- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Roppant érdekes olvasni a hozzászólásaitokat a kovászról.
Én nem sütök vagy veszek kenyeret, mert nagyon ritkán eszünk. Általában toast kerül az asztalra, az is csak reggelire. Máshoz meg nem eszünk kenyeret.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz jansky1 #7864 üzenetére
Köszi.
A szószhoz egy alap besamelt készítettem (fűszerezés csak só és bors). Ehhez tettem ízlés szerint tormát (2 kk) és dijoni mustárt (2 kk) plusz 1 ek creme fresht.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz fradi81 #7640 üzenetére
A Philodelphia [link] sajtkrém több ízben is kapható és nagyon finom.
A nagy kedvenc nálunk a Miree [link] habos sajtkrém. Viszont ezt nem tudom, hogy Magyarországon lehet-e vásárolni.
A másik, ami hasonlóan jó, mint a Philodelphia a Brunch sajtkrém [link] . Mivel osztrák gyártás, talán van az Intersparban.
Almette sajtot [link] már láttam párszor. Ezt is jó szívvel ajánlom.
Exquisa is finom. A tecsó oldalán találtam [link] .
Buko is kapható. [link] Az is egy finom sajt.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz Moleman #7637 üzenetére
Én is kevés sót használok. Másokhoz képest kimondottan sótlanul főzök.
Igyekszem minél kevesebb mesterséges aromát használni főzéskor. Szeretem, ha érzem az étel ízét, nem csak a fűszereket.Többnyire bio zöldségleves port használok - pl. [link] ilyet - kis mennyiségben , mellé jó minőségű fűszereket.
Szerintem a minőségi alapanyagokon van a hangsúly, azok teszik ízletessé az ételt.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz Mr.Csizmás #7477 üzenetére
Bizony finom.
Én is sajttal készítem.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz DrDobos #7422 üzenetére
Azt is szoktam használni időnként.
batagy: Sok variációt ki lehet próbálni. Általában gépben sütöm. Van a Tefaltól egy multifunkciós gépem [link]. Ilyenkor teszek egy kis kanál tésztát a gépbe, majd egy ek Nutella és a tetejére egy nagyobb kanál tészta. A Nutella szépen megolvad a közepén és nagyon finom.
A “töltelékre” sok mindent lehet használni. Sósat és édeset egyaránt.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz jansky1 #7419 üzenetére
Hol a sütőpor? Attól lesz igazán fluffy.
A recept leírása nálam mindig nehezen megy, mert érzésre szoktam a tálba tenni a hozzávalókat, de megpróbálom összehozni.
- 250 g liszt (ált. tönkölylisztet használok, de néha kerül még hozzá 4-5 ek zabpehely)
- 2-3 tojás
- 4-5 ek joghurt/lágy túró
- 1-2 ek cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1/2 cs sütőpor
- 1 csipet só
- 200 ml tej
- 100 g olvasztott vajEzeket összekeverem. 10-15 percig állni hagyom, aztán vajas serpenyőben kisütöm.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz TheProb #7328 üzenetére
Tippre:
- az almás-gyömbérest szárított almaszeletekből és friss gyömbérből készítenem kis citrommal és mézzel.
- a szilvás-fahéjasat aszalt szilvából, fahéjrúddal kis citrommal és mézzel.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz solfilo #7324 üzenetére
Az egyik kolléganőm ismertette meg velem ezt. Mèg vannak különféle variációk, majd azokat is leírom. Mi melegen és utána lehűlten is isszuk.
-
ladybug
őstag
válasz TheProb #7321 üzenetére
Amit itthon készítek és imádja az egész család melegen és hidegen is:
Hozzávalók:
- 2-3 ág friss menta
- fél citrom
- 2-3 karika gyömbér (csak megmosom, nem kaparom le a héját)Ezeket 1 l forró vízzel leforrázom és 15-20 percet állni hagyom. 1-2 ek mézzel (egyénileg változhat) ízesítem.
A citrom levét egy kanállal jól ki lehet nyomkodni, ha picit ázott a forró vízben.Sajnos most képem nincs, de legközelebb lefotózom.
-
ladybug
őstag
válasz krizmo_ #7144 üzenetére
Ezekkel teljesen egyetértek forras2#7137 kérdésére.
Még annyit tennék hozzá, hogy ha vmi forr vagy lejjeb szeretnéd venni a hőfokot, akkor bele kell kalkulálni, hogy "lassabban" reagál, mint a gáz vagy az indukciós.
Tehát, ha vmit látsz már majdnem forrni, akkor leveheted a hőfokot, mert pár másodperc múlva úgyis forrni fog, akkor is, ha levetted 2-3-asra.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Minap vettünk egy Ikeas Hotdog party készletet. Mivel hárman vagyunk a 32 db hotdog lassan fogy.
Azon gondolkoztam, hogy mit lehet a virsliből készíteni.Mivel nagy leveses vagyok és ebben a hideg időben jólesik egy finom lélekmelegítő, a frankfurti levesre esett a választásom.
Hozzávalók: (3 személyre)
- 1 nagy fej hagyma
- 3 tenyérnyi nagyságú krumpli
- 1/2 kelkáposzta (tenyérnyi méretű)
- 2 sárgarépa (én teszek bele )
- 1 gerezd fokhagyma
- olaj
- 1 tk pirospaprika
- só
- bors
- kömény
- 3 db virsli
- 1/2 pohár tejszín
- 1 ek lisztA hagymát megpucoljuk, felaprítjuk. Olajon a fokhagymával együtt üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és a megpucolt, apró kockákra vágott krumplit és répát. Hozzátesszük a vékony csíkokra vágott kelkáposztát és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fűszerezzük és miután felforrt, 40-45 percig főzzük.
Beletesszük a karikákra vágott virslit és 10 percig főzzük. Végül laza habarást készítünk a lisztből és tejszínből. Belekeverjük a levesbe és 1-2 percet főzzük.
Kész is. Jó étvágyat.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Megint süti. Megint régi recept.
Kókuszos csiga
Hozzávalók:
A tésztához500 g liszt
200 g lágy margarin vagy vaj
3 db tojássárgája
25 g élesztő
100 ml tej
1 cs sóAz élesztőt a tejben felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a hozzávalókkal.
Ujjnyi vastagra nyújtjuk.A töltelékhez
3 db tojásfehérje
200 g porcukor
200 g kókuszreszelék
1 kk citromléA töltelék hozzávalóit gőz fölött 10-15 percig keverjük. Majd a kinyújtott tésztára kenjük.
Aztán feltekerjük és ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz krizmo_ #6940 üzenetére
Egyetértek.
Az összes magyar receptemben, amit összegyűjtöttem vagy örököltem, margarin áll.
Amióta Németországban élünk szinte csak vajjal készítem a süteményeket. Érezhető a különbség.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Tegnap pogácsa készült a krumpligulyás mellé. Ez is a nagymama receptje.
Itt a recept és a kép.Hozzávalók:
- 600 g liszt
- 250 g lágy margarin vagy vaj
- 1 kocka élesztő
- 100 ml tej
- 2 ek cukor
- 1 tojás
- 1 p tejföl
- 1 kk sóTetejére:
- 1 tojás
- reszelt sajtAz élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a többi hozzávalóval. 2 órát letakarva pihentetjük, majd ujjnyi vastagságúra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a tésztát, majd megkenjük tojàssal és megszórjuk a sajttal.
Kb. 20 percet sütjük 180 fokos sütőben.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Itt a kókuszkocka receptje.
Hozzávalók:
Tészta:
- 200 g cukor
- 50 g margarin vagy vaj
- 1 tojás
- 2 ek méz
- 300 g liszt
- 1 cs sütőpor
- 200 ml tejA cukrot a tojással, a mézzel és a margarinnal habosra keverjük. Majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tejjel hígítjuk.
Máz:
- 200 g margarin vagy vaj
- 6 ek cukor
- 3 ek kakaó
- kb. 8 ek tej
- 150 g étcsokoládéA tejen kívül minden hozzávalót egy lábasban megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a tejet. Ha nagyon sűrű, tehetünk még hozzá tejet.
A kihűlt tésztát kockákra vágjuk, a mázba mártjuk és kókuszreszelékben megforgatjuk.
Ezt a receptet még a nagymamámtól kaptam.
-
ladybug
őstag
válasz krizmo_ #6929 üzenetére
Én két hete készítettem, pont ilyen apropóból, hogy már olyan régen volt.
Receptet holnap írok, mert a recept most épp nincs kéznél. 🙈@bugizozi: Tényleg nagyon egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nincs is jobb a nyugis, vasárnap reggeleknél, amikor van idő finom reggelit készíteni.
Banános-tönkölylisztes palacsinta
Hozzávalók:
- 2 érett banán
- 1 pohár tönkölyliszt
- fél zacskó sütőpor
- 1 ek cukor
- 1 csipet só
- 2-3 ek joghurt (lehet Alpro termék is)
- 1 tojás
- 3-4 ek étolaj
- 100 ml tej (lehet Alpro termék is)A banánokat villával pürésítjük, majd hozzáadjuk a cukrot, sót, joghurtot, olajat, tojást és a tejet. Jól összekeverjük a masszát, majd lisztet és a sütőport.
Olajozott/vajazott serpenyőben tenyérnyi darabokat sütünk belőle.Gyümölccsel, joghurttal és különféle lekvárokkal vagy szószokkal fogyasztjuk.
-
ladybug
őstag
válasz Mr.Csizmás #6850 üzenetére
Igen. kis rozmaringgal, vöröshagymával és fokhagymával.
-
ladybug
őstag
Nagy kedvenc a garnélás Alfredo tészta.
Hozzávalók:
- 400-500 g fagyasztott főtt garnéla
- 1 kis fejhagyma (elhagyható, de mi szeretjük)
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 p tejszín vagy főzőtejszín
- 100 ml alaplé
- 1 ek liszt
- vaj
- 500 g linguine (tagliette, fettuccine vagy szélesmetélt)
- parmezán
- mozarella
- só, cayenne bors, petrezselyemzöldA hagymákat megpucoljuk, felaprózzuk és a vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kiolvasztott garnélát és kb 5 percig pároljuk. Aztán kicsit pirítjuk. Majd hozzátesszük a lisztet és hozzákeverjük az alaplét és a főzőtejszínt. Kicsit rottyantunk rajta. Ízlés szerint fűszerezzük, majd hozzáadunk 2-3 ek parmezánt és ugyanennyi mozarellát is. Hozzákeverjük a kifőtt tésztát és apróra vágott petrezselyemzöldet.
-
-
ladybug
őstag
válasz FerNandor #6739 üzenetére
Nagyon szívesen adom a receptet. Roppant egyszerű elkészíteni.
- 1 szál kakukkfű (kb 10 cm-es)
- 1 szál rozmaring (kb 15 cm-es)
- 2-3 levél zsálya (helyette majoranna is használható)
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- olíva olaj
- 1 ek liszt
- 1 d. kókusztej (kb 200 ml) Én Alprot használtam.
- 1 d. sütőtökpüré (vagy saját készítésű - 1 kisebb Hokkaidóból)
- bors
- szerecsendió
- kb 100 ml zöldséges alaplé (a mennyiség lehet több is, függ a tökpüré sűrűségétől)
- 1 ek szójaszósz
- petrezselyemzöld
- reszelt sajt
- 1 cs. tagliette vagy szélesmetéltA hagymákat apróra vágjuk és az olívaolajon megpirítjuk. Rátesszük az apróra vágott fűszereket majd rászórjuk a lisztet. Hozzáadjuk a kókusztejet, a tökpürét és a zöldséges alaplevet. Fűszerezzük a borssal, szerecsendióval és a szójaszósszal. Rottyantunk egyet rajta, majd belekeverjük a kifőtt tésztát.
A vegán változatnál vegán sajtot használjatok.
Petrezselyemzölddel és sajttal megszórva tálaljuk.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Jól hangzik.
Hambiszószt én is szoktam készíteni. Csemege, ecetes uborkát ledarálom és majonézt keverek hozzá.
Hú, de régen ettünk! Köszi az ötletet.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Én a sütős megoldást ismerem, amikor pár percre rakod be, illetve nyílt láng fölött kicsit megpirítani a pékárut.
A pirítósoknak van most már rács a tetején, ami kifejezetten pékárú melegítésére, pirítására való. Próbáld ki esetleg.
-
ladybug
őstag
válasz Timocicu #1812 üzenetére
Drága Timocicu, nyugodj meg. Ha valaki annyi ideje főz, mint amennyi ideje te (vagy én), azoknak a főzés már a kisujjában van. Aki pedig nemrég jött bele a tudományba, annak még új a magabiztosság, és szereti más felé is kinyilatkoztatni.
zoltanz: Villanytűzhelyre váltottam fél éve, sok évtized után, de szinte csak jót tudok mondani róla. Nagyon szeretem, és tényleg sokkalta könnyebben tisztítható, mint a gáz.
-
ladybug
őstag
válasz runner 125 #1756 üzenetére
Még nem ettem, de most kíváncsiságból utánanéztem neten. Ezeket találtam. A puliszka és a polenta már régóta tervben van nálam is.
-
ladybug
őstag
válasz runner 125 #1721 üzenetére
Muffin. Vagy belszórod a csokidarabokat, vagy amikor kész, ráöntöd. Bárhol találsz a neten. De hogy megkönnyítsem a dolgod: muffin.
-
ladybug
őstag
Mivel mostanában sok a cukkini, gyakran kerül az asztalra. Elkészíthető rántva, rakottan, töltötten, párolva és főzelékenk is.
Cukkinifőzelék
1 kisebb fajta cukkini - meghámozom, kimagozom, és legyalulom
1 nagy fej vöröshagyma
1 kanál olaj
2 gerezd fokhagyma
Habaráshoz: tejföl, lisztA hagymát az olajon üvegesre párolom. Ráteszem a legyalult cukkinit, kevés vizet öntök rá, megsózom, fokhagymát teszek bele, és hagyom főni. Amikor megpuhult a cukkini, tejfölös habarással besűrítem.
Készíthető paprikás változatban is, de én így jobban szeretem.
-
ladybug
őstag
válasz Integra #1713 üzenetére
Amin akad zsír. Mi ezt a hagyományos "falusi szalonnát" szoktuk venni, aminek a felső rétegében van finom hús, az alján pedig zsír.
Bori: Gratulálok. A nyúlpörkölt nagyon finom tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz Borify Péter #1711 üzenetére
Nem igazán jó sütni. Inkább pörköltnek vagy más szaftos állapotban készítsd el.
De ha mindenképpen sütni szeretnéd, akkor tűzdeld meg jó alaposan baconnel.[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
Nem tudom, kész vagy-e már vele, de nyugodtan rakhatsz mellé fagyasztott zöldségkeveréket (borsó, kukorica, répa, brokkoli), esetleg kockázott újkrumplit is.
Kb 40-50 percig süsd.
-
ladybug
őstag
válasz BITBOYS #1610 üzenetére
Ahh, ne is mondd.
Vettem a hétvégén egy pár szem töpörtyűt. Nagyon jólesett puha kenyérrel eszegetni. Csakhogy az utóbbi időben nem ettem disznóhúst, és nagyon megfájdult a gyomrom tőle.Úgyhogy, légy óvatos.
-
ladybug
őstag
válasz pc-user #1593 üzenetére
Igen. Kivágom a belsejét, és töltök bele lekvárral vagy mézzel összekevert diót. Beteszem a sütőbe és megsütöm.
De szoktam kompótot is készíteni. Megpucolod, kockára felvágod az almát (szeletelni is lehet), fazékba teszed. Felöntöd kevés vízzel, cukorral fahéjjal ízesíted és megfőzöd. Kb 20 perc alatt kész. Utána még hűlni kell hagyni.
-
ladybug
őstag
Sajtleves katica módra
1 evőkanál vaj vagy margarin
1 evőkanál liszt
1 dl tej
3 dl víz
szerecsendió, fehér bors, vegeta, só
10 dkg reszelt sajtA margarint vagy vajat megolvasztjuk, belekeverjük a lisztet és felengedjük tejjel. Közben habverővel csomómentesen elkeverjük. Hozzáadjuk a vizet is, fűszerezzük. Forrás után belekeverjük a sajt felét. És már fogyasztható is.
Pirított kenyérrel vagy zsemlével kínáljuk.Nagyon gyorsan és könnyen elkészíthető, és így a téli estéken hamar átmelegíti a testet ez az egyszerűen elkészíthető, de laktató leves.
-
ladybug
őstag
válasz pc-user #1485 üzenetére
Igen, mert a dara vagy gríz úgy puhul, ha beszívja a nedvességet.Megnő. Ezért kell a daragombócot is kicsit előre elkészíteni, és hagyni állni. Vagy a császármorzsát, vagy a túrógombócot.
-
ladybug
őstag
Többféle is van, amit szoktam készíteni. De ezt szereti a család a legfjobban.
Fogod a csirkemellett, felkockázod. Kis olajon és egy kis fej apróra vágot vöröshagymán megpirítod. Teszel hozzá sült csirke fűszersót, és ha szükséges még egy kis sót. Aztán, amikor megpuhult, beleteszed a lecsöpögtetett ananászkockákat. Keversz egyet rajta, majd végül hozzáöntesz 2 dl főzőtejszínt, és megrottyantod. Ennyi.
Kb 15-20 perc alatt kész.A másikat is leírom. Az még egyszerűbb, de nekem az nagyon száraz.
A csirkemellett elvágod szeletekre, kevés olajon vagy vajon megsütöd a szeleteket. Én sült csirke fűszersóval szoktam megfűszerezni ezt is. Amikor kisült egy szelet hús, ráteszed egy tányérra. Teszel mindegyik szelet húsra egy vékony szelet sajtot (trappista vagy ementáli, vagy amit szeretsz), arra pedig egy ananászkarikát. Ezeket belehelyezed egy lapos tűzálló tálba, beteszed meleg sütöbe kb 10 percre, és kész is van.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz Integra #1331 üzenetére
Idén az epertermésünk elég gyatra lett. Viszont a szomszédból kaptunk. Nálunk nem jut a lekvárba, mert hamar felfaljuk.
Most a cseresznye érik, de még megérni is alig van ideje olyan hamar "lelegelik" a gyerekek.A lecsóm kellően pikáns lett. Volt benne egy darabka erős paprika, és csípős lett. Ez persze már rám marad, mert így senki nem eszi meg a családban.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz Integra #1329 üzenetére
Te vagy a király Integra, te vagy.
Rakott krumpli szokásos módon vagy valami más receptúra szerint?
Holnap még nem tudom, mit főzzek. Lecsó régen volt, lehet azt készítek.
-
ladybug
őstag
Sót semmiképpen sem, sőt sütéskor is csak akkor, mikor már majdnem kész.
A pácolás tarthat 4-5 napig is. Minél többet áll a pácban, annál ízletesebb lesz.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz Don Vittorio #1267 üzenetére
Nem, elmentünk főzni.
-
ladybug
őstag
válasz babacsillag #1213 üzenetére
Ez jól hangzik.
Én a maradék palacsintát szoktam különböző töltelékekkel ínyencséggé tenni. A gomba nagyon jó. Akkor a bolognai húsos szósz is finom bele, tetejére reszelt sajt, és be a mikróba kicsit. Aztán sonkát és sajtot is szoktam bele tenni. Meg besamel is kerülhet rá és bele.
A fantázia nem szab határt.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Leveskocka semmibe sem való. Az csupa mű.
Inkább tegyél bele sárgarépát, fehérrépát, karfiolt, zöldborsót, fokhagymát, vöröshagymát, vegetát, sót, borsot.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz babacsillag #1171 üzenetére
Nem hinném, hogy a paradicsomos jó lenne a krumplival...
Én sima hagymás, sült darált húst szoktam készíteni, fokhagymás, borsos, majorannás fűszerezéssel. Ezt a karikára vágott krumplira teszem, és a tetejére megint egy réteg krumpli jön. Nagy adag besamel kerül a tetejére, és sajt. Friss salátával nagyon finom.
-
ladybug
őstag
válasz babacsillag #1169 üzenetére
Ez jól hangzik. Nálunk sem szereti a család a rakott krumplit hagyományos módon, ezért én darált hússal készítem. Még a kolbászt és a virslit is alig eszik meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest