- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mondjuk én olyasmi meleg teát iszom.
Nem leforrázni gondoltam. -
Nekem a vegetával volt a bajom, nem tudom elképzelni benne...
Én gyerekkoromban nem is ettem spenótot, először középiskolai menzán találkoztam vele, és akkor nagyon megszerettem. Az én anyum nem főz túl jól, jobb is, hogy nem készített spenótot.#7335 kovacsen222
Azért ne egyél meg mindent. -
-
Nyilván egyik sem atomfizika, de megvan az oka, hogy nem főzök otthon sört, meg nem csinálok otthon sajtot, meg stb., stb.
A sűrített tej esetében kb. 40-50 percig kellene a tejnek finoman gyöngyözni, nekem meg ennyi ideig kellene kavargatni
Ha végképp nincs más megoldás, akkor kipróbálom, de az ilyen dolgok esetében jobban bízok a bolti termékekben.
-
-
inf3rno
nagyúr
Ja, én csak az ízvilágára értettem az olaszosat, hogy bazsalikomot és majorannát használtam a szószba. Egyébként nem ilyen szószt szoktam, mert nekem túl savanyú. Van egy bejáratott szószom fahéjjal és sült paprikával, évek óta azt használom minden tésztához. Azt elismerem, hogy az enyém közel sem olyan, mint ami a hivatalos nápolyi pizza. [link] Amúgy ilyet nem is nagyon tudnék, mert nincs hozzá kellően száraz paradicsom fajtám. Vennem kéne egy csomó san marzano tövet [link], és abból talán lehetne, addig marad a főzés, különben elázik az egész, vagy esetleg még azt lehet, hogy kivesszük a belsejét és csak a héjánál a húsosabb részét használjuk fel a friss paradicsomnak. Én próbáltam már mozzarellával régebben, de nekem nem tetszik, hogy tocsog a zsírban utána. Ez ízlés kérdése gondolom.
-
Ez az igazi olaszos pizza.
Csodálatos!
A végén meglocsoltad olívaolajjal?
Holnap be is teszem az összefoglalóba, még néhány elmaradt recepttel együtt.#5406 Ance
Egy jó pizzara nem is kell sok feltét, sok helyen ettem Olaszországban pizzat, nem igazán jellemző, hogy túlpakolják/túlfűszerezik, de olyan a tészta, hogy simán is megenném. Hoztunk is haza pizza lisztet onnan (00-ás manitobát), valami isteni pizza sül belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest