- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz
#82860288 #8054 üzenetére
Egyszer étteremben ettem így, és annyira passzol hozzá, nagyon szeretem. Elsőre lehet picit fura de nagyon kis harmonikus kerek étel. Persze a lazac elég hálás alapanyag kapros tejszínes martassal se rossz.
Krizmo_: kedvenc zoldfuszerem nekem is, a petrezselyem mellett.
Serpenyőket elvileg holnap kapom meg én is, gondolom a wok szokásos nejlon zacsiba jön meg van körülötte egy kis papír ami pont nem véd semmit se, remélem nem lesz nagyon összecseszve a bevonat. Mindegy ennyiért bestbuy volt az tuti, még ha a spájzban is fog pihenni egyelőre szerintem, ha a mostani garnitúra már viseltes lesz majd be lesznek fogva rendszeresen. De a szekrényben nem nagyon van már neki hely, más edennyekel meg kár összeverni a bevonatot rajtuk.
Mondjuk lehet be kellene mostmár fejeznem, pár év alatt annyi konyhai cuccot összeszedtem hogy költözködéskor a fele holmi valami konyhai kacat volt legutóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Okos Otthon / Smart Home
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- NAGYKEREKŰ FELNŐTT ELEKTROMOS ROLLER
- Segway Ninebot F2 Plus elektromos roller
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
- Mobiltelefon tartó kerékpár kormányra gumis Rotatable Mobile Phone Bicycle Motorcycle Holder Bike
- Eladó egy keveset használt Ikea Markus forgószék
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest