- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz Donki Hóte #12516 üzenetére
Köszi, ez nagyon hasznos infó!
Nekem villanyból még csak klasszikus volt, nagyon olcsó és középkategóriás, a középkategóriás teljesen jó volt.
Indukciósból a hordozható lidlist próbáltam, elvileg 22 centi a melegítőfelülete, én meg nagyobb edényekben szeretek főzni, ezért nagyon ritkán használom, olyankor amúgy nem rossz. A nagy ovális öntöttvas edénnyel viszont nem működött rendesen, 20 percen át próbáltam sötétre pirítani egy rántást, semmi nem történt, átraktam a sima villanyra, azon 3 perc alatt kész volt. -
Moleman
addikt
válasz Donki Hóte #12487 üzenetére
Az ovális mellé nálam már nem fért oda másik edény a gáztűzhelyre, + a szélei kevesebb hőt kaptak. Dupla indukciós felületen nem lenne gond.
#12488 Digitalpimp
Jaj igen, a szilikon spatula is szuper! A nagy Silvercrest robotgép is, csak ritkán használjuk, mert két főre sokszor feleslegesen nagy. -
Moleman
addikt
válasz attiati #12477 üzenetére
A top1 nálam biztosan az aldis öntöttvas sütőtál. Régen egy ovális lidlis öntöttvas kacsasütőt használtam, de ez a kerek aldis kicsivel nagyobb is, praktikusabb is. Az utóbbi időben az összes pörköltet is a sütőbe rakom vele, mikor már minden benne van.
De ez az aliexpresszes fűszertartó is nagyon bevált, így nem kell mindig szenvedni a zacskók kinyitásával.
-
Moleman
addikt
válasz totron #12423 üzenetére
Nekem mindegy, hogy milyen bevonat, a mömaxos pl úgy néz ki, mintha csak feketére lenne festve. De olcsóbb volt, mint a bevonat nélküli "eredeti" wokok, én meg árérzékeny vagyok.
A teflontól se félek annyira, van egy régi Tefal serpenyőm, körömmel le lehet már kaparni a bevonatot a sérülések mentén, én még használnám, de az asszony nem engedi. -
Moleman
addikt
válasz attiati #12421 üzenetére
Az ilyen bevonatos Tefal wokok ugyanúgy viselkednek, mint a megszokott Tefal serpenyők, ugyanolyan a falvastagsága is. Nagyobb mennyiségű ragus húsokat szoktam ilyenben készíteni, a magasabb fal miatt kevergetés helyett lehet benne dobálni a cuccokat, amíg nincs nagyon tele.
A klasszikus wokok nagyon vékony szénacélból készülnek, ebből is lehet kapni tapadásmentest és kezeletlent is. Nekem nagyon olcsó teszkós/mömaxos vékonyfalú wokjaim vannak (elméletileg tapadásmentes bevonatúak), erős pirításhoz nagyon jól használhatók, pl szeletelt gombát is szépen körbe lehet benne pirítani, anélkül hogy kiengedné a levét.
A két linkelt klasszikus formájú Tefal között szerintem csak annyi a különbség, hogy a másodiknak van egy kis lekerekített pereme kifelé.
-
Moleman
addikt
válasz andrás47 #12273 üzenetére
Két sima kuktám is van, de egyiket sem használom, ráérek, ha valamit sokáig kell főzni.
Elektromos lassúfőző edényt viszont szoktam néha használni, levesekhez tök jó, mert a gázon a legkisebb fokozat is túl erősen lobogtatná a vizet.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz btraven #12267 üzenetére
Az mindig jó móka, nemrég az asszonyt is rábeszéltem, hogy megtanítom kacsát bontani, tök ügyesen szétszedte.
Én mindig mániákusan tisztán tartom az egyik kezem, ha esetleg mégis hozzá kell nyúlnom valamihez két kézzel, akkor szaladok kezet mosni és csak utána folytatom a munkát.
-
Moleman
addikt
válasz totron #12217 üzenetére
Én az erős pirítást szeretem, úgy sütök szinte mindent, mintha steaket kérgeznék, 3 kW-os gázrózsa maxon. Ettől vagy teljesen elkészül a hús pár perc alatt (vékony szelet, kockázott hús, halak), vagy már csak aránylag keveset kell utána hőkezelni (nagyobb darab húsok, csontos húsok).
Egy hátránya van, hogy füstöl, lángol és mindenhova száll/fröcsög a zsír, sokat kell takarítani utána.Ami még nagyon finom és nem sok erőfeszítés, az a bőrös kacsamell, serpenyőben alacsony-közepes lángon kb 15 perc alatt tökéletesre készül, nem is kell utána sütőbe rakni. A kisült zsírján fűszeres burgonyát/édesburgonyát szoktam sütni (kicsit párolni is kell, sört öntök alá, mikor már szépen lepirult). Addig pihen a kacsa, majd mikor kész a krumpli, újra rámelegítek a húsra egy kicsit a serpenyőben, hogy ne legyen hideg.
Legtöbbször csinálunk hozzá egy gyors vinaigrette-es salátát, vagy valami plusz zöldségköretet, az utóbbi időben pl csőben sült brokkolit:
-
Moleman
addikt
válasz TheProb #11700 üzenetére
Én még a tápláléklánc alján vagyok, egy instant élesztős focaccia-recept nálunk a "kenyér", ez is egy nagyon vizes-ragacsos tészta (80% hidratáció, minimális gyúrással), de a végeredmény nagyon bevált.
Ma példáult őzgerinc formában indítottam, aztán kivettem belőle, ilyen lett:
A héja nem nagyon ropogós, cserébe 3-4 nappal később is finom puha marad.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz body007 #11688 üzenetére
Jól hangzik, megenném.
Én valamiért jobban vonzódom a serpenyőhöz, mint a sütőhoz, ezért én talán inkább úgy csinálnám, hogy körbepirítom a húsokat, csinálnék egy szószt a folyékony dolgokból, aztán vissza bele a csirkét, mintha toszkánai csirke lenne.
De sütőben is biztosan finom lesz, a barátnőm szokott hasonló dolgokat csinálni, ahogy #11689 solfilo is írta. -
Moleman
addikt
válasz attiati #11655 üzenetére
Nekünk a legolcsóbb Sencor van, általában csak egy kupica basmatit szoktunk főzni benne, úgy nem köpköd.
#11657 Essejó
Milyen az a kreol módszer?
Nálunk a karibi kókusztejes babos rizs a kedvenc, de csak olyan kajákhoz szoktam csinálni, amikhez illik tájegységileg, pl szárazabb jerk húsokhoz.
Legtöbbször egyszerűbb csak bekapcsolni a rizsfőzőt, mielőtt kész a kaja, egészen jó rizst csinál. -
Moleman
addikt
válasz Beni2360 #11640 üzenetére
Vadiúj korában próbáltam, ennek ellenére lehet, hogy már akkor is púpos volt kicsit.
Én 12 éven át kerámia főzőlapot használtam, nagyjából kiismertem, aztán lett helyette egy indukciós rezsó meg egy nagy gázos főzőlap. A dupla wok-jellegű égőt nagyon szeretem, csodálatosan pirul minden, cserébe mindig mindent beborítanak az apró szálló zsírrészecskék.
Lassú főzéshez viszont kevésbé találom jónak a gázt, a legkisebb égő minimumon is túlságosan erősen forral, nem tud olyan csendesen gyöngyözni a húsleves, mint a villanyon. -
Moleman
addikt
válasz fradi81 #11622 üzenetére
Köszi, jó tudni, hogy ilyen is van. Nálam a vi. ellenére is a szokásos angol/USD felületet tölti be, és szállítható is a termék. -
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
válasz Essejó #11551 üzenetére
+1 a Hoa Senre, nekem magasan az a kedvencem, pedig sok helyen próbáltam már pho-t. A többi ételük is finom, ha esetleg még éhes maradna az ember.
(Kivéve a citromos kecske, nagyon egzotikusnak hangzik, ritkán elérhető, aztán egyszer sikerült végre megkóstolni, de a katarzis elmaradt.) -
Moleman
addikt
válasz totron #11466 üzenetére
Na igen, érdemes lenne többet foglalkoznom vele. Majd megkérdezem a mamát, hogyan csinálja, mert az csodálatos, és nagyon jó az eltarthatósága is, lezárt műanyag dobozban 9-10 hónapig is elvan a hűtőben.
Jamaikai jellegű csalamádét (escovitch) csináltam már párszor, mindig nagy sikere volt, más savanyúságot is kéne házilag készíteni. -
Moleman
addikt
El is felejtettem, amíg nem készítettem újra, de van új egy kedvenc receptem.
Toszkán csirke, [angol recept], [angol videó].Nem túl válságkompatibilis, elég drága alapanyagok kellenek hozzá, de nagyon finom.
-
Moleman
addikt
válasz #82860288 #8644 üzenetére
Én az utóbbi időben ráálltam arra, hogy 40-50% akcióban veszek lejárós húsokat, azonnal lefagyasztom az eredeti csomagolásban, és csak aznap veszem elő, mikor fel akarom dolgozni.
Eddig egyszer kellett kidobni 1-2 doboz sertés darálthúst, mert még sütés után is büdös volt szegény.Szerintem az első covid hullámban jött ez a gyűjtögetésem, megijedtem, hogy nem lesz hús, ha boltba se lehet menni. Azóta tele van a fagyasztó hússal.
-
-
Moleman
addikt
Ha nem is polírkoronggal, de azért alaposan meg lett súrolva kibontás után, utána égettem rá az olajat. Már nem emlékszem, milyen olaj volt akkor, most van kb 3 féle itthon, majd váltogatom őket.
Tegnap leteszteltük egy halom rántott hússal a kültéri indukciós sütést, bevált, úgyhogy majd kint próbálkozom legközelebb az öntöttvassal is, ott nyugodtan füstölhet.
-
Moleman
addikt
Büdösnek nem büdös, csak füstöl.
Az enyém nem túl nagy, csak egy 24 centis nyeles serpenyő, de kb 3 kiló.
Újkorában jól ráégettem több réteg sima napraforgóolajat, az bevált. Nem sütőben csináltam, csak a legnagyobb gázégőn hagytam jól átforrósodni.Azóta minden használat után sóval és vízzel lesikáltam (teszkós asztali só, elvileg van benne adalék, de csomósodik ), aztán újra rásütök egy vékony réteg olajat, hogy ne rozsdásodjon.
Csak sóval még nem próbáltam, legközelebb kipróbálom, mennyire hozza le a lekapott steaket. Kb 3-4× használtam eddig, valószínűleg sokkal több alkalom kell még, hogy teljesen kiismerjem.A kacsasütőm nekem is zománcos, azzal nincs macera, és gyönyörűen pirul benne a hús is, ha kell.
-
Moleman
addikt
válasz philoxenia #8238 üzenetére
Az előző 2 albérletben volt szageleszívó, az nem segített eleget. Legközelebb kipróbálom kültéren, hátha a kis hordozható lidlis indukciós eléggé meg tudja hajtani.
-
Moleman
addikt
A Tefal piros pöttye kb 10 év után már nem jelez semmit. De nagyon vigyáztam rá, ezért a mai napig ép a bevonat.
Natúr öntöttvas serpenyőm nekem is van, szeretném is, de csak ritkán veszem elő, mert Omega koncertet idéző füst lesz tőle a konyhában. Ez ellen van valami praktika?
-
Moleman
addikt
válasz attiati #8210 üzenetére
Én a saját kezdésem tudnám felidézni, nagyon-nagyon sokáig egyetlen nagy (talán 28 centis), üvegfedős Tefal párolóserpenyőm volt, az jó volt mindenre, akár steaket sütni, akár bő olajban sütni, akár 1-1.5 kiló húsból valami ragut főzni, a mai napig folyamatosan használom. A márkanév miatt ez pont egy drágább darab, de tényleg évtizedes befektetés. Mostanában kiegészült hasonló bevonatú és anyagú, de wok formájú edényekkel, kisebb az alapterületük, de szeretem dobálva átforgatni benne az ételt, akkor is, ha épp nem ázsiait főzök.
Emellé köretnek/főzeléknek egy végtelenül olcsó mömaxos edénygarnitúrát vettem, ugyanígy néz ki, de pár ezer forintért vettem.
Nagyobb egytálételeknek, leveseknek nekem nagyon bevált a lidlis zománcos nagy öntöttvas edény. Mostanában 14 ezer körül vesztegetik, mikor épp kapható, szerintem nagyon megéri.
Bevonat nélküli serpenyőm még nem volt, de sok videóban láttam már rozsdamentes acél serpenyőket, azt én is szívesen kipróbálnám.
A tepsikben sem nagyon vagyok otthon, van pár olcsó lidlis/aldis, meg a sütő gyári tepsije.Apróságoknak, mint rántotta, magok pirítása, kolbászkarikasütés pedig szerintem bármilyen 1-2 ezer forintos, akár ikeás 24 centis serpenyő megfelel, azt nem szoktam túlbonyolítani.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz krizmo_ #7979 üzenetére
Nagyon finom!
Alapvetően nem rajongok az ilyen sötétebb/magos kenyerekért, ha már kenyeret eszem, akkor általában fehéret szoktam. Ennek ellenére nagyon tetszik, úgyhogy az akcióban jön haza a következő.
És ha jól láttam, a szénhidráttartalma is jóval alacsonyabb, mint a fehér kenyéré, úgyhogy a barátnőm is merészkedett enni belőle. -
Moleman
addikt
A barátnőm a glikémiás indexet nézegeti, hozzáadott cukros dolgokat egyáltalán nem eszik, a nassolás csak alma, túró, sajt, pirított olajos magvak szoktak lenni nála, zöldségek közül retek, karalábé, répa, karfiol, ilyesmi. Krumpli helyett rizs, kenyér/tészta szinte soha. Eleinte nagyon hatékony volt ez a módszer, leadott 10+ kilót pár hónap alatt, most egy ideje stagnál, de egyelőre még semmit nem sportolt a diétán kívül.
A kalóriaszámolás nekem annyiból tűnik csalókának, hogy az olajos magvak, sajtok, zsírosabb húsok nagyon magasak, érdekes módon mégsem hízlalnak annyira, mint a cukrok/szénhidrátok.
Ez a fiatalkoromra emlékeztet, mikor számoltam a McDonalds-ban, hogy melyik menüben kapom a legtöbb kalóriát a pénzemért. -
Moleman
addikt
válasz body007 #7948 üzenetére
Én a spanyol kovászos baguette-et szoktam venni a sparban, 5-6 napig aránylag friss marad, én se sok kenyeret eszem. De egyszer kipróbálom akkor ezt is.
#7949 perempe
Lassan ott tartunk, hogy megéri átmenni Ausztriába juhtejért, az legalább nagyon finom, ha már drága. Juj, ott is drágaság lett, pár hónap alatt drágult 43%-ot, mióta legutóbb vettem. -
Moleman
addikt
Köszi a tippet, arra is mentem, vettem ilyen fagyasztott májat. Hetek óta megenném, de nem szeretem sütni, mert köpköd.
A héten kegyes volt hozzám a húspultok istene, 40%-os akcióban találtam báránylapockát, úgyhogy megpróbálkoztam valami újjal: khoresh karafs, avagy perzsa szárzelleres bárányragu.
Igazából meglepően egyszerű volt, a fűszerezése is csak só, bors és sok kurkuma, meg egy kis citromlé, mégis nagyon más ízvilág. Kellene bele még sok friss petrezselyem és menta is, az még nem volt túl sok a kertben, úgyhogy azon még van mit fejleszteni. Sáfrányt sem tudtam így hirtelen beszerezni, úgyhogy csak még több kurkumát kapott. Hogy kicsit csípős legyen, tettem bele egy kisebb pirosra érett jalapeñot is.
A zeller is nagyon finom lett, habzó vajban kellett kicsit karamellizálni, így sokkal izgalmasabb, mint eddig megszoktam. A tetejére pedig egy kis sült hagyma.Nagyon nagy sikere volt, úgyhogy a barátnőm kívánságára jövő héten megpróbálom ugyanezt marhalábszárból is.
-
Moleman
addikt
válasz solfilo #7693 üzenetére
Kevesebb íze van a szárított koriandernek, mint a frissnek, de a frisset sose tudom életben tartani. De ér valamit, egyszer túlságosan is zöldkoriander íze lett valaminek, amibe megborult. Azt hiszem, hogy a sárkánycenterben vettem, Lakshmi.
Nekem ez a sambal van, Ausztriában vettem, kicsit jobb ízű/illatú, mint az aldis erőspista, úgyhogy nemrég a húslevesbe is inkább sambalt tettem. De semmi extra fűszerezése nincs ennek sem, csak a ledarált paprika fajtája lehet más.
-
Moleman
addikt
Nálunk ma a "vietnámi disznótoros" volt a menü.
Nagymamám disznótoros receptje az alapja, 1-2 nagy evőkanál zsíron a legnagyobb lángon erősen lepirítom a nagy kockára vágott lapockát, közben só, bors, utána kisebb tűz mellett megy még bele hagyma, fokhagyma, erőspaprika, őrölt füstöltpaprika, és amitől vietnámi lesz, egész fahéj, szegfűszeg, csillagánizs, kardamom és gyömbér (centi vastag karikákra szoktam vágni a gyömbért, így csak az íze fő bele, nem kell rágcsálni a rostjait).
Itt még lehet hozzá tenni bármilyen ázsiai dolgot ízlés szerint, jelen esetben sambal oeleket (gyakorlatilag indonéz erőspista ), kevés sötét és világos szójaszószt, osztrigaszószt, szezámolajat és rizsecetet.
Felöntöttem 3 deci sörrel, és fedő alatt kis lángon 30 percig pároltam. Ekkor tettem bele egy kis szárított korianderlevelet és egy zöldhagymát felkarikázva, majd 10-15 perc múlva kész.
Az eredeti recept alapján ezután le kéne sütni zsírjára, de mi szeretjük a levesebb húsokat, úgyhogy így maradt. Általában be szoktam sűríteni keményítővel, de most az is elmaradt, így kicsit híg, de nagyon szép leve lett. Rizst vagy bulgurt szoktunk mellé készíteni. -
Moleman
addikt
válasz ladybug #7639 üzenetére
& #7638 Mr.Csizmás
Köszi! Kipróbálom.#7641 Ereshkigal
Ilyen márványost még nem használtam, de a Berlinger Haus cuccok nagyon jók, a Penny-ben nagyon sok teflonos serpenyőt és néhány rozsdamentes lábast vettem már, a legjobbak, amit eddig használtam. Ha szimpatikus ez a márványbavonatos dizájn, szerintem érdemes kipróbálni.
Van itthon pár nagyon régi kerámiabevonatos fazék és serpenyő is, már karcos a bevonat, az egyik már hajlamos leégni is, de alapvetően nem rosszak azok sem.
Rozsdamentes acél serpenyőt még nem használtam, de szívesen kipróbálnám, ha le is tapad, könnyű takarítani.Viszont a teflonbevonat sem mindenható, teszkós wokban szoktunk bő olajban sütni, az aljára leszálló panír néha nagyon oda tud égni.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz #82860288 #7634 üzenetére
Köszi a tippet, évek óta nem ettem garnélát, mióta nincs a szomszédban sárkánycenter. De Lidl van, legközelebb megnézem.
Kérdés mindenkihez: alaplevet honnan szoktatok venni? Egy időben tudtam venni Star alapleveket az Intersparban, de mostanában nem találok, meg amúgy is 8-900 ft volt egy liter, sokallom, de együtt tudok élni vele, ha ez tényleg reális ár érte.
Egyszer próbáltam saját alaplevet csinálni, ribeye csontból kb 6 órát főztem, mire menedzselhető mennyiségűre redukálódott. Nagyon jól sikerült, de nekem nem ér meg még egyszer annyi melót.A leveskockák sem igazán alternatívák, próbáltam, de egy kockában benne van legalább egy heti sómennyiségem. Eléggé sótlanul főzök. Kicsit ez a bolti alaplé is sós, de de nem annyira vészes, mint a kockák.
-
Moleman
addikt
válasz krizmo_ #7622 üzenetére
Köszi!
Igen, Lidl edény, nagyon bevált, azóta vettem egy tartalékot is.
Egyszer megcsináltam Julia Child boeuf bourguignonját is ebben, sok meló volt, de nagyon megérte.#7624 Top cat
Az Ottakringer önmagam hidratálását szolgálta.
Főzéshez mindig tartok itthon egy tálca kiskőbányait, kajába nem pazarlom a jobb söröket. Viszont kiskőbányait nagyon sok mindenbe rakok, pl még a nagymamám-féle disznótoros pecsenyét is azzal öntöm fel víz helyett.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Még 10+ év után is minden nap meglepetés ér, hogy mennyi érdekes és hasznos téma van itt PH-n, mostantól ez is bekerül a listámba.
Leginkább az egzotikus konyhák vonzanak, cajun, karibi, arab, indiai, kínai, thai kajákkal szoktam kísérletezni, amennyire csak lehet, autentikus formában. Sose jártam ezeken a tájakon, az ízeken keresztül próbálom megismerni őket.
A legnagyobb sikerem eddig talán a csirkés-kolbászos gumbo, Isaac Toups receptje alapján, alapanyagok tekintetében kicsit magyarosan.
2 szál gyulai kolbászt félkarikára vágok, kisütöm a zsírját egy serpenyőben, majd ugyanabban a serpenyőben nagy lángon lepirítok 8-10 db felsőcombot. Egyszer próbáltam fokhagymás francia kolbásszal, ami jobban hasonlít az autentikus andouille-ra, de határozottan jobb gyulaival.
Nagy öntöttvas lábasban gyorsan kevergetve nagy lángon csinálok egy nagyonsötét rántást (140g étolaj 80g liszt), amibe kockára vágott 1 fej vöröshagymát, 1-2 kaliforniai paprikát és 2-3 szál szárzellert dobok, majd 6 gerezd fokhagymát pár darab erőspaprikával, attól függően, mennyire csípős végeredményt szeretnénk (általában 2 db chile de árbolt szoktam, de volt, hogy egy jamaikai scotch bonnetet is tettem bele).
Lentebb veszem a tüzet, fokozatosan felöntöm 3-5 deci sörrel, majd fél liter vízzel, kevergetve, hogy csomómentes maradjon. Ezután fűszerezem, 2 babérlevél, egy kevés só, rengeteg (50-60 tekerés) feketebors, aránylag sok füstöltpaprika, cayenne és kakukkfű. Beleteszem a korábban lesütött csirkecombokat és a kolbászt, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, és fedő alatt kis lángon 2-3 órát főzöm. Az eredeti recept víz helyett alaplevet javasol, de erre nem szoktam pazarolni. [Videó az összeállításáról.]
Köretnek párolt rizst szoktam hozzá készíteni, amit tálaláskor beleteszünk a levesbe. Díszítésnek zöldhagymát is lehet karikázni rá.
Itt sajnos pont nem készült hozzá rizs, de ez a legszebb képem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest