- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tálydi #49082 üzenetére
Pedig az. Egyáltalán nem lesz könnyű dolga MS-nek. Egy teljesen új pályát kell megtanulnia élesben, úgy hogy közben meg kell tanulnia az autót is, és el kell kezdenie beállítania.
Egyáltalán nem biztos hogy feküdni fog neki az autó, és nagyon könnyen elbizonytalanodhat hogy az amit érez az normális vagy ezen lehet javítania...sztem kifejezetten nehéz dolga lesz ezen a pályán.
Sőt én a legésszerűbbnek azt találom ha egyáltalán nem fog az eredményre hajtani, hanem az egész hétvégét beáldozza tesztnek, és a következő..sztem max. a következő pályán kezdi el tapogatni a határokat.
Számomra teljesen meglepő lenne ha MS ilyen körülmények között megpróbálna versenyre kellni Kimi-vel. Sztem teljesen elrugaszkodott dolognak tünik hogy akár a dobogóért is menne. A 'profi' módon menni az én szempontomból a következő versenyre jelenti a gyorsaságot, a jelenlegit úgy kell túlélnie hogy a lehető legtöbb hasznos infót gyűjtse az autóról...azaz befejezze a hétvégét elsősorban. Nincs törés nincs kapkodás...tanulás van. Én ezt várom MS-től elsősorban...és aztán a folyamatos és egyébként gyors fejlődést a már ismert pályákon...és ha elkezdi élvezni akkor szvsz bárkivel versenyre fog tudni kellni (autófüggő),...de a bemutatkozó futamán én egyáltalán nem várok semmi 'durranást'.Persze lehet hogy a végén vizen fog járni, de sztem csodákat nem szabad várni...szvsz fel fogja építeni a hátralévő futamokat, és talán akkor csalódnék ha nekiesne a mezőnynek..
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Tálydi #49009 üzenetére
Massa ugyanúgy pontszerző helyen érne be, így még ha nyer is, csak maximum a 3VB esélyest érinti rosszul, de rájuk más is veszélyt jelent. Bejöhet eléjük Kimi, Alonso, hamilton, Bari, és akár Rosberg is. Ők 6-an tudnak beleszólni a VB-be a Redbullok és Button közé, vagy elé beverekedik magukat.
A többi autó kevés ide, nekik aztán olyan mind1, hogy ki nyer, úgysincs esélyük max. az 1-2 pontért mennek. -
rocket
nagyúr
válasz
Tálydi #48794 üzenetére
Azert mondott nemet a Red-Bull es a Toro Rosso a tesztre, mert a Ferrari is nemet mondott a Toro Rosso keresere a Magyar nagydij elott Alguarsuari eseteben.
A Williams is ezt hozta fel indoknak, de nekik lehet a valos okuk az volt, hogy kozel kerultek teljesitmenyben a Ferraihoz az elmult futamokon, igy paraznak, hogy elesben kitudnak probalni par alkatreszt az 1 napos teszt alatt, amivel ertekes informaciokat kapnanak es elhuznanak toluk.Most, hogy osszeallt a kep es tudjuk a mierteket, eleg sportszerutlen volt a Ferraritol, hogy egyatalan kerni mertek azutan, hogy ok meg egy masik csapatnak nemet mondtak, gondolom azt hittek mindenkit elvarazsol Schumacher neve es majd igent mondanak (ugye mint Norbert Haug, aki nem kepes tiszta fejjel gondolkodni a kerdesben, es a Mclaren erdekeit nezni.)
#48815-re is valasz
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Tálydi #48794 üzenetére
Nem kell tartani az ilyentől, idén ezzel az autóval az életben nem tudná megcsinálni senki. Az a 2006-os Brazil futamon egy 1 hétvégés autó volt, maxra csavarva, minden más autótól sokkal jobb volt. Az idei autó még a futamgyőzelemre sem képes egyenlőre, és vigyázni kell a váltóra, a motorra, a gumikra, így itt nem lesz semmi ilyen. Ha beragad valaki mögé Valenciában, legyen az egy 0.5sec-el lassabb autó, akkor sem fogja megelőzni.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Tálydi #48797 üzenetére
Nem hinném az első 5-öt, inkább a 10-et tartom reálisnak.Viszont egy futamgyőzelmet meg mernék kockáztatni később.
Szép álom, amit irtál
Hallottam, igen, hogy felborult.
A szezon végéig még sok van hátra, bárki bárhova ülhet.Egyenlőre még csak az én ülésem biztos.A tv előtt -
Ace Ventura
addikt
válasz
Tálydi #48794 üzenetére
Nekem is az a véleményem, hogy tartanak tőle a többi csapatnál.
Az 1 futam volt, de szerintem pontosan tudja, hogy az első 15 pilóta közt nincsen 1 mp, és mégis elvállalta.Ott lesz ő abban az első 10-ben már a valenciai időmérőn is, és utána egyre jobb lesz.
Massa szerintem már csak jövőre jön.
Alonso-t rebesgetik a ferrarinál, és Kimi megy rallyzni -
proof88
addikt
válasz
Tálydi #21480 üzenetére
kis finn alkoholista - Te kiről beszélsz? Nem ismerek finn alkoholistát a mezőnyben ...
mod: ma a westendben néztem, és jó volt, bár kicsit azt hittem, hogy szebb hangok lesznek, de ez olyan, hogy a kákán is csomót keresek, mert azért sokkal jobb volt, mintha TV-n néztem ill. hallgattam volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged