Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz
#82860288 #8054 üzenetére
Egyszer étteremben ettem így, és annyira passzol hozzá, nagyon szeretem. Elsőre lehet picit fura de nagyon kis harmonikus kerek étel. Persze a lazac elég hálás alapanyag kapros tejszínes martassal se rossz.
Krizmo_: kedvenc zoldfuszerem nekem is, a petrezselyem mellett.
Serpenyőket elvileg holnap kapom meg én is, gondolom a wok szokásos nejlon zacsiba jön meg van körülötte egy kis papír ami pont nem véd semmit se, remélem nem lesz nagyon összecseszve a bevonat. Mindegy ennyiért bestbuy volt az tuti, még ha a spájzban is fog pihenni egyelőre szerintem, ha a mostani garnitúra már viseltes lesz majd be lesznek fogva rendszeresen. De a szekrényben nem nagyon van már neki hely, más edennyekel meg kár összeverni a bevonatot rajtuk.
Mondjuk lehet be kellene mostmár fejeznem, pár év alatt annyi konyhai cuccot összeszedtem hogy költözködéskor a fele holmi valami konyhai kacat volt legutóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Adobe Premiere topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest