Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz kemcso #44247 üzenetére
Igen valóban több mint a keret. Ez csak egy ajánlás, hogy nézze meg milyen.
Aztán majd eldönti!
(#44248) Achmed51
Nincs mit!
Sajnálom, hogy hibás példányt kaptál!
(#44249) szentkuti11
Igen igazad van. Csak nem tudom érdemes-e 1-2 ezer forinttal szórakozni. Már bocsánat...
Itt ez a kérdés.
-
honfoglalo
senior tag
válasz kemcso #44243 üzenetére
Az a helyzet, hogy részletességben valóban alatta van, de itthonról mélykiemelős egyelőre nincs jobb (igazából külföldről se nagyon). Amíg ez így van, szerintem legyen ajánlott, amint van jobb, lehet az helyette. Egyébként "átlagembernek" el tudom képzelni, hogy amúgy is jobban bejönne, mint egy re-400 vagy GR07, egyébként ha sziszegése nem zavar, akkor lényegében semmi nem veszi föl a versenyt a GR07-tel, főleg most 23kért, áfa nélkül.
Szóval így van kis hiányérzetem, de ha mondjuk E10-ről váltottam volna, akkor valszeg teljesen elégedett lennék.[ Szerkesztve ]
-
NEXT LP
tag
Nincs ötletetek a korábbi kérdésemmel kapcsolatban?
-
kemcso
Ármester
válasz honfoglalo #44252 üzenetére
Pl: ATH-IM50, ATH-IM70... és még cserélhető kábeles is, szal alternatíva van, de nem hallottuk még őket (csak sheratan az 50-est, az mélyorientált erősen) (a telefon vezérlés én azt gondolom, hogy ebben az árkategóriában már nem kritérium)
(#44253) NEXT LP az általad keresett cuccok nem a hangminőségről szólnak, rétegigényt elégítenek ki (nem is értem igazán az értelmüket...).
Nem igazán van tapasztalat róluk, ezért nem kaptál választ.[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
válasz kemcso #44254 üzenetére
Jól mondod , valóban ez a két ATH, amiről egyáltalán olvastam, hogy szóba jönnek. Most accessorjacktől 21-ért elhozható az IM70, ami elég jó vétel lehet annyiért (ebayen 30-at közelíti),
IM50 12k, ami főleg nagyon jó vétel lehet, azt mondják hatalmas különbség nincs a kettő közt, precízebb az 70-es kevesebb basszussal.Utóbbiról azt olvastam, hogy hasonló szintű, mint az MA-750, valamivel talán transzparensebb, de a kábele, összeszerelési minősége gyengébb.
Ha valaki nem fél a garanciáztatástól, vámtól, áfától érdemes lehet megpróbálni azt is Mondjuk azt észben kell tartani, hogy nem fog a futár 5 napon belül egy újat hozni, illetve a 3 év helyett 1 év a garancia AJ-nél, ebaynél pedig nem is láttam, hogy lenne![ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz honfoglalo #44256 üzenetére
honfoglalo
RHA MA600i-hez volt már szerencséd?
-
törölt tag
válasz honfoglalo #44256 üzenetére
Nem rossz egyáltalán az iM50 minősége, szerintem teljesen egyben van. Mondjuk oké, nem egy Se215 szint, de olcsóbb is. Itt olyan 17 körül megy általában, szerintem biztos lehet valahol normális helyen kapni EU-n belül is ilyen árban.
Az iM70-re még kíváncsi vagyok, csak azt nem láttam még itt. -
törölt tag
válasz honfoglalo #44259 üzenetére
Ja, szorri, félreolvastam valamiért, azt hittem, hogy az iM50-re írod, hogy 21-ért adják és a 30-at 12-ért. Szerintem 12-ért simán jó lehet olyannak, aki szereti a basszust. Kicsit 215 karakter, nem volt sokat a fülemben (és mostanában a 215 sem), de alapvetően szerintem egy egész jó füles. Mondjuk nekem a 215 is tetszik, csak mondjuk egy 535-ről visszaváltva hirtelen ami feltűnik az a beszűkült tér meg sok basszus.
-
honfoglalo
senior tag
Egyébként várható tartósságra csak ennyit mutatnék hirtelen: ATH IM70 vs RHA MA-750
Persze ettől még lehet, hogy tartós az ATH, csak azt kell majd távolra garanciáztatni, ha esetleg mégis történne valami sajnálatos.
(#44260) sheratan: én írtam el, csak átszerkesztettem
(#44262) szentkuti11: leváltottad az E10-et? Érdekel amúgy a kisebbik RHA is
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
Már sikerült beszereznem egyet, ha volna kedved összehallgathatjuk, mert totál elfelejtettem a 750i hangját.
-
szentkuti11
addikt
válasz honfoglalo #44261 üzenetére
Mondhatni igen.
Persze jöhet bárki, aki kíváncsi rájuk.
-
honfoglalo
senior tag
válasz szentkuti11 #44263 üzenetére
És upgrade-nek upgrade?
Illetve honnan szerezted be?[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz honfoglalo #44264 üzenetére
Érezhetően feljebb lépés, karakterben hasonlóan mélykiemelt, de szerintem még az E10-nél is erőteljesebben V katakterű, az énekes néha háttérbe is szorul. Csomagolásra, összeszerelési minőségre, izolációra, kényelemre nem lehet panasz. Többet a bejáratás és alapos összehallgatás után tudok mondani.
Angliából hozott egy srác pár bontatlan darabot 450-ből, 600-ból és 750-ből is, és bontatlanul adogatott el belőlük. Az enyém volt az utolsó. Jól felhúztam magam előtte 2 nappal az iStyle-os droidon.
[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Van egy Galaxy S4 Zoom telefonom, és ahhoz keresek olyan mikrofonos, felvevőgombos fülest, amelynek aránylag szép a hangja (eddig egy LiveSound-ot használtam, de nem kompatibilis a lábkiosztás), és lehet róla vezérelni a zenét (ehhez elég egy felvevőgomb).
Milyet tudtok ajánlani (mondjuk 8-10 ezer forintig)?Köszi:
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
szentkuti11
addikt
válasz darthsmoke #44268 üzenetére
Szerintem SoundMAGIC E10m kicsit drágábban vagy MH1C, ami ugyanaz, csak CTIA lábkiosztással.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz szentkuti11 #44269 üzenetére
Köszönöm!
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Ati1979
veterán
válasz stvnppp #44266 üzenetére
Ne gyári kábelt vegyél, hanem keress rá az ebay-en. Rengeteg van, mikrofonos is szerintem.
Amúgy ha esetleg ilyen fülest szeretnél érdemes kipróbálni vásárlás előtt. Ha tetszik veszed, ha nem nem.
(#44267) szentkuti11
Az nevetséges ár érte. 15k-s kábel egy 24k-s fülesnek?
-
rayoliviero
veterán
-
Ati1979
veterán
válasz szentkuti11 #44273 üzenetére
Sheratan vett olcsó pénzért valamilyen ezüst kábelt az 535-höz és az elég jól sikerült darab szerintem.
Kicsit lehet azért kockáztatni szerintem!
(#44272) Gazsi00
Szerintem nem. Túl olcsóak és nagyon hamisítják ezeket.
-
stvnppp
senior tag
válasz Ati1979 #44271 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget és az ötleteket, de ez már nagyon túllő a keretemen, és nem is szeretnék többet szánni rá, mert amúgy van egy Shure srh 440 fejhallgatóm, amit zenehallgatásra használok, csak ugye vicces lenne abban futni. Tényleg csak ilyen strapafüles lenne, már lehet, hogy ez sok, de ennyit még rászánok.
-
kemcso
Ármester
válasz rayoliviero #44278 üzenetére
Mivel csak utalással és postával lehet átvenni, igen nagy a rizikó... De ettől még lehet valódi, meg valódi csak lopott is
-
Ati1979
veterán
válasz rayoliviero #44275 üzenetére
Igazából lehet, hogy nem hamis, de akkor is rizikós. Lehet hogy lopott is ahogy előttem is írták. Akkor meg orgazda leszel!
Amúgy miért nem nézel szét az ajánlottak között. 10k-ért jobbat kapsz ezeknél. Sőt lehet, hogy olcsóbban is.
(#44276) i90venom
Akkor pl. egy ath sport füles is megteszi. Azok igen jól szólnak.
-
honfoglalo
senior tag
válasz rayoliviero #44278 üzenetére
De melyik volt mediamarkt-os számlával, nem a fülhallgatók... A feltüntetett bolti árhoz meg mindenhol egy kicsit hozzáadott jószándékúlag.
Ennyiért semmi értelme nem lenne eredetit árulni, kizárt dolog.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz honfoglalo #44281 üzenetére
Ja, nem veszek tőle. Első hozzászólásban lévő Soundmagic E10-et hol érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz rayoliviero #44282 üzenetére
Ha kell a hazai két év garancia akkor nomono, ha nem, akkor eBay, de sokat nem tudsz spórolni vele.
-
rayoliviero
veterán
válasz szentkuti11 #44283 üzenetére
-
honfoglalo
senior tag
válasz rayoliviero #44282 üzenetére
Ha nem gond a külföldi rendelés az elbeszélések alapján jól jársz ezzel is, ez már egy magasabb kategóriát képvisel. A leírások szerint az E30-nál is jobb, bár én még nem hallottam.
(#44286) Gazsi00: Akkor E10 vagy E30.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz honfoglalo #44285 üzenetére
Itthon szeretnék leginkább.
Plantronics BackBeat GO 2: Egy ilyet tudnák lehet szerezni enyhén használtan vagy lehet új még azt nem tudom, most ajánlották, árat sem tudok még. Ajánlott darab ez?
[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
válasz rayoliviero #44286 üzenetére
Nem.
-
rayoliviero
veterán
válasz honfoglalo #44287 üzenetére
Mi vele a baj? Nincsenek akkora igényeim, csak az G2 teló gyári fülhallgatótól legyen jobb. Nyilván mondjuk ugyanannyi pénzért minél jobbat szeretnék. De ez helyben van, ismerem az eladót.
Mennyi az az ár, amennyit megérhet? -
szentkuti11
addikt
válasz rayoliviero #44288 üzenetére
Eleve a Bluetooth technológia miatt nem ajánlott darab. Egyébként az LG G2-nek tudtommal egész jó a gyári fülese.
-
rayoliviero
veterán
válasz szentkuti11 #44289 üzenetére
Értem.
Hát nekem elég gagyinak tűnik a gyári, azt hozzáteszem nem értek a fülhallgatókhoz. Más sem dícséri a G2 topikban amúgy.szerk: Igen, az.
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz rayoliviero #44290 üzenetére
Quadbeat 2 jár hozzá, nem?
szerk.: Fura. Pedig én arról pedig jókat hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz szentkuti11 #44291 üzenetére
Értem. Nem ad mélyet, az iPhone 5 fülhallgatója nekem jobbnak tűnt.
-
törölt tag
válasz rayoliviero #44292 üzenetére
Az fura, mert ha visszakeresel itt a topikban arra a fülesre, akkor aki hallotta, az nagyon ajánlgatta.
Az ilyen BT füleseket amúgy érdemes kerülni, nem igazán tudnak jó minőséget, mert az egész DAC részt a fülesbe kell bepaszírozni, plusz akksit is, ezért nem igazán marad hely a jó megoldásnak.
i90venom: Ebben az esetben szerintem elsőre próbálj be egy Meelec M6-ot vagy S6-ot, azokon sokat nem buksz, bár gyengébb hangúak az ATH-nál, de olcsóbbak is. Az M6 most volt akciósan, lehet, hogy még tart a leárazás, úgy tényleg fillérekből megvan.
Ati1979: Azért azzal óvatosan. Mármint a kábel hangminősége jó volt, meg szépen meg volt csinálva, de az ezüst kábel elég merev (nem tudom, hogy az összes ilyen-e, majd valaki tapasztaltabb megmondja), főleg télen a hidegben. Viszont ha nagyon merev, akkor nehezebb jól hordani, viszonylag több kábelzajt összeszed és törékeny is lesz. Kb fél év használat után már kezd kontaktos lenni sajna az a kábelem, úgyhogy most visszatértem a kemény 19€-ért vett UE kábelre, mert ez puhább, kényelmesebb. Bár ez meg ugye nem olyan masszív, mint az eredeti Shure kábel.
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #44293 üzenetére
Az S6 borzasztó rossz hangú, de futni jó lehet. Max gyorsabban fut az ember, hogy ne kelljen sokáig hallgatni.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #44295 üzenetére
Inkább motiváló!
Zoli szerint az. Nem bontottam ki az S6-ot, viszont az M6-ot igen, és elég szerény képességű. El is vittem az utolsó fülestalira, de nagy port nem kavart.Ki korán kell, kínai levelekre válaszól .
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
szentkuti11
addikt
Apropó korán reggel és kínai levelek. Pár órája kaptam egy választ az ,,MM10" eladójától. Állítólag eredeti E30...
-
contaxg
veterán
válasz szentkuti11 #44297 üzenetére
Te mit mondanál egy ilyen kérdésre??
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest