- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
válasz
Motion_Blur #49270 üzenetére
Hogy igy visszatér meg ugy, meg tesztel, meg gokart...
Aztán inkább nemEeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Ltom ti is hallottátok
Rádióban azt mondták, hogy a Valenciai futamon le még ez a Luca Badoer, és utána? Esetleg Schumi?Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz
Oliverda #49164 üzenetére
A 4. linkhez a hozzá füzni valóm: Palik folyton emlegeti ezt a futamot mindegyik esős versenyen: 2006ban Alonso a hungaroringen körbe autózza a csúszós iideális ivet...
nem kétség,hogy Alonso is tehetséges pilóta és védő.Emlékszünk erre? 8körön át ott loholt Schumi Alonso mögött, de nem tudta megelőzni... és ezt vissza is kapta Alonso a 2006-os Francia nagydijon (ha jól emlékszem)
madstunt de azért ugy marad neki a régi festés?(tök szép piros autóban piros sisak)
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz
#70869248 #49083 üzenetére
Én sem feltétlenül Valenciára gondoltam, de monza vagy spa, azokat a pályákat eléggé jól ismeri, és szvsz 1 futam elég NEKI,hogy némiképp kitapasztalja az autót és versenyezhessen a többiekkel.
Kimi-vel kapcsolatban, szerintem még Valenciában is lehetkeresni valója Schuminak Raikkonennel szemben,hiszen a pályát nem sokkal ismeri jobban(tavaly oda vágta a hátulját).
Valenciában Schuminak szerintem sincs esélye a dobogóra, már csak az auto miatt is, nem mintha rossz lenne ,de nem ismeri...Én bizom bene,hogy idén még maradandót fog alkotni!
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #49013 üzenetére
Massa ugyanúgy pontszerző helyen érne be
[én is ugyan ezt mondtam]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
válasz
Ace Ventura #48804 üzenetére
Jó lenne ha nyerne, én Alonsot azért nem szeretm mert régen nagyon nagy arca volt, mint most vagy tavaly Hamiltonnak, bár mostmár Alonsois kezd "javulni" hogy nem mindig egy verseny győztes autóvan alatta igy ő is látja hogy nem körülötte forog a világ...
PazsitZ
e most komolyan,értem én hogy a szituácio ugyanaz de Algersuari meg Schumi egy lapon
, meg tudlak érteni de Alg,hol 7szeres világbajnok?(lehet hogy lesz...
)
RobiGida
eméljük, hogy a pontszerzők között lesz!
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz
Ace Ventura #48798 üzenetére
"örülnék" az első5nek
szvsz pontot fog gyűjteni,
"futamgyőzelmet meg mernék kockáztatni később" szóval tovább marad?
én mindig ferrari drukker voltam,és nagyon unszimpatikus nekem Alonsoinkább ne menjen
már minednhol ez a háttérkép[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
válasz
Ace Ventura #48796 üzenetére
Őszintén szólva én örülni fogok ha Valenciában az első 5ben benne lesz!
Mint nagy Schumacher drukker megfordult a fejemben mi lenne ha Brawn és Todt vissza menne vele erre az évre és ővék lenne megint a cimbár nincs rá sok esély, de jó volt eljátszani a gondolattal.
Azt tudtad hogy Kimi most volt rallyzni de felborult a puntóval?JColee: szóval nincs sok esély rá?
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Ha szabad megjegyeznem azért nem engedik Schumit tesztelni mert félnek tőle!
Lehet hogy kicsit elfogult vagyok, de a mindig alvó Kimi is 2 lett most, szóval egészen jó az auto, és Schumi amit a 2006 os Brazil nagydijon csinált , az felejthetetlen,(telón is fent van).
Másik téma:
Lehet már kérdezték, Massa mikor versenyezhet?
Igaz, hogy Alonso jövőre a Ferrarinál, Kimi pedig a Brawn-nál lesz?Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Hali mindenki! Lett valami a Massa-Bourdais esetből?
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
hy mindneki! hihetetlen hogy a kis finn alkoholista ma ilyen gyengén ment
. de nem baj majd ismét hátom futammal az éve vége előtt Hamilton összegyűjt 19pont nyi előnyt aztán Kimi megint megnyeri a bajnokságot ///GO KIMI!/// amúgy a kis Piké ma nagyot ment elkente Alonso arcát
(nem szeretem Hamilton de ma megint nagyot ment)
Eeeeh, what’s up, doc?
Aktív témák
- Asus RT-AX82U eladó
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest