénnyel lehet érvényesíteni. A gyártó az RHA termékekre további +2 év garanciát vállalhat, amely gyártói garanciáért a Muzix Group Kft. nem tartozik felelősséggel. Így az esetleges gyártói +2 éves garancia igény érvényesítéséhez a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot, az alábbi linken elhelyezett magyar nyelvű támogatási felületen keresztül:

https://www.rha-audio.com/contact/support

FIGYELEM! Mivel minden egyes meghibásodást a gyárt saját maga vizsgál be - és a termékek kiküldére kerülnek Angliába - ezért javasolt az ügyintézés gyorsítása érdekében közvetlenül a gyártóhoz fordulni az egy éven belüli garanciális ügyekben is!

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.